Tinder
8,2

83 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 83 )

 • Daan (35)
  Nieuwe vis in de vijver 0 reacties

  De app tindr voor op je mobiele telefoon vestaar volgens mij al heel erg lang.
  Deze site linktet qua naam veel op maar dan houden de overeenkomsten ook wel ongeveer op.
  Eigenlijk is er gewoon een datingwebsite net als alle andere.
  Het kost maar vijftien Euro per maand als je lid wilt worden, wat ik zelf reuze meebied vallen. Dat is zeker niet duur, als je dit vergelijkt met de vele andere websites.
  Je ziet hier toch wel veel mensen online die nog niet zo oud zijn vaak onder de veertig.
  Vandaar de naam nieuwe vis in de vijver of verse vis mag ook, maar hier mist je dus een beetje zijn voor wat jonger bloed.

  Daan (35) 13 april 2018
 • Abdelien (52)
  Half Nigeria en Rusland achter me aan 1 reactie

  Ik maakte een serieus profiel aan met wat leuke foto's. Ik was op zoek naar een wat jongere man en hij mocht een diverse achtergrond hebben. Op de eerste dag kreeg ik +99 likes, dat klonk nogal veel. Vandaar dat ik de tijd nam om naar wat bijzonders te zoeken. Tot zover een antwoord op de klacht over de al te kritische vrouwen. Ik selecteerde op humoristisch profiel, wat zinnigs te melden hebben, tenminste uitstralend dat er sprake is van een opleidingsniveau is. De foto's en de informatie moeten samen enigszins een beeld geven van wat ik kan verwachten. Ik swipe dus NIET alle profielen naar rechts in de hoop dat er een match zal zijn... Niet elke swipe naar rechts van mij werd een match, maar een aantal wel. Ik kreeg de indruk dat ik sommige profielen vaker zag als die man mij had geliked. Want toen ik een keer wilde zien of mijn vermoeden klopte, was dat inderdaad het geval.
  Ik had twee ontmoetingen die leuk waren, maar niet direct tot een relatie hebben geleid. Een aantal digitale contacten waren met mannen die in het buitenland bleken te verblijven; zo had ik contact met mannen in Aberdeen, Athene, Parijs, Manchester. Maar ook met enkele expats in NL. De opgegeven afstanden bleken dus niet altijd te kloppen (ik vind het wel handig om mijn match te kunnen ontmoeten, dus selecteer ook op afstand). Bij alle zogenaamde expats heb ik inmiddels het idee dat het fake profielen waren. Van enkele heb ik daar ook de bewijzen van. Zo pleegde een zogenaamde Chinese binnenhuisarchitect die in Parijs woonde, in Istanboel zelfmoord omdat ik hem geen geld wilde geven om zijn goederen uit te klaren. Het ging om ruim € 13.000,00. Hilarisch verhaal, heb de chat om die reden bewaard. Een andere hunk had alsmaar geen tijd om mij in het echt te ontmoeten, maar moest een probleempje in Cambodja oplossen - waar ik natuurlijk financieel voor moest bijspringen. Bij hem heb ik het spel meegespeeld en na een paar dagen zwoegen en zweten had ik het gevraagde bedrag (€ 50.000,00!) cash bij elkaar in een boodschappentas (denk aan het tv-programma Rambam). Zelfs nog een foto van de tas met geld opgestuurd. Heb er veel lol om gehad. Daarna uiteraard het hele profiel overal als fake aangemeld. Ook nog een marinier die bij het olieboren (huh?) ineens geld van me nodig had. Enzovoort. was het zo zat dat ik app heb verwijderd.

  Abdelien (52) 27 februari 2018
 • MGTOW (34)
  80 20 regel achterhaalt 0 reacties

  Onderzoek heeft aangetoond dat het merendeel van de vrouwen uitsluitend interesse heeft in de top 20% van de mannen (qua uiterlijk). Zo gaat het op datingsites er aan toe. Op Tinder is het idee van een oneindige hoeveelheid mannen nog groter dus kan je verwachten dat vrouwen er nog strenger zullen selecteren dan op datingsites. Bovendien moet ze meteen beslissen en eenmaal besloten is er geen herkansing. Hierdoor is te verwachten dat je op Tinder nog minder kans maakt dan de 80/20 regel voorspelt. Vrouwen die een man met een doorsnee uiterlijk toch een kans willen geven doen dat omdat ze in de misere zitten en weten dat ze daardoor minder goed in de markt liggen. Zij kiezen dan uiteraard wel een man die het goed voor elkaar heeft en die haar dus een financiele zekerheid kan geven. Vrouwen blijven immers altijd 'omhoog' kijken (hypergamie) als het op relaties aankomt. De laatste ontmoetingen die ik op Tinder had waren dan ook allemaal vrouwen die om uiteenlopende redenen niet participeerden in het arbeidsproces. Doordat op Tinder het aanbod vrouwen veel groter is dan op datingsites kon je voorheen nog wel iemand tegenkomen. De macht van de grote getallen...... Maar tinder heeft tal van restricties opgeworpen zodat je het daar niet meer van moet hebben. Dan blijf je zitten met de 90/10- of misschien wel 95/5- of erger selectieprocedure en gaat het niets worden als je een man bent met een gemiddeld uiterlijk.

  MGTOW (34) 23 februari 2018
 • Bas (37)
  Slechte opvolger 1 reactie

  Deze tinder vind ik een absoluut slechte opvolger van de tinder die er daarvoor was en waar iedereen lyrisch over was. Dat is bij deze website lang niet zo goed en dat is jammer want tinder had zo’n goede naam! De prijs daarentegen is wel hartstikke goed, 15 euro oer maand vind ik zeker niet veel

  Bas (37) 9 december 2017
 • Lisa (47)
  Toch veel fake op Tinder 1 reactie

  Er zit helaas veel fake op deze datingsite. In eerste instantie had ik dat niet door want je geloofd in de goedheid van de mens. Maar als er vervolgens via whatsapp gevraagd wordt om geld weet je hoe laat het is.
  Maar ook worden er oude foto’s geplaatst en foto’s met kinderen erbij. Echt zo raar.
  Je plaatst toch recente foto’s op een datingsite? Maar bij 1 afspraak met je date ben je ook meteen klaar.
  En je komt dezelfde oplichters met dezelfde foto’s op meerdere datingsites tegen en dan met een andere naam. Zeer geraffineerd. Sons swipe ik naar rechts omdat ik al weet dat er een match zal zijn. En...ja hoor....weer een man met een zielig verhaal over het verlies van zjn ouders, is enigskind en bedonderd door zijn vrouw. Wil zich gaan vestigen in Europa en daar de liefde van zijn leven tegenkomen. Echt misselijkmakend.
  Dus dames en heren let ajb op!

  Lisa (47) 23 november 2017
 • Marcello (45)
  Geweldig 0 reacties

  Tinder is echt een van de weinige sites die ik helemaal geweldig vindt! Je weet wat je er kunt vinden en de meeste mensen zitten er niet voor een relatie maar meer voor een date of zelfs voor alleen het fysieke. Geen poespas maar gewoon duidelijkheid voor iedereen. Ik ben hier een groot fan van en ik hou van hele principe er achter.

  Marcello (45) 4 november 2017
 • MGTOW (36)
  Het verlopen loterijkaartje 1 reactie

  Zet op Tinder de zoekafstand in op de minimale afstand van 2 km. Het leeftijdsbereik maximaal. Wacht nu rustig af en kijk na een poos wat er aangeboden wordt om te swipen. Deels zijn dit vrouwen die daadwerkelijk binnen 2 km van je vandaan zijn. Maar je ziet ook vrouwen die veel verder weg zijn ondanks de minimaal ingestelde zoekafstand. Deze vrouwen hebben jou geliked en krijg je om die reden toch te zien. Een vreemde kronkel in het Tinder programma. Nu je ziet wie er jou geliked hebben blijken dat vooral oudere vrouwen te zijn. Deze vinden zichzelf nog steeds geweldig. Ze vinden dat ze jaren jonger geschat worden dan hun werkelijke leeftijd. Ze zijn jong van geest. Herkenbaar? Vast. Deze vrouwen zijn als een verlopen loterijkaartje. Misschien dat ze jaren terug misschien de belofte van een prijs konden hooghouden, maar nu al lang niet meer. Zeker als je een red-pill MGTOW man bent blijf je ver van deze vrouwen vandaan.

  MGTOW (36) 20 oktober 2017
 • MGTOW (34)
  Het geheim van de one night stand 0 reacties

  In veel profielen van vrouwen staat een opmerking in de trend van: GEEN one-night-stand. Of zoek je sex, swipe dan naar links.
  De reden is dat sex voor vrouwen het enige machtsmiddel is. Ga maar na. Koken kunnen de meesten amper (de beste chef-koks in klasse restaurants zijn veelal mannen). Wat zij kookt dat kan jij ook. Opruimen, de was en schoonmaken? Als vrijgezel doe je dat zelf ook al. En als je samenwoont maken zij en haar meegenomen katten vaak de meeste zooi. Gezelschap? Je eigen vrienden vormen betrouwbaarder gezelschap. En je hoeft je eigen vrienden ook niet te trakteren op dure diners. En met je vrienden bespreek je onderwerpen die een vrouw toch niet zullen interesseren. Het geld? De meeste vrouwen zijn misschien zelfstandig maar het houdt niet over. Parttime genderstudies zijn niet de sleutel tot succes. Het huis? Dat heb je zelf al wel (vrouwen zitten vaak in een gehorig appartement). Natuurlijk zijn er vrouwen die wel een goede baan en veel geld hebben. Maar zon vrouw wordt een bitchy concurrent van je, die wil je niet.
  Kortom het enige dat overblijft is sex. Dat is het enige waarmee ze je als man zijnde kunnen strikken. Daarom proberen de tinderella's het idee van de exclusiviteit van sex hoog te houden door te suggereren dat sex een speciaal ding voor hun is en alleen beschikbaar is voor die speciale man. Een exclusief en daarmee waardevol goed.
  Natuurlijk is dat niet zo want de meeste vrouwen hebben meer bed partners gehad dan jij. Het is allemaal een grote doorgestoken leugen. En als sex het enige is kun je dat ook huren of leasen. Niks exclusiviteit.

  MGTOW (34) 18 oktober 2017
 • Troela (19)
  Tinder op Computer 1 reactie

  Me zojuist aangemeld via een computer browser op Tinder.com, geweldige website met heel weinig knoppen waardoor het voor iedere leek meteen duidelijk is waar het om draait. Je vind iemand leuk door op het knopje Rechts te drukken, hierna moet je wachten tot hij/zij reageert op de Like. Je kan niet door het ledenbestand van Tinder bladeren, je krijgt de leden 1 voor 1 voorgeschoteld, waarvan 100 maximaal per dag. Dat is wel een minpunt omdat veel van de voorgeschotelde leden niet leuk zijn. De prijs, 15 euro, is wel het goedkoopst wat ik tot nu toe ben tegen gekomen en het aantal berichten wat ik per dag ontvang is ook niet mis, sterker nog, ik moet flink mijn best doen om mijn inbox redelijk leeg te houden.

  Ps. wel veel oude mannetjes die op zoek zijn naar seks en sensatie. Deze mensen verpesten het voor de rest want er zitten ook wel lieve jongens op!

  Troela (19) 18 oktober 2017
 • Renske (46)
  Te oud 0 reacties

  Ik hoor babbel verschillende mensen dat ik al te oud ben voor een site als tinder. Pardon te oud denk ik dan?! Ik ben verdorie pas in de 40 hoe durven ze. Maar zo zie je maar weer hoe snel de jeugd dat soort dingen overnemen, nog even en we zijn straks te oud om in ons eigen huis t’s wonen, bij wijze van spreken dan hè. Wil alleen mijn punteren duidelijk maken

  Renske (46) 7 oktober 2017
 • Joe (43)
  tinder review 1 reactie

  Tinder de website en de app voor op de mobiele telefoon is zeker niet hetzelfde ben ik achter gekomen, het lijkt zelfs totaal niet op elkaar. Ik vraag me af het wel dezelfde eigenaren heeft, ik denk het eigenlijk niet maar dat doet er natuurlijk niet toe. Toch was ik wel teleurgesteld, want de app vind ik erg mooi, de site daarentegen helaas niet zo zeer. En met het idee dat het hetzelfde zou zijn, wat geheel mijn fout was om daar vanuit te gaan, werd ik op deze manier dus behoorlijk teleurgesteld.

  Joe (43) 10 augustus 2017
 • Joe (46)
  superpositief 1 reactie

  Dit vind ik echt een van de meest waardevolle sites die er gemaakt is. Het is alleen wel zo'n moment dat ik denk, jammer dat ik hier zelf niet op gekomen was want volgens mij ben je dan stinkend rijk. Ik merk aan mezelf dat ik makkelijik elke dag wel één of meer keer op de site te vinden ben dus dan zijn er ook anderen die dit net zo doen. En dat schiet dan alles bij elkaar natuurlijk moooi op. De meiden hier zijn ook echt wel superknap en niet alleemaal van die moeder leleijkste kindjes zeg maar.

  Joe (46) 29 juli 2017
 • Loes (33)
  Alweer ouderwets 1 reactie

  Volgens mij is de rage van tjnder inmiddels alweer een beetje voorbij, dat gaat zo snel tegenwoordig voordat je het weet is er alweer een nieuwe andere hype en is dit weer ouderwets. Wat je dan wel krijgt is dat de vaste kern overblijft en dat zijn vaak de leuke mensen en dat is precies wat hier het geval is. De serieuze leuke vrijgezellen zitten hier nog en ik vind het super

  Loes (33) 26 juli 2017
 • Timmie Mos (30)
  Tinder beste app van het moment maar ... 1 reactie

  Kenners stellen dat Tinder de beste dating app/service van 2017 is. Puur en alleen door het aantal leden en de applicatie die soepel werkt op een mobiele telefoon. Dit komt puur omdat de telefoon en tablet industrie grote stappen heeft gemaakt, Tinder heeft namelijk alleen een App. Dit betekent eigenlijk dat Tinder goed inspeelt op de vooruitgang in de IT wereld. Ikzelf heb liever een dating service die ook per website toegankelijk is dus vanaf een computer benaderd kan worden, hierom kies ik voor Dateplanet. Ik vind dat Dateplanet de beste datingservice is als het aankomt op het gebied van websites. Het leden aantal is enorm, net als op Tinder en het kan dus benaderd worden op een website. Maar niets minder dan lof voor Tinder, daar gaat de review tenslotte om.

  Timmie Mos (30) 21 juni 2017
 • MGTOW (27)
  facebookkoppeling geen garantie 2 reacties

  Onlangs afgesproken met een amsterdamse dame. Bleek al snel dat het tinderprofiel niet klopte. Haar tinderprofiel vermeldde een duidelijk lagere leeftijd. Dat kon ze niet meer veranderen in facebook zei ze. De reden dat ze het ooit niet goed in facebook had gezet was ivm haar privacy/traceerbaarheid ten behoeve van iets anders dan tinder. Tinder maakt gebruik van de facebookgegevens dus als het in facebook niet goed staat dan klopt het in tinder ook niet. De fotoos waren overigens ook niet representatief want inmiddels heel wat kiloos aangekomen. Maar dat is een bekend euvel en zie je ook op datingsites. Het zou me niet verbazen als er mensen zijn die speciaal voor tinder een facebookaccount creeeren en naar believen er gegevens in zetten die niet waarheidsgetrouw zijn. Zeg maar fakebook dus.

  Overigens heeft Tinder wel zijn beste tijd gehad. Weinig tot geen matches tenzij je gebruik maakt van de geld kostende opties zoals een 'boost' en onbeperkt swipen. Met name de 'boost' wil nog wel een match opleveren. De dame krijgt dan eerst jouw profiel te zien, daarna pas anderen (gratis members). Dit geeft aan dat je als 'gratis' gebruiker inderdaad onder op de grote stapel van het mannenoverschot komt te liggen en je dus vrijwel geen kans maakt. Door het mannenoverschot zie je dat, net als op datingsites, de vrouwen er onredelijk kritisch kunnen zijn, of onrealistische eisen stellen en geen enkel initiatief ontplooien. Contacten met vrouwen komen alleen tot stand nadat ik (als man zijnde) het initiatief neem. Op zich vind ik dat ook geen probleem, ware het niet dat vele vrouwen er absoluut geen serieuze intenties hebben en hetzij alleen matches verzamelen en niet reageren of wel reageren maar met als enige doel aandacht ontvangen en vermaakt te willen worden.

  Wat ook opvalt is dat wanneer er vrouwen een stukje tekst plaatsen zij bijna altijd klagen over one-night-stands en mannen die alleen sex willen. Maar ik denk dat deze vrouwen evengoed oppervlakkig zijn omdat zij op basis van uiterlijk de meeste mannen afkeuren en de mannen die dan in haar ogen goed genoeg zijn, die hebben vele opties en gaan zich niet permanent binden aan die vrouw omdat hij vroeg of laat iets beters tegenkomt.

  Dat ik Tinder uiteindelijk toch aanbeveel is omdat datingsites veel duurder zijn en nog minder goed werken. Dus als je online iemand wilt tegenkomen dan is tinder de meest aangewezen applicatie.

  MGTOW (27) 23 mei 2017
 • Rianne (19)
  Tinder reviewtje 0 reacties

  Ik hoop dat de web app snel online is van Tinder. Zal wel een beetje hetzelfde worden als Badoo (wat goed werkt) maar dan met nog meer leden want volgens mij heeft Tinder wat meer. Ik vind een lidmaatschap van 15 euro per maand het dan ook meer dan waard als je kijkt dat je op normale datingsites al gauw 25 euro kwijt bent.

  Rianne (19) 15 mei 2017
 • Matthe (47)
  Onduidelijk 0 reacties

  Wat voor mij totaal niet duidelijk is, is of het nou hetzelfde is als de app of dat dit hier los van staat en iets totaal andere is.
  Ik vind het niet op elkaar lijken namelijk maar het heeft wek dezelfde naam dus dat is heel verwarrend.
  Als het niet in verband staat met elkaar vind ik het raar dat ze geen andere naam hebben gekozen.

  Matthe (47) 13 mei 2017
 • Kimmie (42)
  Gewoonweg slecht 1 reactie

  Ik snap al die ophef en al dat gedoe over tinder dus echt niet hè! Door al die goede verhalen erover ben ik er eens gan kijken maar ik vind het gewoonweg slecht. Het is toch eigenlijk te zot voor woorden dan zon site mee draait in de top , of hoe dat ook maar mag heten in de ICT wereld

  Kimmie (42) 8 mei 2017
 • Eefje (44)
  Tinder website komt binnenkort 1 reactie

  Tinder zegt dat ze bezig zijn om een website te maken. Dan hoef je niet meer in te loggen op een app maar kan het gewoon via je computer. Heb er nu al zin in! Ik zag dat toevallig toen ik naar de website van TinderGo ging. Daar staat het! :)

  Eefje (44) 20 april 2017
 • Hylke (37)
  confused 2 reacties

  ik ben een beetje confused. Dit is toch niet hetzelfde tinder als wat je op je telefoon kunt zetten?
  Dat vind ik nameljk wel leuk en hoor ik ookh eel veel positieve diengen over.
  Deze website ben ik helaas minder positief over, vandaar ook mijn twijfel.s

  Hylke (37) 25 december 2016