• MGTOW (42)
  oudere vrouwen op Tinder 6 reacties

  Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een volslanke vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby Netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur geplofte bitterbal , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein........
  Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
  Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

  Bezoek Tinder

  MGTOW (42) 2 juli 2019
  • (48)

   Ik snap niet wat dit met Tinder heeft te maken, maar even los daarvan, vind ik dat je echt ontzettend beledigende woorden zegt over vrouwen in het algemeen van 35 jaar en ouder.
   Ik snap in dit geval ook best dat je nog steeds vrijgezel bent, want als je altijd zo denigrerend over vrouwen praat dan zitten zij er echt niet op te wachten om een relatie met jou aan te gaan.
   Zelf ken ik je niet eens persoonlijk, maar het beeld dat ik op dit moment van jou heb is niet heel positief, misschien moet je je dat eens gaan realiseren en niet iedereen over één kam scheren.
   Lang niet iedereen van die leeftijd is volslank en ook al zou dit wel zo zijn, wat dan nog, zelf heb je waarschijnlijk ook wel wat schoonheidsfoutjes maar daar hoor ik je niet over.

   Allard (48) 30 juli 2019
  • (44)

   Wat dit met Tinder te maken heeft is dat de meerderheid van vrouwen boven 35 daar obees is. Tegelijkertijd eisen ze een man die minimaal 180 cm is want ze wil haar hakken dragen. En hij moet zus en zo, mot dit en dat, precies zo en zo volgens haar eisenpakket maar een gezond gewicht ho maar.

   MGTOW (44) 1 augustus 2019
  • (40)

   Hoi MGTOW,
   Ik heb reviews gezocht van verschillende datingsites en jij duikt verdacht vaak op met ontzettend negatief commentaar op vrouwen. Als je vrouwen zo ont-zet-tend verschrikkelijk vind, blijf dan lekker vrijgezel en richt een clubje op voor klagende vrijgezelle mannen met een blinde vlek m.b.t. hun ronduit negatieve gedrag. Dan zijn vraag en aanbod prima op elkaar afgestemd.
   35+ groetjes van Karin

   Karin (40) 3 augustus 2019
  • (44)

   Beste Karin,
   Wat jij een blinde vlek noemt is gewoon een observatie van de realiteit. Net zoals het een realiteit is dat de meeste echtscheidingen zijn geïnitieerd door vrouwen. Net zoals het een bewezen feit is dat vrouwen op datingsites veel te kieskeurig zijn (80-20 regel). Ik heb geen hekel aan vrouwen maar zie dat vele vrouwen misbruik maken van mannen, veeleisend zijn zonder dat er wat tegenover staat, er pseudo-feministische waanideeën op na houden. De ergsten staan dan op datingsites. Vaak al heel lang. Want geen ene vent voldoet. Daarom ook gaan steeds meer mannen MGTOW.

   MGTOW (44) 9 augustus 2019
  • (40)

   Nou nou kom ik aan met mijn 40 jaar 1.61 lang en 56 kilo, dus niet elke vrouw is obese boven de 35.
   Gezien je opmerkingen moest ik wel even doorgeven wat mijn leeftijd lengte en gewicht is zodat je van die vreemde planeet af komt...nou ja misschien beter dat je daar blijft zitten bij nader inzien haha

   Natasja (40) 3 januari 2020
  • (32)

   Wat ben jij een naar mannetje! Ik denk dat jij worstelt met je seksualiteit

   Mia (32) 7 juni 2020


Meer informatie en reviews over Tinder