• MGTOW (27)
  facebookkoppeling geen garantie 2 reacties

  Onlangs afgesproken met een amsterdamse dame. Bleek al snel dat het tinderprofiel niet klopte. Haar tinderprofiel vermeldde een duidelijk lagere leeftijd. Dat kon ze niet meer veranderen in facebook zei ze. De reden dat ze het ooit niet goed in facebook had gezet was ivm haar privacy/traceerbaarheid ten behoeve van iets anders dan tinder. Tinder maakt gebruik van de facebookgegevens dus als het in facebook niet goed staat dan klopt het in tinder ook niet. De fotoos waren overigens ook niet representatief want inmiddels heel wat kiloos aangekomen. Maar dat is een bekend euvel en zie je ook op datingsites. Het zou me niet verbazen als er mensen zijn die speciaal voor tinder een facebookaccount creeeren en naar believen er gegevens in zetten die niet waarheidsgetrouw zijn. Zeg maar fakebook dus.

  Overigens heeft Tinder wel zijn beste tijd gehad. Weinig tot geen matches tenzij je gebruik maakt van de geld kostende opties zoals een 'boost' en onbeperkt swipen. Met name de 'boost' wil nog wel een match opleveren. De dame krijgt dan eerst jouw profiel te zien, daarna pas anderen (gratis members). Dit geeft aan dat je als 'gratis' gebruiker inderdaad onder op de grote stapel van het mannenoverschot komt te liggen en je dus vrijwel geen kans maakt. Door het mannenoverschot zie je dat, net als op datingsites, de vrouwen er onredelijk kritisch kunnen zijn, of onrealistische eisen stellen en geen enkel initiatief ontplooien. Contacten met vrouwen komen alleen tot stand nadat ik (als man zijnde) het initiatief neem. Op zich vind ik dat ook geen probleem, ware het niet dat vele vrouwen er absoluut geen serieuze intenties hebben en hetzij alleen matches verzamelen en niet reageren of wel reageren maar met als enige doel aandacht ontvangen en vermaakt te willen worden.

  Wat ook opvalt is dat wanneer er vrouwen een stukje tekst plaatsen zij bijna altijd klagen over one-night-stands en mannen die alleen sex willen. Maar ik denk dat deze vrouwen evengoed oppervlakkig zijn omdat zij op basis van uiterlijk de meeste mannen afkeuren en de mannen die dan in haar ogen goed genoeg zijn, die hebben vele opties en gaan zich niet permanent binden aan die vrouw omdat hij vroeg of laat iets beters tegenkomt.

  Dat ik Tinder uiteindelijk toch aanbeveel is omdat datingsites veel duurder zijn en nog minder goed werken. Dus als je online iemand wilt tegenkomen dan is tinder de meest aangewezen applicatie.

  Bezoek Tinder

  MGTOW (27) 23 mei 2017
  • (30)

   Goeie review. Dat smoesje over de leeftijd zie ik vaak voorbijkomen. De wat "oudere" vrouwen weten dat veel mannen de limiet op een bepaalde leeftijd zetten, dus willen ze met hun profiel daar nog tussen zitten.

   Ik heb ook gemerkt dat Tinder sinds de komst van al die betaalfuncties helaas niet meer zo goed werkt. Inderdaad weinig matches en 9 van de 10 vrouwen reageren niet. (Terwijl je bij een match zou denken dat er interesse is) Het is zeker mogelijk om een leuk iemand te ontmoeten op Tinder, alleen moet je veel geduld en geluk hebben.

   Een ander probleem is dat veel mannen elke vrouw liken, hierdoor krijgen ook de minder aantrekkelijke dames zeer veel matches waardoor zij zichzelf ernstig gaan overschatten...

   Erik (30) 23 mei 2017
  • (46)

   Ik heb juist altijd de moeite op Tinder om matches te krijgen die daadwerkelijk chatten. Ik krijg vaak genoeg de melding dat een vrouw me leuk vind, deze reageert echter nooit op mijn berichtjes wat ik de website wel kwalijk neem. Of de vrouw(en) in kwestie weten niet wat ze doen of de website functioneert niet zoals het hoort.

   Henk Graan (46) 18 oktober 2017


Meer informatie en reviews over Tinder