Lovezone
8,7

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 8,7 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00

Bezoek Lovezone

https://www.lovezone.nl

Ontevreden over Lovezone?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 5.606 keer bezocht.

Reviews ( 34 )

 • Kim Leenders (32)
  Date op Lovezone 0 reacties

  In zeer korte tijd een leuke man ontmoet op Lovezone.nl, in het begin even aftasten want je weet maar nooit wat voor mensen er op datingsites bivakkeren maar na 2 dagen de knoop door gehakt en betaald voor de dienst. Hierdoor kon ik onbeperkt chatten en al snel kreeg ik ook meer berichten in mijn inbox, waarschijnlijk omdat andere leden ook kunnen zien dat je VIP member bent en je dus terug kan chatten. In de eerste week had ik al een heel leuk contact met een man die vrij dichtbij me woont dus al snel plannen gemaakt om een terrasje te pakken. De date heeft gisteren plaats gevonden en kan dan ook zeggen dat het leuk was! Dankjewel Lovezone!

  Kim Leenders (32) 4 april 2019
 • Marjolein (53)
  Onbeperkt chatten levert veel op Lo... 0 reacties

  Ik wil niet overkomen als iemand die aandelen heeft in Lovezone maar ben erg te spreken over mijn tijd wat ik daaraan heb besteed. In het begin was het even zoeken omdat ik geen VIP account had, dan kan je namelijk niet chatten. Enkele mannen hadden al een berichtje gestuurd, die kon ik ook wel zien maar helaas niet reageren. Na het een weekje te hebben aangekeken, toch besloten een VIP pakket te kopen om zo onbeperkt te kunnen chatten. In totaal heeft het me in een maand tijd 5 ontmoetingen opgeleverd, kopjes koffie wel te verstaan. Erg leuk en ik kan het iedereen aanraden. De mannen die ik op de date aantrof waren altijd precies zoals aangetoond op de profielafbeelding, top.

  Marjolein (53) 2 april 2019
 • Richard (36)
  prima datingwebsite 0 reacties

  Voor velen zal dit niet als een verrassing komen als ik de reviews zo lees... Lovezone is een prima datingwebsite die, volgens mij, als enige werkt ZONDER automatische incasso, heerlijk! Nergens aan vast zitten, dat andere datingsites hier geen voorbeeld aan nemen vind ik eigenlijk wel kwalijk te noemen naar hen toe. In 3 maanden tijd (ik had een 3 maanden vip lidmaatschap voor 50 euro) heb ik meer dan 10 ontmoetingen gehad en meer dan 100 chats met vrouwen. Ik kan Lovezone dan ook aanbevelen aan andere mensen, vandaar mijn review.

  Richard (36) 13 maart 2019
 • Daan (28)
  beste datingsite 2019 0 reacties

  Lovezone is simpelweg de beste datingsite van het moment. Heel veel aanspraak, genoeg mensen die serieus zijn en daarbij hebben betaald om te chatten. Ze werken niet met een automatisch incasso systeem voor ideal of mister cash en ze hebben een super snelle klantenservice 24/7. Veel meer mag je niet verwachten denk ik. Snap dan ook wel dat 99% van de reviews wat ik lees over de datingsite in kwestie zeer positief is. Verdiend en wel in mijn ogen.
  Ik heb overigens 3 ontmoetingen gehad in een maand Vip tijd en zoals eerder gesteld veel leuke gesprekken.

  Daan (28) 7 maart 2019
 • Anoniem (35)
  Oplichting 4 reacties

  Teveel nep profielen die alleen maar om foto's vragen zodat jij weer diamanten moet aanschaffen wat weer geld kost. verscheidene profielen aangegeven word niks mee gedaan.nepprofielen worden in de spotlights gezet om mensen geld uit de zak te kloppen.zal lovezone voor idereen afraden.hou je geld in je zak en gebruik het om een avond te stappen je hebt waarschijnlijk meer succes dan

  Anoniem (35) 7 maart 2019
 • Michiel (37)
  Lovezone duidelijk 0 reacties

  Ik vind Lovezone een fijne website omdat ik hem heel erg duidelijk vind. Ik hou zelf helemaal niet van om dingen heen draaien en ik vind het ook heel prettig wanneer mensen op een datingsite of de datingsite zelf dat ook niet doet.
  Iedereen is hier welkom, dat vind ik ook een groot positief punt aan Lovezone, maar ik vind dat ook niet meer dan normaal.
  Het is apart dat er nog steeds mensen en sites zijn die onderscheid maken tussen bepaalde mensen, dit kan zowel leeftijd zijn als de geaardheid.
  Het enige waar ik mijn vraagtekens bij heb op Lovezone is dat je hier ook op zoek kunt gaan naar vriendschappen.
  Het is een datingsite, daar zou niemand op moeten zitten die op zoek is naar een vriendschap in mijn beleving en daarbij zit het woord Love in de titel, dus dat is in mijn ogen een beetje apart.
  Verder is het een top site, dat meen ik oprecht.

  Michiel (37) 16 februari 2019
 • People (53)
  Review 1 reactie

  Mijn review over Lovezone is een algemene review en niet omdat ik heel erg ontevreden of iets dergelijks ben. Ik ben in tegenstelling tot dat best goed te spreken over de website. Het is een site die €25,- per maand vraagt en dat vind ik een heel redelijk bedrag voor een dating website. Het is in ieder geval niet te duur en je hebt ook wel websites die goedkoper of zelfs gratis zijn, maar dat merk je vaak ook gelijk aan de kwaliteit van deze websites. Dus dan vind ik dit een mooie concessie. Het aanmelden kostte mij maar een paar minuten en het meeste tijd ging zitten in een mooie profielfoto van mijzelf zoeken (deze was natuurlijk erg lastig te vinden op mijn computer, omdat ik niet zo veel foto's van mijzelf heb laat staan een mooie). Maar toen dat eenmaal klaar was, kon ik gelijk beginnen met chatten en dergelijke. Van mij krijgt de website een prima beoordeling.

  People (53) 9 februari 2019
 • Chris (53)
  Slecht 1 reactie

  Lovezone heeft zoveel goede dingen, eigenlijk alles op een punt na en dat ene punt geeft voor mij helaas wel de doorslag.
  Je moet er voor betalen, en het gaat gewoon tegen mijn principes in om voor een datingwebsite te betalen.
  In wil dat niet, ik zit voor de lol op een datingwebsite om nieuwe mensen te leren kennen en niet omdat het nou noodzakelijk is.
  En om die reden vind ik het niet nodig om voor een betaalde website te kiezen.
  Ik vind het wel heel erg jammer omdat, zoals ik al zei, ik verder heel erg blij ben met de site en ik dit verder misschien wel de beste site van allemaal vind.
  Dus maak hem alsjeblieft gratis!

  Chris (53) 26 januari 2019
 • Simone (33)
  Zonder automatische incasso 1 reactie

  Waanzinnig goede website, al gaat het alleen al om het feit dat ze niet aan een automatisch incasso systeem doen. Wat ik hiermee bedoel is, dat je niet vast zit aan abonnementen of iets dergelijks als je er voor kiest om te betalen. Het zijn eenmalige betalingen, op is op. Hierna kan je er voor kiezen om nogmaals te betalen of niet. Niets wordt automatisch verlengd. Daarnaast werken ze met een klantenservice die altijd bereikbaar is dus ook in de nacht en ze filteren alle nep leden er goed tussen uit want ik ben nog geen enkele nepper tegen gekomen gelukkig. Geloof me, dit is op andere datingsites wel anders. Aan het aantal leden is ook geen gebrek, over de 100.000 leden minimaal waar je tussen kan zoeken. Ik als vrouw heb zoveel aanspraak dat ik sommige mannen niet eens goed te woord kan staan, hier mag ik desondanks niet over klagen denk ik.

  Simone (33) 22 januari 2019
 • Aha (36)
  persoonlijke mening 1 reactie

  Goedemorgen allen,

  Ik wil graag mijn persoonlijke mening geven over www.lovezone.nl. Een datingwebsite die simpel in gebruik is en met onwijs veel leden die terug chatten en daarbij de nodige dates oplevert. Ik schrijf niet vaak positieve meningen maar dit is er wel een. En dat mag wel een keer want veel datingwebsites liggen flink onder vuur als het gaat om nep, fake leden, oplichting en blabla. Moet wel zeggen, dat veel van deze teksten afkomstig zijn van leden die geen date krijgen maar je kan het ook zien dat ze in de spiegel moeten kijken en zich misschien moeten afvragen of ze het zelf beter hadden kunnen doen. Ik dwaal teveel af merk ik. Lovezone is een enorme aanrader als je een snelle date wilt en qua chatten is het zeer toegankelijk. Enig minpuntje vind ik is dat je niet kan zien of de wederpartij aan het typen is maar voor de rest, TOP.

  Aha (36) 21 januari 2019
 • Jeffrey remmers (28)
  Lovezone heeeeel slecht 16 reacties

  Nu net geld overgemaakt en mijn account werd verweiderd.
  Ik heb lovezone gemaild en heb aangegeven dat als ik iets fout heb gedaan dat dit nie opzettelijk was. Maar begrijp dat ze regels hebben. En ze zouden mijn geld terug storten.
  Nadat ik heb aangegeven dat ik het wel nie eens ben dat ik geen waarschuwing kreeg en net na dat ik geld over heb gemaakt verweiders werd. En ik hier een beoordeling voor zou achter laten werd mij gezegd dat ik dreigde en ik na me geld kan fluiten. Dus bij deze morgen meteen een advocaat en de Consumentenbond in lichten.. ik heb alle mails zwart op wit en zal het hier nie bij laten.

  Jeffrey remmers (28) 21 januari 2019
 • Jesse (44)
  Beoordeling 0 reacties

  Hallo, ik wil graag een beoordeling schrijven over de website Lovezone en de ervaring die ik hier heb opgedaan:
  Toen ik de keus maakte om weer te gaan daten wilde ik niet zo maar ergens op los gaan dus heb ik wat bekenden gevraagd.
  Hierbij had Lovezone heek sterk de overhand en was de keus voor mij eenvoudig.
  Het bevalt me ook erg goed dus i ben er erg blij mee.

  Jesse (44) 19 januari 2019
 • Kareltje (33)
  Lovezone mening 2 reacties

  Voor mij persoonlijk is de tijd op lovezone me erg goed bevallen. Wat me het meest verraste was het enorme aantal online leden, er waren honderden paginas met leden waar je door kan scrollen. Na dit te hebben gezien heb ik 29 euro betaald om een lidmaatschap te bemachtigen om onbeperkt te kunnen chatten. Nu 2 weken lid te zijn geweest kan ik wel stellen dat het me het nodige heeft opgeleverd. Momenteel ben ik met een viertal vrouwen aan het chatten en met twee hiervan heb ik al een koffie date achter de rug.
  Voor mij is het een aanrader, hopelijk hebben jullie wat aan deze review.

  Kareltje (33) 17 januari 2019
 • Ruben (58)
  Nep 2 reacties

  Ik ben blij te zien dat er een website bestaat waar je niet alleen maar neppe vrouwen tegen komt.
  Op heel veel websites vind je hele knappe vrouwen, maar als je hier een beetje logisch over nadenkt dan weet je dat deze niet echt kunnen zijn.
  Want de hele jonge en knappe vrouwen zitten niet op een datingwebsite, die gaan lekker op stap met vriendinnen of die hebben al een relatie.
  Natuurlijk kun je een keer geluk hebben dat er wel eens een mooie en jonge vrouw op de website zit, maar over het algemeen is dit niet het geval.
  Mijn ervaring is dat het heel veel vrouwen zijn die voor een tweede kans gaan, dus vrouwen waar de relatie een keer stuk is gelopen.
  Maar hier zijn het dus wel echte vrouwen, dat was waar het mij eigenlijk om ging en hier ben ik erg blij mee!

  Ruben (58) 13 januari 2019
 • Giel (50)
  Redding 1 reactie

  Voor mij is Lovezone eigenlijk mijn redding op het gebied van dating, dat klinkt misschien overdreven maar het is wel zo.
  Ik ben namelijk deels verlamd, waardoor ik in een rolstoel zit en niet altijd gaan en staan kan waar ik wil, ik ben met bepaalde dingen afhankelijk van anderen.
  Dit houdt in dat ik niet altijd mar even naar een uitgaansbar kan gaan, wat ik in dit geval wel kan doen is op de site Lovezone zitten en op deze manier allemaal leuke vrouwen leren kennen.
  Ik weet zeker dat er meer mensen zijn zoals ik en voor ons is een website als Lovezone echt geweldig, voor mij is het zoals ik al noemde mijn redding wat dating betreft.

  Giel (50) 12 januari 2019
 • Bastiaan (36)
  zonelove 1 reactie

  Ik ben altijd wat sceptisch geweest als het gaat om datingsites anno deze tijd, na al wat datingsites te hebben bezocht ben ik uiteindelijk beland op de website www.lovezone.nl. Volgens de site is alles hier mogelijk, dus vriendschappen zoeken, daten en nog meer. Dat merk je ook terug in het aantal leden want deze is echt enorm te noemen, actieve leden wel te verstaan die online zijn. Na 2 weken lid te zijn geweest is mijn sceptische mind omtrent datingsites iets verminderd want lovezone heeft me enkele dates opgeleverd in zeer korte tijd. Daarbij zijn ze eerlijk over de kosten, ook voor het registreren en hebben ze automatische incassos verbannen van de website. Iets wat een groot hekelpunt was op andere dating diensten. In principe dus alleen maar lof, bedankt en hopelijk hebben jullie iets aan mijn review.

  Bastiaan (36) 8 januari 2019
 • Bosje Rozen (35)
  eerlijke review 1 reactie

  Bij verre een van de betere datingsites van dit moment, zeg ik eerlijk. Sinds 1 januari ben ik hiervan lid ( wil graag in het nieuwe jaar een vriendin ontmoeten ) en na enkele dagen had ik al meerdere chats met leuke dames. Het kost 29,99 voor een lidmaatschap waarbij je onbeperkt kan chatten, ietwat duur misschien maar naar mijn mening is dit het zeker waard. Een kroeg tourtje kost overigens meestal een stuk meer dus in dat opzicht valt het nog wel mee.

  Bosje Rozen (35) 7 januari 2019
 • Ruud (33)
  Opkomende site 1 reactie

  Volgens mij is Lovezone echt zo’n nieuwe hype, het is een beetje de snelst opkomende datingsite van tegenwoordig geloof ik.
  Ieder jaar heb je wel zo’n soort hype, of dit nu een site is of een app dat verschilt nogal al eens.
  Ik hoop natuurlijk voor Lovezone dat het geen tijdelijke hype is en dat de populariteit aan blijft houden na de populaire periode die anderen ook gehad hebben.
  Ik vind het niet onterecht trouwens dat ze zo veel aandacht krijgen want ik vind het wel echt een toffe website dus wat dat betreft hebben ze alle lof zeker weten verdient.

  Ruud (33) 4 januari 2019
 • Daniel (39)
  lovezone fake leden 1 reactie

  iedere website heeft tegenwoordig volgens mij wel fake leden, maar wat bij Lovezone dan weer erg mooi is is dat zij hier een beleid voor hebben las ik online. Er is daar dis een hele strenge controle op dit soort nare personen die het maar normaal vinden om mensen te laten denken dat ze hun droom man/vrouw zijn en dat dit dan helemaal niet zo is. Verder vind ik lovezone ook een hele prima website en ze hebben ook nog zeker het voordeel van dat ze tegenwoordig DE sites zijn waar je op moet zitten waardoor er heel veel leden bij komen iedere keer.

  Daniel (39) 1 januari 2019
 • Piet (64)
  Lovezone niet voor senioren 1 reactie

  lovezone is een ontzettend goede datingwebsite met enorm veel leden op deze site die met elkaar in contact kunnen komen.
  Er is helaas wel een maar, en dat is dat deze website niet afgestemd is op de senioren onder ons.
  De mensen die hier op zitten zijn bijna allemaal van ver onder mijn leeftijd.
  En ondanks dat hier hele knappe dames bij zitten die zeker een online gesprek waard zijn, zijn dit niet de vrouwen waar ik naar op zoek ben.
  Mijn doel hier is om een lieve en geschikte vrouw van mijn eigen leeftijd te vinden.

  Piet (64) 25 december 2018

Plaats een review