• Jer (26)
  Corrupte bende 1 reactie

  nu opeens krijg ik nooit meer en like ook niet als ik mijn profiel er weer een paar keer opnieuw aangemaakt heb zelfs na een week niets 0,0.

  ze weten gewoon dat er bij mannen geld te halen is omdat die opgelicht worden doordat ze beperktere functies hebben dan vrouwen. zo kunnen alle mannen maar steeds 3+ likes krijgen en vrouwen wel 99. vrouwen zijn hier en op andere sites en aps daarom zeer selectief, de meeste zijn ook nog eens aangemaakt promoot accounts, zoals op lexa. en het stikt op deze app ook waarschijnlijk van leden die allang hun account niet meer gebruiken. ook zie ik verrekte vaak dezelfde leden op alle andere aps die ik jaren geleden ook al zag.

  Bezoek Tinder

  Jer (26) 30 juli 2018
  • (26)

   Na een eerdere reactie van mij zou ik nog terug komen op mijn bevindingen van Tinder. Na een klein weekje heb ik genoeg gezien en ervaren. In totaal heb ik 75 matches gehad. 75 tot 80% stuurt GEEN eerste bericht, zelfs niet naar een hele knappe vent. Vrouwen willen nog steeds dat mannen het voortouw nemen. Enkele matches waren binnen een paar uur ook weer verdwenen omdat ik het gesprek niet was gestart. Dit bewijst oa. dat het aanbod voor vrouwen gigantisch is. Je bent gewoon een nummer, en op naar de volgende vent die knap is.

   Op Tinder ben ik echt allerlei soorten dames tegen gekomen. Van moeders tot studenten, vrouwen met rammelende eierstokken, buitenlanders. Vrouwen geven doorgaans vaak aan geen ONS te willen of iets anders gerelateerd aan seks(chat). Omdat ik er geen flikker van geloof ging ik het eens testen. Na een poosje chatten waren er genoeg dames die er op in gingen en geïnteresseerd waren. Eentje had het zelfs over plekken om flink los te gaan, maar..2 kinderen dus geen tijd en ondertussen wel je proberen te 'behouden' door te zeggen ; Ik wil je zo graag, je bent leuk blablabla, bitch. Dit was typisch 1 die in het begin aangaf daar niks van te moeten weten, ja ja. Ik kon bijna alles maken op Tinder. Eentje was er niet van gecharmeerd dat ik haar arrogant noemde en de match was weg.

   Ook vroeg ik standaard dezelfde vragen aan vrouwen om een beeld te krijgen van het type man wat ze zoeken. De antwoorden waren enigszins wel verschillend maar doorgaans ; leuk koppie, uitstraling (dat is dus : je moet knap zijn en niet te standaard/normaal), een eigen huis, en liefst een auto zodat je haar kan ophalen. De rekening werd bij sommige wel gesplitst want mevrouw wil niet afhankelijk van een man zijn. How cute, maar hoe je het went of keert ; vrouwen zullen dat altijd blijven maar dat is mijn mening.

   Nu weer even terug naar het moment dat je match met elkaar. Ik heb bij sommige de moeite genomen om het gesprek te starten. Willekeurig, en eens zien wanneer ik een bericht terug krijg. Van enkele vrouwen heb ik na aandringen toch een bericht gehad en ik kreeg steeds als excuus ; Ja, druk op werk, lees je bericht wel, maar ik vergeet te reageren. Vrouwen lezen je berichten dus WEL, maar reageren wanneer het hun uitkomt (of niet). Reageert ze niet dan is het niet omdat ze het NIET gelezen heeft maar gewoonweg geen interesse heeft. Je zult 1 van de zovelen zijn. Ook een dingetje is afstand. 50 km was wel de grens omdat ze niet bereid zijn om steeds de nodige km af te leggen.

   Toen ik op een gegeven moment rond de 55 matches zat had ik steeds +3 bij de likes. Swipen dus, meer matches, maar die +3 blijft gewoon staan ondanks dat ik er meer dan 10 matches bij had. Hoewel ik van veel dingen wel op de hoogte was, was het uiterst leerzaam om een klein weekje op Tinder te spenderen onder een alterego.

   Jer (26) 23 oktober 2018


Meer informatie en reviews over Tinder