• Robert (24)
  Tinder via computer 1 reactie

  Sinds kort ben ik er achter gekomen dat Tinder ook toegankelijk is via een computer en laptop. Een uitkomst voor mij aangezien ik geen goede smartphone heb en al helemaal niet wil betalen voor draadloos internet per telefoon.

  Ik vind het wel jammer dat je niet door het ledenbestand van Tinder kan scrollen om zo naar een leuke match te zoeken. Tinder schotelt je elke dag wat dames door en dat is het, daar moet je het mee doen. Eigenlijk is het systeem dan ook zeer eenvoudig te noemen, de website heeft immers +- 3 paginas. Ondanks dit feit werkt het prima, al zal je misschien anders denken nu je dit leest. Tinder gebruikt simpelweg een ander concept qua dating gebruik. Ik deal daarmee en het me soms een leuke match op! Wel wil ik als tip meegeven dat het wel leuk zou zijn als je tevens door het ledenbestand kan zoeken van Tinder. Denk dat dit de kansen kunnen vergroten op een match

  Bezoek Tinder

  Robert (24) 18 mei 2018
  • (56)

   Met websites als tinder maar ook alle andere inline dating websites moet je nu eenmaal wat geduld ontwikkelen. Ik snap ook best heel goed dat het lastig is om dat te accepteren. Maar wanneer je dat niet doet ben je zelf de enige op de hele website die daar de dupe van is.

   Nico (56) 20 mei 2018


Meer informatie en reviews over Tinder