Tinder
8,2

95 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (95)

 • Jacob (43)
  Tinder niet goed als site 1 reactie

  Je hebt twee soorten tinder, je hebt de site wat dit dus is en daarna heb je de app, waar heel veel jongeren gebruik van maken. Deze twee lijken totaal niet op elkaar en hebben heel erg veel dingen die ze verschillend van elkaar maken. Wanneer je jonger bent dan 40 is in mijn ogen sowieso beter om de app te gebruiken, want heel veel jonge mensen vindt je op de website hier niet. De site is niet duur, want je betaald voor een maand abonnement 'maar' 15 euro en in het online dating wereldje valt dat best mee. Maar ik vind het verder geen bijster goede website en wanneer je hetzelfde verwacht, hetzelfde systeem etc., als de app dan word je door deze site behoorlijk teleurgesteld want daar lijkt het totaal niet op.

  Jacob (43) 18 november 2018
 • MGTOW (40)
  Stop met online dating 1 reactie

  Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zon hekel aan het narcistische dating gebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
  Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
  Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

  MGTOW (40) 29 oktober 2018
 • Bas (49)
  Kort en krachtig 0 reacties

  Over de website tinder kun je kort en krachtig zijn want het is gewoon een leuke en goede site waar je veel mooie en lieve vrouwen kunt ontmoeten en dat is uiteindelijk ook waar het bij een datingwebsite om gaat.
  De prijs is ook niet te duur dus dat is nog een pluspunt van de website.

  Bas (49) 20 oktober 2018
 • MGTOW (42)
  Experiment 2 reacties

  Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

  Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

  De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

  Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
  Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

  Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

  MGTOW (42) 15 oktober 2018
 • MGTOW (44)
  Tinder trap 0 reacties

  Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een catfish). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op tinder trap, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

  Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

  Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

  MGTOW (44) 4 september 2018
 • Jer (26)
  Corrupte bende 1 reactie

  nu opeens krijg ik nooit meer en like ook niet als ik mijn profiel er weer een paar keer opnieuw aangemaakt heb zelfs na een week niets 0,0.

  ze weten gewoon dat er bij mannen geld te halen is omdat die opgelicht worden doordat ze beperktere functies hebben dan vrouwen. zo kunnen alle mannen maar steeds 3+ likes krijgen en vrouwen wel 99. vrouwen zijn hier en op andere sites en aps daarom zeer selectief, de meeste zijn ook nog eens aangemaakt promoot accounts, zoals op lexa. en het stikt op deze app ook waarschijnlijk van leden die allang hun account niet meer gebruiken. ook zie ik verrekte vaak dezelfde leden op alle andere aps die ik jaren geleden ook al zag.

  Jer (26) 30 juli 2018
 • MGTOW (34)
  Errorcode 40303 0 reacties

  Ook ik kreeg de melding oeps er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw. De error code 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist en opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze refund gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
  Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen........Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
  Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de rapporteer knop drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.

  MGTOW (34) 4 juli 2018
 • pjotr (33)
  per ongeluk maar gelukkig 0 reacties

  Eigenlijk kwam ik per ongeluk opdeze site, want ik wou op de andere tindr maar ik maakte een fout. Achteraf gezien ben ik hier heel erg blij om want deze site is en veel leuker én ook nog eens veel beter dan die andere. Dus waarom de andere site dan zoveel populairder is snap ik niet zo heel er goed en het is ook onterecht vind ik. maar dat heb je wel vaker, dan krijgen bepaalde dingen niet de credits die ze verdienen en dit is een perfect voorbeeld voor zoiets. Ik hoop dat meer mensen hetzelfde overkomt als dat mij is gebeurt, want uiteindelijk heb je er alleen maar profijt van.

  pjotr (33) 25 mei 2018
 • Nico (56)
  Niet met en niet zo deed elkaar 1 reactie

  Vaak hoor je dat, voor van de meisjes, twee vriendinnen vaak wat dingen vN elkaar weten waar je hele aparte dingen kunt doen. Maar deze dingen gaan onderweg toch negen van de tien keer kapot. Ik ben mijn ware NG niet tegen gekomen maar ik heb het voorgevoel dat dit niet lang meer zal duren

  Nico (56) 20 mei 2018
 • Robert (24)
  Tinder via computer 1 reactie

  Sinds kort ben ik er achter gekomen dat Tinder ook toegankelijk is via een computer en laptop. Een uitkomst voor mij aangezien ik geen goede smartphone heb en al helemaal niet wil betalen voor draadloos internet per telefoon.

  Ik vind het wel jammer dat je niet door het ledenbestand van Tinder kan scrollen om zo naar een leuke match te zoeken. Tinder schotelt je elke dag wat dames door en dat is het, daar moet je het mee doen. Eigenlijk is het systeem dan ook zeer eenvoudig te noemen, de website heeft immers +- 3 paginas. Ondanks dit feit werkt het prima, al zal je misschien anders denken nu je dit leest. Tinder gebruikt simpelweg een ander concept qua dating gebruik. Ik deal daarmee en het me soms een leuke match op! Wel wil ik als tip meegeven dat het wel leuk zou zijn als je tevens door het ledenbestand kan zoeken van Tinder. Denk dat dit de kansen kunnen vergroten op een match

  Robert (24) 18 mei 2018
 • Mark (42)
  Prettige site met mooie vrouwen 0 reacties

  Ik heb in de titel neer gezet dat ik het een prettige website vind met mooie vrouwen er op en dat is ook zo. Dat er mooie vrouwen op zitten is natuurlijk het belangrijkste en geloof me dat is kang niet overal zo. Er zijn ook websites waar enorme lelijke vrouwen te vinden zijn en vaak ook erg oud. Dat is hier gelukkig niet zo en daarom vinden dat dit genoemd moet worden.

  Mark (42) 13 mei 2018
 • MGTOW (34)
  Fraude geblokkeerd 3 reacties

  Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
  Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

  MGTOW (34) 19 april 2018
 • Daan (35)
  Nieuwe vis in de vijver 0 reacties

  De app tindr voor op je mobiele telefoon vestaar volgens mij al heel erg lang.
  Deze site linktet qua naam veel op maar dan houden de overeenkomsten ook wel ongeveer op.
  Eigenlijk is er gewoon een datingwebsite net als alle andere.
  Het kost maar vijftien Euro per maand als je lid wilt worden, wat ik zelf reuze meebied vallen. Dat is zeker niet duur, als je dit vergelijkt met de vele andere websites.
  Je ziet hier toch wel veel mensen online die nog niet zo oud zijn vaak onder de veertig.
  Vandaar de naam nieuwe vis in de vijver of verse vis mag ook, maar hier mist je dus een beetje zijn voor wat jonger bloed.

  Daan (35) 13 april 2018
 • Abdelien (52)
  Half Nigeria en Rusland achter me aan 1 reactie

  Ik maakte een serieus profiel aan met wat leuke foto's. Ik was op zoek naar een wat jongere man en hij mocht een diverse achtergrond hebben. Op de eerste dag kreeg ik +99 likes, dat klonk nogal veel. Vandaar dat ik de tijd nam om naar wat bijzonders te zoeken. Tot zover een antwoord op de klacht over de al te kritische vrouwen. Ik selecteerde op humoristisch profiel, wat zinnigs te melden hebben, tenminste uitstralend dat er sprake is van een opleidingsniveau is. De foto's en de informatie moeten samen enigszins een beeld geven van wat ik kan verwachten. Ik swipe dus NIET alle profielen naar rechts in de hoop dat er een match zal zijn... Niet elke swipe naar rechts van mij werd een match, maar een aantal wel. Ik kreeg de indruk dat ik sommige profielen vaker zag als die man mij had geliked. Want toen ik een keer wilde zien of mijn vermoeden klopte, was dat inderdaad het geval.
  Ik had twee ontmoetingen die leuk waren, maar niet direct tot een relatie hebben geleid. Een aantal digitale contacten waren met mannen die in het buitenland bleken te verblijven; zo had ik contact met mannen in Aberdeen, Athene, Parijs, Manchester. Maar ook met enkele expats in NL. De opgegeven afstanden bleken dus niet altijd te kloppen (ik vind het wel handig om mijn match te kunnen ontmoeten, dus selecteer ook op afstand). Bij alle zogenaamde expats heb ik inmiddels het idee dat het fake profielen waren. Van enkele heb ik daar ook de bewijzen van. Zo pleegde een zogenaamde Chinese binnenhuisarchitect die in Parijs woonde, in Istanboel zelfmoord omdat ik hem geen geld wilde geven om zijn goederen uit te klaren. Het ging om ruim € 13.000,00. Hilarisch verhaal, heb de chat om die reden bewaard. Een andere hunk had alsmaar geen tijd om mij in het echt te ontmoeten, maar moest een probleempje in Cambodja oplossen - waar ik natuurlijk financieel voor moest bijspringen. Bij hem heb ik het spel meegespeeld en na een paar dagen zwoegen en zweten had ik het gevraagde bedrag (€ 50.000,00!) cash bij elkaar in een boodschappentas (denk aan het tv-programma Rambam). Zelfs nog een foto van de tas met geld opgestuurd. Heb er veel lol om gehad. Daarna uiteraard het hele profiel overal als fake aangemeld. Ook nog een marinier die bij het olieboren (huh?) ineens geld van me nodig had. Enzovoort. was het zo zat dat ik app heb verwijderd.

  Abdelien (52) 27 februari 2018
 • MGTOW (34)
  80 20 regel achterhaalt 0 reacties

  Onderzoek heeft aangetoond dat het merendeel van de vrouwen uitsluitend interesse heeft in de top 20% van de mannen (qua uiterlijk). Zo gaat het op datingsites er aan toe. Op Tinder is het idee van een oneindige hoeveelheid mannen nog groter dus kan je verwachten dat vrouwen er nog strenger zullen selecteren dan op datingsites. Bovendien moet ze meteen beslissen en eenmaal besloten is er geen herkansing. Hierdoor is te verwachten dat je op Tinder nog minder kans maakt dan de 80/20 regel voorspelt. Vrouwen die een man met een doorsnee uiterlijk toch een kans willen geven doen dat omdat ze in de misere zitten en weten dat ze daardoor minder goed in de markt liggen. Zij kiezen dan uiteraard wel een man die het goed voor elkaar heeft en die haar dus een financiele zekerheid kan geven. Vrouwen blijven immers altijd 'omhoog' kijken (hypergamie) als het op relaties aankomt. De laatste ontmoetingen die ik op Tinder had waren dan ook allemaal vrouwen die om uiteenlopende redenen niet participeerden in het arbeidsproces. Doordat op Tinder het aanbod vrouwen veel groter is dan op datingsites kon je voorheen nog wel iemand tegenkomen. De macht van de grote getallen...... Maar tinder heeft tal van restricties opgeworpen zodat je het daar niet meer van moet hebben. Dan blijf je zitten met de 90/10- of misschien wel 95/5- of erger selectieprocedure en gaat het niets worden als je een man bent met een gemiddeld uiterlijk.

  MGTOW (34) 23 februari 2018
 • Bas (37)
  Slechte opvolger 1 reactie

  Deze tinder vind ik een absoluut slechte opvolger van de tinder die er daarvoor was en waar iedereen lyrisch over was. Dat is bij deze website lang niet zo goed en dat is jammer want tinder had zo’n goede naam! De prijs daarentegen is wel hartstikke goed, 15 euro oer maand vind ik zeker niet veel

  Bas (37) 9 december 2017
 • Lisa (47)
  Toch veel fake op Tinder 1 reactie

  Er zit helaas veel fake op deze datingsite. In eerste instantie had ik dat niet door want je geloofd in de goedheid van de mens. Maar als er vervolgens via whatsapp gevraagd wordt om geld weet je hoe laat het is.
  Maar ook worden er oude foto’s geplaatst en foto’s met kinderen erbij. Echt zo raar.
  Je plaatst toch recente foto’s op een datingsite? Maar bij 1 afspraak met je date ben je ook meteen klaar.
  En je komt dezelfde oplichters met dezelfde foto’s op meerdere datingsites tegen en dan met een andere naam. Zeer geraffineerd. Sons swipe ik naar rechts omdat ik al weet dat er een match zal zijn. En...ja hoor....weer een man met een zielig verhaal over het verlies van zjn ouders, is enigskind en bedonderd door zijn vrouw. Wil zich gaan vestigen in Europa en daar de liefde van zijn leven tegenkomen. Echt misselijkmakend.
  Dus dames en heren let ajb op!

  Lisa (47) 23 november 2017
 • Marcello (45)
  Geweldig 0 reacties

  Tinder is echt een van de weinige sites die ik helemaal geweldig vindt! Je weet wat je er kunt vinden en de meeste mensen zitten er niet voor een relatie maar meer voor een date of zelfs voor alleen het fysieke. Geen poespas maar gewoon duidelijkheid voor iedereen. Ik ben hier een groot fan van en ik hou van hele principe er achter.

  Marcello (45) 4 november 2017
 • MGTOW (36)
  Het verlopen loterijkaartje 1 reactie

  Zet op Tinder de zoekafstand in op de minimale afstand van 2 km. Het leeftijdsbereik maximaal. Wacht nu rustig af en kijk na een poos wat er aangeboden wordt om te swipen. Deels zijn dit vrouwen die daadwerkelijk binnen 2 km van je vandaan zijn. Maar je ziet ook vrouwen die veel verder weg zijn ondanks de minimaal ingestelde zoekafstand. Deze vrouwen hebben jou geliked en krijg je om die reden toch te zien. Een vreemde kronkel in het Tinder programma. Nu je ziet wie er jou geliked hebben blijken dat vooral oudere vrouwen te zijn. Deze vinden zichzelf nog steeds geweldig. Ze vinden dat ze jaren jonger geschat worden dan hun werkelijke leeftijd. Ze zijn jong van geest. Herkenbaar? Vast. Deze vrouwen zijn als een verlopen loterijkaartje. Misschien dat ze jaren terug misschien de belofte van een prijs konden hooghouden, maar nu al lang niet meer. Zeker als je een red-pill MGTOW man bent blijf je ver van deze vrouwen vandaan.

  MGTOW (36) 20 oktober 2017
 • MGTOW (34)
  Het geheim van de one night stand 0 reacties

  In veel profielen van vrouwen staat een opmerking in de trend van: GEEN one-night-stand. Of zoek je sex, swipe dan naar links.
  De reden is dat sex voor vrouwen het enige machtsmiddel is. Ga maar na. Koken kunnen de meesten amper (de beste chef-koks in klasse restaurants zijn veelal mannen). Wat zij kookt dat kan jij ook. Opruimen, de was en schoonmaken? Als vrijgezel doe je dat zelf ook al. En als je samenwoont maken zij en haar meegenomen katten vaak de meeste zooi. Gezelschap? Je eigen vrienden vormen betrouwbaarder gezelschap. En je hoeft je eigen vrienden ook niet te trakteren op dure diners. En met je vrienden bespreek je onderwerpen die een vrouw toch niet zullen interesseren. Het geld? De meeste vrouwen zijn misschien zelfstandig maar het houdt niet over. Parttime genderstudies zijn niet de sleutel tot succes. Het huis? Dat heb je zelf al wel (vrouwen zitten vaak in een gehorig appartement). Natuurlijk zijn er vrouwen die wel een goede baan en veel geld hebben. Maar zon vrouw wordt een bitchy concurrent van je, die wil je niet.
  Kortom het enige dat overblijft is sex. Dat is het enige waarmee ze je als man zijnde kunnen strikken. Daarom proberen de tinderella's het idee van de exclusiviteit van sex hoog te houden door te suggereren dat sex een speciaal ding voor hun is en alleen beschikbaar is voor die speciale man. Een exclusief en daarmee waardevol goed.
  Natuurlijk is dat niet zo want de meeste vrouwen hebben meer bed partners gehad dan jij. Het is allemaal een grote doorgestoken leugen. En als sex het enige is kun je dat ook huren of leasen. Niks exclusiviteit.

  MGTOW (34) 18 oktober 2017