Tinder
8,2

95 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (95)

 • Marc (55)
  oplichters 0 reacties

  wat iedereen hier zegt, vool aziatische vrouwen, allemaal even mooi en rijk, jeah right!
  na 3 dagen heb je dan ineens ergens tegen een gedragsregel gezondigd, zonder dat ze je vertellen wat, laat staan dat je je mag verdedigen.
  account gesloten, geld weg maar gelukkig nog net de mazzel om via de pc de betaling stop te zetten!

  Marc (55) 15 januari 2024
 • Bella (47)
  Tinder bespioneert je met je camera 0 reacties

  4 weken geleden deed ik een oogoperatie. Nu wil ik een profiel aanmaken op tinder. Echter moet ik mijn profiel verifiëren. Ik poste wel een oude foto omdat ik nog wat in herstel ben. Nu blokkeert tinder mij. Omdat ze iets hebben vastgesteld. Maw ze kijken in mijn camera en bespioneren mij. Want hoe is het mogelijk. Nog nooit ben ik gewijgerd geweest. Ik vind dit een zeer vies gevoel en mijn privacy helemaal weg

  Bella (47) 22 september 2023
 • Tony (39)
  Aziatische vrouwen 0 reacties

  Het zit vol met aziatische vrouwen die allemaal met bitcoin bezig zijn soms een prostitue erbij volledig waardeloos app totaal geen maches met normale vrouwen. Heb verschilende keren betalende abonnement genomen gewoon
  geld en tijd verlies beter proberen bij een andere dating site. Succes allemaal

  Tony (39) 30 augustus 2023
 • Bestn (28)
  Tindr 0 reacties

  Ooit in je leven moet het er van komen, je installeert Tinder. Ik nam er ook Tinder+ bij omdat alleen de mensen die ik like me zouden zien. Ik wil hier absoluut niet hoog van de toren blazen met mezelf (ik wil dit graag benadrukken) maar ik ben nu zeker geen gedrocht. Nu een week ver en nog geen enkele match terwijl ik toch wel al wat vrouwen likte. Dit is toch een grap?

  Bestn (28) 2 oktober 2022
 • John Bogers (56)
  Opzegging account 0 reacties

  Tinder zijn ook oplichters! Die 112.- euro Kost een accountje bij Tinder.nl
  Daar begin je met een premium account voor 36 euro en dan kan je niks, Dan vragen ze om platinum lid te worden dan komt er iets van 40 bij En dan kan je iets meer dan niks!!!
  😖

  Daarbij ( en dat weten jullie ook) veel fake accounts zo ook bij jullie, En het wordt tijd dat dit is openbaar gemaakt wordt!!
  Want het is te schandalig voor woorden.

  Accounds met Foto’s uit tijdschriften waarvan je ziet dat het uit een boekje is, door de resolutie maar tinder zegt van van niks te weten!!?!!

  En als je upgrade, krijg je 25 leuke vrouwen te zien, Dus je wordt blij, maar die zijn allemaal fake Lokkertjes, en na de 25 account gaat het van kwaad tot erger, tot je alleen maar lelijke rimpelige oude vrouwen ziet ( de daadwerkelijke accounts) en gemiddeld van de 100 vrouwen je er 99 naar links swiped.

  Triest dat jullie en ook tinder zo zaken proberen te doen over de ruggen van mensen die alleen maar een maatje zoeken omdat ze alleen zijn, Schaam je!!!!!

  Er komt een moment dat je geen lid meer over hebt op deze manier.
  Jullie 112.- euro om lid te worden is echt te belachelijk voor woorden, Zeker als he wordt gelokt door iemand van jullie die reclame maakt op tinder om haar via jullie site te zoeken.
  Denk je nou echt dat de klant uit een ei komt??
  En niks in de gaten heeft???

  Iemand die echt is vraagt dat niet of je naar een ander datings site wil gaan, want die heeft al kontakt via tinder

  Alleen iemand van jullie medewerkers doet dit en heeft daar financieel baat bij, en zal daar dagelijks voor betaald worden.

  Ik zou bijna aangifte willen doen en screenshots is doormailen naar Kees van der Spek van Tv, wat een vriendje van me is, en graag reclame maakt op tv over jullie manier van oplichting en zaken doen.
  En dan ben ik benieuwd als je een tv camera op je neus krijgt of je nog steeds zo’n arrogante intentie hebt om mensen op te lichten.

  Mafketels!!!!

  John Bogers
  Superpianoshow.nl
  0653899320

  John Bogers (56) 20 september 2022
 • Mireille (47)
  Kijk uit voor ene Bart uit Rhenen 0 reacties

  Deze man doet je geloven dat je speciaal bent, schept op over zijn dure auto en groot huis. Belooft je in de watten te leggen, vervolgens regelt hij een hotel met de bedoeling seks te hebben. En als hij zijn zin niet krijgt, blokkeert hij je en gaat ie op naar de volgende. Hij heeft meedere vrouwen zo bedonderd en doet het overkomen alsof die vrouw wanhopig verliefd zijn op hem.

  Mireille (47) 8 december 2021
 • Eric (51)
  Alleen voor knappe mannen 1 reactie

  Als je er gemiddeld uitziet als man, krijg je gewoon geen match. Heb er de afgelopen jaren regelmatig opgezeten met verschillende soorten foto's en verschillende manieren om profiel in te vullen maar nooit een match. Die ene keer dat je wel een match hebt, praat de vrouw niet terug en had ze je blijkbaar per ongeluk ge-liked.

  Eric (51) 25 juni 2021
 • Danny Hagenbeek (48)
  Fake 7 reacties

  Danny Hagenbeek met nummer 0629295341 kijk ervoor uit. Hij date voor sex en laat jou geloven dat je heel bijzonder bent wat jij niet meent. Als hij vervolgens niet zijn zin krijgt wil hij het contact verminderen en komt met diversen smoesjes? Werkt bij dji maar ik zou hem ontslaan met al zijn leugens

  Danny Hagenbeek (48) 18 juni 2021
 • Rene Troba (28)
  Tinder profielen staken altijd het gesprek 0 reacties

  Ligt het aan mij of zit Tinder vol met nep profielen. Het is dat, of de hele wereld is volledig respectloos geworden. Elke dag ga ik dat spel spelen en like ik de vrouwen die ik wel leuk vind. Het is elke dag hetzelfde liedje, enkele vrouwen vinden mij ook leuk. Ik zeg gedag, de vrouw zegt soms gedag. Ik vraag of alles goed gaat of wat ze op Tinder zoekt.... Maar het is ALTIJD hetzelfde! Niemand reageert hierna!? Dus dan ben ik benieuwd, is die hele klanten database nep en reageert een computer tegen je of is het zo ver heen met de wereld dat elke vrouw respectloos is. Dan kan je zeggen dat vrouwen veel aandacht krijgen en ze misschien je berichtje niet zien, dat is onzin want ze praten eerst wel tegen je tot het 2e of 3e berichtje dan is het altijd basta.

  Graag iemand die me dit kan verklaren.

  Rene Troba (28) 12 mei 2021
 • Roy (45)
  120 km max is tot over 10000 km afstand tonen 0 reacties

  Waardeloze app......
  Zoekfilter? Daar doet Tinder niets op uit, al is het hun eigen filter!

  Stel je je zoekprofiel in op:
  - Maximaal 120 kilometer
  - ‘Wereldwijd’ uit (!)

  Krijg je:
  - Profielen van 140, 160, 300 maar ook 12.000 (!!!) kilometer

  Je WIL toch juist tot 120 km maximaal en juist NIET de andere kant van de wereld?

  Gevolg:
  - 95% van de tijd links swipen omdat je er 0,0 aan hebt
  - Tinder interesseert het geen bal
  - Tinder is volledig waardeloos erdoor
  - Standaard-tekst dat maximum 120 km is en het veel en veel te ver is. (Uiteraard nooit reactie).
  - ‘Support’ stuurt standaard bericht en is niet mee te communiceren.

  Roy (45) 23 april 2021
 • DV (22)
  Realiteit 1 reactie

  De realiteit van tinder is dat het voor mannen ook om het uiterlijk gaat ik heb 2 profielen aangemaakt een van een hollandse mannelijke topmodel en een van een normale gozer het verschil in likes en berichten was bijna bizar. Met het topmodel account kreeg ik alles voor elkaar met het andere account kreeg ik maar 1 like en verder helemaal niks, dus uiterlijk bepaald.

  DV (22) 12 maart 2021
 • Karin (55)
  Oplichters 1 reactie

  Alleen maar oplichters op tinder. Mannen hebben verschillende account met verschillende voornamen en leeftijden. De meeste mannen zijn op tinder om geld te vragen. Zeker de Franse mannen.
  Vrouwen pas goed op en trap er niet in, stuur nooit geld of koop nooit neosurf kaarten.
  Ik heb dit al zonaal gemeld bij tinder, maar ze doen er niks aan.

  Karin (55) 7 maart 2021
 • Roy (45)
  Techniek bagger maar wel geld vangen 0 reacties

  Techniek is waardeloos!
  Stel je je maximale afstand in of 100 kilometer dan NOG tonen ze accounts van boven de 100 km en zelfs tot 12.032 kilometer!!!
  En dan stuur je naar de klantenservice een bericht erover dat dat niet goed is en dan sturen ze tot 3 mails allemaal standaard onzin erover wat geautomatiseerd is.
  En dat terwijl je nog betalend member bent ook!
  Doen er niets op uit, cashen lekker en maken er een bende van.
  Volgende stap om geld terug te halen is melden bij de app store en aan de creditcard maatschappij om geld te storneren.
  Dus absolute oplichters bij Tinder die techniach het waardeloos voor elkaar hebbrn.
  Behalve goed voor de eigen bankrekenig.

  Roy (45) 9 januari 2021
 • Peter (24)
  Nepprofien 1 reactie

  Als je begint met daten met een persoon die je leuk vindt of lijkt doe dan even de echtheid check.Begin met te vragen of hij of zij even een fotootje van zichzelf maakt met een door jou opgegeven voorwerp in de hand dat kan een theekopje zijn of beter twee theekopjes schaar of hoed enz enz. Nepproffielen kunnen hier niet aan voldoen en beginnen met ontwijkende antwoorden of opeens allerlei pikante foto,s vanzichzelf op te sturen waar jij niet om gevraagd hebt .Hier moet je uiteraard niet op reageren kost je alleen maar geld ,maar is ook erg vermakelijk hoe de chatoperater ,want dat zijn t meestal in 99% van de gevallen hier op reageerd.Veel plezier met chatten.

  Peter (24) 7 december 2020
 • Sabine (54)
  Malafide bende 0 reacties

  Voelde me de enige roepende levende in het Tinder universum. Ondanks dat zij roemen op zoveel deelnemers. Valt op dat er ontzettend veel oudbakken foto's op staan. Die zijn van leden die door toedoen van Tinder niet meer in hun account kunnen en ze dan 10x een nieuwe laten aanmaken. Ja duh, Zo kom je ook aan je aantal deelnemers. Google reviews over Tinder zijn ook diep triest. Tinder is fooling you!
  En het bovenstaande lovende artikel is ook een holle frase

  Sabine (54) 30 oktober 2020
 • henk (50)
  oplichterij Tinder 1 reactie

  nooooit aan beginnen is een en al nep.het krioelt van de fake accounts en mensen die je op proberen te lichten. de directive is hiervan op de hoogte maar vind het prima.

  henk (50) 20 oktober 2020
 • Maus (42)
  NEP 0 reacties

  Tip; Ga noooooit betalen voor Tinder! Het is de grootste fake-site die er maar bestaat!
  Ook ik ben zo stom geweest; 12,50eu betaald, waarmee je wel ( jaja) 10 berichten kan versturen! Dan krijg je een bericht van iemand, die in je geinteresseerd is ( zo lijkt het althans) en diegene vraagt of je haar weer een bericht terug wil sturen, om maar zoveel mogelijk berichten te ' kopen'.
  Als je dan vraagt naar een emailadres van diegene, krijg je als antwoord; eerst elkaar goed leren kennen dmv berichten sturen.
  Die hele site moet van internet af! Pure oplichting en geldklopperij!!!

  Maus (42) 12 oktober 2020
 • D (37)
  Slecht 0 reacties

  Tinder voor de 1ex geprobeerd. Je wordt continue bestookt om een duur abonnement te nemen. No way dat ik in die val trap terwijl je op zoek bent naar gezelschap of een goede partner. Is dit onmogelijk in deze tijden. Hebe maar terug verwijderd uit tinder. Erg jammer voor mezelf en misschien de toekomstige partners.

  D (37) 29 september 2020
 • Miranda (50)
  Waardeloos 1 reactie

  80 procent van de mannen liegen , bedriegen , willen alleen maar sex en en als je niet reageert dan schelden ze verrot. Er is naar mijn mening totaal geen respect meer te vinden en zeker niet op het internet op datingsites als tinder waar het alleen draait om de looks, dat is nu wel duidelijk. Wat ik al zei 80% is niet te vertrouwen en 20% is misschien leuk maar die reageren dan weer niet dus het is vrijwel onmogelijk om ook maar iets leuks te vinden op dit soort apps en sites.

  Miranda (50) 28 september 2020
 • Robbert (50)
  Bagger 0 reacties

  Zit een week op Tinder. Heb een oké profiel. Ben ondernemer, hoogopgeleid, voormalig topsporter, dus fysiek meer dan prima, maar nu komt het.

  1. Het maakt niet uit in welke leeftijdscategorie ik zoek, want zeer zelden een match.
  2. 95% Van de matches reageren niet. Ook niet na dagenlang keurige berichten te sturen. De vraag rijst dan ook of deze profielen niet nep zijn.
  3. Hoe is het mogelijk dat er zoveel nepprofielen zijn die reclame maken voor paid sites. Had van Tinder wel een iets meer accurate houding verwacht aangaande screening profielen.
  4. Hoe is het mogelijk dat ik in zo'n korte tijd overspoelt wordt met likes, terwijl ik veel naar rechts swipe met een uitzonderlijke lage hit rate? Die verhouding is zoek. Ook dit is een lokkertje van Tinder om jou een betaald abonnement aan te smeren.
  5. Hoe is het mogelijk dat de matches die ik krijg altijd zijn met dames die niet Nedelands zijn. Bij een verhouding 80 Nederlandse dames / 20 buitenlandse dames, is er nooit een match met een Nederlandse dame, maar wel met een dame met een niet-Nederlandse achtergrond. Zijn de Nederlandse zo kieskeurig(wat volgens mij ook zo is en volkomen onterecht, maar dat is een andere discussie) of zijn de buitenlandse dames zo wanhopig.

  In concreto is Tinder een absoluut bagger medium.

  Robbert (50) 10 september 2020