Tinder
8,2

95 reviews

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn. Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een laptop, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Cijfer en gebruikersgemak

Tinder krijgt momenteel een 8,2 als cijfer! De website en app hebben zeer weinig opties maar door het enorm aantal actieve leden is het zeer makkelijk om een ontmoeting te regelen, hier gaat het tenslotte om.

Prijzenlijst Tinder

 • 1 maand abonnement: € 15,00
Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (95)

 • Troela (19)
  Tinder op Computer 1 reactie

  Me zojuist aangemeld via een computer browser op Tinder.com, geweldige website met heel weinig knoppen waardoor het voor iedere leek meteen duidelijk is waar het om draait. Je vind iemand leuk door op het knopje Rechts te drukken, hierna moet je wachten tot hij/zij reageert op de Like. Je kan niet door het ledenbestand van Tinder bladeren, je krijgt de leden 1 voor 1 voorgeschoteld, waarvan 100 maximaal per dag. Dat is wel een minpunt omdat veel van de voorgeschotelde leden niet leuk zijn. De prijs, 15 euro, is wel het goedkoopst wat ik tot nu toe ben tegen gekomen en het aantal berichten wat ik per dag ontvang is ook niet mis, sterker nog, ik moet flink mijn best doen om mijn inbox redelijk leeg te houden.

  Ps. wel veel oude mannetjes die op zoek zijn naar seks en sensatie. Deze mensen verpesten het voor de rest want er zitten ook wel lieve jongens op!

  Troela (19) 18 oktober 2017
 • Renske (46)
  Te oud 0 reacties

  Ik hoor babbel verschillende mensen dat ik al te oud ben voor een site als tinder. Pardon te oud denk ik dan?! Ik ben verdorie pas in de 40 hoe durven ze. Maar zo zie je maar weer hoe snel de jeugd dat soort dingen overnemen, nog even en we zijn straks te oud om in ons eigen huis t’s wonen, bij wijze van spreken dan hè. Wil alleen mijn punteren duidelijk maken

  Renske (46) 7 oktober 2017
 • Joe (43)
  tinder review 1 reactie

  Tinder de website en de app voor op de mobiele telefoon is zeker niet hetzelfde ben ik achter gekomen, het lijkt zelfs totaal niet op elkaar. Ik vraag me af het wel dezelfde eigenaren heeft, ik denk het eigenlijk niet maar dat doet er natuurlijk niet toe. Toch was ik wel teleurgesteld, want de app vind ik erg mooi, de site daarentegen helaas niet zo zeer. En met het idee dat het hetzelfde zou zijn, wat geheel mijn fout was om daar vanuit te gaan, werd ik op deze manier dus behoorlijk teleurgesteld.

  Joe (43) 10 augustus 2017
 • Joe (46)
  superpositief 1 reactie

  Dit vind ik echt een van de meest waardevolle sites die er gemaakt is. Het is alleen wel zo'n moment dat ik denk, jammer dat ik hier zelf niet op gekomen was want volgens mij ben je dan stinkend rijk. Ik merk aan mezelf dat ik makkelijik elke dag wel één of meer keer op de site te vinden ben dus dan zijn er ook anderen die dit net zo doen. En dat schiet dan alles bij elkaar natuurlijk moooi op. De meiden hier zijn ook echt wel superknap en niet alleemaal van die moeder leleijkste kindjes zeg maar.

  Joe (46) 29 juli 2017
 • Loes (33)
  Alweer ouderwets 1 reactie

  Volgens mij is de rage van tjnder inmiddels alweer een beetje voorbij, dat gaat zo snel tegenwoordig voordat je het weet is er alweer een nieuwe andere hype en is dit weer ouderwets. Wat je dan wel krijgt is dat de vaste kern overblijft en dat zijn vaak de leuke mensen en dat is precies wat hier het geval is. De serieuze leuke vrijgezellen zitten hier nog en ik vind het super

  Loes (33) 26 juli 2017
 • Timmie Mos (30)
  Tinder beste app van het moment maar niet website 1 reactie

  Kenners stellen dat Tinder de beste dating app/service van 2017 is. Puur en alleen door het aantal leden en de applicatie die soepel werkt op een mobiele telefoon. Dit komt puur omdat de telefoon en tablet industrie grote stappen heeft gemaakt, Tinder heeft namelijk alleen een App. Dit betekent eigenlijk dat Tinder goed inspeelt op de vooruitgang in de IT wereld. Ikzelf heb liever een dating service die ook per website toegankelijk is dus vanaf een computer benaderd kan worden, hierom kies ik voor Dateplanet. Ik vind dat Dateplanet de beste datingservice is als het aankomt op het gebied van websites. Het leden aantal is enorm, net als op Tinder en het kan dus benaderd worden op een website. Maar niets minder dan lof voor Tinder, daar gaat de review tenslotte om.

  Timmie Mos (30) 21 juni 2017
 • MGTOW (27)
  facebookkoppeling geen garantie 2 reacties

  Onlangs afgesproken met een amsterdamse dame. Bleek al snel dat het tinderprofiel niet klopte. Haar tinderprofiel vermeldde een duidelijk lagere leeftijd. Dat kon ze niet meer veranderen in facebook zei ze. De reden dat ze het ooit niet goed in facebook had gezet was ivm haar privacy/traceerbaarheid ten behoeve van iets anders dan tinder. Tinder maakt gebruik van de facebookgegevens dus als het in facebook niet goed staat dan klopt het in tinder ook niet. De fotoos waren overigens ook niet representatief want inmiddels heel wat kiloos aangekomen. Maar dat is een bekend euvel en zie je ook op datingsites. Het zou me niet verbazen als er mensen zijn die speciaal voor tinder een facebookaccount creeeren en naar believen er gegevens in zetten die niet waarheidsgetrouw zijn. Zeg maar fakebook dus.

  Overigens heeft Tinder wel zijn beste tijd gehad. Weinig tot geen matches tenzij je gebruik maakt van de geld kostende opties zoals een 'boost' en onbeperkt swipen. Met name de 'boost' wil nog wel een match opleveren. De dame krijgt dan eerst jouw profiel te zien, daarna pas anderen (gratis members). Dit geeft aan dat je als 'gratis' gebruiker inderdaad onder op de grote stapel van het mannenoverschot komt te liggen en je dus vrijwel geen kans maakt. Door het mannenoverschot zie je dat, net als op datingsites, de vrouwen er onredelijk kritisch kunnen zijn, of onrealistische eisen stellen en geen enkel initiatief ontplooien. Contacten met vrouwen komen alleen tot stand nadat ik (als man zijnde) het initiatief neem. Op zich vind ik dat ook geen probleem, ware het niet dat vele vrouwen er absoluut geen serieuze intenties hebben en hetzij alleen matches verzamelen en niet reageren of wel reageren maar met als enige doel aandacht ontvangen en vermaakt te willen worden.

  Wat ook opvalt is dat wanneer er vrouwen een stukje tekst plaatsen zij bijna altijd klagen over one-night-stands en mannen die alleen sex willen. Maar ik denk dat deze vrouwen evengoed oppervlakkig zijn omdat zij op basis van uiterlijk de meeste mannen afkeuren en de mannen die dan in haar ogen goed genoeg zijn, die hebben vele opties en gaan zich niet permanent binden aan die vrouw omdat hij vroeg of laat iets beters tegenkomt.

  Dat ik Tinder uiteindelijk toch aanbeveel is omdat datingsites veel duurder zijn en nog minder goed werken. Dus als je online iemand wilt tegenkomen dan is tinder de meest aangewezen applicatie.

  MGTOW (27) 23 mei 2017
 • Rianne (19)
  Tinder reviewtje 0 reacties

  Ik hoop dat de web app snel online is van Tinder. Zal wel een beetje hetzelfde worden als Badoo (wat goed werkt) maar dan met nog meer leden want volgens mij heeft Tinder wat meer. Ik vind een lidmaatschap van 15 euro per maand het dan ook meer dan waard als je kijkt dat je op normale datingsites al gauw 25 euro kwijt bent.

  Rianne (19) 15 mei 2017
 • Matthe (47)
  Onduidelijk 0 reacties

  Wat voor mij totaal niet duidelijk is, is of het nou hetzelfde is als de app of dat dit hier los van staat en iets totaal andere is.
  Ik vind het niet op elkaar lijken namelijk maar het heeft wek dezelfde naam dus dat is heel verwarrend.
  Als het niet in verband staat met elkaar vind ik het raar dat ze geen andere naam hebben gekozen.

  Matthe (47) 13 mei 2017
 • Kimmie (42)
  Gewoonweg slecht 1 reactie

  Ik snap al die ophef en al dat gedoe over tinder dus echt niet hè! Door al die goede verhalen erover ben ik er eens gan kijken maar ik vind het gewoonweg slecht. Het is toch eigenlijk te zot voor woorden dan zon site mee draait in de top , of hoe dat ook maar mag heten in de ICT wereld

  Kimmie (42) 8 mei 2017
 • Eefje (44)
  Tinder website komt binnenkort 1 reactie

  Tinder zegt dat ze bezig zijn om een website te maken. Dan hoef je niet meer in te loggen op een app maar kan het gewoon via je computer. Heb er nu al zin in! Ik zag dat toevallig toen ik naar de website van TinderGo ging. Daar staat het! :)

  Eefje (44) 20 april 2017
 • Hylke (37)
  confused 2 reacties

  ik ben een beetje confused. Dit is toch niet hetzelfde tinder als wat je op je telefoon kunt zetten?
  Dat vind ik nameljk wel leuk en hoor ik ookh eel veel positieve diengen over.
  Deze website ben ik helaas minder positief over, vandaar ook mijn twijfel.s

  Hylke (37) 25 december 2016
 • Rene (24)
  Tinder is goed review van Rene 1 reactie

  Eindelijk een review website gevonden waar je een review kan schrijven over Tinder! Wel raar want Tinder is in mijn ogen de revelatie van 2016! In een weekje tijd heb ik veel gesprekken gehad met leuke dames +- 30 km radius van Groningen. 50% van de vrouwen chat ongeveer terug en het is gewoon een hele fijne app.

  Azijnpissers gelieve niet te reageren.

  Rene (24) 22 december 2016
 • Michel (50)
  vreemd 1 reactie

  Ik vind het vreemd dat er zo veel verschillende websites met tinder zijn, ik snap inderdaad net als in de tekst hier onder dus niet goed welke ik nu moet hebben.
  Het is enorm onduidelijk en vreemd en wordt door anderen dus ooki gebruikt om mensen op te lichten. Hier houd ik totaal niet van en ben hier ook niet van gediend. tijd dat hier dus iets aan wordt gedaan door de makers.

  Michel (50) 14 oktober 2016
 • Honda (30)
  Tinder website link 1 reactie

  Eindelijk een review site waar je reviews kan schrijven over Tinder. De meeste reviewsites voegen Tinder niet toe omdat het erg lastig te vinden is welke datingwebsite nou echt van Tinder is.

  www.tinder.nl? NO
  www.tindergo.nl? NO
  www.tindergo.com? YES

  Niet de meest voor de hand liggende link maar dit is hem dus.

  Honda (30) 13 oktober 2016