• John Bogers (56)
  Opzegging account 0 reacties

  Tinder zijn ook oplichters! Die 112.- euro Kost een accountje bij Tinder.nl
  Daar begin je met een premium account voor 36 euro en dan kan je niks, Dan vragen ze om platinum lid te worden dan komt er iets van 40 bij En dan kan je iets meer dan niks!!!
  😖

  Daarbij ( en dat weten jullie ook) veel fake accounts zo ook bij jullie, En het wordt tijd dat dit is openbaar gemaakt wordt!!
  Want het is te schandalig voor woorden.

  Accounds met Foto’s uit tijdschriften waarvan je ziet dat het uit een boekje is, door de resolutie maar tinder zegt van van niks te weten!!?!!

  En als je upgrade, krijg je 25 leuke vrouwen te zien, Dus je wordt blij, maar die zijn allemaal fake Lokkertjes, en na de 25 account gaat het van kwaad tot erger, tot je alleen maar lelijke rimpelige oude vrouwen ziet ( de daadwerkelijke accounts) en gemiddeld van de 100 vrouwen je er 99 naar links swiped.

  Triest dat jullie en ook tinder zo zaken proberen te doen over de ruggen van mensen die alleen maar een maatje zoeken omdat ze alleen zijn, Schaam je!!!!!

  Er komt een moment dat je geen lid meer over hebt op deze manier.
  Jullie 112.- euro om lid te worden is echt te belachelijk voor woorden, Zeker als he wordt gelokt door iemand van jullie die reclame maakt op tinder om haar via jullie site te zoeken.
  Denk je nou echt dat de klant uit een ei komt??
  En niks in de gaten heeft???

  Iemand die echt is vraagt dat niet of je naar een ander datings site wil gaan, want die heeft al kontakt via tinder

  Alleen iemand van jullie medewerkers doet dit en heeft daar financieel baat bij, en zal daar dagelijks voor betaald worden.

  Ik zou bijna aangifte willen doen en screenshots is doormailen naar Kees van der Spek van Tv, wat een vriendje van me is, en graag reclame maakt op tv over jullie manier van oplichting en zaken doen.
  En dan ben ik benieuwd als je een tv camera op je neus krijgt of je nog steeds zo’n arrogante intentie hebt om mensen op te lichten.

  Mafketels!!!!

  John Bogers
  Superpianoshow.nl
  0653899320

  Bezoek Tinder

  John Bogers (56) 20 september 2022


Meer informatie en reviews over Tinder