Dateplanet
8,8

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen/updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,8 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Review gemiddelde4 sterren waardering 175 reviews

Bezoek Dateplanet

https://www.dateplanet.nl

Ontevreden over Dateplanet?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 3.481 keer bezocht.

Reviews ( 175 )

 • Simon (38)
  Dateplanet goed of niet goed 3 reacties

  Tegenwoordig kijkt men wel uit voordat ze alle informatie over zichzelf op het internet zetten. Dit zak gelukkig wel wat beter worden wanneer de nieuwe privacy wet straks in gang is gezet. Maar tot die tijd is het zeker weten nog nodig dat wij mensen zelf onze ogen goed open houden en ons niets wijs laten maken.
  Op deze website heb ik dan ook een waarschuwing gelezen en ook tips waar je op moet letten om te kijken of de persoon waarmee je praat wel echt is. Dat soort tips vond ik erg fijn en ook heel erg handig.
  Daardoor slaagt dateplanet wat mij betreft met vlag en wimpel voor mijn eisen.

  4 sterren waardering

  Simon (38) 20 mei 2018
 • Arnold (58)
  Dateplanet nep 3 reacties

  Ik heb een tijdlang gedacht dat Dateplanet één grote nep was, maar daar ben ik later toch op terug gekomen.
  Vandaar ook dat ik het kenbaar maak, want ik vind dat als je fout zit dat je dat ook gewoon moet toegeven.
  Dateplanet is een hele mooie en goede site, maar alles gaat er zo soepel dat ik dacht dit kan niet allemaal zo gemakkelijk gaan.
  Daar moet iets niet helemaal pluis zijn, maar dat is dus niet zo.
  Volgens mij is er niets nep en daar ben ik heel erg blij om.
  Ik denk dat het soms onderschat wordt hoe veel mensen er wel niet op dating sites zitten en daardoor zitten er ook heel veel prachtige jonge dames op, waarvan ik dacht dat dit helemaal niet mogelijk zou zijn.
  Vandaar dat ik ook dacht dat het geen echte profielen zouden zijn, maar allemaal nep profielen.
  Ik heb mijn twijfels ook een aantal keer naar deze vrouwen uitgesproken en toen heb ik (heel terecht) de wind van voren gekregen van hen, hoe ik het in mijn hoofd haalde om dat tegen hun te zeggen.
  Ik ben nu nog steeds lid op de site en ik heb mijn twijfels allemaal overboord gegooid, nu kan ik ook heerlijk genieten van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft.

  4 sterren waardering

  Arnold (58) 3 mei 2018
 • Echt of Nep (38)
  Dateplanet Echt of Nep 5 reacties

  Hallo allen, Ruud hier!
  Ik wil graag een review plaatsen omtrent het feit of Dateplanet echt of nep is. Ik hoor veel uit mijn omgeving dat ze over de datingwebsite Dateplanet praten, aangezien ik hier nog niet eerder van heb gehoord, heb ik een onderzoek ingesteld of deze website/app met echte of neppe mensen werkt.

  Je kan eigenlijk heel snel zien in de voorwaarden of over ons pagina van een datingwebsite of het echt of nep is. Wanneer een datingwebsite in de voorwaarden heeft staan dat het met fictieve profielen werkt, dan is het raak. Mensen, lees die voorwaarden alsjeblieft! Het kan je veel geld schelen. Daarnaast is het gebruikelijk dat nep datingwebsites gebruik maken van een credit systeem waarbij een gebruiker moet betalen per bericht, dit ligt vaak rond de 1 euro per stuk! GELUKKIG, Dateplanet werkt met een VIP systeem, die nota bene afloopt zonder automatische incasso, waarbij je onbeperkt kan chatten. Pluspunt voor Dateplanet! Het is onmogelijk om met dit systeem met nep leden te werken.

  Volgende test: ik heb een account aangemaakt zonder foto, om zo te kijken of ik teksten binnen kreeg. Nee, amper, enkel een vrouw die vroeg wat ik op de website deed zonder foto. Ik ben wel van haar leeftijd en woon bij haar in de buurt. Verder enkele profielbezoekers maar geen echte gesprekken dus dit zit wel puik. Toen ik nog geen betaald pakket had gehaald kreeg ik ook niet echt veel aanspraak om me over te halen om te betalen. Pluspunt voor Dateplanet!

  Volgende test: kijk of de afbeeldingen van de profielen op Google staan. Dit kan via de link:
  www.google.nl/imghp
  Kopieer de URL van de foto en plak deze op bovenstaande pagina. Google zoekt het hele web door om te kijken of deze foto ook op andere websites staat. Ik heb vaak gezien dat nep leden foto's gebruiken van andere landen. Waar je dus ziet dat een foto op een Indonesische website staat bijvoorbeeld. Ik heb een gros van de fotos gecheckt via deze manier en ik kan melden dat de fotos van de gebruikers van Dateplanet echt zijn. Pluspunt voor Dateplanet!

  Laatste test: Kijk waar het bedrijf achter de website gevestigd is. In een ander land is meestal een No Go. Ook kan je checken hoeveel medewerkers een bedrijf heeft, of het een eenmanszaak, VOF of BV is. Bij veel medewerkers krijg ik altijd de kriebels want ja, hoeveel medewerkers heb je nodig om een datingwebsite te runnen? Niet veel lijkt me. Dateplanet heeft volgens de statuten 2 medewerkers en het bedrijf genaamd Sapphire Online B.V. is geregistreerd in Emmen Nederland, prima in mijn ogen. Pluspunt voor Dateplanet!

  Mensen, het is echt belangrijk, doe deze tests alvorens je iets koopt op een datingwebsite. Op het internet lees ik veel over nepsites en ook veel klachten omtrent automatische incassos. Je kan dit meestal zelfs al checken nog voordat je een account hebt geregistreerd.
  Dateplanet scoort op alle punten onwijs goed, ze stellen tevens dat ze een 24/7 klantenservice hebben en doen daarnaast als enige datingwebsite mijn inziens aan betaalde pakketten zonder automatische incasso, top.

  Ik raadt Dateplanet zeker aan, ga ook nog andere datingwebsites testen op dezelfde manier en zal hier dan op terugkomen.

  Ruud, peace out.

  5 sterren waardering

  Echt of Nep (38) 1 mei 2018
 • Benny (57)
  Dateplanet klacht 4 reacties

  In het begin was ik helemaal niet zo goed te spreken over de website dateplanet en heb ik een klacht gestuurd naar de klantenservice hiervan. Deze werd echter heel snel opgepakt en hier werd meteen wat mee gedaan en dat hoort wel zo. Maar dat is helaas niet overal zo, maar bij Dateplanet dus wel. Een tijdje later, toen ik weer online kwam na een pauze om even wat te eten, was het ook gelijk al opgelost. Dit vind ik wel super van ze.

  Waar ik helaas nog meer op terug moet komen bij Dateplanet is dat ik in het begin enorm sceptisch was over het feit dat je met mensen een echte date af kunt spreken. Ik was van mening dat dit nooit goed zou gaan en dat het allemaal oplichters zijn die dit met je afspreken, dus dat je of ineens heel iemand anders ziet op de date of dat er zelfs helemaal niemand komt opdagen. Tegen beter weten in heb ik het toch maar een keer geprobeerd, na van verschillende mensen gehoord te hebben hoe leuk dit is. En tot mijn verbazing kwam de vrouw waar ik ook mee had gechat daadwerkelijk opdagen op de date die wij afgesproken hadden. Ik heb dit zelfs nog met haar besproken, dat me dat wel lichtelijk verbaasde en het grappige was dat zij dat precies zo had. Ook zij was bang geweest voor één of andere engerd of dat er niemand zou komen, dus ik was niet de enige. Vandaar dat ik dit wel even recht wil zetten, want schijnbaar kan het dus wel echt dat je met iemand afspreekt en dit ook echt goed komt.

  5 sterren waardering

  Benny (57) 29 april 2018
 • Lucas (33)
  Matige site 0 reacties

  Dateplanet is in mijn ogen een matige dating site.
  Ik denk er op deze manier over omdat ik het eingelijk een hele leuke en gezellige site vindt!
  Maar dan bedenk je je ineens dat je op de site gekomen bent imdat je op zoek bent maar een relatie en ik heb mijn twijfels of dat hier alwel mogelijk is.
  Daar verliezen ze bij mij dus wel wat flinke punten op vandaar een matige maar gezellige website.

  3 sterren waardering

  Lucas (33) 27 april 2018
 • Diederik (55)
  Niet op je geld uit 1 reactie

  Ik vind het zo fijn en zo'n verlichting dat deze site niet alleen maar op je geld uit is zoals de meeste dating sites!
  Overal waar je komt, moet je ten eerste handenvol geld betalen voor alleen een account en dan kom je er daarna ook nog eens achter dat al die extraatjes niet gratis zijn, zoals ze het eerst deden lijken.
  Ik zeg niet dat hier wel alles gratis is, maar de prijzen die hier gevraagd worden zijn ten minste van normale hoogte en eigenlijk voor iedereen wel te doen.
  Ik ben hier al enige tijd lid en ik heb al met vijf prachtige vrouwen een date gehad, en met die laatste heb ik zelfs volgende week de vervolgafspraak staan.
  Dus voor dat mag ik dateplanet wel uit de grond van mijn hart bedanken!

  5 sterren waardering

  Diederik (55) 22 april 2018
 • Thijs (42)
  Dateplanet uitkomst voor mij 2 reacties

  Wauw ik wou dat ik eerder kennis had gemaakt met dateplanet, dan had ik nu misschien wel al een hele leuke relatie gehad. Dat zou toch geweldig zijn?!
  Voor mij is deze site echt een uitkomst en ik zou het wel aan alle mensen willen aanraden om zich hier aan te melden.
  Ik had nog maar net een account hier aangemaakt en de leuke vrouwen kwamen als bosjes op me af, bij wijze van spreken. Ik heb zelfs al twee keer een date met één van deze vrouwen in real life gehad en ik heb me laten vertellen dat dat best wel bijzonder is en dat je dat op de meeste dating websites echt niet zal lukken.
  Helaas zijn deze dates op niets uitgelopen, maar dat vind ik niet eens erg.
  Ik heb ten minste de mogelijkheid gehad om dit verder te kunnen onderzoeken in plaats van er alleen maar naar blijven gissen.
  Op dit moment ben ik ook weer met drie verschillende vrouwen aan het chatten en wie weet volgt daar wel een leuke date op en misschien zelfs wel meer.
  Ik hoop het in ieder geval wel en ik vind dat dateplanet alle lof verdient die ze krijgen!

  5 sterren waardering

  Thijs (42) 22 april 2018
 • Roel (46)
  Het is je geld waard 0 reacties

  Wanneer je geld betaald voor dingen als dit, dan vind ik het altijd maar de vraag of het het wel waard is en de enige manier om daar achter te komen is door her daadwerkelijk uit te proberen. En dit heb ik dis gedaan en ik moet zeggen dat ik het mijn geld zeker weten waard vind. Ik ben heel erg blij dat ik het heb aangedurfd om de spring te wagen en ik heb biggen moment spijt gehad van het aanmelden vn mijzelf op deze website.

  5 sterren waardering

  Roel (46) 2 april 2018
 • Wimpie (43)
  Reteslecht 2 reacties

  Wat een pieeeeeeeep site is dit! Echt een belachelijke reteslechte site. Ik vind 25 euro veel te veel geld voor iets als dit, ik snap er de ballen van. Bij ons op het kamp zouden we hier echt geen geld voor vragen, dan was het lekker gratis. Snap niet dat er mensen zijn die hier voor dokken

  1 ster waardering

  Wimpie (43) 24 maart 2018
 • Hans (55)
  Duur maar wel goed 1 reactie

  Ik vind deze site behoorlijk aan de prijzige kant met 25 euro per maand. Er zijn veel websites die toch zo’n tien euro goedkoper zijn dan deze website. Daarentegen vind ik het wel een hele goede site en daar heb ik die tien euro extra dan best wel voor over. Het is een professioneel site waar ik graag nieuwe mensen op leer kennen.

  4 sterren waardering

  Hans (55) 4 maart 2018
 • Jack (49)
  Top 5 1 reactie

  Deze datingwebsite hoort zeker in de top 5 van alle dating websites te staan! Ik weet heel goed dat er nog wel meer websites te vinden zijn die het ook hartstikke goed doen en die niet te duur zijn, maar dit is er absoluut 1 van. Ik ben ontzettend tevreden en ik heb al heel erg veel leuke nieuwe dames ontmoet, die ik zonder deze site nooit ontmoet zou hebben.

  5 sterren waardering

  Jack (49) 24 februari 2018
 • Rianne (37)
  Dateplanet prima datingwebsite maar... 1 reactie

  Dateplanet is een datingwebsite waar je rekening moet houden met veel aandacht, wat in principe positief is, maar ook het feit dat hier veel gekken tussen zitten. Mannen die meteen maar vragen om een telefoonnummer, of die hun pielemuis op een foto in de chat sturen. Natuurlijk, je kan ze blokkeren, het blijft echter irritant. Verder weinig aan te merken op deze website, zitten ook wel lieve mannen tussen bovendien. Oja, wel jammer dat je moet betalen voor onbeperkt chatten, 25 euro per maand. Als je dan nog gebruik wilt maken van extra opties betaal je nogmaals 25 euro. Dit doe ik niet, 25 euro vind ik genoeg.

  4 sterren waardering

  Rianne (37) 23 februari 2018
 • Ton (61)
  Dateplanet verwachting 0 reacties

  Dateplanet beloofd best veel en dat schept een verwachting bij de mensen die zich hier aanmelden of al een tijd een account hebben. Toch vind ik dat bij deze website niet vervelend, omdat ze de verwachting ook waar durven maken. Geen loze beloften dus hier, maar gewoon een verwachting scheppen die uit komt. Ik kan dit wel waarderen.

  4 sterren waardering

  Ton (61) 26 januari 2018
 • Felix (34)
  Moeilijker dan het lijkt 1 reactie

  Er wordt altijd zo luchtig en makkelijk over gedaan als je de teksten op de site leest; maar het is mij al vaker opgevallen dat het helemaal niet zo makkelijk om bijvoorbeeld een leuke date te vinden met iemand. En dan moet je ook nog geluk hebben dat diegene dezelfde ideeen heeft als jij.

  3 sterren waardering

  Felix (34) 21 januari 2018
 • Ferdinand (36)
  klacht dateplanet 4 reacties

  Hallo allemaal,

  Gisteren 16-01-2017 een pakket aangeschaft om onbeperkt te kunnen chatten op de website Dateplanet.nl rond 18:00 uur. Helaas geen pakket gekregen terwijl het geld wel van mijn rekening was gehaald dus nogmaals een betaling geprobeerd uit te voeren, hetzelfde verhaal. Contact opgenomen met de klantenservice, deze zeiden in eerste instantie dat het wel goed zou komen dus even gewacht. Rond 23:00 nogmaals gemaild want ik had nog steeds geen kans op het versturen van berichten. Plots rond 23:30 werd mijn VIP toch actief gezet en kon ik chatten.
  Bleek dat ABN AMRO, mijn bank, een storing had waardoor het iDeal systeem van Dateplanet geen contact kon leggen met ABN om te checken of de betaling was voltooid. Dit was tevens vanochtend op het nieuws dus de reden was gegrond. In principe goed geholpen dus mag dan ook niet klagen. Heb wel 2 maal betaald, dubbel dus, 1 betaling hiervan zal worden terug gestort op mijn rekening.
  Al met al goed en snel geholpen, nu eens kijken wat ik aantref op de website door met de leden in gesprek te gaan.

  Ferdinand

  4 sterren waardering

  Ferdinand (36) 17 januari 2018
 • Karel (53)
  Effectief 1 reactie

  Deze site heeft heel veel goede dingen en ik ben altijd op zoek naar datgene wat het meest effectief is. Deze site is:
  - niet te duur
  - veel leden
  - niet ingewikkeld in gebruik
  - goede klantenservice
  - niet perse nodig om te betalen

  Al deze dingen zorgen ervoor dat ik het een hoge ranking geef.

  5 sterren waardering

  Karel (53) 13 januari 2018
 • Yannick (33)
  Lekker jeugdig 1 reactie

  Ik zag het iemand anders ook al een keer noemen, maar wat is het toch prettig om op een site te komen die niet bomvol opaatjes en omaatjes zit. Waar ook gewoon jongere mensen van in de twintig en dertig op zitten. Dat zie je bijna nergens en natuurlijk is het best grappig als je die oudere vrouwen achter je aan hebt, maar op den duur gaat de lol daar ook wel van af want dat is niet de bedoeling natuurlijk. Hier heb ik ook jongere vrouwen achter me aan en dat is wat ik graag wil.

  5 sterren waardering

  Yannick (33) 7 januari 2018
 • Giel (40)
  Goed 1 reactie

  Dateplanet is een site die waarmaakt wat het beloofd. Ze zeggen dan je vrouwen in alle leeftijden en met alle uiterlijkheden hier kunt vinden en dat is ook zo. De site zelf ik makkelijk te gebruiken en laatst had ik een vraag en die werd heel snel behandeld. Dus ondanks dat het een commerciële site is, wordt er echt wel rekening gehouden met de mensen die er op zitten en deze worden ook goed behandeld.

  4 sterren waardering

  Giel (40) 5 januari 2018
 • Bert (52)
  Resultaat 1 reactie

  Nou, het nieuws dat ik nu heb mag ook wel in de krant hoor. Ik heb gewoon al twee dates gehad en die heb ik allebei gevonden op de site dateplanet. Ik zit nu al zes jaar op sites als deze maar hier heb ik nooit een dat kunnen vinden. Nu zit ik drie maanden op dateplanet en ik heb al twee dates gevonden. Dat had ik echt niet verwacht, maar ik ben er wel ontzettend blij mee. Alleen jammer dat me dit niet eerder gelukt was op andere sites, dit is dus een groot pluspunt voor dateplanet.

  5 sterren waardering

  Bert (52) 3 januari 2018
 • Jeffrey (26)
  Jongeren 1 reactie

  Eindelijk een keer een website waarbij er ook meer dan genoeg jongeren op te vinden zijn. Ik vind datingsites altijd erg leuk, met als belangrijk punt dan wel dat er jongeren zijn en dat het niet alleen maar 50+ mensen zijn. Dan had ik beter een avondje bij mijn ouders kunnen gaan zitten. Dat is hier dus niet nodig geweest, omdat er heel veel mensen van mijn leeftijd hier zitten en die durven toch meer en wat meer uitdagender dingen te doen dan de iets oudere mensen. Dat maakt het spannnend en dat houdt het voor mij leuk en zorgt er zo voor dat ik iedere dag opnieuw terug kom op de site dateplanet.

  5 sterren waardering

  Jeffrey (26) 2 januari 2018

Plaats een review