Badoo
8,7

308 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (308)

 • Gast (49)
  Slechte site zonder beleving 0 reacties

  Futloze site totaal geen beleving vrouwen met zonnebrillen op heel veel nepprofielen typen niks terug als je wat schrijft en veel foto's met huisdieren erop als profiel en vrouwen die graag hun tatoeages laten zien man man man wat een verschrikking wordt niet foxwild van zo slecht dat badoo
  Is 1 grote geldklopperij

  Gast (49) 15 september 2021
 • Oliviero (59)
  Badoo apart business model 0 reacties

  Badoo kende ik niet maar sommige dames beweren op Tinder (alleen nog maar) daar te zitten, Dus ben ik hier maar eens gaan kijken (wel een beetje dom) want die Tinder dames zijn natuurlijk niet vindbaar maar door de mensen van Badoo daar geplaatst om je naar hun site te lokken. Doen ze ook slim door met dezelfde foto de naam te laten wijzigen en bij Tinder niet in de gaten te lopen door bij het profiel de verwijzing naar Badoo zo nu en dan te verwijderen. Daar houdt niet bij op. Voor dat je kan chatten bij je al zo'n een paar tientjes voor een eerste maand kwijt. Je krijgt dan ook zogenaamde credits tot je beschikking waarvan je zaken kan betalen (zie onder).

  Verder valt op na diverse profielen bekeken dat het een vreemde afspiegeling is van de Nederlandse vrouwen, naast enkele echte profielen zitten er namelijk vooral veel knap uitziende dames die geen kinderen hebben maar wel op zoek zijn naar een knuffelbeer (de mens(en) achter Badoo denken dat knuffelen wel aanleiding geeft tot verder contact). Ik werd besprongen door dames die 20-30 jaar jonger zijn. Deze nodigen je uit om via mail te mailen of sturen je spontaan een verzoek om te appen. Nu komt de aap uit de mouw want zodra ze je hebben verleid om elders te chatten, gaan ze plots vragen om geld over te boeken voor een zieke oma of een zakendeal wat is mislukt in 1 of ander gek land. Ze praten soms engels maar soms zelfs Nederlands!! Dus pas op mensen maak nooit geld over naar dit tuig het zijn oplichters van de bovenste plank! Het is duidelijk dat deze profielen van Badoo zelf zijn en dat hun business model gebaseerd is op nep profielen van hun zelf om geld uit de zakken van nietsvermoedende leden te kloppen. Nou ja niets vermoedend ... Na een paar dagen heb ik snel mijn profiel verwijderd en nu maar afwachten of ik geld terug krijg...

  Kortom het wordt tijd dat deze echt foute site wordt opgedoekt. En zoals te doen gebruikelijk zullen de meeste van de positieve reviews hier ook nep zijn. Ik ben benieuwd hoe lang deze (bovenaan) zal blijven staan

  Oliviero (59) 2 september 2021
 • Richard (47)
  Slechte site 0 reacties

  Ik zit nog niet eens zolang op Badoo maar ik vind het nu al een kloten site, je moet bijna overal voor betalen vooral als je mensen wilt zien die jouw leuk vinden, nou een ding weet ik wel ik ga nooit en tennime betalen voor zulke site, dan delete ik nog liever mijn profiel en ga wel weer op de ouderwetse manier mensen tegenkomen, genoeg andere mogelijkheden, tip de Facebook dating app is bij wijze gratis.

  Richard (47) 6 augustus 2021
 • Witty Wit (56)
  waardeloze datingsite 0 reacties

  Een enkele keer komen normale contacten via Badoo tot stand. Vaker tegenwoordig verstuurt Badoo een bericht dat 'iemand' zin heeft om te chatten. Als men reageert, komt er vrijwel onmiddellijk een antwoord terug van het Badoo-team 'Het lijkt erop dat 'iemand' geen zin heeft om te chatten. De chat is nu gesloten. Je ideale match vinden kost tijd en moeite, dus houd vol – wie zoekt zal vinden! .

  Tien jaar geleden zat ik ook op Badoo. Normale conversaties met normale mensen. Nu met regelmaat onbeschofde reactie, te jonge mensen die reageren en om geld vragen en het Badoo-team dat ingrijpt, waar ook iemand normaal op had kunnen reageren of niet.

  Tot slot: houd de bankrekening in de gaten ongemerkt schrijft Badoo toch wel wat af.

  Witty Wit (56) 20 april 2021
 • Rindt Thomas (50)
  Oplichters 0 reacties

  Ik had een premium account voor een week genomen. Na die week zag ik dat er automatisch geld werd afgehouden voor een volgende week. Maar ik kreeg tevens te horen dat mijn premium account verlopen was. Deze manier van zaken doen maakt mij fysiek misselijk. Hopelijk kan ik met deze review mensen aanzetten om niet in deze val te trappen. Totaal waardeloze site. Jammer dat ik 1 ster moet geven. Eigenlijk verdienen ze 0 sterren. Bedriegers. Opletten mensen. Trap niet in hun val!!!

  Rindt Thomas (50) 15 februari 2021
 • P (51)
  Waardeloze site 0 reacties

  Waar te beginnen? Wat een droeftoeters op die site zeg, ook de mannen op leeftijd leeftijd denken dat ze nog 'n jonge God zijn! Vieze, oude pervs zijn 't!
  En de jonkies denken dat alle vrouwen van mijn leeftijd wanhopig en gefrustreerd zijn.
  Ok niet alle mannen zijn kansloos, een enkeling kun je ook echt mee praten, maar daar moet je wel wat voor doen.
  Wat ik gedaan heb? De toestemmingen om badoo heen uitgezet, niemand die mij via Google kan opzoeken en de automatische betalingen in Google play, en mijn bank ook. 1 week is ook echt 1 week. En weet je.... Tegenwoordig hebben de mensen nergens meer fatsoen, maakt niet uit wat ze ervoor moeten betalen. Is op elke dating site hetzelfde. Betalen voor sex......

  P (51) 4 januari 2021
 • jr (31)
  smerige oplichters 0 reacties

  had een leuk gesprek met een mooie vrouw , had al een vermoeden dat ze nep was, ze was 20 en ik 31 en heel knap en superlid. meteen later verwijdert lid. zitten alleen maar oplichters op deze site om je te laten dokken, want werkelijk met niemand kun je praten etc.

  jr (31) 29 december 2020
 • Peet (29)
  Onderscheid tussen mannelijk en vrouwelijk profiel 0 reacties

  Ik heb het idee dat er een behoorlijke onderscheid gemaakt wordt tussen profielen. Ik kan zelf niemand benaderen via chat of zien wie mij geliked heeft of ik moet credits aanschaffen. Enkele vriendinnen van me hebben badoo en kunnen iedereen appen en zien wie ze geliked hebben, terwijl ze geen premium profiel hebben. Ben toch wel benieuwd hoe dit kan..

  Peet (29) 27 december 2020
 • J (38)
  the Badoo reset 1 reactie

  Volgens mij heeft Badoo na vele jaren eindelijk allerlei oude, lege en valse profielen verwijderd. Maar veel te laat, en de beheerders van Badoo moeten daarom ook nog steeds worden vervolgd is mijn mening!

  J (38) 27 december 2020
 • Anneke (55)
  Account is geblokkeerd 0 reacties

  In eens heeft Badoo mijn account geblokkeerd omdat ik mij niet aan de regels zou houden en er mensen zouden hebben geklaagd. Zou echter niet weten wat ik fout gedaan heb, plaats geen verkeerde foto's, gebruik geen grove taal en zit al ruim 3 jaar op die site.
  Na wat heen en weer gemail, in het engels kunnen ze mij geen verdere duidelijkheid geven en ben ik dus voor de rest van mijn leven verbannen van die site.
  Nou ben je lekker mee, weg contacten die ik gelegd had en mijn leuk gesprek waar we net op het punt stonden om contact gegevens uit te wisselen, dag man van mijn dromen. fijne kerstgedachten hebben ze daar.

  Anneke (55) 24 december 2020
 • Peter (99)
  Ontzettende freaks actief op badoo 2 reacties

  Badoo vraagt voor veel dingen geld, dat is wellicht nog het minst erge... Het is de userbase die badoo zo in en in verschrikkelijk maakt, tienermoeders die op zoek zijn naar een financiele steun, vrouwen van over de 40 die denken dat ze nog door kunnen als fitgirl of in de waan leven dat ze nog net zo populair en goodlooking zijn als toen ze 25 waren. Ook veel junkies en (ex) criminelen zoeken “iets” via deze dienst. Ik heb tevens ook vernomen dat de meeste mannen op badoo meteen dickpicks sturen via de messenger van badoo, niet eens een hallo, nee meteen een foto van het geslachtsdeel! Dit is gewoon schennispleging en strafbaar!!

  Weet waar je aan begint! Wil je intens kansloos zijn? Meld je dan aan op badoo en je wordt opgenomen in de grootste online kneuzen gallery/database op het internet; je profiel is standaart ook vindbaar met google dus heel de wereld kan zien hoe triest je bent!

  Het is echt verschrikkelijk

  Peter (99) 2 december 2020
 • Ron (53)
  Badoo fake niet aan beginnen 0 reacties

  FAKE!!!!!

  Kreeg alleen berichten van iets te mooie (jongere) dames.
  Kreeg op een gegeven moment zelfs een telefoonnummer van een dame. (Echter met 4 vraagtekens)
  Gemaild met Badoo.
  volgens hun kon ik dat niet lezen omdat ik geen betaald lid was.
  En dat dat vraagtekens waren om leden te beschermen.
  Mijn reactie was dat (betaalde)leden er zelf voor kiezen om deze met iemand anders te delen.

  Spontaan werd mijn account verwijderd met de mededeling dat ik niet serieus op zoek zou zijn en dat ik maar elders moest gaan zoeken om gratis te chatten.

  Ik ben op andere sites ook betalend lid. Dus dit is echt onzin.

  SLECHTE SITE DUS. En volgens mij geldklopperij mede aan de andere recenties te zien. Zelf zetten ze bovenaan de pagina dat ze beoordeeld worden met een 8,7. Dan weet ik niet waar ze dat cijfer vandaan getoverd hebben

  NIET AAN BEGINNEN DUS

  Ron (53) 15 november 2020
 • xxGlittery (31)
  Oplichting 0 reacties

  Ik ben ook opgelicht voor 39,99 aan credits die eens zijn afgeschreven.

  Ik snap niet hoe zon app nog gebruikt mag worden door eindgebruikers. Dit is gewoon oplichting. Heeft iemand al een rechterlijk proces gestart tegen deze organisatie? dan wil ik me graag aanmelden voor hulp.

  xxGlittery

  xxGlittery (31) 5 november 2020
 • Frederic (43)
  Schandalig duur 0 reacties

  Je komt af en toe wel een echt iemand tegen maar de contacten zijn meestal oppervlakkig. Je kunt nog amper vrouwen aanspreken zonder betalen. En als je toch betaalt voor zgn. Credits om iemand te kunnen aanspreken, dan is het echt schandalig duur! Je betaalt 13 euro voor 550 credits waarmee je welgeteld twee personen kan aanspreken. Dit is 6,5 euro per nieuw bericht!!! Ik noem dit afzetterij.

  Frederic (43) 17 oktober 2020
 • A F M (63)
  credits verdwijnen 0 reacties

  Al eens gereageerd over 1500 credits welke slonken naar 350 zonder zelf gebruikt te hebben. Nu zijn zelfs de 350 credits verdwenen.
  Oplichters dus. Dan zijn de profielen zijn ook niet te vertrouwen en mogelijk fake. Een chatoperator!!!

  A F M (63) 17 oktober 2020
 • Diana (49)
  Veel nep 2 reacties

  Ik had afgesproken voor een date komt hij gewoon niet opdagen.en Ik had contact met iemand . Blijkt hij een narscist te zijn. Dus echt veel neppen man op jullie site en veel gaat het alleen maar om de sex. Gewoon jammer.

  Diana (49) 1 september 2020
 • Ilonka (47)
  Kut site 0 reacties

  wat een ongelooflijk stelletje oplichters zijn jullie...durf ik na een lange tijd me eindelijk aan te melden voor een dating site binnen 2 dagen moet ik geld betalen ..wou er bijna vanaf maar dacht oke ik die het voor 1 mnd. Vervolgens pikken jullie bijna 40 euro van me voor credits die ik niet gekozen heb...en nu kan ik ook nog is niet chatten. Ze kunnen wel naar mij reageren maar mijn berichten kunnen ze niet lezen. Ruim 40 euro lichter en zwaar opgelicht door jullie....maandag ga ik stappen ondernemen want ik zal niet de enige zijn

  Ilonka (47) 21 augustus 2020
 • Stephany Milliano (27)
  account verwijderen 0 reacties

  ik wil dat per direct stef , 27 Breda wordt verwijderd iemand gebruikt mijn foto s en dat wil ik niet. ook word er gezegd te geverifieerd met een facebook te zijn maar die is onvindbaar!!! Ik ben er zo klaar mee met de privacy breuk die hier continue op wordt gepleegd!!!! beter word het account verwijderd dit is echt schandalig dat dit gebeurd!!!!

  Stephany Milliano (27) 14 augustus 2020
 • Roadje Runner (25)
  Badoo account is geblokkeerd 0 reacties

  u zwamt over de naam en U kan en mag mij niet dwingen en U smoes is leuk maar U spreekt zich ook heerlijk tegen
  Denk dat het tijd word voor een consumente programma als Kassa of radar of om in de zeik teworden gezet via sociala media als een site die niet deugd,

  U bent gewoon een site die geld verdient met het toelaten van pay dates en suiker oom circus om dit ook openlijk toelaten word. U herstelt het gelijk of ik ga er wer mee naar de nodige consumente programma's

  en dan mag U even tekst en uitleg geven want via mail heeft U een ander verhaal en stata hier haaks op

  U comuniseerd niet eerlijk dus de pot verwijt d ekertel en heb ook consumenten recht U bepaald mijn nicknaam niet U heeft de 1e nicknaam zelf goed gekeurd en in eens verandert U die zelf zonder onderbouwd verzoek en regels zonder kennisgeving vooraf is ook niet fatsoenlijk

  Roadje Runner (25) 30 juli 2020
 • Tita Tovernaar (58)
  Badoo 0 reacties

  Na ingelogd te zijn, moest ik verifiëren met een foto, wat ik ook doe krijg steeds de melding dat ik waarschijnlijk niet heb voldaan zoals de voorbeeld foto. Was al niet tevreden over deze site en nu kan ik er niet op om mijn account te verwijderen. Badoo zelf krijg ik geen contact mee, ja automatische antwoorden waar ik niets mee kan. Iemand nog een idee?

  Tita Tovernaar (58) 25 juli 2020