Tinder
8,2

50 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 7.935 keer bezocht.

Reviews ( 50 )

 • Johan (39)
  Waardeloos Continu verzoek tot betaling ... 1 reactie

  Waardeloos. Continu verzoek tot betaling. Als je niet betaalt 0 matches. Stel oplichters zijn het.

  Johan (39) 20 maart 2020
 • Anoniem (26)
  Tinder review 0 reacties

  Onlangs Tinder maar eens geprobeerd want waarom ook niet, ondanks dat ik dit met weinig verwachtingen deed heb ik toch mijn droomvrouw ontmoet. We zijn al lange tijd gelukkig samen, dus al met al 5 sterren

  Anoniem (26) 14 februari 2020
 • Nigel (28)
  Tinder is 100 procent nep 0 reacties

  M'n populairiteits meter gaat door het dak!
  Zeker om te pushen voor een betaald account? Want ik kan met niemand contact opnemen en krijg 0,0 matches. Ik heb al meer dan 300 vrouwen geswiped.

  !OPLICHTERS!

  Nigel (28) 10 februari 2020
 • Paul (37)
  Tinder oplichting 1 reactie

  Tinder is een grote scam (geworden).

  Allereerst wil ik melden dat ik zelf een software ontwikkelaar ben, ik kan natuurlijk niet de uitgevoerde code kijken van tinder maar ik kan hier en daar wel wat opmerken over de algoritmes.

  Allereerst - Tinder heeft sinds een aantal jaar een betaalde abonnement - Plus en nu ook Gold. Gold is vrij prijzig - het laat zien WIE je heeft geliked etc. Jullie herkennen het allemaal wel.

  Wat valt op?

  Binnen no- time heb je als géén betaald lid een hoeveelheid likes, likes die je NIET kunt zien want dan moet je een betaald lidmaatschap kopen. Maar hoe vaak je ook naar rechts swiped, je krijgt maar geen match.
  Je besluit over te gaan tot koop van een lidmaatschap. En tadaaa, de likes zijn zichtbaar. Maar wat ook meteen opvalt, als je gaat swipen, ze komen in beeld! HUH? Nu ineens wel?

  Maar nu heb je betaald lidmaatschap, wat nu? Krijg je nu wel veel matches?

  Nu heeft Tinder iets gedaan om NOG MEER geld te krijgen, ze willen namelijk iedereen aan een betaald lidmaatschap krijgen natuurlijk. Nu swipe je uiteraard naar rechts en meer naar links, maar toch wel af en toe naar rechts. Nu valt op dat deze "likes" van jou afkomstig geen match opleveren. Waarom niet?

  Nou... wat jij dus had met je likes die NIET kon zien zónder betaald lidmaatschap, maar ook NIET tegen kwam in je swipe lijst - dat probleem heeft de andere partij nu natuurlijk ook. Zolang de andere partij (in mijn geval de vrouwen) niet over zijn gegaan tot een betaald lidmaatschap, komen ze jouw profiel ook NOOIT tegen.

  Fijne manier van Tinder om geld te verdienen, maar de dating app is nu helemaal compleet overgegaan tot keiharde dollar tekens verdienen en heeft de werking van de app een dikke middelvinger gegeven. Als je maar betaald.
  Tevens, dit weten de meeste denk ik wel, is TInder (onderdeel van Facebook trouwens) flink in de weer met al de data die ze ontvangen - lees: doorverkopen aan derde.

  Kortom, Tinder is ruk (geworden) en ik zou nu gaan kiezen voor een andere app. Innercircle of Happn. TInder is klaar.

  Paul (37) 20 januari 2020
 • Kjeld (39)
  Tinder trend 0 reacties

  Tinder was eerder altijd een gigantische trend en toen zat iedereen hier op, iedereen behalve ik.
  Nu is tinder alweer een tijdje over mensen hebben weer iets nieuws ontdekt wat dan ineens weer helemaal hot is en nu heb ik tinder een beetje ontdekt.
  Ik moet bekennen dat ik snap dat het hier zo populair was, want ik vind het echt een mooi systeem hoe ze dit hebben bedacht en ik snap ook niet perse goed waarom het nu niet zo populair meer is.
  Maar wie weet, als ik over een aantal jaar op de trend van nu zit, dat ik het dan wel snap.
  Tot dan vermaak ik me hier opper best!

  Kjeld (39) 27 december 2019
 • Max (35)
  Tinder niet meer populair 0 reacties

  Zo populair als tinder een aantal jaar geleden was, zo hard takelt het nu af!
  Het is echt niet mee er het geweest is en dat is ontzettend zonde als je mijn mening zou vragen.
  Nog geen vijf jaar geleden was tinder DE app waar je op moest zitten als je op zoek was naar leuk gezelschap voor een date of iets intiemers.
  Maar als je nu op tinder kijkt, dan stelt het eigenlijk niets meer voor, hoe heeft dit kunnen gebeuren?!

  Max (35) 21 november 2019
 • Koen (33)
  Tinder beoordeling 0 reacties

  Toen tinder groot werd een aantal jaar geleden zat ik ook heel veel op deze app en heb ik meerdere keren met iemand afgesproken die ik via tinder had ontmoet.
  Maar toen heb ik het er wel eens met vrienden over gehad dat het best jammer is dat er alleen een app was en dat je het niet op de computer kon doen.
  Dat kan vanaf nu dus wel en ik heb me hier gelijk op aangemeld.
  Het is eigenlijk precies als de app maar dan fijner, het is zo veel handiger op een computer dan op het kleine schermpje van je telefoon.
  Ook nu zit ik er vaak op en heb ik al heel veel leuke en lieve vrouwen ontmoet, vrouwen waar ik soms ook mee afspreek in het echt.
  Deze vrouwen had ik zonder tinder nooit ontmoet dus ik ben een groot fan en voorstander van deze website.

  Koen (33) 25 oktober 2019
 • Roger (36)
  Hangt teveel op fotos 0 reacties

  Foto's en uiterlijk zijn bij online dating vrij belangrijk natuurlijk. Maar bij Tinder hangt de balans wel heel veel naar de foto.

  Op een ouderwetse datingsite staat je foto in context van je profiel en je bericht. Door leuke prikkelende berichten te sturen kun je een reactie loskrijgen en een contact opbouwen. Bij Tinder kan dan niet en ben je er puur van afhankelijk van een like van je foto. Dat werkt sterk in het nadeel voor mannen die er gemiddeld uitzien want dan is opvallen erg moeilijk.

  Dat maakt ook dat veel mannen als een wilde alles gaan liken. Iets dat het er niet beter op maakt. Dus vergeleken met andere sites is dit een verre van ideaal systeem.

  Roger (36) 18 oktober 2019
 • Sjaak (47)
  jammer 0 reacties

  Word wel moe van het feit dat er in bijna elk profiel wordt gezet 'geen one night stand', Of een soortgelijke opmerking. Alsof ik er wat aan kan doen dat zij niet voor herhaling vatbaar bleek te zijn.
  Matches heb ik alleen in Moskou, Minsk en dat soort steden. Knappe vrouwen hoor. En die zie je ook niet zo klagen over mannen. Heb met een aantal contact en misschien is het wat om er een citytrip aan te wagen. Ik zie Tinder dan ook als een manier om met deze vrouwen in contact te komen. In Nederland zelf heb ik er niet zo veel aan.

  Sjaak (47) 25 september 2019
 • Allard (48)
  Tinder niet meer populair 0 reacties

  Er was een tijd dat als je niet op Tinder zat als vrijgezel, dat je dan niet mee deed in de datingwereld, maar dat is tegenwoordig allang niet meer zo. Tinder is helemaal niet meer populair, als je nu op een datingsite wilt zitten, dan moet je naar één gaan die op het moment hot is en daar vind je ook de meeste leuke mensen. Dit wisselt dus allemaal erg snel. Wat Tinder dan wel weer goed doen is dat ze onder de prijzen gaan zitten die andere sites vragen en doordat het hier een stuk goedkoper is, zit ik hier ook nog gewoon op en net is als ik nog een aantal anderen die hier ook om deze reden zitten. De site/app blijft ook gewoon leuk en er mooi uit ziet dus ik vind het wel jammer dat er zo veel leden iedere keer weg trekken naar andere, meer populaire websites dan deze.

  Allard (48) 30 juli 2019
 • MGTOW (42)
  oudere vrouwen op Tinder 5 reacties

  Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een volslanke vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby Netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur geplofte bitterbal , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein........
  Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
  Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

  MGTOW (42) 2 juli 2019
 • Bertram (39)
  Niet verwarren met de app 0 reacties

  Waar ik een beetje voor wil waarschuwen is dat mensen deze datingwebsite niet gaan verwarren met de app, want ik vraag me af of mensen wel weten dat hier een verschil tussen zit.
  En het is niet dat deze datingwebsite slecht is pf minder goed in wat voor opzicht dan ook, maar het is wel iets anders en als je dat niet weet word je misschien teleurgesteld en dat is zonde.
  Ik heb zelf liever deze website dan de app, dus voor mij pakt dit juist positief uit en daar ben ik erg blij om.

  Bertram (39) 1 juni 2019
 • Ruud (35)
  Populair 1 reactie

  Volgens mij is tinder op het moment de meest populaire vorm van online daten en bijna alle vrijgezellen die ik ken, zitten hier wel op. Het is ook gewoon leuk en niet al te ingewikkeld om te doen, het seizoen houdt het hele gebeuren lekker luchtig en dat vind ik zelf heel erg fijn. Van mij hoeft al het daten en een relatie niet zo zwaar beladen te zijn, als het klikt is het leuk en zo niet dan is er nog niets aan de hand. Hier gaat dat allemaal lekker luchtig en makkelijk en dat bevalt mij heel erg goed. En er is altijd heel erg veel keus dus de kans dat je iemand vind wie jou bevalt is heel erg groot.

  Ruud (35) 28 april 2019
 • Elvera (40)
  Verwijderen van account Tinder profiel 0 reacties

  Geachte heer mevrouw,

  Ik kreeg van iemand in mijn vriendenkring te horen dat mijn zoon op jullie account zou staan.

  Na een pittig gesprek met mijn zoon te hebben gehad, heeft hij mij uitgelegd dat hij dit account echt niet heeft opgemaakt en dat er iemand is, die hem een hak probeert te zetten.

  Ik ben absoluut niet gediend van dit soort gemene acties. En ben ook behoorlijk geschrokken dat ik dit onder mijn neus geduwd gekregen heb. Mijn zoon is hiervan behoorlijk van slag. Wij hebben over dit, een behoorlijke ruzie gehad en dat is deze onzin me niet waard. Mijn zoon is 17 jaar, dus minderjarig.

  Bij deze wil ik jullie ook verzoeken om dit account per direct te verwijderen.

  Gebeurd dit niet, ben ik genoodzaakt om gerechtelijke stappen te ondernemen.

  Met vriendelijke groet,

  Elvera

  Elvera (40) 24 maart 2019
 • Filip (41)
  Goed 1 reactie

  Ik kan me geen website voorstellen waar meer mensen op zitten en waarbij de kans groter is dat je snel en op een goede manier een leuke date vind als op tinder.
  Ik vind de manier hoe het er aan toe gaat op tinder heel handig want je vind iemand leuk of niet en wanneer het van twee kanten klikt dan kun je verdere stappen ondernemen.
  Ik zit er nu nog maar net op, ondanks dat het al een hele tijd populair is, maar ik dacht eerder altijd dat het meer voor de jeugd was.
  Ik ben blij dat ik hier zit en ik hoop gauw iemand tegen te komen, hier of ergens anders dat doet er niet toe als het maar gebeurt

  Filip (41) 2 februari 2019
 • Jacob (43)
  Tinder niet goed als site 1 reactie

  Je hebt twee soorten tinder, je hebt de site wat dit dus is en daarna heb je de app, waar heel veel jongeren gebruik van maken. Deze twee lijken totaal niet op elkaar en hebben heel erg veel dingen die ze verschillend van elkaar maken. Wanneer je jonger bent dan 40 is in mijn ogen sowieso beter om de app te gebruiken, want heel veel jonge mensen vindt je op de website hier niet. De site is niet duur, want je betaald voor een maand abonnement 'maar' 15 euro en in het online dating wereldje valt dat best mee. Maar ik vind het verder geen bijster goede website en wanneer je hetzelfde verwacht, hetzelfde systeem etc., als de app dan word je door deze site behoorlijk teleurgesteld want daar lijkt het totaal niet op.

  Jacob (43) 18 november 2018
 • MGTOW (40)
  Stop met online dating 1 reactie

  Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zon hekel aan het narcistische dating gebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
  Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
  Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

  MGTOW (40) 29 oktober 2018
 • Bas (49)
  Kort en krachtig 0 reacties

  Over de website tinder kun je kort en krachtig zijn want het is gewoon een leuke en goede site waar je veel mooie en lieve vrouwen kunt ontmoeten en dat is uiteindelijk ook waar het bij een datingwebsite om gaat.
  De prijs is ook niet te duur dus dat is nog een pluspunt van de website.

  Bas (49) 20 oktober 2018
 • MGTOW (42)
  Experiment 1 reactie

  Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

  Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

  De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

  Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
  Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

  Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

  MGTOW (42) 15 oktober 2018
 • MGTOW (44)
  Tinder trap 0 reacties

  Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een catfish). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op tinder trap, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

  Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

  Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

  MGTOW (44) 4 september 2018