Tinder
8,2

86 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 86 )

 • Kimmie (42)
  Gewoonweg slecht 1 reactie

  Ik snap al die ophef en al dat gedoe over tinder dus echt niet hè! Door al die goede verhalen erover ben ik er eens gan kijken maar ik vind het gewoonweg slecht. Het is toch eigenlijk te zot voor woorden dan zon site mee draait in de top , of hoe dat ook maar mag heten in de ICT wereld

  Kimmie (42) 8 mei 2017
 • Eefje (44)
  Tinder website komt binnenkort 1 reactie

  Tinder zegt dat ze bezig zijn om een website te maken. Dan hoef je niet meer in te loggen op een app maar kan het gewoon via je computer. Heb er nu al zin in! Ik zag dat toevallig toen ik naar de website van TinderGo ging. Daar staat het! :)

  Eefje (44) 20 april 2017
 • Hylke (37)
  confused 2 reacties

  ik ben een beetje confused. Dit is toch niet hetzelfde tinder als wat je op je telefoon kunt zetten?
  Dat vind ik nameljk wel leuk en hoor ik ookh eel veel positieve diengen over.
  Deze website ben ik helaas minder positief over, vandaar ook mijn twijfel.s

  Hylke (37) 25 december 2016
 • Rene (24)
  Tinder is goed review van Rene 1 reactie

  Eindelijk een review website gevonden waar je een review kan schrijven over Tinder! Wel raar want Tinder is in mijn ogen de revelatie van 2016! In een weekje tijd heb ik veel gesprekken gehad met leuke dames +- 30 km radius van Groningen. 50% van de vrouwen chat ongeveer terug en het is gewoon een hele fijne app.

  Azijnpissers gelieve niet te reageren.

  Rene (24) 22 december 2016
 • Michel (50)
  vreemd 1 reactie

  Ik vind het vreemd dat er zo veel verschillende websites met tinder zijn, ik snap inderdaad net als in de tekst hier onder dus niet goed welke ik nu moet hebben.
  Het is enorm onduidelijk en vreemd en wordt door anderen dus ooki gebruikt om mensen op te lichten. Hier houd ik totaal niet van en ben hier ook niet van gediend. tijd dat hier dus iets aan wordt gedaan door de makers.

  Michel (50) 14 oktober 2016
 • Honda (30)
  Tinder website link 1 reactie

  Eindelijk een review site waar je reviews kan schrijven over Tinder. De meeste reviewsites voegen Tinder niet toe omdat het erg lastig te vinden is welke datingwebsite nou echt van Tinder is.

  www.tinder.nl? NO
  www.tindergo.nl? NO
  www.tindergo.com? YES

  Niet de meest voor de hand liggende link maar dit is hem dus.

  Honda (30) 13 oktober 2016