• Paul (37)
  Tinder oplichting 1 reactie

  Tinder is een grote scam (geworden).

  Allereerst wil ik melden dat ik zelf een software ontwikkelaar ben, ik kan natuurlijk niet de uitgevoerde code kijken van tinder maar ik kan hier en daar wel wat opmerken over de algoritmes.

  Allereerst - Tinder heeft sinds een aantal jaar een betaalde abonnement - Plus en nu ook Gold. Gold is vrij prijzig - het laat zien WIE je heeft geliked etc. Jullie herkennen het allemaal wel.

  Wat valt op?

  Binnen no- time heb je als géén betaald lid een hoeveelheid likes, likes die je NIET kunt zien want dan moet je een betaald lidmaatschap kopen. Maar hoe vaak je ook naar rechts swiped, je krijgt maar geen match.
  Je besluit over te gaan tot koop van een lidmaatschap. En tadaaa, de likes zijn zichtbaar. Maar wat ook meteen opvalt, als je gaat swipen, ze komen in beeld! HUH? Nu ineens wel?

  Maar nu heb je betaald lidmaatschap, wat nu? Krijg je nu wel veel matches?

  Nu heeft Tinder iets gedaan om NOG MEER geld te krijgen, ze willen namelijk iedereen aan een betaald lidmaatschap krijgen natuurlijk. Nu swipe je uiteraard naar rechts en meer naar links, maar toch wel af en toe naar rechts. Nu valt op dat deze "likes" van jou afkomstig geen match opleveren. Waarom niet?

  Nou... wat jij dus had met je likes die NIET kon zien zónder betaald lidmaatschap, maar ook NIET tegen kwam in je swipe lijst - dat probleem heeft de andere partij nu natuurlijk ook. Zolang de andere partij (in mijn geval de vrouwen) niet over zijn gegaan tot een betaald lidmaatschap, komen ze jouw profiel ook NOOIT tegen.

  Fijne manier van Tinder om geld te verdienen, maar de dating app is nu helemaal compleet overgegaan tot keiharde dollar tekens verdienen en heeft de werking van de app een dikke middelvinger gegeven. Als je maar betaald.
  Tevens, dit weten de meeste denk ik wel, is TInder (onderdeel van Facebook trouwens) flink in de weer met al de data die ze ontvangen - lees: doorverkopen aan derde.

  Kortom, Tinder is ruk (geworden) en ik zou nu gaan kiezen voor een andere app. Innercircle of Happn. TInder is klaar.

  Bezoek Tinder

  Paul (37) 20 januari 2020
  • (50)

   Juist! Daarom heb ik vanuit het niets ineens problemen -scam apps op Whatsapp bijv- met mijn telefoon (doorverkoop gegevens die jij hier noemt) ik had al een bruin vermoeden. Kloten Tinder. Dank voor je review Paul

   Dee (50) 23 februari 2020


Meer informatie en reviews over Tinder