Lovezone
9,5

125 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (125)

 • Ctje (56)
  Lastig af te komen 1 reactie

  Ik wil binnen 24 uur mijn profiel verwijderen en dit wordt geweigerd. Toch maar terug op Tinder en Lexa.
  Zelfs met deze review moet je meer dan 300 leestekens hebben! Anders wordt het niet geplaatst. Is toch waanzinnig belachelijk?
  Dat je zoveel moeite moet doen om eraf te komen! Dat is bij Tinder of waar dan ook een stuk makkelijker.

  Ctje (56) 5 januari 2024
 • GJ (50)
  lovezone veel geld betalen slechte service 0 reacties

  Ik ben nu een dag betaald lid van de site lovezone.nl. Vanaf het begin heb ik problemen gehad. Ik kon niet meer inloggen nadat ik uitgelogd was. Ik kreeg geen bezoekers op mijn profiel en mijn profiel tekst is na een halve dag nog steeds niet goedgekeurd. er zijn door mij nu al minstens 5 mails naar hun klantenservice gestuurd waar na een paar uur op gereageerd wordt. Ik heb 30 euro betaald voor 1 maand wat niet goedkoop is en dan vind ik dat ik best wel service mag verwachten, maar tot nu toe krijg ik voor mijn betaalde lidmaatschap erg weinig terug. Jammer.

  Update, ik kreeg een mail van hun klantenservice die het niet leuk vind als er kritiek komt op hun belabberde service. Mijn account wordt verwijderd omdat ik kritiek heb geuit op hen op een review website,
  Blijkbaar mogen mensen geen kritiek hebben. Ik hoop wel dat mijn geld terug gestort wordt.

  Mensen die betaald lid willen worden, pas op je mag geen kritiek hebben ook al wordt er een slechte service geleverd. Ongelooflijk!

  GJ (50) 17 juli 2023
 • Henrieke (28)
  goed 0 reacties

  ik gebruik de datingsite van lovezone nu al maanden en ik vermaak me er prima. soms kom ik een gek tegen die wat raar doet, die blokkeer ik gelijk. de meeste mannen zijn gewoon lief, chatten en willen ook afspreken. ook al date je niet dan is het nog leuk om gewoon goede gesprekken te hebben. de hele dag door kan je er prima chatten. in de avond zijn er ook genoeg online.

  Henrieke (28) 9 april 2023
 • Delle (34)
  Storing Lovezone 1 reactie

  Ondanks de storing en dat we het hele weekend niet online konden hebben ze het goed opgelost door mij het VIP pakket en diamanten pakket die ik nog had in zijn geheel op mijn account te starten als extraatje. Bedankt Lovezone. Een storing kan gebeuren, zolang je het maar goed oplost. Kreeg ook meteen een e-mail met de tekst of ik een nieuw account wilde aanmaken als die weg was en of ik mijn laatste 4 cijfers rekeningnummer wilde tonen zodat ze mijn pakketten opnieuw konden activeren. Goed geregeld.

  Delle (34) 4 augustus 2022
 • Gekke Jos (35)
  Lovezone doet gelijk iets aan nep leden 0 reacties

  Hele goede datingsites die gelijk iets doet aan nep leden. Er was een vrouw die me veel te jong leek dus ik had dit gemaild bij de klantenservice, binnen enkele minuten was het account verwijderd. Je moet tegenwoordig wel opletten voor nep leden die je zo snel mogelijk van de datingsites af willen halen om naderhand geld te vragen om uiteenlopende redenen. Probeer daarom altijd zo lang mogelijk op de datingsite te blijven, dat is immers een beveiligde omgeving (waar je vaak nog voor betaald ook). Zodra andere accounts je snel weg willen lokken weet je al genoeg. Moet eerlijk bekennen dat het aantal nep accounts HEEL ERG MEEVALT! Grote chapeau voor de klantenservice voor het snelle handelen en de mooie datingsite die online te vinden is, nu alleen nog een app!? ;)

  Gekke Jos (35) 3 juni 2022
 • Vincent (35)
  Account binnen 30 min na aanschaf VIP verwijderd 0 reacties

  Na aantal berichten te hebben gehad een Vip account gekocht €60
  Korte conversatie gehad met een dame welk er enkel op uit was je diamanten uit te laten geven, heb dit aangegeven bij die dame en vervolgens geblokkeerd, is in de conversatie geen belediging een scheldwoord ter sprake gekomen en bij blokkade dus geen aanleiding te denken dat ik het gesprek voortzet

  Vervolgens is binnen 60 minuten na aanschaf van een vip mijn account volledig verwijderd
  Reden: onrust stoken
  Ik laat dit er niet bij zitten en zal het ACM inschakelen, ook is dit de eerste review die ik schrijf, wanneer lovezone het aangeschafte VIP account niet volledig terugbetaald zal ik de print screens van de gesprekken bij de reviews voegen waar helaas voor diegene ook de foto’s van het account openbaar zullen worden

  Vincent (35) 3 juni 2022
 • danique (67)
  geldklopperij 0 reacties

  ik vind dat chatten gewoon gratis moet zijn wand vind je niet wat je zoekt ben je wel je geld kwijt en je komt uiteindelijk toch om iemand te vinden,
  maar er zullen wel weeer mensen zijn die daar anders over denken. dat mag iedere zijn mening met als je moet betalen jaag je de mensen juist weg ik chat al paar jaar ,maar daar hoef je niet te betalen en wie garandeert mij dat het hier goed is ? omdat je moet betalen ,,makkelijk rijk worden zo

  danique (67) 26 april 2022
 • Tim (42)
  Snelle klantenservice geen klachten 0 reacties

  Lovezone heeft letterlijk een klantenservice die binnen enkele minuten reageert... Daar zijn ze wel heel druk bezig om hun klanten te woord te staan. Wil best een uurtje wachten op een reactie per mail al kan ik het wel waarderen. 24/7 monitoring hebben ze staat op de website, dat zal dan wel als ze ook 24/7 reageren op vragen per e-mail. Tot op heden heb ik meerdere dates gehad in korte tijd dus kan niet klagen! Eerste keer dat ik niet klaag over een datesite.

  Tim (42) 14 februari 2022
 • Antony (28)
  love zone date gehad 0 reacties

  Ik vind love zone een hele goede date site met veel mooi vrouwen die met mij praten willen. had zelfs een vrouw gezien die ik wel leuk vond en zei dat we konden afspreken in amsterdam. dit hebben we gedaan en was wel leuk maar de mevrouw was wel dikker dan wat ze op de foto liet zien. is bij 1 date gebleven maar toch wel leuk gehad.

  Antony (28) 29 december 2021
 • Frank Smit (57)
  Love zone goede voorwaarden en eerlijk 0 reacties

  Gewoon een eerlijke datingwebsite met veel actieve leden die daadwerkelijk iets terug sturen wanneer je ze iets vraagt. Kan ook anders geloof mij maar. Heb inmiddels op tientallen datingwebsites een account gehad en het merendeel is niet zuiver. Des te fijner is het als je een site als love zone tegenkomt die wel eerlijk handelt. Lees de voorwaarden door en je ziet dat het goed is. Als iemand een nep lid probeert aan te maken krijgt hij een boete van 250 euro. Zo weet je tenminste dat je alleen met echte leden chat. Als je daarna dan ook nog eens leest dat er geen automatische incasso geïncasseerd gaat worden omdat ze het op=op reglement gebruiken, ik was verbijsterd. Waarom doen niet meerdere datingwebsites dit? Het is zo simpel, klant is koning en dat beseffen ze bij love zone blijkbaar als enige. Enige jammere is dat er geen app van is. Doen ze denk ik omdat ze de kosten van Apple niet willen betalen, wat ik dan wel weer snap. Die eisen gewoon een hoog percentage bij iedere aankoop. Oke genoeg geluld. Goede datingwebsite dames en heren is de prijs wel waard 30 euro voor onbeperkt chatten.

  Frank Smit (57) 7 november 2021
 • Rob (54)
  Deze datingsite is zo nep als het maar kan 0 reacties

  Deze datingsite is gewoon fake, je wordt bedonderd waar je bijstaat. Ik heb verschillende testen gedaan en er wordt niet inhoudelijk gereageerd op vragen die je stelt aan een vrouw. Wat je ook schrijft ze vragen iedere keer op een andere manier om een foto te delen en daar zit hun verdienmodel! Want om foto's of bloemetjes te delen maak je gebruik van hun puntensysteem. Toen ik dit bij een chat met een fake account heel duidelijk heb geschreven was mijn account een paar uur later niet meer actief en verwijderd!!! Trap niet in deze dating site. De reviews worden ook deze manier misbruikt om jou het idee te geven dat ze datingsite nr 1 zijn.

  Rob (54) 14 oktober 2021
 • Harmen (51)
  Geen automatische incasso op Lovezone 0 reacties

  Eindelijk een datingwebsite zonder automatische incasso! THANK GOD! Moest dat nou jaren duren voordat een datingwebsite eindelijk eens geen scam vertoond? Lovezone, je bent de eerste en hopelijk niet de laatste. Ik snap echt niet waarom vrijwel iedere datingwebsite automatische incasso heeft want dat is het enige wat mensen zo tegen staat aan online daten. Ben ook overtuigd dat dit de reden is dat er zoveel mensen voor Lovezone betalen omdat ze verder nergens aan vast zitten en zelfs op kunnen zeggen wanneer ze maar willen. Alleen hierom geef ik deze datingwebsite al 5 sterren!

  Harmen (51) 6 september 2021
 • Esmiralda (32)
  Fijne datingsite zonder poespas 0 reacties

  Zoals de titel aangeeft vind ik dat Lovezone een zeer fijne datingsite is zonder teveel poespas. Daarmee bedoel ik dat sommige datingsites heel veel opties hebt waar niemand gebruik van maakt. De voorwaarden van Lovezone zijn gewoon 1 pagina waardoor je nooit voor verrassingen kunt komen te staan. Zelfs het restitutieproces wordt duidelijk uitgelegd als iemand dit wil toepassen. Het aantal leden is een stuk hoger dan op andere datingsites van Nederland. Denk dat je Lovezone wel een beetje met Badoo kan vergelijken qua opties. Het enige wat anders is, is dat je moet betalen om onbeperkt te kunnen chatten. Naar mijn mening de juiste stap want zo heb je tenminste contact met alleen serieus zoekende mensen. Op gratis datingsites word je dood gegooid met neppers, dat is hier gelukkig anders. Keep up the good work. Kus Esmiralda

  Esmiralda (32) 2 september 2021
 • Monster (32)
  Lovezone meeste kans op date 0 reacties

  Lovezone is by far de beste datingsite op dit moment. Grote datingsites als relatieplanet stoppen er allemaal mee omdat ze voorbij zijn gestreefd door datingsites als Lovezone en Badoo. Deze zijn veel makkelijker in gebruik dan zo'n relatieplanet of lexa met honderden kleine opties waar je niks aan hebt waardoor het ook allemaal onoverzichtelijk is. Op Lovezone kan je tenminste als gratis lid nog zien wie je profiel bezoekt en je kan je berichtjes lezen die je krijgt. Op Badoo kan je gratis chatten tot een bepaalde hoogte. Oftewel 10x beter voor de klant dan al die andere zogenaamde grote NL datingsites. Niet zo gek dat ze 1 voor 1 aan het omvallen zijn. Nu relatieplanet, pepper wankelt al sinds RTL er mee is gestopt en lexa zit ook bijna niemand meer op behalve wat ouderen.

  Ga zo door Lovezone, gewoon een simpele datingsite waar alles duidelijk is. Zonder automatische incasso en gewoon heel veel leden om mee te chatten en te daten.

  Monster (32) 20 juni 2021
 • Rianne (28)
  Mannen zoeken one night stand 0 reacties

  Verbaasd me wel dat er best veel mannen zijn die op zoek zijn naar een one night stand. Sterker nog, ik zoek vaak de naam met plaatsnaam op Facebook, zie ik plotseling staan dat ze een vrouw hebben. Ze zeggen dat natuurlijk niet en willen gewoon een keer van bil. Ik kan er wel om lachen en er zijn ook genoeg serieuze mannen dus kan er mee leven.
  Als ik opbouwende kritiek mag geven dan zal ik aanraden om de abonnementskosten iets te verlagen. Ook al vind ik 1 euro per dag voor onbeperkt chatten zeer eerlijk, er zijn genoeg mensen in deze tijd die geen 29 euro in 1 keer kunnen betalen. Voor de rest een hele leuke en goede datingsite.

  Rianne (28) 14 mei 2021
 • Sander (38)
  Vriendin ontmoet op Lovezone 1 reactie

  Hallo,
  Zoals velen hier wil ik ook graag een positieve recensie plaatsen. Dit mede omdat ik hier mijn vriendin heb ontmoet. We zeiden nog tegen elkaar: als het echt iets gaat worden, dan willen we deze datingsite graag in het zonnetje zetten. Bij deze dus!
  Lovezone is een datingsite met weinig opties maar ik denk wel duizenden actieve leden. Hierdoor is het best wel gemakkelijk om wat dates te krijgen wanneer je er wat tijd in stopt. Het heeft bij mij en mijn nieuwe vriendin tot wat moois geleidt. We zullen vast niet de enige zijn.

  Sander (38) 12 mei 2021
 • Sebastiaan (42)
  Lovezone geen animeermeisjes 1 reactie

  Na tal van datingsites te hebben gehad kwam ik via via op Lovezone terecht. Maar even een tijdje aangekeken omdat het allemaal al wat geld had gekost op andere sites. Daarnaast heb ik gezien dat er op andere datingsites veel animeermeisjes zijn waar je niet mee kan daten. Gelukkig op Lovezone niet gezien. Na een paar weekjes dus toch maar betaald omdat er wel wat animo was voor mijn profiel. Kan jullie melden dat ik er geen spijt van heb. Meerdere chats gehad met leuke dames en zelfs een paar dates.

  Sebastiaan (42) 23 april 2021
 • jo08 (55)
  Lovezone is een pornosite 2 reacties

  Het is een regelrechte porno-site met veel dame van lichte zeden. Wegblijven! Oplichters zijn het . Als je wat van zegt dan passen ze art 7.4 en ben je geld kwijt.

  jo08 (55) 25 februari 2021
 • J van Ginkel (37)
  Bom vol met accounts 1 reactie

  Site staat bom vol met accounts die ook daadwerkelijk online zijn, als je dit vergelijkt met andere datingsites is het een verademing. Zelfs dating apps hebben niet zoveel profielen online in de avond. Het kan wel degelijk uit om een VIP account te nemen omdat je anders niets op de website kan ingaande chatten enz. Dit is noodzakelijk, diamanten daarentegen zal ik links laten liggen, je krijgt wel genoeg aandacht door gewoon online te zijn en profielen te bezoeken.

  J van Ginkel (37) 26 januari 2021
 • Sterrendam (51)
  Oplichters 3 reacties

  Ik dacht dus het zijn oplichters want had nog nooit van Lovezone gehoord en waren wel heel veel mensen online. Na een paar maanden toch maar een betaald pakket genomen omdat ik wel wekelijkse aanspraak had en wel bijna dagelijks dat iemand mijn profiel bekeek. Nu na een maand te hebben gechat ben ik toch erg tevreden en is het dan ook geen oplichting wat ik eerst wel dacht. Had ook even wat reviews gelezen, zijn een stuk of honderd waarvan het merendeel positief is, inclusief ik! Ik kan iedereen aanraden om in ieder geval een profiel aan te maken en te kijken of er wat voor jou tussen zit, als het niets is kan je snel genoeg je profiel gratis verwijderen.

  Sterrendam (51) 2 januari 2021