Tinder
8,2

94 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (94)

 • Sebastian (34)
  waardeloze app en boerenbedrog 0 reacties

  1 jaar abo tinder platinum, de enige likes die je krijgt zijn van gedrochten of van Chinese internet crimininelen die je vanalles proberen wijs te maken in verband met investeringen. Letterlijk alles wat Aziatisch uitziet op Tinder zijn fake accounts.

  Na ongeveer 9 maand krijg ik plots de melding dat mijn account wordt verwijdert zonder enige uitleg, niet dat het mij veel uitmaakt omdat er toch 0 matches zijn, maar ze zijn wel gaan lopen met mijn geld.

  Wat een hoop zever is dit,...

  Zit vol fake accounts en hoeren (vrouwen die alleen aan geld denken).

  Tinder geeft geen uitleg hoe of waarom en betaalt niets terug.

  Ik heb klacht ingediend bij een ombudsman.

  Sebastian (34) 20 juni 2022
 • Frank Mertens (28)
  Verbannen van Tinder 0 reacties

  Beste Allemaal, Sinds 2 dagen geleden ben ik verbannen van Tinder. Ik heb een Tinder Gold abonnement. Naar eer en geweten heb ik niets gedaan wat niet mag. Heb tinder hierover 4 keet gemaild, heb 2 keer hetzelfde antwoord gekregen, je ben verbannen punt. Ik begrijp het niet ! Als iemand me kan helpen hoor ik het graag, vind dit niet kunnen dat ik zomaar verwijderd ben terwijl ik er wel gewoon voor heb betaald ! Groeten Frank Mertens

  Frank Mertens (28) 20 april 2022
 • E (52)
  Onterecht betaald profiel verwijderd 0 reacties

  Beste mensen,
  Ik heb een betaald abbonnement afgesloten voor meer dan 100 euro.
  Ik heb absoluut geen dingen gedaan die tegen jullie richtlijnen in gaan. Ik heb geen rare foto’s of rare profielteksten, ik heb zelfs geverifieerd profiel.
  Ik weet dus echt niet waarom mijn profiel door jullie is verwijderd.
  Ik ben zelf een tijdje gestopt met Tinder maar gisteren heb ik de app weer geïnstalleerd.
  Het enige wat ik gedaan heb is dat ik mijn betaalde account heb hersteld en nieuwe foto’s heb toegevoegd en mijn profieltekst heb aangepast.
  Wat me wel meteen opviel was dat ik geen likes kreeg, deze krijg ik normaal gesproken wel te zien.
  Wat is er aan de hand met mijn profiel en waarom ben ik als vrouw verwijderd?
  Ik heb zelf vanmorgen twee keer hetzelfde profiel gerapporteerd. Hier stonden naaktfoto’s in. Dit zelfde profiel kwam twee keer vlak achter elkaar voorbij.
  Kan het zijn dat jullie medewerker een fout heeft gemaakt en mij per ongeluk hierdoor heeft verwijderd?

  Ik krijg te horen van jullie medewerker dat jullie besluit definitief is en dat er verder niet naar wordt gekeken.
  Gewenste oplossing
  Ik zou wensen dat er een onderzoek wordt gedaan waarom mijn profiel is verwijderd en dat mijn profiel weer wordt hersteld.

  E (52) 9 februari 2022
 • Simon (59)
  valse beschuldiging leidt tot status BANNED 0 reacties

  TINDER past geen wederhoor toe als iemand een klacht over je indient. Iemand heeft een valse klacht over mij ingediend, TINDER flikkert je van de APP zonder dat ze mij de mogelijkheid geven om toe te lichten dat hier een niets ontziende vorm van jaloezie en wraak in het spel zijn.
  TINDER gooit je betaalde account dus gewoon op de vuilnisbelt, zonder dat zij mij leveren waarvoor je hebt betaald. En dat gevoel van onrecht is echt niet lekker, en niet verdiend.

  Simon (59) 8 januari 2022
 • Mireille (47)
  Kijk uit voor ene Bart uit Rhenen 1 reactie

  Deze man doet je geloven dat je speciaal bent, schept op over zijn dure auto en groot huis. Belooft je in de watten te leggen, vervolgens regelt hij een hotel met de bedoeling seks te hebben. En als hij zijn zin niet krijgt, blokkeert hij je en gaat ie op naar de volgende. Hij heeft meedere vrouwen zo bedonderd en doet het overkomen alsof die vrouw wanhopig verliefd zijn op hem.

  Mireille (47) 8 december 2021
 • Eric (51)
  Alleen voor knappe mannen 1 reactie

  Als je er gemiddeld uitziet als man, krijg je gewoon geen match. Heb er de afgelopen jaren regelmatig opgezeten met verschillende soorten foto's en verschillende manieren om profiel in te vullen maar nooit een match. Die ene keer dat je wel een match hebt, praat de vrouw niet terug en had ze je blijkbaar per ongeluk ge-liked.

  Eric (51) 25 juni 2021
 • Danny Hagenbeek (48)
  Fake 10 reacties

  Danny Hagenbeek met nummer 0629295341 kijk ervoor uit. Hij date voor sex en laat jou geloven dat je heel bijzonder bent wat jij niet meent. Als hij vervolgens niet zijn zin krijgt wil hij het contact verminderen en komt met diversen smoesjes? Werkt bij dji maar ik zou hem ontslaan met al zijn leugens

  Danny Hagenbeek (48) 18 juni 2021
 • Rene Troba (28)
  Tinder profielen staken altijd het gesprek 0 reacties

  Ligt het aan mij of zit Tinder vol met nep profielen. Het is dat, of de hele wereld is volledig respectloos geworden. Elke dag ga ik dat spel spelen en like ik de vrouwen die ik wel leuk vind. Het is elke dag hetzelfde liedje, enkele vrouwen vinden mij ook leuk. Ik zeg gedag, de vrouw zegt soms gedag. Ik vraag of alles goed gaat of wat ze op Tinder zoekt.... Maar het is ALTIJD hetzelfde! Niemand reageert hierna!? Dus dan ben ik benieuwd, is die hele klanten database nep en reageert een computer tegen je of is het zo ver heen met de wereld dat elke vrouw respectloos is. Dan kan je zeggen dat vrouwen veel aandacht krijgen en ze misschien je berichtje niet zien, dat is onzin want ze praten eerst wel tegen je tot het 2e of 3e berichtje dan is het altijd basta.

  Graag iemand die me dit kan verklaren.

  Rene Troba (28) 12 mei 2021
 • Roy (45)
  120 km max is tot over 10000 km afstand tonen 0 reacties

  Waardeloze app......
  Zoekfilter? Daar doet Tinder niets op uit, al is het hun eigen filter!

  Stel je je zoekprofiel in op:
  - Maximaal 120 kilometer
  - ‘Wereldwijd’ uit (!)

  Krijg je:
  - Profielen van 140, 160, 300 maar ook 12.000 (!!!) kilometer

  Je WIL toch juist tot 120 km maximaal en juist NIET de andere kant van de wereld?

  Gevolg:
  - 95% van de tijd links swipen omdat je er 0,0 aan hebt
  - Tinder interesseert het geen bal
  - Tinder is volledig waardeloos erdoor
  - Standaard-tekst dat maximum 120 km is en het veel en veel te ver is. (Uiteraard nooit reactie).
  - ‘Support’ stuurt standaard bericht en is niet mee te communiceren.

  Roy (45) 23 april 2021
 • DV (22)
  Realiteit 1 reactie

  De realiteit van tinder is dat het voor mannen ook om het uiterlijk gaat ik heb 2 profielen aangemaakt een van een hollandse mannelijke topmodel en een van een normale gozer het verschil in likes en berichten was bijna bizar. Met het topmodel account kreeg ik alles voor elkaar met het andere account kreeg ik maar 1 like en verder helemaal niks, dus uiterlijk bepaald.

  DV (22) 12 maart 2021
 • Karin (55)
  Oplichters 1 reactie

  Alleen maar oplichters op tinder. Mannen hebben verschillende account met verschillende voornamen en leeftijden. De meeste mannen zijn op tinder om geld te vragen. Zeker de Franse mannen.
  Vrouwen pas goed op en trap er niet in, stuur nooit geld of koop nooit neosurf kaarten.
  Ik heb dit al zonaal gemeld bij tinder, maar ze doen er niks aan.

  Karin (55) 7 maart 2021
 • Roy (45)
  Techniek bagger maar wel geld vangen 0 reacties

  Techniek is waardeloos!
  Stel je je maximale afstand in of 100 kilometer dan NOG tonen ze accounts van boven de 100 km en zelfs tot 12.032 kilometer!!!
  En dan stuur je naar de klantenservice een bericht erover dat dat niet goed is en dan sturen ze tot 3 mails allemaal standaard onzin erover wat geautomatiseerd is.
  En dat terwijl je nog betalend member bent ook!
  Doen er niets op uit, cashen lekker en maken er een bende van.
  Volgende stap om geld terug te halen is melden bij de app store en aan de creditcard maatschappij om geld te storneren.
  Dus absolute oplichters bij Tinder die techniach het waardeloos voor elkaar hebbrn.
  Behalve goed voor de eigen bankrekenig.

  Roy (45) 9 januari 2021
 • Peter (24)
  Nepprofien 1 reactie

  Als je begint met daten met een persoon die je leuk vindt of lijkt doe dan even de echtheid check.Begin met te vragen of hij of zij even een fotootje van zichzelf maakt met een door jou opgegeven voorwerp in de hand dat kan een theekopje zijn of beter twee theekopjes schaar of hoed enz enz. Nepproffielen kunnen hier niet aan voldoen en beginnen met ontwijkende antwoorden of opeens allerlei pikante foto,s vanzichzelf op te sturen waar jij niet om gevraagd hebt .Hier moet je uiteraard niet op reageren kost je alleen maar geld ,maar is ook erg vermakelijk hoe de chatoperater ,want dat zijn t meestal in 99% van de gevallen hier op reageerd.Veel plezier met chatten.

  Peter (24) 7 december 2020
 • Sabine (54)
  Malafide bende 0 reacties

  Voelde me de enige roepende levende in het Tinder universum. Ondanks dat zij roemen op zoveel deelnemers. Valt op dat er ontzettend veel oudbakken foto's op staan. Die zijn van leden die door toedoen van Tinder niet meer in hun account kunnen en ze dan 10x een nieuwe laten aanmaken. Ja duh, Zo kom je ook aan je aantal deelnemers. Google reviews over Tinder zijn ook diep triest. Tinder is fooling you!
  En het bovenstaande lovende artikel is ook een holle frase

  Sabine (54) 30 oktober 2020
 • henk (50)
  oplichterij Tinder 1 reactie

  nooooit aan beginnen is een en al nep.het krioelt van de fake accounts en mensen die je op proberen te lichten. de directive is hiervan op de hoogte maar vind het prima.

  henk (50) 20 oktober 2020
 • Maus (42)
  NEP 0 reacties

  Tip; Ga noooooit betalen voor Tinder! Het is de grootste fake-site die er maar bestaat!
  Ook ik ben zo stom geweest; 12,50eu betaald, waarmee je wel ( jaja) 10 berichten kan versturen! Dan krijg je een bericht van iemand, die in je geinteresseerd is ( zo lijkt het althans) en diegene vraagt of je haar weer een bericht terug wil sturen, om maar zoveel mogelijk berichten te ' kopen'.
  Als je dan vraagt naar een emailadres van diegene, krijg je als antwoord; eerst elkaar goed leren kennen dmv berichten sturen.
  Die hele site moet van internet af! Pure oplichting en geldklopperij!!!

  Maus (42) 12 oktober 2020
 • D (37)
  Slecht 0 reacties

  Tinder voor de 1ex geprobeerd. Je wordt continue bestookt om een duur abonnement te nemen. No way dat ik in die val trap terwijl je op zoek bent naar gezelschap of een goede partner. Is dit onmogelijk in deze tijden. Hebe maar terug verwijderd uit tinder. Erg jammer voor mezelf en misschien de toekomstige partners.

  D (37) 29 september 2020
 • Miranda (50)
  Waardeloos 2 reacties

  80 procent van de mannen liegen , bedriegen , willen alleen maar sex en en als je niet reageert dan schelden ze verrot. Er is naar mijn mening totaal geen respect meer te vinden en zeker niet op het internet op datingsites als tinder waar het alleen draait om de looks, dat is nu wel duidelijk. Wat ik al zei 80% is niet te vertrouwen en 20% is misschien leuk maar die reageren dan weer niet dus het is vrijwel onmogelijk om ook maar iets leuks te vinden op dit soort apps en sites.

  Miranda (50) 28 september 2020
 • Robbert (50)
  Bagger 0 reacties

  Zit een week op Tinder. Heb een oké profiel. Ben ondernemer, hoogopgeleid, voormalig topsporter, dus fysiek meer dan prima, maar nu komt het.

  1. Het maakt niet uit in welke leeftijdscategorie ik zoek, want zeer zelden een match.
  2. 95% Van de matches reageren niet. Ook niet na dagenlang keurige berichten te sturen. De vraag rijst dan ook of deze profielen niet nep zijn.
  3. Hoe is het mogelijk dat er zoveel nepprofielen zijn die reclame maken voor paid sites. Had van Tinder wel een iets meer accurate houding verwacht aangaande screening profielen.
  4. Hoe is het mogelijk dat ik in zo'n korte tijd overspoelt wordt met likes, terwijl ik veel naar rechts swipe met een uitzonderlijke lage hit rate? Die verhouding is zoek. Ook dit is een lokkertje van Tinder om jou een betaald abonnement aan te smeren.
  5. Hoe is het mogelijk dat de matches die ik krijg altijd zijn met dames die niet Nedelands zijn. Bij een verhouding 80 Nederlandse dames / 20 buitenlandse dames, is er nooit een match met een Nederlandse dame, maar wel met een dame met een niet-Nederlandse achtergrond. Zijn de Nederlandse zo kieskeurig(wat volgens mij ook zo is en volkomen onterecht, maar dat is een andere discussie) of zijn de buitenlandse dames zo wanhopig.

  In concreto is Tinder een absoluut bagger medium.

  Robbert (50) 10 september 2020
 • sjors (42)
  niks 0 reacties

  na een maand of 2 op tinder te hebben gezeten
  nog geen enkele match wel een foto met verhaal opgezet
  is dit wel een echte site? of verkopen ze lucht dan
  moet je ze aanklagen want ze vragen ook geld
  al om al het is een k... site van hier tot mars

  sjors (42) 9 september 2020
 • Issa (36)
  Oplichter 0 reacties

  Ik krijg dagen en nachten mail reclame.
  Dit Tindermacht gewoon een oplichter gewoon let op aub

  Issa (36) 29 augustus 2020
 • M (23)
  Account deleted 0 reacties

  Two months ago my account was deleted by Tinder for no reason. I really don't know why they did so, because I never breached any of the community rules or anything. I am disappointed because I had a lot of conversations going on at that moment... I hope that they will do something about this (but don't think so because they never really replied in a decent way to my emails)... A lot of people seem to have the same problem, so do something about this, it's not ok to just delet accounts randomly!

  M (23) 27 augustus 2020
 • Dennis (45)
  Heel gek op Tinder 0 reacties

  Kreeg via tinder een like en de dame in kwestie zei niet actief te zijn op Tinder, maar alleen op een andere zogenaamde datingsite. Tuurlijk ..en nog een keer betalen.... En dan ook nog eens per bericht als ik het goed zag.

  Ben wel benieuwd of alle zeer lovende recensies hier niet toevallig van hetzelfde ip nummer afkomen. Oh ja, toen ik er iets over zei...match op tinder gelijk opgeheven

  Dennis (45) 22 augustus 2020
 • jer (30)
  neem nooit een betaald account als man 0 reacties

  tinder is een oplichters app, heb iedere matches met chatbots die automatische berichten sturen, pure rotzooi spam, spam en nog eens spam. de knappe koppies zijn van die chatbots en de rest die je tussen het swipen ziet zijn ook veel inactieve accounts . ook is het raar dat bij mij de teller altijd op 3+ kwam te staan, of ik nou de locatie zette op Moskou, Amsterdam, Parijs, Barcelona etc.

  jer (30) 20 augustus 2020
 • Mark (35)
  Verdienmodel Tinder 0 reacties

  Afgelopen dinsdag heb ik me aangemeld bij Tinder, en heb inmiddels meerdere matches, maar je kan pas chatten met die personen wanneer je een betaald abonnement aangaat. Ik wacht nog een paar dagen af, maar ik vermoed dat dit fake profielen zijn die je een abonnement willen aansmeren. Dit valt me erg tegen van Tinder.

  Mark (35) 20 augustus 2020