• MGTOW (44)
    Tinder trap 0 reacties

    Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een catfish). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op tinder trap, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

    Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

    Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

    Bezoek Tinder

    MGTOW (44) 4 september 2018


Meer informatie en reviews over Tinder