Heb je vragen en/of problemen? Lees onze veelgestelde vragen eens door.
Staat de vraag er niet tussen? Mail ons dan op info@topdatingwebsites.nl.

Veelgestelde vragen

We doen er alles aan om de gegevens zo up-to-date mogelijk te houden. Prijswijzigingen enzovoort worden bij ons meteen aangepast.
Zie je toch iets wat niet klopt? Mail ons dan op info@topdatingwebsites.nl.

Onze medewerkers testen de websites onafhankelijk met een grote vragenlijst. Een paar van deze vragen zijn bijvoorbeeld; Is de website transparant, is er genoeg aanspraak en/of leden online, zijn aspecten duidelijk qua inactiviteit van de leden, enzovoort.
Na deze test te hebben gedaan wordt er een cijfer gegeven. Dit cijfer kan wijzigen indien we nogmaals een test doen. Dit doen we omdat alle datingwebsites mee gaan in de tijd en dus updates zullen blijven doen, hierdoor blijft Topdatingwebsites altijd overal van op de hoogte.

Iedereen mag onafhankelijk een review schrijven. We vragen je wel de review zo goed mogelijk te onderbouwen en met feiten te komen.

Je kunt altijd een reactie plaatsen op de review, houd dit altijd netjes! Kan het echt niet door de beugel? Mail ons dan op info@topdatingwebsites.nl, wij gaan dan kijken of we de review eventueel wijzigen of verwijderen.

Mail ons dan snel op info@topdatingwebsites.nl. We proberen je zo spoedig mogelijk een e-mail terug te sturen.