Tinder
8,2

83 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 83 )

 • Roy (45)
  Techniek bagger maar wel geld vangen 0 reacties

  Techniek is waardeloos!
  Stel je je maximale afstand in of 100 kilometer dan NOG tonen ze accounts van boven de 100 km en zelfs tot 12.032 kilometer!!!
  En dan stuur je naar de klantenservice een bericht erover dat dat niet goed is en dan sturen ze tot 3 mails allemaal standaard onzin erover wat geautomatiseerd is.
  En dat terwijl je nog betalend member bent ook!
  Doen er niets op uit, cashen lekker en maken er een bende van.
  Volgende stap om geld terug te halen is melden bij de app store en aan de creditcard maatschappij om geld te storneren.
  Dus absolute oplichters bij Tinder die techniach het waardeloos voor elkaar hebbrn.
  Behalve goed voor de eigen bankrekenig.

  Roy (45) 9 januari 2021
 • Peter (24)
  Nepprofien 1 reactie

  Als je begint met daten met een persoon die je leuk vindt of lijkt doe dan even de echtheid check.Begin met te vragen of hij of zij even een fotootje van zichzelf maakt met een door jou opgegeven voorwerp in de hand dat kan een theekopje zijn of beter twee theekopjes schaar of hoed enz enz. Nepproffielen kunnen hier niet aan voldoen en beginnen met ontwijkende antwoorden of opeens allerlei pikante foto,s vanzichzelf op te sturen waar jij niet om gevraagd hebt .Hier moet je uiteraard niet op reageren kost je alleen maar geld ,maar is ook erg vermakelijk hoe de chatoperater ,want dat zijn t meestal in 99% van de gevallen hier op reageerd.Veel plezier met chatten.

  Peter (24) 7 december 2020
 • Sabine (54)
  Malafide bende 0 reacties

  Voelde me de enige roepende levende in het Tinder universum. Ondanks dat zij roemen op zoveel deelnemers. Valt op dat er ontzettend veel oudbakken foto's op staan. Die zijn van leden die door toedoen van Tinder niet meer in hun account kunnen en ze dan 10x een nieuwe laten aanmaken. Ja duh, Zo kom je ook aan je aantal deelnemers. Google reviews over Tinder zijn ook diep triest. Tinder is fooling you!
  En het bovenstaande lovende artikel is ook een holle frase

  Sabine (54) 30 oktober 2020
 • henk (50)
  oplichterij Tinder 1 reactie

  nooooit aan beginnen is een en al nep.het krioelt van de fake accounts en mensen die je op proberen te lichten. de directive is hiervan op de hoogte maar vind het prima.

  henk (50) 20 oktober 2020
 • Maus (42)
  NEP 0 reacties

  Tip; Ga noooooit betalen voor Tinder! Het is de grootste fake-site die er maar bestaat!
  Ook ik ben zo stom geweest; 12,50eu betaald, waarmee je wel ( jaja) 10 berichten kan versturen! Dan krijg je een bericht van iemand, die in je geinteresseerd is ( zo lijkt het althans) en diegene vraagt of je haar weer een bericht terug wil sturen, om maar zoveel mogelijk berichten te ' kopen'.
  Als je dan vraagt naar een emailadres van diegene, krijg je als antwoord; eerst elkaar goed leren kennen dmv berichten sturen.
  Die hele site moet van internet af! Pure oplichting en geldklopperij!!!

  Maus (42) 12 oktober 2020
 • D (37)
  Slecht 0 reacties

  Tinder voor de 1ex geprobeerd. Je wordt continue bestookt om een duur abonnement te nemen. No way dat ik in die val trap terwijl je op zoek bent naar gezelschap of een goede partner. Is dit onmogelijk in deze tijden. Hebe maar terug verwijderd uit tinder. Erg jammer voor mezelf en misschien de toekomstige partners.

  D (37) 29 september 2020
 • Miranda (50)
  Waardeloos 1 reactie

  80 procent van de mannen liegen , bedriegen , willen alleen maar sex en en als je niet reageert dan schelden ze verrot. Er is naar mijn mening totaal geen respect meer te vinden en zeker niet op het internet op datingsites als tinder waar het alleen draait om de looks, dat is nu wel duidelijk. Wat ik al zei 80% is niet te vertrouwen en 20% is misschien leuk maar die reageren dan weer niet dus het is vrijwel onmogelijk om ook maar iets leuks te vinden op dit soort apps en sites.

  Miranda (50) 28 september 2020
 • Robbert (50)
  Bagger 0 reacties

  Zit een week op Tinder. Heb een oké profiel. Ben ondernemer, hoogopgeleid, voormalig topsporter, dus fysiek meer dan prima, maar nu komt het.

  1. Het maakt niet uit in welke leeftijdscategorie ik zoek, want zeer zelden een match.
  2. 95% Van de matches reageren niet. Ook niet na dagenlang keurige berichten te sturen. De vraag rijst dan ook of deze profielen niet nep zijn.
  3. Hoe is het mogelijk dat er zoveel nepprofielen zijn die reclame maken voor paid sites. Had van Tinder wel een iets meer accurate houding verwacht aangaande screening profielen.
  4. Hoe is het mogelijk dat ik in zo'n korte tijd overspoelt wordt met likes, terwijl ik veel naar rechts swipe met een uitzonderlijke lage hit rate? Die verhouding is zoek. Ook dit is een lokkertje van Tinder om jou een betaald abonnement aan te smeren.
  5. Hoe is het mogelijk dat de matches die ik krijg altijd zijn met dames die niet Nedelands zijn. Bij een verhouding 80 Nederlandse dames / 20 buitenlandse dames, is er nooit een match met een Nederlandse dame, maar wel met een dame met een niet-Nederlandse achtergrond. Zijn de Nederlandse zo kieskeurig(wat volgens mij ook zo is en volkomen onterecht, maar dat is een andere discussie) of zijn de buitenlandse dames zo wanhopig.

  In concreto is Tinder een absoluut bagger medium.

  Robbert (50) 10 september 2020
 • sjors (42)
  niks 0 reacties

  na een maand of 2 op tinder te hebben gezeten
  nog geen enkele match wel een foto met verhaal opgezet
  is dit wel een echte site? of verkopen ze lucht dan
  moet je ze aanklagen want ze vragen ook geld
  al om al het is een k... site van hier tot mars

  sjors (42) 9 september 2020
 • Issa (36)
  Oplichter 0 reacties

  Ik krijg dagen en nachten mail reclame.
  Dit Tindermacht gewoon een oplichter gewoon let op aub

  Issa (36) 29 augustus 2020
 • M (23)
  Account deleted 0 reacties

  Two months ago my account was deleted by Tinder for no reason. I really don't know why they did so, because I never breached any of the community rules or anything. I am disappointed because I had a lot of conversations going on at that moment... I hope that they will do something about this (but don't think so because they never really replied in a decent way to my emails)... A lot of people seem to have the same problem, so do something about this, it's not ok to just delet accounts randomly!

  M (23) 27 augustus 2020
 • Dennis (45)
  Heel gek op Tinder 0 reacties

  Kreeg via tinder een like en de dame in kwestie zei niet actief te zijn op Tinder, maar alleen op een andere zogenaamde datingsite. Tuurlijk ..en nog een keer betalen.... En dan ook nog eens per bericht als ik het goed zag.

  Ben wel benieuwd of alle zeer lovende recensies hier niet toevallig van hetzelfde ip nummer afkomen. Oh ja, toen ik er iets over zei...match op tinder gelijk opgeheven

  Dennis (45) 22 augustus 2020
 • jer (30)
  neem nooit een betaald account als man 0 reacties

  tinder is een oplichters app, heb iedere matches met chatbots die automatische berichten sturen, pure rotzooi spam, spam en nog eens spam. de knappe koppies zijn van die chatbots en de rest die je tussen het swipen ziet zijn ook veel inactieve accounts . ook is het raar dat bij mij de teller altijd op 3+ kwam te staan, of ik nou de locatie zette op Moskou, Amsterdam, Parijs, Barcelona etc.

  jer (30) 20 augustus 2020
 • Mark (35)
  Verdienmodel Tinder 0 reacties

  Afgelopen dinsdag heb ik me aangemeld bij Tinder, en heb inmiddels meerdere matches, maar je kan pas chatten met die personen wanneer je een betaald abonnement aangaat. Ik wacht nog een paar dagen af, maar ik vermoed dat dit fake profielen zijn die je een abonnement willen aansmeren. Dit valt me erg tegen van Tinder.

  Mark (35) 20 augustus 2020
 • Nemegeer (45)
  Geblokkeerd 0 reacties

  Ik krijg totaal geen foto's te zien bij opstarten profiel, blijft zoeken. Krijg de melding, vergroot je domein ( staat nu op 85 km en leeftijd van jong naar veel ouder) kan account niet verwijderen!

  Nemegeer (45) 17 augustus 2020
 • Andy (25)
  Tinder gsm nummer 0 reacties

  hoihoi ik heb me een profiel aangemaakt op tinder als ik nu inlog moet ik telkens mijn gsmnummer ingeven dan krijg ik een code toegestuurd deze code geef ik nooit in maar geraak wel op mijn profiel nu mijn vraag is het nummer dat me die codes stuurt is dat gratis? wordt ik hiervoor aangerekend? of sturen ze me dit gratis

  Andy (25) 13 augustus 2020
 • sjors (42)
  nooit een match 2 reacties

  ik zit aln paar weken op tinder hoe het ook heet
  nog geen 1 match of het ligt aan tinder
  of de dingen zijn hier achterlijk

  sjors (42) 12 augustus 2020
 • R (38)
  Oplichterij 0 reacties

  Hoe kan het zo zijn dat er volgens de cijfers 1,5 miljoen inschrijvingen zijn en je in een stad als Amsterdam bijna geen locals te zien krijgt als je de km’s op max 20 zet??
  Er komen alleen nepprofielen, sex advertentie doorverwijzingen en Amerikaanse profielen voorzien van een NL tekst die vaak standaard is en meerdere keren bij andere profielen ook voorbij komt!
  Bijna geen locals dus met een gewoon NL profiel. Mooie vrouwen met alleen een naam en een leeftijd en de km’s die niet kloppen! Vaak ook allemaal met zelfde km getal!
  Is zeker niet meer wat het is geweest en ik ben er zelf klaar mee! 4 mnd geswiped en ook betaald, niks zinnigs uit gekomen.... en ik mag er wcht wel zijn. Dus trap er niet meer in mensen... heb ze ook een text gestuurd met dit probleem en om uitleg gevraagd. Nooit een reactie gekomen natuurlijk. Never again Tinder!

  R (38) 12 augustus 2020
 • R (18)
  Account verwijderd 1 reactie

  Mijn tinder account is verwijderd en kon daardoor niet meer inloggen, terwijl ik niet eens weet waarom. Zonder waarschuwing of iets werd het zomaar verwijderd, heb met hun gemaild en ze zeggen dat verwijderd verwijderd is, ze doen niet eens hun best om naar mij te luisteren. Erg slap van tinder

  R (18) 9 augustus 2020
 • J (50)
  Alsof er geen dates meer zijn 0 reacties

  Tinder houd er een eigen algoritme op na als je ingestelde kms "op" zijn. Dan krijg je alleen de allermooiste meiden te zien vanaf een km of 100.
  Vlgs mij bestaan ze niet eens en like ze ook niet. Nepperij Tinder!!! Dikke neppeij!!

  J (50) 6 augustus 2020