Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Coerd uit Apeldoorn (47)
  Even voorstellen Hot or Not datingwebsite 0 reacties

  Mijn naam is Coerd, Ik ben een man van 47 jaar jong en woonachtig in Apeldoorn.
  Ik verlang al jaren naar een leuke vriendin om samen leuke dingen te ondernemen en een intieme relatie mee op te bouwen. Ondanks vele stappen die ik tot nu ondernomen heb wil het me nog steeds niet lukken om een leuke vrouw te vinden.

  Ik mis gewoon een stukje vrouwelijke aandacht, lekker samen gezellige, maar ook spannende en avontuurlijke momenten.

  Dus ben ik opzoek naar spannendeen avontuurlijke momenten met een vrouw. Ik vind het juist heel opwindend om vooral af en toe stoute en ondeugende berichtjes aan elkaar te sturen, en uiteindelijk om fysiek af te spreken en samen spannende momenten te beleven.

  Ik val op echte vrouwen, die er vrouwelijk uitzien, zoals kleding, make-up, oorbellen etc. Ik vind vrouwen in een rok wel aantrekkelijk, bepaalde rokken vind ik ook best wel opwindend en lekker, vooral als de vrouwelijke vormen zo mooi in de kleding tot uiting komen. Daarbij vind ik hoge hakken ook heel aantrekkelijk staan, bijvoorbeeld laarzen tot ongeveer aan haar knieën met spitse hakken eronder. Mooie vrouwenbenen vind ik ook erg aantrekkelijk, vooral wanneer ze een zwarte panty draagt, de benen kleurt dan zo mooi, staat leuk onder een kort rokje. Daarnaast vind ik lang haar ook erg vrouwelijk.

  Zo vond ik de datingwebsite Hotornot.nl. Ik las dat ja je opzoek kunt voor een serieuze relatie, vriendschappen, een leuke dat etc. en uiteindelijk is het gelukt en daar ben ik heel dankbaar voor!

  Coerd uit Apeldoorn (47) 21 september 2021
 • Lorenzo (28)
  Wachtwoord problemen 0 reacties

  Ik was mijn wachtwoord niet echt vergeten, maar wou gewoon even de e-mailadres ervan weten.
  Dus ik dacht dan krijg ik een email toegestuurd en weet ik welke e-mailadres het was (sinds ik meerdere gebruik).
  Maar toen werd dus gewoon een smsje gestuurd met een nieuwe wachtwoord.
  Dus nu wil ik graag me wachtwoord weer terugveranderen, zodat ik niet ooit die nieuwe vergeet.
  Want die oude onthou ik sowieso wel. Dit gedoe met de email was omdat ik vooraf en achteraf helemaal niet kon inloggen op de website..
  Alleen via de android app. Misschien dat dit komt doordat ik ooit geregistreerd had met een facebook account en daarmee kan niet ingelogd worden op de website denk ik.
  Maar sinds ik via de app ook gewoon met de e-mailadres en nieuwe wachtwoord kan inloggen snap ik niet waarom het niet ook via de website kan.
  Het zegt dat mijn gebruikersnaam ongeldige tekens gebruik als ik mijn e-mailadres invoer. Dus als ik de @live.nl weghaal en gewoon mijn gebruikelijke accountnaam probeer, zegt het dat de gebruikersnaam niet bekend is.
  Wat zelfs nog vreemder is, dat als ik via de website jullie functionaliteit gebruik om me gegevens op te vragen via de e-mailadres.. zegt die dat de e-mailadres niet eens bestaat.
  In de app kan ik toch echt inloggen met die e-mailadres (die tevens gebruikt word door me facebook account). Dus dit allemaal is wel heel vaag.
  Ik wil ook gebruik kunnen maken van de website en ik zou graag me oude wachtwoord terug willen, want anders moet ik me nieuwe wachtwoord ergens opschrijven. Wat een ander probleem zou kunnen worden..
  Onthouden is niet echt een optie voor mij, sinds me dat gewoon niet lukt met z’n eenvoudige wachtwoord die ik toch zowat nooit gebruik. Dus dat vergeet is sowieso weer.

  Lorenzo (28) 1 augustus 2020
 • Tygo (33)
  Hot or Not is hot 0 reacties

  Hot or Not is op dit moment echt hot geloof ik, volgens mij is dit tegenwoordig DE datingsite waar je op moet zitten als je er een beetje bij wilt horen.
  Eigenlijk net als wat tinder voorheen was.
  Ik zie ook dat hier heel erg veel leden op zitten en dat vind ik leuk!
  Nu nog hopen dat ik hier een leuke vent tegen kom en ja ik ben gay, super Nice ook dat dit gewoon toegestaan is op hot or Not! Thans for that

  Tygo (33) 26 april 2020
 • Anoniem (36)
  Prijzen hotornot 1 reactie

  Er staat op deze reviewsite dat je ook voor een week kunt betalen. Helaas is dit anno 2020 niet meer het geval ik betaal 29 euro voor 1 maand. Wat in theorie even duur is als andere datingsites maar ik betaal liever voor een week en dan maar 15 euro of iets dergelijks.... Ben er na een week toch wel flauw van meestal. Van alle datingsites overigens.

  Anoniem (36) 5 maart 2020
 • Kelvin (36)
  Hot or Not mooiste vrouwen 0 reacties

  Voor de mooiste vrouwen van Nederland op het online dating gebied moet je toch echt wel bij Hot or Not zijn hoor vind ik. Op andere sites vind je ze over het algemeen lang niet zo mooi en jong als hier. Ik heb vrienden die ergens anders op zitten en ik heb wel eens met hem mee gekeken maar daar zit dan echt niet veel soeps. Ik heb hun dan ook Hot or Not aangeraden en zij zeggen nu ook dat dat inderdaad een stuk beter is.

  Kelvin (36) 16 februari 2020
 • Kelly (49)
  Hot or Not en Valentijnsdag 0 reacties

  Ik ben nu ongeveer een half jaar lid op Hot or Not en laatst kreeg ik ineens bericht dat ze een speciale aanbieding hebben voor Valentijnsdag. Dit vind ik ten eerste heel slim om hier gebruik van te maken, maar ten tweede vind ik het idee er achter ook heel mooi en bijzonder want zo werven ze toch weer meer leden en is de kans dat wij onze liefdes vinden weer groter geworden. Dus het zal best dat er voor een deel een commercieel idee achter zit maar ik weet ook zeker dat ze het ook echt voor de leden doen en hier ben ik heel dankbaar voor.

  Kelly (49) 8 februari 2020
 • Fabian van der Meer (31)
  Betaald met creditcard 0 reacties

  Op 22 januari heb ik eenmalig de premium dienst van HotorNot geactiveerd voor een betaling van €1,99 via creditcard. Dit zou 24-uur lang de premium dienst aanbieden. Inmiddels is het 5 februari en ben erachter gekomen dat deze dienst iedere dag automatisch is verlengd. Ik heb hier geen toestemming voor gegeven en ben ervan uit gegaan dat na de 24 uur de premium dienst af zou lopen. Inmiddels is er €25,87 van mijn creditcard geboekt voor deze betalingen, die in totaal 13 keer plaatsvonden, waarvan ik er maar 1 heb geautoriseerd. Toen ik hier achter kwam heb ik het abonnement direct via de instellingen stopgezet, dit was op 3 februari. Er kwam echter alsnog een incasso de dag erna, op 4 februari.
  Al met al ben ik erg ontevreden over dat ik ongevraagd een dagelijkse verlenging heb gekregen, en al helemaal dat er alsnog een boeking plaatsvond op mijn creditcard terwijl ik de dag ervoor de dienst handmatig alsnog heb stopgezet. Graag zou ik het teveel betaalde geld teruggestort zien, wat in totaal €23,88 euro is.

  Graag hoor ik wat u van mij nodig heeft, om dit te kunnen bewerkstelligen.

  Wel een mooie site trouwens! Bovenstaande is een klein minpunt dus 4 sterren van mij.

  Fabian van der Meer (31) 5 februari 2020
 • Montana bosschaart (23)
  Gesprekken opvragen 0 reacties

  Ik heb een serieuze vraag en ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

  Is er een mogelijkheid dat jullie gesprekken ergens hebben bewaard. Dit is erg belangrijk, mijn account is namelijk al jaren geblokkeerd. En ik heb echt geschiedennis nodig van een gesprek.
  Ik weet niet hoe ik dit moet vragen en typ dit ook iets van 10 keer overnieuw maar ik heb een gesprek nodig van wat plaats vond op een periode van 14 augustus tot aan ik denk 20 augustus van mij en Kaj van der ree.
  Ik was namelijk des tijds 15 op Hot or not deed me voor als 18 en heb nogal een intens gesprek gehad met hem. Die des tijds 23 was en hij wist dat ik minderjarig was. Ik wil het gesprek of in iedergeval gedeblockeerd worden zodat ik kan zoeken aangezien hij me van Skype heeft geblokt 8 jaar geleden na dat die zijn zin niet kreeg. Ik kan daardoor niet meer op Skype het gesprek zien.
  Ik vind het erg moeilijk om dit te vragen maar ik weet dat ik dit moet doen van me zelf.
  Ik ben niet op uit om dit naar het public der uit te gooien maar ik wil voor me zelf dit hoofdstuk afsluiten.
  Ik raad ook aan om zijn naam te googelen om in te zien hoe belangrijk dit voor me is.
  Nogmaals ik ben echt NIET op uit om dit te delen, aangezien als je dat doet je nooit meer normaal je leven kan lijden.

  Ik hoor graag van jullie.

  Vriendelijke groet,
  Montana bosschaart.

  Ik vind het om heel eerlijk te zijn erg awkward, beschamend en vreselijk om het te moeten vragen.

  Montana bosschaart (23) 1 februari 2020
 • Manon (40)
  Vrouw op hot or not 0 reacties

  Als je als vrouw een goed gevoel over jezelf wilt krijgen, moet je een profiel aanmaken op Hot or Not en dan is succes gegarandeerd. Er zitten hier talloze mannen op, die het allemaal heerlijk vinden om met jou in contact te komen in hun hoop naar meer. Dus als je het even niet meer ziet zitten, kies dan voor deze site en je voelt je meteen weer begerenswaardig en mooi. Het is een grote website met veel leden die weinig kost, wat wil je nog meer. Ja een relatie er aan over houden zou mooi zijn hahahaha maar we zullen zien wat het jaar 2020 ons gaat brengen.

  Manon (40) 22 januari 2020
 • Ben (59)
  Post betaling hot or not 0 reacties

  Ik had met de post betaald voor een voor piket maar door de drukte rond de feestdagen was deze post helaas nog niet aangekomen.
  Na dit te hebben uitgelegd via de mail was de klantenservice zo aardig om mij alvast het voor pakket in goed vertrouwen te geven en dan hoop ik dat de post morgen met hun terecht komt.
  Maar dat ze dan zoiets alvast voor mij regelen vind ik geweldig en past ook nog eens helemaal bij de kerstgedachte.

  Ben (59) 26 december 2019
 • Dirk (33)
  Hot or Not beoordeling 0 reacties

  Als je nog niet al te oud bent en je bent wel op zoek naar een datingsite waar beetje leeftijdsgenoten op zitten, dan zit je op hot or not wel goed.
  Dit is een jeugdige site waar veel online daters op zitten dus je hoeft daar niet bang te zijn dat je er de enige bent en geen leuke date kunt vinden.

  Juist nu, rond de feestdagen, merk ik dat er steeds meer nieuwe mensen op komen. Die feestdagen zetten je ook altijd aan het denken vind ik en kan er voor zorgen dat je je als vrijgezel best eenzaam kunt voelen.

  Dirk (33) 22 december 2019
 • Monika (36)
  Profiel van mijn man zonder toestemming 0 reacties

  Op 6 november werd met de email adres van mijn man een hot or not profiel aangemaakt met deze fake informatie: Frederik, 48 j.o. Leeuwarden.
  We hebben het gisteren samen verwijdert (rond 16.00 uur) maar we willen nog achteraf achter komen van welke ip-adres (was het vanuit Raamsdonk?) werd deze profiel op 6 nov aangemaakt. We vermoeden dat iemand heeft zijn email gebruikt om de profiel aanmaken en hem te pesten. Graag ontvang ik van u de ip-adres volgens mij kunnen jullie het steeds in het systeem terug vinden.

  Monika (36) 15 november 2019
 • Albert (51)
  Humbug 1 reactie

  Een heel vreemde kant. Het is een Badoo-kloon.
  Als u een account bij een van beide hebt, hebt u toegang tot beide.
  Je ziet dezelfde gebruikers. U kunt schrijven tussen uw Hotornot-account en een ander Badoo-account en vice versa.
  Bovendien herhaalt de Android-applicatie om de paar pagina's dezelfde profielen. Bv
  in plaats van 50 gebruikers online te bekijken, moet u 500 geplakte profielen "scrollen" !!!
  Ik vermoed dat hij weet dat de berichten bots veroorzaken om de aankoop van tokens voor "chat" te forceren.
  Als u erin slaagt om in uw profiel direct contact op te plaatsen (het portaal omzeilen) zal niemand het gebruiken?!?
  Ik geloof niet dat alle vrouwen zo dom zijn dat ze, als ze direct contact voor hun neus zien, nog eens 100 euro voor een jaar willen betalen?!?
  Je krijgt alleen domme vragen van onwerkelijke profielen. Meer.Soms krijg je zelfs dezelfde vragen van 2 "verschillende" vrouwen?!?

  Albert (51) 26 augustus 2019
 • Tristan (33)
  Ledenaantal 0 reacties

  Hot or not heeft zo veel leden op deze website en het worden er iedere keer nog meer en meer waaronder dis ook heel veel nieuwe vrouwen
  Iedere dag zie ik wel nieuwe vrouwelijke gezochten voorbij komen en dat doet mij erg goed want ik heb nog niet doe ene vrouw gezoen waar ik op slag verliefd op was en dat hoop ok wel te ervaren
  Dus wie weet zal die vrouw voor mij een van deze dagen zich hier aanmelden en dat ik haar dan voorbij zie komen, dat zou in mijn ogen echt het ideale plaatje zijn.
  Ik ben een heel romantisch aangelegd persoon en ik geloof zeker in liefde op het eerste gezicht, dus ik hoop ook ontzettend dat ik dot zelf ook mag gaan ervaren.

  Tristan (33) 23 juli 2019
 • Luuk (34)
  Beste website ever 1 reactie

  Hot or Not is voor mij de beste datingsite ever!
  Alles aan deze website is beter dan de andere websites.
  Het kost 15 euro per week, wat naar mijn mening wel weer wat veel is.
  Maar als je voor langere tijd een abonnement neemt, dan hebben ze hele mooie aanbiedingen die het stukken goedkoper maken.
  En het geld is het zeker wel waard als je kijkt naar hoeveel vrouwen hier wel niet op zotten waar je nu toegang naar krijgt.
  En over die vrouwen mag ik zeker niet klagen, want daar zit genoeg tussen wat zeker de moeite waard is.

  Luuk (34) 7 juli 2019
 • Joost (34)
  verwijderen account lukt niet 1 reactie

  heb een tijd geleden mijn account verwijderd, nu google ik mijn naam en staat die nog steeds op jullie website, okey mogelijk iets fout aan mijn kant.
  nu probeer ik deze te verwijderen maar zegt het de hele tijd dat ik niet het juiste wachtwoord in vul terwijl ik net ingelogd heb.
  staat dan dat als ik me wachtwoord geef hot or not mij een email zal sturen maar deze komt de hele tijd niet binnen, ook niet in spam.
  het heeft nogal spoed voor mij om dit account te verwijderen want heb geen zin dat mensen via google mijn datings profiel kunnen zien
  werk in de psychiatrie en psychiatrisch zieke mensen kunnen behoorlijk kutten met dit soort informatie namelijk.
  ik hoor graag van jullie terug

  Joost (34) 28 mei 2019
 • Wilco (49)
  Geloofwaardige site 0 reacties

  Hot or not vind ik een van de weinige datingsites die geloofwaardig is, omdat ik mensen ken die hier ook echt iemand hebben gevonden om mee op date te gaan. Een van mijn vrienden heeft hier zelfs zijn huidige relatie aan over gehouden en dat is uiteindelijk natuurlijk wel waar je naar op zoek bent. Ik weet dat de kans dat je dit lukt niet heel erg groot is maar ik vind het altijd fijn om te weten dat er wel mensen zijn die dot wel lukt.

  Wilco (49) 23 maart 2019
 • Verolme (38)
  account verwijderen 2 reacties

  Ik kom er net achter dat mijn account bij jullie nog steeds bestaat. Deze wil ik graag verwijderen omdat ik inmiddels al 2,5 jaar gelukkig ben met mijn lieve vriendin.
  Ik kan niet meer inloggen want ik weet de inlog gegevens niet meer. Ook heb ik tegenwoordig een ander email adres. Ik zou ook niet meer weten welke ik gebruik heb bij jullie.

  Hoe kan ik nu mijn account verwijderen?

  Verolme (38) 13 maart 2019
 • Hot or Not (50)
  MEPD Wouter Luttikhuis smaad en later 0 reacties

  Hallo,

  Deze review is bestemd om andere (dating)bedrijven te waarschuwen voor meneer Wouter Luttikhuis die bij MEPD.nl werkt. Deze heeft ons vanochtend meermaals een mail gestuurd met telkens smaad en laster. Meneer stelt dat er een minderjarige vrouw op onze website staat maar kan geen enkele info geven, laat staan een link van het profiel. We hebben meneer Luttikhuis plus minus 10 mails te woord gestaan maar het komt er op neer dat het een grote nep voorstelling is die meneer probeert op te zetten. De eerste mail is: Graag contact, z.s.m., in plaats van simpelweg te zeggen wat er aan de hand is. Toen we keurig hadden gevraagd wat er aan de hand was reageerde meneer met , pas maar op ik zet de politie op tegen jullie organisatie. Veel gekker dan dit moet het natuurlijk niet worden.

  Ik heb verder geen onderzoek gedaan naar het bedrijf MEPD maar zover lijkt het me een oplichtersbende die enkel smaad en laster probeert te verrichten. Als zo iemand reageert, simpelweg dus niet reageren, hoe gek dat ook klinkt als klantenservice zijnde.

  Let wel, onze klantenservice heeft telkens prima gereageerd en binnen enkele minuten bovendien. Gevraagd of er aangifte is gedaan bij de politie (dit dient te gebeuren bij identiteitsfraude) en of de meneer meer informatie voor ons heeft inzake het profiel in kwestie. Meneer kon ons niets geven, dit zegt eigenlijk genoeg behalve dat de naam Anna Zijl is. Er is echter geen enkel account op onze website die deze naam heeft.

  Hieronder de mails van meneer Wouter Luttikhuis:

  Ik wil iemand laten verwijderen van jullie account, er is sprake van misbruik.
  Anders zet ik politie op jullie organisatie.

  Betreft een minderjarige persoon.

  Met vriendelijke groet,

  Wouter Luttikhuis
  Regiomanager oost
  M 06 15 34 96 73

  Robijnstraat 16 | 7554 TB Hengelo | mepd.nl

  Het is namelijk zo dat u 3 profielen van 1 persoon die minderjarig is op uw site heeft staan. Het betreft Anna Zijl, Anna 18 die minderjarig is.
  Iemand heeft 3 accounts geopend. Ik stel het op prijs wanneer u mij belt, het blokken en verwijderen van deze accounts heeft prioriteit.

  Ik stel voor dat ik wel even weet met wie ik nu contact heb, voor ik nog meer persoonlijke gegevens ga versturen.
  U kunt mij bellen, dan sta ik u graag te woord.
  Het betreft Anna Zijl.

  U kunt mij niet bellen om door te spreken wat er nu nodig is?
  Over de rug van een 17 jarige?

  Mooi, dit geeft aan wat jullie zijn.

  Jullie moeten mij niet verbannen, maar een paar linkjes verwijderen.
  Er wordt melding gemaakt en onderzoek gestart.

  Hot or Not (50) 12 maart 2019
 • Albert (54)
  Site die werkt 1 reactie

  Eindelijk een datingsite die werkt en waar je hetgeen kunt vinden waar je naar op zoek bent.
  Er zijn tientallen datingsites die je allemaal een echte date beloven, maar ik ken geen enkele website waar dit ook echt lukt.
  Totdat ik op hot or not terecht kwam en binnen een maand had ik al ren vrouw van hier in het echt ontmoet, dus schijnbaar zijn er toch websites waar het allemaal echt kan.
  Dus als ik mensen een site aan zou moeten raden dan zou het zeker deze zijn.

  Albert (54) 11 februari 2019