Badoo
8,9

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Badoo heeft van ons een 8.9 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo:
Gratis

Review gemiddelde3 sterren waardering 220 reviews

Bezoek Badoo

https://www.badoo.com

Ontevreden over Badoo?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 220 )

 • Wim (46)
  Heel erg slecht 0 reacties

  Badoo vind ik echt een hele slechte site die dingen beloofd waarvan het overduidelijk is dat ze dit niet waar kunnen maken. Helemaal niet als gratis site, dat is gewoon onmogelijk. Laat ze dit dan ook niet beloven.

  1 ster waardering

  Wim (46) 21 januari 2018
 • Gill (52)
  Niet zoals aangegeven 1 reactie

  Deze site staat heel hoog in de ranking dus je zou er heel veel van verwachten, maar deze verwachtingen maken ze zeker niet waar. Het is geen goede site, wel gratis maar niet goed. Aan de andere kant zijn er ook heel veel sites die nog veel slechter zijn dan deze, dus zo laag verdient het ook niet. Als het aan mij ligt zou deze ergens in het midden eindigen.

  3 sterren waardering

  Gill (52) 13 januari 2018
 • David (44)
  Geen lege portemonnee 1 reactie

  Wat fijn dat er ook een keer eens ure is waar je mensen kunt ontmoeten, die er niet voor zorgt dat je hele portemonnee binnen de kortste keren leeg is. Op deze manier hou je ten minste geld over voor de echte date, als dat er ooit van mag komen. Bij die andere sites ben je al je geld al kwijt voordat je een vrouw mee uit eten kunt vragen.

  5 sterren waardering

  David (44) 5 januari 2018
 • Dick (65)
  Listig 1 reactie

  Badoo is een site die het heel listig speelt. Zo zegt een bapaalde vrouw iedere dag hetzelfde tegen mij terwijl ik twee profielen heb maar wat zij zegt verschilt niet. Wanneer ik op beide iets anders reageert zegt zij hetzelfde terug. Hier klopt niets van, volgens mij zit er een automatisch systeem in. Ik hou daar niet van en dat is ook niet wat toegestaan zou moeten zijn.

  1 ster waardering

  Dick (65) 3 januari 2018
 • Harm (64)
  Geen badoo 1 reactie

  Badoo is niet bepaald aan mij besteed. Ten eerste snap ik het hele idee van de naam al niet, ik heb geen flauw benul wat het betekent. De mensen op badoo zijn ook niet het soort mensen waar ik normaal gesproken contact mee heb of contact mee zou zoeken. Ik hou wel van mensen die een open mind hebben maar zo’n open mind als sommige mensen hier is zelfs voor mij te veel van het goede.

  1 ster waardering

  Harm (64) 23 december 2017
 • Jack (46)
  Belangrijke info 1 reactie

  Badoo is een website die voor heek veel mensen een laatste optie is omdat de rest gewoon te duur is.
  Badoo is gratis en dit maakt het aantrekkelijk voor veel mensen.
  De lijn tussen daten en meer is hier dun en en onduidelijk vind ik, maar zo kan iedereen dit gewoon zelf invullen

  4 sterren waardering

  Jack (46) 8 december 2017
 • Piet (60)
  Beoordeling of veroordeling 1 reactie

  Geen enkel goed woord heb ik over voor websites als deze, het kan gewoon echt niet door de beugel dit!
  Het is bijna misdadig wat ze je beloven en wat ze hiervan ook daadwerkelijk waarmaken, vandaar ook de woordspeling met veroordeling.
  Van mij mag hier wel strenger op gecontroleerd worden.

  1 ster waardering

  Piet (60) 20 november 2017
 • Dennis (43)
  Verfrissend 1 reactie

  Wat verfrissend om een keer een site te vinden die alle gemakken gratis aanbied, dat heb ik verder nog nergens gevonden. Wat badoo als extraatje heeft ook nog is het kennismakingsspel, dit vind ik erg vermakelijk en je leert elkaar gelijk beter kennen. Voor mij geeft dat dan het gevoel dat het eerste en engste deel dan al achter de rug is, daarna kun je ontspannen en elkaar beter leren kennen.

  5 sterren waardering

  Dennis (43) 17 november 2017
 • Guido (49)
  Niet uit op een relatie 1 reactie

  Bijna iedereen die zich hier heeft aangemeld als lid, is niet eens uit op een relatie. Maar juist op het kortdurende en het eenmalige. Dit vind ik belachelijk want het heet een datingsite en dates zijn toch bedoelt om uiteindelijk een relatie te vinden lijkt mij en niet voor wen eenmalig nachtje plezier. Dan wordt het hele idee uit zijn concept gerukt en dat vind ik enorm zonde want daar is het niet voor bedoelt.

  2 sterren waardering

  Guido (49) 8 november 2017
 • Jessica (42)
  Geen romantien 1 reactie

  Errlijk is eerlijk, vrouwen hopen toch altijd een beetje op de prins op het witte paard.
  We willen romantiek, makkelijk zat, ik dus ook en daar ben ik ook hel eerlijk in.
  Maar voor romantiek hoef je hier niet te zijn, want dat is hier gewoon niet te vinden.
  Mannen zijn hier recht door zee en laten meteen weten wat ze willen, je wordt niet het hof gemaakt of verleid met mooie woorden.

  2 sterren waardering

  Jessica (42) 3 november 2017
 • Rikus (44)
  For free 1 reactie

  Volgebs mij is dit ongeveer de enige site waarbij je niet hoeft te betalen voor de diensten die er verleend worden. Ik vind dat zelf het mooiste wat er is, noem het Nederlands, ergens gebruik van maken zonder er voor te hoeven betalen. Ik voel me er ook niet schuldig over, omdat deze site toch niet effectief is voor mij. Ik heb bog geen enkele keer goed resultaat geboekt bij een van de vrouwen zodat het op keer uitliep.

  3 sterren waardering

  Rikus (44) 28 oktober 2017
 • Gert (46)
  Kennismakingsspel mogen ze weg late... 1 reactie

  Toen ik mij op badoo aanmeldde kwam ik voor het eerst in aanraking met dat kennismakingsspel, dit kende ik nog niet. En van mij mogen ze dit best weglaten, het is dan weer zo oppervlakkig dat je naar het uiterlijk van iemand gaat kijken. Ik zie er zelf ook niet als een model uit dus een vrouw hoeft dat van mij ook niet. Uiteindelijk gaat het toch ook on de binnenkant van iemand en door een spel als dit kun je je match dan wel mooi mislopen. Ik vind dat jammer en zoals ik al eerder zei, heel erg oppervlakkig.

  1 ster waardering

  Gert (46) 21 oktober 2017
 • Hans (32)
  Badoo is erg achteruit gegaan 1 reactie

  Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog steeds lid ben van Badoo. Zou mijn account eigenlijk gewoon moeten verwijderen.

  Wat er gezegd wordt hier in de andere reviews over de fakeheids-factor van Badoo klopt grotendeels.

  Als je een week niet ingelogd hebt dan zal je zien dat je inderdaad automatisch een email krijgt van Badoo dat een paar leuke vrouwen je profiel hebben bezocht onder het mom van 'deze vrouwen willen met je chatten'. Natuurlijk onzin, die vrouwen weten van niets, laat staan dat die profielen echt zijn.

  Er is niks mis met het vragen van geld voor bepaalde zaken maar Badoo zet de mannen en vrouwen zó tegen elkaar op dat je vooral als man financieel uitgeknepen wordt. Wil je meer bezoekers? Betalen! Wil je meer berichtjes sturen? Betalen! Dit gebeurt via de Credits die je kunt kopen. Leuk bedacht zodat je niet door hebt hoeveel geld je eigenlijk spendeert.

  Zo moet je tegenwoordig ook betalen als je een leuke meid wilt aanspreken die al populair is. Slim bedacht. Maar ook triest, want Badoo's aantal actieve vrouwenleden is erg onder de maat. Omdat de site laagdrempelig (lees: gratis) is gaan er allerlei mannen vieze praat uitslaan en dan is de leuke vrouw natuurlijk gelijk niet meer terug te zien op de site.

  Profiel blijft wel staan natuurlijk, want ja, ze maken het niet makkelijk om het te verwijderen en ze hebben vrouwelijke profielen hard nodig om de mannen hun geld uit te knijpen.

  Voor het vrouwen aantal hoef je het ook niet te doen. De ratio man-vrouw is schat ik zo rond de 5 op 1. Reken daarbij alle verlaten of nepprofielen erbij.. en je hoeft niet lang na te denken om te begrijpen waarom je bijna geen reacties terug krijgt. Nouja, behalve van 'restant' vrouwen misschien. Diegene met 3 kinderen, beneden gemiddelde looks, vol tattoo's en nogal overgewicht.

  Laten we eerlijk zijn; dating sites staan sterk in het voordeel van de vrouwen. Het is een goede manier om snel veel vrouwen te vinden, maar daar houdt het bij op. Beter kan je je geld besteden aan een hobby waar je wel echte leuke vrouwen ontmoet.

  Want dating sites, zijn en worden steeds meer geldklopperij, en vooral de man - aangezien er nog steeds verwacht wordt dat hij de eerste zet doet - is hier de klos.

  2 sterren waardering

  Hans (32) 19 oktober 2017
 • Pim (38)
  Badoo is gratis 0 reacties

  Badoo is voorzover ik weet de enige site voor dating die gratis is. Tegenwoordig moet je overal voor betalen ja, ook voor dit soort dingen. Maar omdat het gratis is, is het aantal personen dat hier een account heeft ook heel groot. En dan heb je weer meer keus, alleen maar goede dingen dus in mijn opinie

  5 sterren waardering

  Pim (38) 15 oktober 2017
 • Barry (47)
  Badoo niet goed 1 reactie

  Ik kan het er lang over hebben en ik kan het er kort over hebben maar waar het op neer komt is dat ik badoo gewoon geen goede website voor daten vindt. Het is ook totaal niet klantvriendelijk, wanneer je een vraag baar de helpdesk stuurt wordt deze niet eens beantwoord.

  1 ster waardering

  Barry (47) 6 oktober 2017
 • Laura (37)
  Badoo 1 reactie

  Ja ik hou hier van hoor. Geef mij maar een site als deze en mannen staan voor je in de rij. Iets beters voor je zelfvertrouwen kan ik zo niet bedenken. Er zitten ook echt hele knapperds bij als je het mij vraagt. Natuurlijk zitten er ook een paar viezerikken maar die moet je dan maar op de koop toe nemen.

  4 sterren waardering

  Laura (37) 24 september 2017
 • Fenn (26)
  Gelikt 1 reactie

  Deze site is echt gelikt man. Je kunt lekker met chicks praten en soms ook wat meer dingetjes, je kunt elkaar persoonlijke gegevens vragen en het kost je ook nog eens niets. Ik vind het dope

  5 sterren waardering

  Fenn (26) 15 september 2017
 • Piet (57)
  Oplichters 1 reactie

  De mensen van badoo zijn allemaal grote oplichters. Het zijn in ieder geval nooit de danes waarmee je denkt te chatten. Het zijn gewoon anderen die foto's van iemand anders gebruiken volgens mij

  1 ster waardering

  Piet (57) 10 september 2017
 • Martha (43)
  Goed en foedkoop 1 reactie

  Goed en goedkoop heb ik de titel genoemd, want dat is ook wat het is vind ik.
  De site ziet er goed uit, er zitten leuke mensen op (natuurlijk ook een paar minder leuke, maar dat hou je toch) en je hoeft er niet voor te betalen wat wel speciaal is voor zoiets volgens mij.
  Ik vind het echt een hele goede site

  5 sterren waardering

  Martha (43) 1 september 2017
 • Harrie (58)
  Badoo slecht 1 reactie

  Badoo is een slechte site wanneer het aankomt op daten, want zo ver komt het nooit.
  Allemaal leuk en aardig dat je er niets voor hoeft te betalen, je krijgt er ook niets voor terug.

  1 ster waardering

  Harrie (58) 29 augustus 2017

Plaats een review