Tinder
8,2

95 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (95)

 • sjors (42)
  niks 0 reacties

  na een maand of 2 op tinder te hebben gezeten
  nog geen enkele match wel een foto met verhaal opgezet
  is dit wel een echte site? of verkopen ze lucht dan
  moet je ze aanklagen want ze vragen ook geld
  al om al het is een k... site van hier tot mars

  sjors (42) 9 september 2020
 • Issa (36)
  Oplichter 0 reacties

  Ik krijg dagen en nachten mail reclame.
  Dit Tindermacht gewoon een oplichter gewoon let op aub

  Issa (36) 29 augustus 2020
 • M (23)
  Account deleted 0 reacties

  Two months ago my account was deleted by Tinder for no reason. I really don't know why they did so, because I never breached any of the community rules or anything. I am disappointed because I had a lot of conversations going on at that moment... I hope that they will do something about this (but don't think so because they never really replied in a decent way to my emails)... A lot of people seem to have the same problem, so do something about this, it's not ok to just delet accounts randomly!

  M (23) 27 augustus 2020
 • Dennis (45)
  Heel gek op Tinder 0 reacties

  Kreeg via tinder een like en de dame in kwestie zei niet actief te zijn op Tinder, maar alleen op een andere zogenaamde datingsite. Tuurlijk ..en nog een keer betalen.... En dan ook nog eens per bericht als ik het goed zag.

  Ben wel benieuwd of alle zeer lovende recensies hier niet toevallig van hetzelfde ip nummer afkomen. Oh ja, toen ik er iets over zei...match op tinder gelijk opgeheven

  Dennis (45) 22 augustus 2020
 • jer (30)
  neem nooit een betaald account als man 0 reacties

  tinder is een oplichters app, heb iedere matches met chatbots die automatische berichten sturen, pure rotzooi spam, spam en nog eens spam. de knappe koppies zijn van die chatbots en de rest die je tussen het swipen ziet zijn ook veel inactieve accounts . ook is het raar dat bij mij de teller altijd op 3+ kwam te staan, of ik nou de locatie zette op Moskou, Amsterdam, Parijs, Barcelona etc.

  jer (30) 20 augustus 2020
 • Mark (35)
  Verdienmodel Tinder 0 reacties

  Afgelopen dinsdag heb ik me aangemeld bij Tinder, en heb inmiddels meerdere matches, maar je kan pas chatten met die personen wanneer je een betaald abonnement aangaat. Ik wacht nog een paar dagen af, maar ik vermoed dat dit fake profielen zijn die je een abonnement willen aansmeren. Dit valt me erg tegen van Tinder.

  Mark (35) 20 augustus 2020
 • Nemegeer (45)
  Geblokkeerd 0 reacties

  Ik krijg totaal geen foto's te zien bij opstarten profiel, blijft zoeken. Krijg de melding, vergroot je domein ( staat nu op 85 km en leeftijd van jong naar veel ouder) kan account niet verwijderen!

  Nemegeer (45) 17 augustus 2020
 • Andy (25)
  Tinder gsm nummer 0 reacties

  hoihoi ik heb me een profiel aangemaakt op tinder als ik nu inlog moet ik telkens mijn gsmnummer ingeven dan krijg ik een code toegestuurd deze code geef ik nooit in maar geraak wel op mijn profiel nu mijn vraag is het nummer dat me die codes stuurt is dat gratis? wordt ik hiervoor aangerekend? of sturen ze me dit gratis

  Andy (25) 13 augustus 2020
 • sjors (42)
  nooit een match 2 reacties

  ik zit aln paar weken op tinder hoe het ook heet
  nog geen 1 match of het ligt aan tinder
  of de dingen zijn hier achterlijk

  sjors (42) 12 augustus 2020
 • R (38)
  Oplichterij 0 reacties

  Hoe kan het zo zijn dat er volgens de cijfers 1,5 miljoen inschrijvingen zijn en je in een stad als Amsterdam bijna geen locals te zien krijgt als je de km’s op max 20 zet??
  Er komen alleen nepprofielen, sex advertentie doorverwijzingen en Amerikaanse profielen voorzien van een NL tekst die vaak standaard is en meerdere keren bij andere profielen ook voorbij komt!
  Bijna geen locals dus met een gewoon NL profiel. Mooie vrouwen met alleen een naam en een leeftijd en de km’s die niet kloppen! Vaak ook allemaal met zelfde km getal!
  Is zeker niet meer wat het is geweest en ik ben er zelf klaar mee! 4 mnd geswiped en ook betaald, niks zinnigs uit gekomen.... en ik mag er wcht wel zijn. Dus trap er niet meer in mensen... heb ze ook een text gestuurd met dit probleem en om uitleg gevraagd. Nooit een reactie gekomen natuurlijk. Never again Tinder!

  R (38) 12 augustus 2020
 • R (18)
  Account verwijderd 1 reactie

  Mijn tinder account is verwijderd en kon daardoor niet meer inloggen, terwijl ik niet eens weet waarom. Zonder waarschuwing of iets werd het zomaar verwijderd, heb met hun gemaild en ze zeggen dat verwijderd verwijderd is, ze doen niet eens hun best om naar mij te luisteren. Erg slap van tinder

  R (18) 9 augustus 2020
 • J (50)
  Alsof er geen dates meer zijn 0 reacties

  Tinder houd er een eigen algoritme op na als je ingestelde kms "op" zijn. Dan krijg je alleen de allermooiste meiden te zien vanaf een km of 100.
  Vlgs mij bestaan ze niet eens en like ze ook niet. Nepperij Tinder!!! Dikke neppeij!!

  J (50) 6 augustus 2020
 • Boos (35)
  Fuck off 1 reactie

  Bullshit spam iemand stuurt die troep steeds in me spam box 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  Boos (35) 20 juli 2020
 • Patrick Picron (46)
  Slechte service 1 reactie

  Loopende opdracht met Mastercard
  Op een factuur twee maanden aftrekken

  Patrick Picron (46) 16 juli 2020
 • F vds (25)
  Tinder 0 reacties

  Krijg enkel pannekoeken om te swipen. Van die eerste mislukte pannekoeken, aangebrande pannekoeken, je snapt me wel..

  F vds (25) 5 juli 2020
 • Onbekend (41)
  Slechte service 0 reacties

  Er staat in mijn mailbox dat mijn account bij jullie is opgezegd en verwijderd. Ik heb helemaal geen account bij jullie. Omdat ik bang ben dat identiteitsdiefstal met mijn gegevens is gepleegd benader ik jullie. Maar na bijna een week nog geen reactie van jullie ontvangen. Echt belachelijk... ik zit in de stress en jullie reageren gewoon niet. Super slechte service

  Onbekend (41) 25 juni 2020
 • Onbekend (41)
  Slechte service 0 reacties

  Iemand heeft identiteitsfraude met mijn gegevens gemaakt en een account bij tinder aangemaakt. Dat kon ik teruglezen in mijn mailbox. Ik heb zelf nooit een account aangemaakt maar ben dus wel de dupe. Dat ik gehacked ben is deels mijn eigen schuld omdat ik mezelf onvoldoende had beveiligd. Heel dom van me! Maar ik was er wel erg geschrokken van en benader Tinder om me te helpen uit te zoeken hoe en wat en met mijn identiteit is gebeurd. Ik ben nu bijna een week verder en ik heb nog geen reactie van ze ontvangen en ik zit maar in de stress. Belachelijk

  Onbekend (41) 25 juni 2020
 • Linsey (25)
  Pas op voor mannen 2 reacties

  Beste , Er zit iemand op Tinder die al verschillende vrouwen vanalles beloofd , misbruikt en erna dumpt . Hij zit zwart van de leugens en bedrog . Om te voorkomen dat hij nog vele vrouwen kapot maakt zou het mss wel handig zijn die persoon te blokken op Tinder . Zijn naam is Davy 44 . Is van deerlijk .

  Linsey (25) 14 mei 2020
 • Marcel (53)
  Arrogant en klant onvriendelijk 0 reacties

  Omdat ik niet helemaal volgens hun policy handelde (foto plaatsen met contactgegevens) is mijn account verwijderd. Op mijn verontschuldigende emails en verzoek om heropening heb ik nul reactie ontvangen en is alles geblokkeerd.
  TInder pretendeert klantvriendelijk te zijn, met deze arrogante zich boven de wetgeving plaatsende organisatie heb ik daar totaal niets van gemerkt.

  Marcel (53) 12 mei 2020
 • jer (30)
  voor mannen is deze app pure rotzooi 0 reacties

  zelfs de lelijkste vrouwen krijgen binnen 20 min 99 likes (zelf getest) en als gemiddelde man of daaronder mag je blij zijn met 3 likes op een dag, en dan zijn het ook nog totaal geen leuke likes, plus jij moet het gesprek beginnen, gaande houden etc. verwende prinsesjes zijn het allemaal, en ik vertrouw tinder ook niet.

  jer (30) 10 mei 2020