Tinder
8,2

94 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (94)

 • Nemegeer (45)
  Geblokkeerd 0 reacties

  Ik krijg totaal geen foto's te zien bij opstarten profiel, blijft zoeken. Krijg de melding, vergroot je domein ( staat nu op 85 km en leeftijd van jong naar veel ouder) kan account niet verwijderen!

  Nemegeer (45) 17 augustus 2020
 • Andy (25)
  Tinder gsm nummer 0 reacties

  hoihoi ik heb me een profiel aangemaakt op tinder als ik nu inlog moet ik telkens mijn gsmnummer ingeven dan krijg ik een code toegestuurd deze code geef ik nooit in maar geraak wel op mijn profiel nu mijn vraag is het nummer dat me die codes stuurt is dat gratis? wordt ik hiervoor aangerekend? of sturen ze me dit gratis

  Andy (25) 13 augustus 2020
 • sjors (42)
  nooit een match 2 reacties

  ik zit aln paar weken op tinder hoe het ook heet
  nog geen 1 match of het ligt aan tinder
  of de dingen zijn hier achterlijk

  sjors (42) 12 augustus 2020
 • R (38)
  Oplichterij 0 reacties

  Hoe kan het zo zijn dat er volgens de cijfers 1,5 miljoen inschrijvingen zijn en je in een stad als Amsterdam bijna geen locals te zien krijgt als je de km’s op max 20 zet??
  Er komen alleen nepprofielen, sex advertentie doorverwijzingen en Amerikaanse profielen voorzien van een NL tekst die vaak standaard is en meerdere keren bij andere profielen ook voorbij komt!
  Bijna geen locals dus met een gewoon NL profiel. Mooie vrouwen met alleen een naam en een leeftijd en de km’s die niet kloppen! Vaak ook allemaal met zelfde km getal!
  Is zeker niet meer wat het is geweest en ik ben er zelf klaar mee! 4 mnd geswiped en ook betaald, niks zinnigs uit gekomen.... en ik mag er wcht wel zijn. Dus trap er niet meer in mensen... heb ze ook een text gestuurd met dit probleem en om uitleg gevraagd. Nooit een reactie gekomen natuurlijk. Never again Tinder!

  R (38) 12 augustus 2020
 • R (18)
  Account verwijderd 1 reactie

  Mijn tinder account is verwijderd en kon daardoor niet meer inloggen, terwijl ik niet eens weet waarom. Zonder waarschuwing of iets werd het zomaar verwijderd, heb met hun gemaild en ze zeggen dat verwijderd verwijderd is, ze doen niet eens hun best om naar mij te luisteren. Erg slap van tinder

  R (18) 9 augustus 2020
 • J (50)
  Alsof er geen dates meer zijn 0 reacties

  Tinder houd er een eigen algoritme op na als je ingestelde kms "op" zijn. Dan krijg je alleen de allermooiste meiden te zien vanaf een km of 100.
  Vlgs mij bestaan ze niet eens en like ze ook niet. Nepperij Tinder!!! Dikke neppeij!!

  J (50) 6 augustus 2020
 • Boos (35)
  Fuck off 1 reactie

  Bullshit spam iemand stuurt die troep steeds in me spam box 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  Boos (35) 20 juli 2020
 • Patrick Picron (46)
  Slechte service 1 reactie

  Loopende opdracht met Mastercard
  Op een factuur twee maanden aftrekken

  Patrick Picron (46) 16 juli 2020
 • F vds (25)
  Tinder 0 reacties

  Krijg enkel pannekoeken om te swipen. Van die eerste mislukte pannekoeken, aangebrande pannekoeken, je snapt me wel..

  F vds (25) 5 juli 2020
 • Onbekend (41)
  Slechte service 0 reacties

  Er staat in mijn mailbox dat mijn account bij jullie is opgezegd en verwijderd. Ik heb helemaal geen account bij jullie. Omdat ik bang ben dat identiteitsdiefstal met mijn gegevens is gepleegd benader ik jullie. Maar na bijna een week nog geen reactie van jullie ontvangen. Echt belachelijk... ik zit in de stress en jullie reageren gewoon niet. Super slechte service

  Onbekend (41) 25 juni 2020
 • Onbekend (41)
  Slechte service 0 reacties

  Iemand heeft identiteitsfraude met mijn gegevens gemaakt en een account bij tinder aangemaakt. Dat kon ik teruglezen in mijn mailbox. Ik heb zelf nooit een account aangemaakt maar ben dus wel de dupe. Dat ik gehacked ben is deels mijn eigen schuld omdat ik mezelf onvoldoende had beveiligd. Heel dom van me! Maar ik was er wel erg geschrokken van en benader Tinder om me te helpen uit te zoeken hoe en wat en met mijn identiteit is gebeurd. Ik ben nu bijna een week verder en ik heb nog geen reactie van ze ontvangen en ik zit maar in de stress. Belachelijk

  Onbekend (41) 25 juni 2020
 • Linsey (25)
  Pas op voor mannen 2 reacties

  Beste , Er zit iemand op Tinder die al verschillende vrouwen vanalles beloofd , misbruikt en erna dumpt . Hij zit zwart van de leugens en bedrog . Om te voorkomen dat hij nog vele vrouwen kapot maakt zou het mss wel handig zijn die persoon te blokken op Tinder . Zijn naam is Davy 44 . Is van deerlijk .

  Linsey (25) 14 mei 2020
 • Marcel (53)
  Arrogant en klant onvriendelijk 0 reacties

  Omdat ik niet helemaal volgens hun policy handelde (foto plaatsen met contactgegevens) is mijn account verwijderd. Op mijn verontschuldigende emails en verzoek om heropening heb ik nul reactie ontvangen en is alles geblokkeerd.
  TInder pretendeert klantvriendelijk te zijn, met deze arrogante zich boven de wetgeving plaatsende organisatie heb ik daar totaal niets van gemerkt.

  Marcel (53) 12 mei 2020
 • jer (30)
  voor mannen is deze app pure rotzooi 0 reacties

  zelfs de lelijkste vrouwen krijgen binnen 20 min 99 likes (zelf getest) en als gemiddelde man of daaronder mag je blij zijn met 3 likes op een dag, en dan zijn het ook nog totaal geen leuke likes, plus jij moet het gesprek beginnen, gaande houden etc. verwende prinsesjes zijn het allemaal, en ik vertrouw tinder ook niet.

  jer (30) 10 mei 2020
 • Fiene (43)
  Tinder niet meer van nu 0 reacties

  Het is jammer maar tinder is echt niet meer wat het vroeger geweest is.
  Het was natuurlijk altijd de website waar je op moest zitten als je erbij wilde horen.
  Nu moet je een andere site zoeken, want ten eerste zit hier bijna niemand meer op en geloof me de mensen die hier nog wel op zitten daar zit je niet op te wachten.

  Fiene (43) 27 april 2020
 • waardeloos (57)
  waardeloze tijdverspillende website 0 reacties

  Heb er spijt van hier ooit lid van te zijn geweest. Er gebeurd helemaal niets en eindeloos swijpen op alleen maar een foto en verder gebeurd er weinig. Echt een waardeloze geld en tijdverspilling

  waardeloos (57) 21 april 2020
 • Harmke (56)
  Spookmails 1 reactie

  Nadat ik nu al voor de 3e keer op de rij, zogenaamde mails van jullie krijg waarin staat dat jullie me verwijderen,vind het alleen maar goed hoor.
  Want ben niet eens bij jullie ingeschreven, heb jullie daarover bericht maar tot nu toe niks meer gehoord 🤷
  Wil Jullie voor de 2e keer waarschuwen dat hier iets niet in orde is.
  Hopelijk dat er wat aan gedaan wordt.

  Harmke (56) 12 april 2020
 • Lia (19)
  Slecht 0 reacties

  Voordat ik de kans had om een account te maken stond er al dat ik geblokkeerd werd omdat ik geen 18 ben. Dit was toen ik mijn leeftijd nog niet had ingevuld. Een mail naar de klantenservice gestuurd of hier iets aan gedaan kan worden. Reactie gekregen dat mijn account was geblokkeerd en dat ik geen 18+ ben,terwijl ik zelfs 19 ben! Hierna geen mail meer terug ontvangen. ERG SLECHT

  Lia (19) 5 april 2020
 • Maaike (40)
  Afzetters 1 reactie

  Ineens heb ik allerlei matches gemist en als ik er op klik moet ik eerst betalen. Tevens zijn ze nergens te benaderen om je beklacht te doen. Lekker dan.

  Maaike (40) 31 maart 2020
 • Johan (39)
  Waardeloos Continu verzoek tot betaling geen matc 1 reactie

  Waardeloos. Continu verzoek tot betaling. Als je niet betaalt 0 matches. Stel oplichters zijn het.

  Johan (39) 20 maart 2020
 • Anoniem (26)
  Tinder review 0 reacties

  Onlangs Tinder maar eens geprobeerd want waarom ook niet, ondanks dat ik dit met weinig verwachtingen deed heb ik toch mijn droomvrouw ontmoet. We zijn al lange tijd gelukkig samen, dus al met al 5 sterren

  Anoniem (26) 14 februari 2020
 • Nigel (28)
  Tinder is 100 procent nep 1 reactie

  M'n populairiteits meter gaat door het dak!
  Zeker om te pushen voor een betaald account? Want ik kan met niemand contact opnemen en krijg 0,0 matches. Ik heb al meer dan 300 vrouwen geswiped.

  !OPLICHTERS!

  Nigel (28) 10 februari 2020
 • Paul (37)
  Tinder oplichting 1 reactie

  Tinder is een grote scam (geworden).

  Allereerst wil ik melden dat ik zelf een software ontwikkelaar ben, ik kan natuurlijk niet de uitgevoerde code kijken van tinder maar ik kan hier en daar wel wat opmerken over de algoritmes.

  Allereerst - Tinder heeft sinds een aantal jaar een betaalde abonnement - Plus en nu ook Gold. Gold is vrij prijzig - het laat zien WIE je heeft geliked etc. Jullie herkennen het allemaal wel.

  Wat valt op?

  Binnen no- time heb je als géén betaald lid een hoeveelheid likes, likes die je NIET kunt zien want dan moet je een betaald lidmaatschap kopen. Maar hoe vaak je ook naar rechts swiped, je krijgt maar geen match.
  Je besluit over te gaan tot koop van een lidmaatschap. En tadaaa, de likes zijn zichtbaar. Maar wat ook meteen opvalt, als je gaat swipen, ze komen in beeld! HUH? Nu ineens wel?

  Maar nu heb je betaald lidmaatschap, wat nu? Krijg je nu wel veel matches?

  Nu heeft Tinder iets gedaan om NOG MEER geld te krijgen, ze willen namelijk iedereen aan een betaald lidmaatschap krijgen natuurlijk. Nu swipe je uiteraard naar rechts en meer naar links, maar toch wel af en toe naar rechts. Nu valt op dat deze "likes" van jou afkomstig geen match opleveren. Waarom niet?

  Nou... wat jij dus had met je likes die NIET kon zien zónder betaald lidmaatschap, maar ook NIET tegen kwam in je swipe lijst - dat probleem heeft de andere partij nu natuurlijk ook. Zolang de andere partij (in mijn geval de vrouwen) niet over zijn gegaan tot een betaald lidmaatschap, komen ze jouw profiel ook NOOIT tegen.

  Fijne manier van Tinder om geld te verdienen, maar de dating app is nu helemaal compleet overgegaan tot keiharde dollar tekens verdienen en heeft de werking van de app een dikke middelvinger gegeven. Als je maar betaald.
  Tevens, dit weten de meeste denk ik wel, is TInder (onderdeel van Facebook trouwens) flink in de weer met al de data die ze ontvangen - lees: doorverkopen aan derde.

  Kortom, Tinder is ruk (geworden) en ik zou nu gaan kiezen voor een andere app. Innercircle of Happn. TInder is klaar.

  Paul (37) 20 januari 2020
 • Kjeld (39)
  Tinder trend 0 reacties

  Tinder was eerder altijd een gigantische trend en toen zat iedereen hier op, iedereen behalve ik.
  Nu is tinder alweer een tijdje over mensen hebben weer iets nieuws ontdekt wat dan ineens weer helemaal hot is en nu heb ik tinder een beetje ontdekt.
  Ik moet bekennen dat ik snap dat het hier zo populair was, want ik vind het echt een mooi systeem hoe ze dit hebben bedacht en ik snap ook niet perse goed waarom het nu niet zo populair meer is.
  Maar wie weet, als ik over een aantal jaar op de trend van nu zit, dat ik het dan wel snap.
  Tot dan vermaak ik me hier opper best!

  Kjeld (39) 27 december 2019
 • Max (35)
  Tinder niet meer populair 0 reacties

  Zo populair als tinder een aantal jaar geleden was, zo hard takelt het nu af!
  Het is echt niet mee er het geweest is en dat is ontzettend zonde als je mijn mening zou vragen.
  Nog geen vijf jaar geleden was tinder DE app waar je op moest zitten als je op zoek was naar leuk gezelschap voor een date of iets intiemers.
  Maar als je nu op tinder kijkt, dan stelt het eigenlijk niets meer voor, hoe heeft dit kunnen gebeuren?!

  Max (35) 21 november 2019