• Troela (19)
  Tinder op Computer 1 reactie

  Me zojuist aangemeld via een computer browser op Tinder.com, geweldige website met heel weinig knoppen waardoor het voor iedere leek meteen duidelijk is waar het om draait. Je vind iemand leuk door op het knopje Rechts te drukken, hierna moet je wachten tot hij/zij reageert op de Like. Je kan niet door het ledenbestand van Tinder bladeren, je krijgt de leden 1 voor 1 voorgeschoteld, waarvan 100 maximaal per dag. Dat is wel een minpunt omdat veel van de voorgeschotelde leden niet leuk zijn. De prijs, 15 euro, is wel het goedkoopst wat ik tot nu toe ben tegen gekomen en het aantal berichten wat ik per dag ontvang is ook niet mis, sterker nog, ik moet flink mijn best doen om mijn inbox redelijk leeg te houden.

  Ps. wel veel oude mannetjes die op zoek zijn naar seks en sensatie. Deze mensen verpesten het voor de rest want er zitten ook wel lieve jongens op!

  Bezoek Tinder

  Troela (19) 18 oktober 2017
  • (46)

   Deze mannen verpesten het voor iedereen. Ik hoor op www.hotornot.nl bijvoorbeeld vaak van vrouwen dat ze vaak een seks voorstel krijgen terwijl ze hier helemaal niet op zitten te wachten. Ook vind ik dat Tinder veel jong grut heeft, je kan bij instellingen wel degelijk aanvinken van en tot welke leeftijd je wilt zien maar zodra je boven de 45 jaar zoekt krijg ik veel minder keuze.

   Henk Graan (46) 18 oktober 2017


Meer informatie en reviews over Tinder