Hot or Not
9,1

392 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 16.633 keer bezocht.

Reviews ( 392 )

 • Ben (59)
  Post betaling hot or not 0 reacties

  Ik had met de post betaald voor een voor piket maar door de drukte rond de feestdagen was deze post helaas nog niet aangekomen.
  Na dit te hebben uitgelegd via de mail was de klantenservice zo aardig om mij alvast het voor pakket in goed vertrouwen te geven en dan hoop ik dat de post morgen met hun terecht komt.
  Maar dat ze dan zoiets alvast voor mij regelen vind ik geweldig en past ook nog eens helemaal bij de kerstgedachte.

  Ben (59) 26 december 2019
 • Dirk (33)
  Hot or Not beoordeling 0 reacties

  Als je nog niet al te oud bent en je bent wel op zoek naar een datingsite waar beetje leeftijdsgenoten op zitten, dan zit je op hot or not wel goed.
  Dit is een jeugdige site waar veel online daters op zitten dus je hoeft daar niet bang te zijn dat je er de enige bent en geen leuke date kunt vinden.

  Juist nu, rond de feestdagen, merk ik dat er steeds meer nieuwe mensen op komen. Die feestdagen zetten je ook altijd aan het denken vind ik en kan er voor zorgen dat je je als vrijgezel best eenzaam kunt voelen.

  Dirk (33) 22 december 2019
 • Monika (36)
  Profiel van mijn man zonder toestem... 0 reacties

  Op 6 november werd met de email adres van mijn man een hot or not profiel aangemaakt met deze fake informatie: Frederik, 48 j.o. Leeuwarden.
  We hebben het gisteren samen verwijdert (rond 16.00 uur) maar we willen nog achteraf achter komen van welke ip-adres (was het vanuit Raamsdonk?) werd deze profiel op 6 nov aangemaakt. We vermoeden dat iemand heeft zijn email gebruikt om de profiel aanmaken en hem te pesten. Graag ontvang ik van u de ip-adres volgens mij kunnen jullie het steeds in het systeem terug vinden.

  Monika (36) 15 november 2019
 • Albert (51)
  Humbug 1 reactie

  Een heel vreemde kant. Het is een Badoo-kloon.
  Als u een account bij een van beide hebt, hebt u toegang tot beide.
  Je ziet dezelfde gebruikers. U kunt schrijven tussen uw Hotornot-account en een ander Badoo-account en vice versa.
  Bovendien herhaalt de Android-applicatie om de paar pagina's dezelfde profielen. Bv
  in plaats van 50 gebruikers online te bekijken, moet u 500 geplakte profielen "scrollen" !!!
  Ik vermoed dat hij weet dat de berichten bots veroorzaken om de aankoop van tokens voor "chat" te forceren.
  Als u erin slaagt om in uw profiel direct contact op te plaatsen (het portaal omzeilen) zal niemand het gebruiken?!?
  Ik geloof niet dat alle vrouwen zo dom zijn dat ze, als ze direct contact voor hun neus zien, nog eens 100 euro voor een jaar willen betalen?!?
  Je krijgt alleen domme vragen van onwerkelijke profielen. Meer.Soms krijg je zelfs dezelfde vragen van 2 "verschillende" vrouwen?!?

  Albert (51) 26 augustus 2019
 • Tristan (33)
  Ledenaantal 0 reacties

  Hot or not heeft zo veel leden op deze website en het worden er iedere keer nog meer en meer waaronder dis ook heel veel nieuwe vrouwen
  Iedere dag zie ik wel nieuwe vrouwelijke gezochten voorbij komen en dat doet mij erg goed want ik heb nog niet doe ene vrouw gezoen waar ik op slag verliefd op was en dat hoop ok wel te ervaren
  Dus wie weet zal die vrouw voor mij een van deze dagen zich hier aanmelden en dat ik haar dan voorbij zie komen, dat zou in mijn ogen echt het ideale plaatje zijn.
  Ik ben een heel romantisch aangelegd persoon en ik geloof zeker in liefde op het eerste gezicht, dus ik hoop ook ontzettend dat ik dot zelf ook mag gaan ervaren.

  Tristan (33) 23 juli 2019
 • Luuk (34)
  Beste website ever 1 reactie

  Hot or Not is voor mij de beste datingsite ever!
  Alles aan deze website is beter dan de andere websites.
  Het kost 15 euro per week, wat naar mijn mening wel weer wat veel is.
  Maar als je voor langere tijd een abonnement neemt, dan hebben ze hele mooie aanbiedingen die het stukken goedkoper maken.
  En het geld is het zeker wel waard als je kijkt naar hoeveel vrouwen hier wel niet op zotten waar je nu toegang naar krijgt.
  En over die vrouwen mag ik zeker niet klagen, want daar zit genoeg tussen wat zeker de moeite waard is.

  Luuk (34) 7 juli 2019
 • Joost (34)
  verwijderen account lukt niet 1 reactie

  heb een tijd geleden mijn account verwijderd, nu google ik mijn naam en staat die nog steeds op jullie website, okey mogelijk iets fout aan mijn kant.
  nu probeer ik deze te verwijderen maar zegt het de hele tijd dat ik niet het juiste wachtwoord in vul terwijl ik net ingelogd heb.
  staat dan dat als ik me wachtwoord geef hot or not mij een email zal sturen maar deze komt de hele tijd niet binnen, ook niet in spam.
  het heeft nogal spoed voor mij om dit account te verwijderen want heb geen zin dat mensen via google mijn datings profiel kunnen zien
  werk in de psychiatrie en psychiatrisch zieke mensen kunnen behoorlijk kutten met dit soort informatie namelijk.
  ik hoor graag van jullie terug

  Joost (34) 28 mei 2019
 • Wilco (49)
  Geloofwaardige site 0 reacties

  Hot or not vind ik een van de weinige datingsites die geloofwaardig is, omdat ik mensen ken die hier ook echt iemand hebben gevonden om mee op date te gaan. Een van mijn vrienden heeft hier zelfs zijn huidige relatie aan over gehouden en dat is uiteindelijk natuurlijk wel waar je naar op zoek bent. Ik weet dat de kans dat je dit lukt niet heel erg groot is maar ik vind het altijd fijn om te weten dat er wel mensen zijn die dot wel lukt.

  Wilco (49) 23 maart 2019
 • Verolme (38)
  account verwijderen 2 reacties

  Ik kom er net achter dat mijn account bij jullie nog steeds bestaat. Deze wil ik graag verwijderen omdat ik inmiddels al 2,5 jaar gelukkig ben met mijn lieve vriendin.
  Ik kan niet meer inloggen want ik weet de inlog gegevens niet meer. Ook heb ik tegenwoordig een ander email adres. Ik zou ook niet meer weten welke ik gebruik heb bij jullie.

  Hoe kan ik nu mijn account verwijderen?

  Verolme (38) 13 maart 2019
 • Hot or Not (50)
  MEPD Wouter Luttikhuis smaad en lat... 0 reacties

  Hallo,

  Deze review is bestemd om andere (dating)bedrijven te waarschuwen voor meneer Wouter Luttikhuis die bij MEPD.nl werkt. Deze heeft ons vanochtend meermaals een mail gestuurd met telkens smaad en laster. Meneer stelt dat er een minderjarige vrouw op onze website staat maar kan geen enkele info geven, laat staan een link van het profiel. We hebben meneer Luttikhuis plus minus 10 mails te woord gestaan maar het komt er op neer dat het een grote nep voorstelling is die meneer probeert op te zetten. De eerste mail is: Graag contact, z.s.m., in plaats van simpelweg te zeggen wat er aan de hand is. Toen we keurig hadden gevraagd wat er aan de hand was reageerde meneer met , pas maar op ik zet de politie op tegen jullie organisatie. Veel gekker dan dit moet het natuurlijk niet worden.

  Ik heb verder geen onderzoek gedaan naar het bedrijf MEPD maar zover lijkt het me een oplichtersbende die enkel smaad en laster probeert te verrichten. Als zo iemand reageert, simpelweg dus niet reageren, hoe gek dat ook klinkt als klantenservice zijnde.

  Let wel, onze klantenservice heeft telkens prima gereageerd en binnen enkele minuten bovendien. Gevraagd of er aangifte is gedaan bij de politie (dit dient te gebeuren bij identiteitsfraude) en of de meneer meer informatie voor ons heeft inzake het profiel in kwestie. Meneer kon ons niets geven, dit zegt eigenlijk genoeg behalve dat de naam Anna Zijl is. Er is echter geen enkel account op onze website die deze naam heeft.

  Hieronder de mails van meneer Wouter Luttikhuis:

  Ik wil iemand laten verwijderen van jullie account, er is sprake van misbruik.
  Anders zet ik politie op jullie organisatie.

  Betreft een minderjarige persoon.

  Met vriendelijke groet,

  Wouter Luttikhuis
  Regiomanager oost
  M 06 15 34 96 73

  Robijnstraat 16 | 7554 TB Hengelo | mepd.nl

  Het is namelijk zo dat u 3 profielen van 1 persoon die minderjarig is op uw site heeft staan. Het betreft Anna Zijl, Anna 18 die minderjarig is.
  Iemand heeft 3 accounts geopend. Ik stel het op prijs wanneer u mij belt, het blokken en verwijderen van deze accounts heeft prioriteit.

  Ik stel voor dat ik wel even weet met wie ik nu contact heb, voor ik nog meer persoonlijke gegevens ga versturen.
  U kunt mij bellen, dan sta ik u graag te woord.
  Het betreft Anna Zijl.

  U kunt mij niet bellen om door te spreken wat er nu nodig is?
  Over de rug van een 17 jarige?

  Mooi, dit geeft aan wat jullie zijn.

  Jullie moeten mij niet verbannen, maar een paar linkjes verwijderen.
  Er wordt melding gemaakt en onderzoek gestart.

  Hot or Not (50) 12 maart 2019
 • Albert (54)
  Site die werkt 1 reactie

  Eindelijk een datingsite die werkt en waar je hetgeen kunt vinden waar je naar op zoek bent.
  Er zijn tientallen datingsites die je allemaal een echte date beloven, maar ik ken geen enkele website waar dit ook echt lukt.
  Totdat ik op hot or not terecht kwam en binnen een maand had ik al ren vrouw van hier in het echt ontmoet, dus schijnbaar zijn er toch websites waar het allemaal echt kan.
  Dus als ik mensen een site aan zou moeten raden dan zou het zeker deze zijn.

  Albert (54) 11 februari 2019
 • Ruben (63)
  Te grootschalig 1 reactie

  Ik vind het heel erg jammer dat Hot or Not zo grootschalig is als dat het is, voor mij is dit iets te.
  Ik ben meer iemand die heel erg van alles wat kleinschalig is houdt.
  Dat vind ik knusser en gezelliger en op die manier ken je over het algemeen de meeste mensen die er op zitten, dit is op Hot or not bij lange na niet mogelijk.
  Ik denk dat dit niet meer voor mijn generatie is helaas.
  Verder een goede site, niets mis mee, alleen is het voor mij te veel.

  Ruben (63) 2 februari 2019
 • Daan (44)
  Heel Nederland 1 reactie

  Wat ik zo fijn vind aan Hot or Not, is dat de website van zo’n groot formaat is dat het niet uitmaakt waar je woont want er zitten toch wel mensen uit heel Nederland op.
  Bij de kleinere websites is dit veel lastiger want dan kan je soms gewoon niemand vinden die ook maar een beetje bij jou in de buurt woont.
  En dan houdt het voor heel veel mensen al snel op lijkt mij, voor mij in ieder geval wel.
  Een beetje reistijd vind ik niet erg, maar er moeten geen uren reizen aan te pas komen voor een bezoekje, dat is ook niet vol te houden.
  Dat je dit dilemma niet hebt op Hot or Not is dis voor mij een heel groot voordeel.

  Daan (44) 26 januari 2019
 • Harold (52)
  Populair 1 reactie

  Hot or not is op het moment volgend mij de meest populaire website van dit moment.
  Aan het aantal leden dat ik hier dagelijks online is te zien, ik vind dit juist erg leuk aan de website.
  Hoe meer leden er online zijn, hoe beter het is als je het mij vraagt.
  De kwaliteit van de vrouwen die hier op de website zitten is erg goed, want de vrouwen die hier op zitten zijn over het algemeen erg mooi (zowel van binnen als van buiten).
  Ik hoop over niet al te lange tijd mijn nieuwe liefde hier gevonden te hebben.

  Harold (52) 19 januari 2019
 • Leon (25)
  Hotornot vs tinder 1 reactie

  Als je de bekende dating apps met elkaar vergelijkt, dus hot or not vs Tinder, dan vind ik dat hot or not veel meer een datingsite is en Tinder eigenlijk enkel een spelletje. Ik heb nu 4 maanden Tinder maar heb nog werkelijk nooit een match gehad terwijl mijn foto helemaal niet zo heel lelijk is. Hot or not gebruik ik sinds begin dit jaar en het feit dat je hierop simpelweg op gebruikers kan zoeken en hierop een chat kan beginnen, bevalt mij 10 keer beter. Wie weet als ik matches had gekregen op Tinder dat ik hier anders over na had gedacht maar voor nu is hot or not echt veel beter in mijn ogen.

  Leon (25) 17 januari 2019
 • Thijs (42)
  Hot or not voordelig 0 reacties

  Hot or not heeft een hele prijzenlijst waarbij je kunt kiezen voor welke variant jij het liefste gaat.
  Ik heb me hier even een beetje in verdiept want ik kies eigenlijk altijd voor het 15 euro pakket omdat dat in mijn ogen het goedkoopste is, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is als je er een jaar lang op zit.
  Misschien dat kn de volgende keer toch maar een keer een groter pakket aanschaf want als ik voor een jaar in 1 keer doe ben ik 100 euro kwijt en als ik dit allemaal per maand betaal kost het me 180 euro.
  Dat is nogal een verschil dis eigenlijk zijn deze grote pakketten op hot or not beel voordeliger dan die kleintjes.
  Ik denk dat ik dan toch maar een keer van gierigheid miet afstappen en een groter bedrag in een keer betalen want dan ben je uiteindelijk toch goedkoper uit.

  Thijs (42) 4 januari 2019
 • Marjolein (45)
  Hot or not een goede en eerlijke we... 1 reactie

  Wat fijn om te zien dat Hot or not gewoon een goede en eerlijke website is. Je betaalt dan misschien wel 15 euro per maand, tenzij je voor langere tijd betaalt dan is het gemiddeld goedkoper uit, maar dat doe ik eerst nog niet misschien later dat weet ik nog niet. Maar wat ik er mee wil zeggen, je betaalt dan misschien wel 15 euro per maand, maar dat is het wel waard. Want je leert hier zo veel nieuwe mensen kennen, dat zou ik in het normale leven nooit doen, dus de kans dat ik hier iemand leer kennen voor een relatie of iets wat hier op lijkt is zo veel groter dan wanneer ik geen profiel zou hebben op hot or not, dat ik het geld hier maar wat graag voor over heb. Ik hoop heel erg dat ik in 2019 straks gewoon een lief iemand heb gevonden en of dat dat via hier is of via het echte leven, dat maakt mij niet uit, dus ik probeer het gewoon beide.

  Marjolein (45) 31 december 2018
 • Henry (43)
  Hot or Not oordeel 1 reactie

  Iedereen heeft altijd een oordeel over dingen klaar en dat moet voor websites als deze natuurlijk ook, want hier kunnen de mensen hun onderzoek doen naar de betrouwbaarheid en dergelijke van de website.
  Dus bij deze mijn mening. Ik vind het een goede en betrouwbare website, ze vragen een redelijke prijs voor wat ze hier aan de mensen bieden.
  Het is geen gratis website, wat voor sommige mensen een nadeel zou zijn dat weet ik zeker, maar dat is het in mijn geval niet perse. Ik vind het niet erg om een bedrag te betalen voor websites als deze.
  Al met al een prima site, ik zit er nu een aantal maanden op en ik ben nog steeds tevreden, dus dat zegt wel een beetje lijkt me.

  Henry (43) 26 december 2018
 • Fred (58)
  Hot or not klacht 1 reactie

  Ik had een par dagen geleden een klacht over hot or nog aangezien er een bepaald onderdeel op de website niet naar behoren werkte en wanneer ik ergens geld voor betaal vind ik dat ik hier best iets van mag verwachten.
  Nadat ik een boze mail naar de klantenservice heb gestuurd had ik binnen een half uur bericht terug.
  Ze zouden het probleem oplossen en ik kreeg zelfs mijn geld voor die maand terug gestort op mijn rekening.
  Ik moet bekennen dat ik dit een hele keurige manier vind om dit soort dingen op te lossen.
  Ik was erg blij dat er schijnbaar ook nog bedrijven zijn die er niet alles voor doen om altijd maar zo veel mogelijk geld te houden, hier worden problemen op de juiste manier aangepakt.

  Fred (58) 22 december 2018
 • Desire (34)
  Grappig 1 reactie

  Hot or not is wel een goede website maar soms denk je, wat krijgen we nou. Onderstaande tekst bijvoorbeeld, was 3 uur bezig voordat ik de tekst af had. Gewoon zon enorm verhaal op je profiel vertellen terwijl je, zoals de heer zelf meermaals schrijft, geen vip hebt dus eigenlijk niks op de site kan. =D

  ----

  Als eerste excuses van mijn afwezigheid er zijn tijden dat ik bij profielen ben gaan kijken maar geen geld had om VIP te zijn maar dit heeft ook te maken met privé redenen. Zodra ik weer VIP wordt laat ik jullie weten voor degene die mij gereageerd valt dit niet verkeerd op er zijn privé redenen dat ik niet reageer.

  Als je alleen komt voor fun en chatten ik reageer alleen als ik in interesse heb in je en dan VIP wordt. Verder ook geen seksuele handelingen ik ben niet zo'n persoon er is veel mishandeling in het leven geweest voor vrouwen en ze horen met respect behandeld te worden.

  Ik wil graag hier mensen in het echt ontmoeten en afspreken in het echt.

  Zelf ben ik op zoek naar een persoon die met mij leven kan delen en dezelfde passie heeft als ik waar ik naar zoek ben is vooral als eerste een eerlijke persoon maar ook echt eerlijk ik help graag je als je ook zo bent.
  Verder ben ik vegetarisch maar dat betekent dat mijn medepersoon ook niet persee vegetarisch hoeft te zijn. Mijn must zijn wel eerlijke persoon, drink niet en rook niet. Dat zijn de drie criteria's waar ik naar op zoek ben.

  Verder deel ik graag mijn hobby uit voor interesse van de Japanse en Koreaanse Cultuur die ook graag interesse toont voor mijn hobbies. Als je dit niet waardeert dan is het geen match tussen ons beiden.

  Ik ben open om met meiden hier te socializen. En ik ben open om ze te helpen als jullie problemen hebben in jullie leven en ik sta er open voor om daarbij te ondersteunen van wat ik kan stuur maar een bericht als er iets is :) je krijgt altijd reactie van mij zolang ik VIP ben. Ik spreek Nederlands, Engels, Chinees Mandarijn (basis) en Japans. Sinds 2003 ben ik een vegetariër geworden meer omdat graag van dieren hou en een bijdrage wil geven voor de bescherming en milieu. Naast dat ik vegetariër ben doe ik ook vrijwilligerswerk bij een boeddhistische organisatie om rondleidingen te geven over de harmonie en samenleving en de tempel te laten zien van wat het boeddhisme in houd.

  Zelf ben ik een emotionele persoon die graag mijn gevoelens laat zien aan een ander dit is hoe ik ben mocht je dit waarderen vind ik niet erg wij zijn dan nog steeds even goede vrienden :)

  In mijn vrije tijd teken ik graag vooral portraits van mensen natekenen en soms uit mijn hoofd en teken ik ook graag Fanarts gebasseerd uit een Anime serie of Manga.

  Verder kook ik graag simpele gerechten vooral gerechten die vegetarisch gericht zijn maar ik sta ook open om vleesgerechten te leren koken.

  Hobbies zijn: Wushu Kung Fu, Fitness, Tekenen Fanarts Anime en Manga, Anime kijken, Koken, Uitgaan met vrienden, Pokemon Go, Wandelen in het park ,Strandwandeling. Fotografie, Animatie, Video editing en Anime Music Video Editing.

  Eigenschappen: Eerlijkheid, Help graag mensen, Beleefd, Lol maken :) en ik sta open voor om nieuwe mensen te leren kennen.

  Desire (34) 21 december 2018

Plaats een review