Badoo
8,7

321 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (321)

 • tim (53)
  badoo niet aan beginnen 0 reacties

  badoo is een criminele organisatie
  veel nep profielen waar ook echte criminelen tussen zitten terwijl ze een geverifieerde foto's hebben (hoe dan ?)
  als je je netjes betaald dan denk je nah het zit wel safe ,maar niets is minder waar
  je betaald een 10 euro per berichtje om een gesprek aan te gaan waar jij van denkt nah leuke vrouw /heer
  of je hoort helemaal niets of je krijgt vage antwoorden wat uiteindelijk niets wordt, ik heb het vermoede dat badoo zelf dat nep profiel is en zodra je het gesprek bent aangegaan hebben zij jou tientje te pakken.
  ik vindt het stelen , en vindt het nog vreemder dat het maar zo kan in Nederland vol van de regeltjes
  en als je badoo er op aanspreekt dan wordt je zomaar geblokkeerd met een vreemde verhaal dat je de regels overtreden hebt
  mensen NIET doen dus, badoo is het badoo van vroeger niet meer .

  tim (53) 20 januari 2024
 • Carola (48)
  Over blokkeren wat onterecht is 1 reactie

  Al sinds jullie ooit begonnen had ik het als echt positieve ervaring tot soms minder ervaringen heb er wel wat leuks contacten aan nog alle tijden . Maar wat ik heel raar vind door de vreemde functies als je het maar even negeert word je zonder pardon maar geblokt dat was nooit zo en waarom contenu goeie mensen er af gooien en zo als stalkers en haat zaaiers en geld af trofelen die mogen wel er op blijven en je mag ze dan niet blokkeren als je dat doet blokkeerd Badoo je zelf wel . En idd wel goed dat jullie mee kijken na ongewenste fotos maar . Waarom word de persoon die op dat moment in der gelijk staan door jullie geblokkeerd kan je toch niet maken zo houden jullie alleen maar fraudeurs en nepacounts over en worden jullie site er niet beter op ik zal het op prijs stellen mij weer normaal toegang te geven dankjewel gr Carola

  Carola (48) 2 september 2023
 • Adriaan (70)
  Un profesioneel en arrogant gedrag 0 reacties

  Ik ben al jare op badoo.
  Maar vorig jaar werd ik geblocked met een opgaaf van redenen die niet terecht was.
  Een jaar later hdb ik weer een account aangemaakt maar dat ging niet omdat mn email adres kennelijk voor lifetime word geblack list.
  Dus heb ik een nieuw account met ander email adresvaangemaakt
  Dit ging een half jaar goed maar nu werd ik weer ge blocked met als reden dat ik mn account commercieel zou gebruijen en dit is pertinent niet waar.
  Reactie van badoo op mijn commentaar dat het toch normaal is als iemand negatief op een ander reageert dat je dan èerst hoor en wederhoor toepast alvorens een account te blokeren.
  Kenelijk niet bij badoo die hebben een democratisch denk nivo als rusland en china.
  Ik heb nog een klacht bij ze lopen maar gelet op de authotitaire antwoorden tot nu toe adviseer ik èen ieder om een meer profesionele dating site te kiezen

  Adriaan (70) 21 juli 2023
 • Iemand (44)
  Oplichters 0 reacties

  Vieze oplichters zijn het! Pas op!

  Ik klikte op 2 euro voor premium account voor één dag en opeens was er 66 euro afgeschreven in plaats van 2. Ik had toch écht gecontroleerd van tevoren dat ik op 2 euro had geklikt. Gezocht naar contactgegevens van Badoo maar nergens een telefoonnummer te herkennen. Ik heb ze wel gemaild maar ik heb er een heel slecht voorgevoel over, vandaar dat ik hier ben. En wat blijkt? Ik ben dus inderdaad niet de enige. Ik kan dus eveneens naar m’n geld fluiten.

  Deze vieze oplichters die blijkbaar iets hebben ingesteld om een ander bedrag af te schrijven dan dat jij hebt ingetoetst horen in de gevangenis en alles terug te betalen. Het zijn vieze oplichters (of misschien 1 oplichter. Hoe kunnen we gerechtelijke stappen ondernemen tegen deze crimineel/criminelen? Deze charlatan(s) verdiend niet 1 ster.

  Iemand (44) 20 mei 2023
 • Desiree van Daal (38)
  Contact ineens verbroken 0 reacties

  Ik had eindelijk leuk contact met iemand via baddoo, alles liep goed
  we hebben weken gechat. Hij stuurde een bericht en hop ineens is zijn profiel weg.....ik ben ervan overtuigd dat baddoo hem heeft geblokkeerd.....ik heb helaas geen achternaam en tel nummer....maar nu kan ik hem nergens meer vinden.....

  Desiree van Daal (38) 6 mei 2023
 • lucien (63)
  deze week gewoon geblokkeerd 0 reacties

  ZEKER NUL Sterren, maar je er 1 kiezen..... Deze week gewoon geblokkeerd, waarom? weet ik zelf niet. Ik weet 100% zeker dat ik geen beledigende, racistische of eender welke andere uitspraak heb gedaan. Ze zeggen gewoon je hebt de regels overtreden. meer uitleg komt er niet. Wat een belachelijke organisatie is dit! Ze blokkeren je wel maar hebben de moed of het lef niet om te welke welke van hun regels je hebt overtreden. Is net hetzelfde als je een boete zou krijgen van de politie maar ze zeggen je niet welke verkeersregel je hebt overtreden. Je kan je gewoonweg niet verdedigen. Heb een deel van de recensies hier gelezen en kan alleen maar beamen dat vele berichten naar profielen niet gelezen worden. Ook veel nep profielen. OOk profielen die naar jou een bericht sturen, maar als je er op antwoord zeggen ze dat ze geen bericht hebben gestuurd... ook raar. Hun bericht staat toch zwart op wit in je gesprekken.... Spijtig voor diegenen die betalen want foetsie is je geld en kassa kassa voor badoo. en als je werkelijk iets wilt zeggen tegen iemand kan je dit doen voor 200 credits (=4 euro !!!)... Ja daaag 4 euro voor "Hallo" te zeggen.... (een tekstje uit datingGuru: In een onderzoek uit 2009 door de Universiteit van Cambridge kreeg Badoo de laatste plaats van de 45 onderzochte sites op het gebied van privacy. Dit omdat de site nogal agressief op zoek gaat naar nieuwe leden via de adresboeken en Facebook contacten van bestaande leden. Ook zijn er klachten van mensen die een profiel van zichzelf vinden terwijl ze dat nooit hebben aangemaakt. Waarschijnlijk heeft Badoo de informatie en afbeeldingen hiervoor van Facebook geplukt. Het verwijderen van een dergelijk profiel kan erg lastig zijn en er wordt niet of nauwelijks op gereageerd door de helpdesk. Lees ook eens reviews op https://www.reviews.nl/badoo en ook https://datingsitesontmaskerd.nl/reviews/badoo/ en ook https://www.klacht.nl/badoo-com/ lees zeker de accounts die geblokkeerd zijn....) Als je kijkt naar nieuwe leden staan er plots een aantal op met dezelfde naam en leeftijd maar andere locatie... en foto's die zeer op elkaar lijken.... raar, van nepprofielen gesproken.... Een goede raad: geen betrouwbare site, grotendeels nepprofielen. Gaat zoals bij de meesten om geld en inkomsten.

  lucien (63) 19 februari 2023
 • Edje Van Setten (52)
  Oplichters ontdekt 0 reacties

  Maar die kan ik niet melden om dat ze mij geblokkeerd hebben. Maar ik heb een foto van haar profiel. Geest Chinees en snap niet dat wij zelf niet kunnen melden as het profiel gelijk wordt gehaald bij mij. Daar moet Badoo is voor verzinnen. Wordt gewoon duizend euro’s gevraagd. Maar ander mens pas asjeblieft op als er over geld wordt gepraat

  Edje Van Setten (52) 22 januari 2023
 • Monster C (35)
  Blokkades zie je niet 0 reacties

  De meest gore oplichtingssite van alle datingsites bij elkaar. Wat ze doen? Administratoren blokkeren je profiel, terwijl je zelf van niets weet. Heel soms halen ze de blokkade weer weg en krijg je plots weer berichten. Waarom ze het doen snapt niemand. Ik kwam er toevallig achter omdat iemand me berichtjes stuurde op Badoo, die had me via Facebook gevraagd waarom ik niet reageerde! Ik had de berichtjes dus helemaal niet op Badoo binnen gekregen. Klootzakken dat het zijn. Laat ze deze site maar snel opdoeken. Kan je wel zeggen: gratis datingsites zijn goed maar in dit geval is het pure oplichting.

  Monster C (35) 25 december 2022
 • Mark (46)
  Misleidend 0 reacties

  Erg oppassen met Badoo: ik dacht dat ik met een premium account daar berichtjes kon sturen. Dat kan voor 98% van de profielen van vrouwen dus niet! Je moet naast die 18 euro per maand ook nog 28 euro betalen voor credits. Ieder berichtje kost credits.
  Of je met credits wel alle vrouwen een berichtje zou kunnen sturen betwijfel ik. Vermoedelijk maar een aantal door Badoo geselecteerde profielen (Ik had gelukkig alleen voor premium betaald).

  Vreemd was dat mijn profiel 10 x als favoriet werd aangemerkt, maar dat geen van die vrouwen mijn profiel had bezocht. Daar klopt iets niet.
  Let ook op met premium, waar je dus echt niks mee kunt: zodra je betaalt zet Badoo alles op automatische afschrijving. Vergeet je (ik dacht bij payment details of zoiets) het uit te zetten, blijven zij geld van je rekening halen!

  Een profiel had een nep foto. Die vond ik via Google Images. Dit heb ik gemeld, maar Badoo laat het profiel met die nep foto gewoon staan.

  Mark (46) 27 september 2022
 • Lola (45)
  Nep beleid 2 reacties

  Er zitten veel nep profielen tussen! Daarbij is het een nep beleid! Denk dat ik al 10x iemand gemeld heb die ongepaste foto’s stuurde, geld vroeg en seksuele berichten. Deze persoon is nog steeds actief en er word niets aan gedaan terwijl als je de voorwaarden leest ze dat wel beloven te doen. Heb me profiel nu verwijderd want het heeft geen zin om daar te blijven als ze toch niet doen wat ze beloven. Je word er iedere keer weer in de maling genomen!!!

  Lola (45) 5 augustus 2022
 • David (46)
  Slecht 0 reacties

  Geen echte contacten,als je geen credits hebt krijg je constant berichten en likes heb je wel credits moet je betalen om je likes te zien en krijg je geen berichten meer. Echt grootste oplichterij ooit! En nu review tekst te kort, slecht slecht slecht slecht en niet goed. Nu lang genoeg? Nog niet,´slecht slecht slecht slecht slecht.

  David (46) 20 november 2021
 • Alex (54)
  slecht 0 reacties

  de slechtste datingsite waar ik ooit opstand via de laptop soms niet inloggen en vaak storing zeer irritant.
  er zitten veel freaks en trage slakken op ik had er bijgezet dat ik geen likes kan zien en die krijg je dan wel. Velen zoeken vriendschap of relatie en hebben net profiel maar bij chatten gaat het direkt over sex en krijg je fotos van de vleeswaren en ook veel zieke fakers absoluut geen aanrader zeer slecht !!!

  Alex (54) 14 oktober 2021
 • Sou (41)
  Zomaar gratis Premium gekregen 1 reactie

  De mannen die je op badoo aanspreken zijn veelal niet serieus. Het is lastig om door de rommel en vele berichten heen te kijken.
  Ik stond op het punt om mijn profiel te verwijderen en plots kreeg ik gratis en voor onbepaalde tijd premium. Vraag me niet waarom.
  Ik kreeg wel veel likes en berichten, wellicht vinden ze me daarom interessant om te houden?
  Ik heb nog geen serieuze kandidaat gevonden maar ik geef een datingsite deze keer langer de kans

  Wees voorzichtig en geduldig voordat je afspreekt. Ik heb nog niet afgesproken en kwam online al erachter dat ze logen over naam/persoon op de foto of andere stomme praktijken etc.

  Sou (41) 8 oktober 2021
 • Gast (49)
  Slechte site zonder beleving 0 reacties

  Futloze site totaal geen beleving vrouwen met zonnebrillen op heel veel nepprofielen typen niks terug als je wat schrijft en veel foto's met huisdieren erop als profiel en vrouwen die graag hun tatoeages laten zien man man man wat een verschrikking wordt niet foxwild van zo slecht dat badoo
  Is 1 grote geldklopperij

  Gast (49) 15 september 2021
 • Oliviero (59)
  Badoo apart business model 0 reacties

  Badoo kende ik niet maar sommige dames beweren op Tinder (alleen nog maar) daar te zitten, Dus ben ik hier maar eens gaan kijken (wel een beetje dom) want die Tinder dames zijn natuurlijk niet vindbaar maar door de mensen van Badoo daar geplaatst om je naar hun site te lokken. Doen ze ook slim door met dezelfde foto de naam te laten wijzigen en bij Tinder niet in de gaten te lopen door bij het profiel de verwijzing naar Badoo zo nu en dan te verwijderen. Daar houdt niet bij op. Voor dat je kan chatten bij je al zo'n een paar tientjes voor een eerste maand kwijt. Je krijgt dan ook zogenaamde credits tot je beschikking waarvan je zaken kan betalen (zie onder).

  Verder valt op na diverse profielen bekeken dat het een vreemde afspiegeling is van de Nederlandse vrouwen, naast enkele echte profielen zitten er namelijk vooral veel knap uitziende dames die geen kinderen hebben maar wel op zoek zijn naar een knuffelbeer (de mens(en) achter Badoo denken dat knuffelen wel aanleiding geeft tot verder contact). Ik werd besprongen door dames die 20-30 jaar jonger zijn. Deze nodigen je uit om via mail te mailen of sturen je spontaan een verzoek om te appen. Nu komt de aap uit de mouw want zodra ze je hebben verleid om elders te chatten, gaan ze plots vragen om geld over te boeken voor een zieke oma of een zakendeal wat is mislukt in 1 of ander gek land. Ze praten soms engels maar soms zelfs Nederlands!! Dus pas op mensen maak nooit geld over naar dit tuig het zijn oplichters van de bovenste plank! Het is duidelijk dat deze profielen van Badoo zelf zijn en dat hun business model gebaseerd is op nep profielen van hun zelf om geld uit de zakken van nietsvermoedende leden te kloppen. Nou ja niets vermoedend ... Na een paar dagen heb ik snel mijn profiel verwijderd en nu maar afwachten of ik geld terug krijg...

  Kortom het wordt tijd dat deze echt foute site wordt opgedoekt. En zoals te doen gebruikelijk zullen de meeste van de positieve reviews hier ook nep zijn. Ik ben benieuwd hoe lang deze (bovenaan) zal blijven staan

  Oliviero (59) 2 september 2021
 • Richard (47)
  Slechte site 0 reacties

  Ik zit nog niet eens zolang op Badoo maar ik vind het nu al een kloten site, je moet bijna overal voor betalen vooral als je mensen wilt zien die jouw leuk vinden, nou een ding weet ik wel ik ga nooit en tennime betalen voor zulke site, dan delete ik nog liever mijn profiel en ga wel weer op de ouderwetse manier mensen tegenkomen, genoeg andere mogelijkheden, tip de Facebook dating app is bij wijze gratis.

  Richard (47) 6 augustus 2021
 • Witty Wit (56)
  waardeloze datingsite 0 reacties

  Een enkele keer komen normale contacten via Badoo tot stand. Vaker tegenwoordig verstuurt Badoo een bericht dat 'iemand' zin heeft om te chatten. Als men reageert, komt er vrijwel onmiddellijk een antwoord terug van het Badoo-team 'Het lijkt erop dat 'iemand' geen zin heeft om te chatten. De chat is nu gesloten. Je ideale match vinden kost tijd en moeite, dus houd vol – wie zoekt zal vinden! .

  Tien jaar geleden zat ik ook op Badoo. Normale conversaties met normale mensen. Nu met regelmaat onbeschofde reactie, te jonge mensen die reageren en om geld vragen en het Badoo-team dat ingrijpt, waar ook iemand normaal op had kunnen reageren of niet.

  Tot slot: houd de bankrekening in de gaten ongemerkt schrijft Badoo toch wel wat af.

  Witty Wit (56) 20 april 2021
 • Rindt Thomas (50)
  Oplichters 0 reacties

  Ik had een premium account voor een week genomen. Na die week zag ik dat er automatisch geld werd afgehouden voor een volgende week. Maar ik kreeg tevens te horen dat mijn premium account verlopen was. Deze manier van zaken doen maakt mij fysiek misselijk. Hopelijk kan ik met deze review mensen aanzetten om niet in deze val te trappen. Totaal waardeloze site. Jammer dat ik 1 ster moet geven. Eigenlijk verdienen ze 0 sterren. Bedriegers. Opletten mensen. Trap niet in hun val!!!

  Rindt Thomas (50) 15 februari 2021
 • P (51)
  Waardeloze site 0 reacties

  Waar te beginnen? Wat een droeftoeters op die site zeg, ook de mannen op leeftijd leeftijd denken dat ze nog 'n jonge God zijn! Vieze, oude pervs zijn 't!
  En de jonkies denken dat alle vrouwen van mijn leeftijd wanhopig en gefrustreerd zijn.
  Ok niet alle mannen zijn kansloos, een enkeling kun je ook echt mee praten, maar daar moet je wel wat voor doen.
  Wat ik gedaan heb? De toestemmingen om badoo heen uitgezet, niemand die mij via Google kan opzoeken en de automatische betalingen in Google play, en mijn bank ook. 1 week is ook echt 1 week. En weet je.... Tegenwoordig hebben de mensen nergens meer fatsoen, maakt niet uit wat ze ervoor moeten betalen. Is op elke dating site hetzelfde. Betalen voor sex......

  P (51) 4 januari 2021
 • jr (31)
  smerige oplichters 0 reacties

  had een leuk gesprek met een mooie vrouw , had al een vermoeden dat ze nep was, ze was 20 en ik 31 en heel knap en superlid. meteen later verwijdert lid. zitten alleen maar oplichters op deze site om je te laten dokken, want werkelijk met niemand kun je praten etc.

  jr (31) 29 december 2020