• MGTOW (40)
  Stop met online dating 1 reactie

  Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zon hekel aan het narcistische dating gebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
  Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
  Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

  Bezoek Tinder

  MGTOW (40) 29 oktober 2018
  • (43)

   Waarschijnlijk zijn er nog heel veel mensen die anti online datingwebsites zijn, net zoals jij. Maar dan snap ik niet zo goed wat je hier dan doet, laat de mensen voor wie het wel wat is lekker hun ding doen en dan doe jij jouw ding. Ik vind die bemoeienissen van anderen op gebied van gedrag altijd maar vervelend en bovendien onnodig. Mensen zijn in mijn ogen heel goed in staat om zelf te bepalen wat zij graag willen en dat hoeft een ander niet voor hen te bepalen.

   Jacob (43) 18 november 2018


Meer informatie en reviews over Tinder