• MGTOW (34)
  Het geheim van de one night stand 0 reacties

  In veel profielen van vrouwen staat een opmerking in de trend van: GEEN one-night-stand. Of zoek je sex, swipe dan naar links.
  De reden is dat sex voor vrouwen het enige machtsmiddel is. Ga maar na. Koken kunnen de meesten amper (de beste chef-koks in klasse restaurants zijn veelal mannen). Wat zij kookt dat kan jij ook. Opruimen, de was en schoonmaken? Als vrijgezel doe je dat zelf ook al. En als je samenwoont maken zij en haar meegenomen katten vaak de meeste zooi. Gezelschap? Je eigen vrienden vormen betrouwbaarder gezelschap. En je hoeft je eigen vrienden ook niet te trakteren op dure diners. En met je vrienden bespreek je onderwerpen die een vrouw toch niet zullen interesseren. Het geld? De meeste vrouwen zijn misschien zelfstandig maar het houdt niet over. Parttime genderstudies zijn niet de sleutel tot succes. Het huis? Dat heb je zelf al wel (vrouwen zitten vaak in een gehorig appartement). Natuurlijk zijn er vrouwen die wel een goede baan en veel geld hebben. Maar zon vrouw wordt een bitchy concurrent van je, die wil je niet.
  Kortom het enige dat overblijft is sex. Dat is het enige waarmee ze je als man zijnde kunnen strikken. Daarom proberen de tinderella's het idee van de exclusiviteit van sex hoog te houden door te suggereren dat sex een speciaal ding voor hun is en alleen beschikbaar is voor die speciale man. Een exclusief en daarmee waardevol goed.
  Natuurlijk is dat niet zo want de meeste vrouwen hebben meer bed partners gehad dan jij. Het is allemaal een grote doorgestoken leugen. En als sex het enige is kun je dat ook huren of leasen. Niks exclusiviteit.

  Bezoek Tinder

  MGTOW (34) 18 oktober 2017


Meer informatie en reviews over Tinder