• MGTOW (34)
  Fraude geblokkeerd 3 reacties

  Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
  Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

  Bezoek Tinder

  MGTOW (34) 19 april 2018
  • (42)

   Okee dat wist ik allemaal helemaal niet. Zo zie je maar weer hoe handig het is dat mensen een beoordeling schrijven over een site, want er staan bijna altijd dingen tussen waar je zelf nog niet van op de hoogte was en dat kan uiteindelijk heel veel verschil maken bij sommige dingen en keuzes.

   Mark (42) 13 mei 2018
  • (35)

   Haha wowww ben dus geblokkeerd, kom later eens terug. Begreep er zelf niets van. Dacht een storing, hahah voortaan maar ff matches maken

   Lola (35) 23 juni 2019
  • (31)

   Hier uitgekomen, nadat ik voor het eerst ook deze melding kreeg. Betalend lid maar kan nu dus niks.. Zie er best goed uit en leg makkelijk contacten. Alleen niet op tinder, daar ben je als man echt totaal onzichtbaar. Dus mannen, ga er op voor de lol. Betaal er niet voor en heeel mischien vind je iets leuks. Maar het is echt moeilijk en niet normaal hoe tinder werkt. Het draaid duidelijk om de centen.

   Tinder oplichting (31) 24 september 2022


Meer informatie en reviews over Tinder