• Robbert (50)
  Bagger 0 reacties

  Zit een week op Tinder. Heb een oké profiel. Ben ondernemer, hoogopgeleid, voormalig topsporter, dus fysiek meer dan prima, maar nu komt het.

  1. Het maakt niet uit in welke leeftijdscategorie ik zoek, want zeer zelden een match.
  2. 95% Van de matches reageren niet. Ook niet na dagenlang keurige berichten te sturen. De vraag rijst dan ook of deze profielen niet nep zijn.
  3. Hoe is het mogelijk dat er zoveel nepprofielen zijn die reclame maken voor paid sites. Had van Tinder wel een iets meer accurate houding verwacht aangaande screening profielen.
  4. Hoe is het mogelijk dat ik in zo'n korte tijd overspoelt wordt met likes, terwijl ik veel naar rechts swipe met een uitzonderlijke lage hit rate? Die verhouding is zoek. Ook dit is een lokkertje van Tinder om jou een betaald abonnement aan te smeren.
  5. Hoe is het mogelijk dat de matches die ik krijg altijd zijn met dames die niet Nedelands zijn. Bij een verhouding 80 Nederlandse dames / 20 buitenlandse dames, is er nooit een match met een Nederlandse dame, maar wel met een dame met een niet-Nederlandse achtergrond. Zijn de Nederlandse zo kieskeurig(wat volgens mij ook zo is en volkomen onterecht, maar dat is een andere discussie) of zijn de buitenlandse dames zo wanhopig.

  In concreto is Tinder een absoluut bagger medium.

  Bezoek Tinder

  Robbert (50) 10 september 2020


Meer informatie en reviews over Tinder