Tinder
8,2

83 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 83 )

 • Roger (36)
  Hangt teveel op fotos 0 reacties

  Foto's en uiterlijk zijn bij online dating vrij belangrijk natuurlijk. Maar bij Tinder hangt de balans wel heel veel naar de foto.

  Op een ouderwetse datingsite staat je foto in context van je profiel en je bericht. Door leuke prikkelende berichten te sturen kun je een reactie loskrijgen en een contact opbouwen. Bij Tinder kan dan niet en ben je er puur van afhankelijk van een like van je foto. Dat werkt sterk in het nadeel voor mannen die er gemiddeld uitzien want dan is opvallen erg moeilijk.

  Dat maakt ook dat veel mannen als een wilde alles gaan liken. Iets dat het er niet beter op maakt. Dus vergeleken met andere sites is dit een verre van ideaal systeem.

  Roger (36) 18 oktober 2019
 • Sjaak (47)
  jammer 0 reacties

  Word wel moe van het feit dat er in bijna elk profiel wordt gezet 'geen one night stand', Of een soortgelijke opmerking. Alsof ik er wat aan kan doen dat zij niet voor herhaling vatbaar bleek te zijn.
  Matches heb ik alleen in Moskou, Minsk en dat soort steden. Knappe vrouwen hoor. En die zie je ook niet zo klagen over mannen. Heb met een aantal contact en misschien is het wat om er een citytrip aan te wagen. Ik zie Tinder dan ook als een manier om met deze vrouwen in contact te komen. In Nederland zelf heb ik er niet zo veel aan.

  Sjaak (47) 25 september 2019
 • Allard (48)
  Tinder niet meer populair 0 reacties

  Er was een tijd dat als je niet op Tinder zat als vrijgezel, dat je dan niet mee deed in de datingwereld, maar dat is tegenwoordig allang niet meer zo. Tinder is helemaal niet meer populair, als je nu op een datingsite wilt zitten, dan moet je naar één gaan die op het moment hot is en daar vind je ook de meeste leuke mensen. Dit wisselt dus allemaal erg snel. Wat Tinder dan wel weer goed doen is dat ze onder de prijzen gaan zitten die andere sites vragen en doordat het hier een stuk goedkoper is, zit ik hier ook nog gewoon op en net is als ik nog een aantal anderen die hier ook om deze reden zitten. De site/app blijft ook gewoon leuk en er mooi uit ziet dus ik vind het wel jammer dat er zo veel leden iedere keer weg trekken naar andere, meer populaire websites dan deze.

  Allard (48) 30 juli 2019
 • MGTOW (42)
  oudere vrouwen op Tinder 6 reacties

  Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een volslanke vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby Netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur geplofte bitterbal , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein........
  Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
  Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

  MGTOW (42) 2 juli 2019
 • Bertram (39)
  Niet verwarren met de app 0 reacties

  Waar ik een beetje voor wil waarschuwen is dat mensen deze datingwebsite niet gaan verwarren met de app, want ik vraag me af of mensen wel weten dat hier een verschil tussen zit.
  En het is niet dat deze datingwebsite slecht is pf minder goed in wat voor opzicht dan ook, maar het is wel iets anders en als je dat niet weet word je misschien teleurgesteld en dat is zonde.
  Ik heb zelf liever deze website dan de app, dus voor mij pakt dit juist positief uit en daar ben ik erg blij om.

  Bertram (39) 1 juni 2019
 • Ruud (35)
  Populair 1 reactie

  Volgens mij is tinder op het moment de meest populaire vorm van online daten en bijna alle vrijgezellen die ik ken, zitten hier wel op. Het is ook gewoon leuk en niet al te ingewikkeld om te doen, het seizoen houdt het hele gebeuren lekker luchtig en dat vind ik zelf heel erg fijn. Van mij hoeft al het daten en een relatie niet zo zwaar beladen te zijn, als het klikt is het leuk en zo niet dan is er nog niets aan de hand. Hier gaat dat allemaal lekker luchtig en makkelijk en dat bevalt mij heel erg goed. En er is altijd heel erg veel keus dus de kans dat je iemand vind wie jou bevalt is heel erg groot.

  Ruud (35) 28 april 2019
 • Elvera (40)
  Verwijderen van account Tinder profiel 0 reacties

  Geachte heer mevrouw,

  Ik kreeg van iemand in mijn vriendenkring te horen dat mijn zoon op jullie account zou staan.

  Na een pittig gesprek met mijn zoon te hebben gehad, heeft hij mij uitgelegd dat hij dit account echt niet heeft opgemaakt en dat er iemand is, die hem een hak probeert te zetten.

  Ik ben absoluut niet gediend van dit soort gemene acties. En ben ook behoorlijk geschrokken dat ik dit onder mijn neus geduwd gekregen heb. Mijn zoon is hiervan behoorlijk van slag. Wij hebben over dit, een behoorlijke ruzie gehad en dat is deze onzin me niet waard. Mijn zoon is 17 jaar, dus minderjarig.

  Bij deze wil ik jullie ook verzoeken om dit account per direct te verwijderen.

  Gebeurd dit niet, ben ik genoodzaakt om gerechtelijke stappen te ondernemen.

  Met vriendelijke groet,

  Elvera

  Elvera (40) 24 maart 2019
 • Filip (41)
  Goed 1 reactie

  Ik kan me geen website voorstellen waar meer mensen op zitten en waarbij de kans groter is dat je snel en op een goede manier een leuke date vind als op tinder.
  Ik vind de manier hoe het er aan toe gaat op tinder heel handig want je vind iemand leuk of niet en wanneer het van twee kanten klikt dan kun je verdere stappen ondernemen.
  Ik zit er nu nog maar net op, ondanks dat het al een hele tijd populair is, maar ik dacht eerder altijd dat het meer voor de jeugd was.
  Ik ben blij dat ik hier zit en ik hoop gauw iemand tegen te komen, hier of ergens anders dat doet er niet toe als het maar gebeurt

  Filip (41) 2 februari 2019
 • Jacob (43)
  Tinder niet goed als site 1 reactie

  Je hebt twee soorten tinder, je hebt de site wat dit dus is en daarna heb je de app, waar heel veel jongeren gebruik van maken. Deze twee lijken totaal niet op elkaar en hebben heel erg veel dingen die ze verschillend van elkaar maken. Wanneer je jonger bent dan 40 is in mijn ogen sowieso beter om de app te gebruiken, want heel veel jonge mensen vindt je op de website hier niet. De site is niet duur, want je betaald voor een maand abonnement 'maar' 15 euro en in het online dating wereldje valt dat best mee. Maar ik vind het verder geen bijster goede website en wanneer je hetzelfde verwacht, hetzelfde systeem etc., als de app dan word je door deze site behoorlijk teleurgesteld want daar lijkt het totaal niet op.

  Jacob (43) 18 november 2018
 • MGTOW (40)
  Stop met online dating 1 reactie

  Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zon hekel aan het narcistische dating gebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
  Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
  Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

  MGTOW (40) 29 oktober 2018
 • Bas (49)
  Kort en krachtig 0 reacties

  Over de website tinder kun je kort en krachtig zijn want het is gewoon een leuke en goede site waar je veel mooie en lieve vrouwen kunt ontmoeten en dat is uiteindelijk ook waar het bij een datingwebsite om gaat.
  De prijs is ook niet te duur dus dat is nog een pluspunt van de website.

  Bas (49) 20 oktober 2018
 • MGTOW (42)
  Experiment 2 reacties

  Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

  Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

  De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

  Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
  Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

  Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

  MGTOW (42) 15 oktober 2018
 • MGTOW (44)
  Tinder trap 0 reacties

  Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een catfish). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op tinder trap, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

  Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

  Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

  MGTOW (44) 4 september 2018
 • Jer (26)
  Corrupte bende 1 reactie

  nu opeens krijg ik nooit meer en like ook niet als ik mijn profiel er weer een paar keer opnieuw aangemaakt heb zelfs na een week niets 0,0.

  ze weten gewoon dat er bij mannen geld te halen is omdat die opgelicht worden doordat ze beperktere functies hebben dan vrouwen. zo kunnen alle mannen maar steeds 3+ likes krijgen en vrouwen wel 99. vrouwen zijn hier en op andere sites en aps daarom zeer selectief, de meeste zijn ook nog eens aangemaakt promoot accounts, zoals op lexa. en het stikt op deze app ook waarschijnlijk van leden die allang hun account niet meer gebruiken. ook zie ik verrekte vaak dezelfde leden op alle andere aps die ik jaren geleden ook al zag.

  Jer (26) 30 juli 2018
 • MGTOW (34)
  Errorcode 40303 0 reacties

  Ook ik kreeg de melding oeps er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw. De error code 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist en opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze refund gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
  Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen........Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
  Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de rapporteer knop drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.

  MGTOW (34) 4 juli 2018
 • pjotr (33)
  per ongeluk maar gelukkig 0 reacties

  Eigenlijk kwam ik per ongeluk opdeze site, want ik wou op de andere tindr maar ik maakte een fout. Achteraf gezien ben ik hier heel erg blij om want deze site is en veel leuker én ook nog eens veel beter dan die andere. Dus waarom de andere site dan zoveel populairder is snap ik niet zo heel er goed en het is ook onterecht vind ik. maar dat heb je wel vaker, dan krijgen bepaalde dingen niet de credits die ze verdienen en dit is een perfect voorbeeld voor zoiets. Ik hoop dat meer mensen hetzelfde overkomt als dat mij is gebeurt, want uiteindelijk heb je er alleen maar profijt van.

  pjotr (33) 25 mei 2018
 • Nico (56)
  Niet met en niet zo deed elkaar 1 reactie

  Vaak hoor je dat, voor van de meisjes, twee vriendinnen vaak wat dingen vN elkaar weten waar je hele aparte dingen kunt doen. Maar deze dingen gaan onderweg toch negen van de tien keer kapot. Ik ben mijn ware NG niet tegen gekomen maar ik heb het voorgevoel dat dit niet lang meer zal duren

  Nico (56) 20 mei 2018
 • Robert (24)
  Tinder via computer 1 reactie

  Sinds kort ben ik er achter gekomen dat Tinder ook toegankelijk is via een computer en laptop. Een uitkomst voor mij aangezien ik geen goede smartphone heb en al helemaal niet wil betalen voor draadloos internet per telefoon.

  Ik vind het wel jammer dat je niet door het ledenbestand van Tinder kan scrollen om zo naar een leuke match te zoeken. Tinder schotelt je elke dag wat dames door en dat is het, daar moet je het mee doen. Eigenlijk is het systeem dan ook zeer eenvoudig te noemen, de website heeft immers +- 3 paginas. Ondanks dit feit werkt het prima, al zal je misschien anders denken nu je dit leest. Tinder gebruikt simpelweg een ander concept qua dating gebruik. Ik deal daarmee en het me soms een leuke match op! Wel wil ik als tip meegeven dat het wel leuk zou zijn als je tevens door het ledenbestand kan zoeken van Tinder. Denk dat dit de kansen kunnen vergroten op een match

  Robert (24) 18 mei 2018
 • Mark (42)
  Prettige site met mooie vrouwen 0 reacties

  Ik heb in de titel neer gezet dat ik het een prettige website vind met mooie vrouwen er op en dat is ook zo. Dat er mooie vrouwen op zitten is natuurlijk het belangrijkste en geloof me dat is kang niet overal zo. Er zijn ook websites waar enorme lelijke vrouwen te vinden zijn en vaak ook erg oud. Dat is hier gelukkig niet zo en daarom vinden dat dit genoemd moet worden.

  Mark (42) 13 mei 2018
 • MGTOW (34)
  Fraude geblokkeerd 2 reacties

  Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
  Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

  MGTOW (34) 19 april 2018