• MGTOW (42)
    Experiment 2 reacties

    Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

    Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

    De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

    Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
    Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

    Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

    Bezoek Tinder

    MGTOW (42) 15 oktober 2018
    •  (49)

      Ik snap eerlijk gezegd niet waarom je als man zijnde een nepprofiel aan zou maken op een datingsite.
      Volgens mij willen ze juist voorkomen dat er neppe accounts op dit soort websites zitten en jij geeft juist aan dat je het een goed idee vind ik vind dat een beetje bijzonder.

      Bas (49) 20 oktober 2018
    •  (38)

      Je klinkt vooral heel erg gefrustreerd

      Roy (38) 24 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Tinder