• bas (45)
  Dateplanet nepprofielen 1 reactie

  Ik kwam er achter dat er op dateplanet heel streng wordt gecontroleerd op nepprofielen. Op iedere site waar ik me aanmeld, test ik dit even door zelf een normaal en een nepprofiel aan te maken. Bij dateplanet was nog geen tien minuten later mijn nepprofiel al van de site afgehaald. En zo zijn ze door mijn keuring heen gekomen.

  Eigenlijk is het best jammer en ook best raar dat dit nodig is, maar ik laat het me niet overkomen dat andere mensen misbruik maken van mij en op deze manier ben ik zelf in staat om er achter te komen wat hier een goede site in is en wat niet. Dateplanet kwam in dit geval bij mij goed door de keuring!

  Verder is dateplanet gewoon een leuke en gezellige site zoals eigenlijk bijna iedere datingsite wel is. Het heeft veel opties en je kunt zelf kiezen voor een extra pakket aanschaffen of niet.

  Bezoek Dateplanet

  bas (45) 10 september 2018
  • (54)

   Wat erg eigenlijk als je er over nadenkt dat iemand zoiets als jij doet, gewoon omdat we zo achterdochtig zijn geraakt door de maatschappij waar we in leven. Klaarblijkelijk is zijn er zoveel mensen die zich zo stom gedragen dat andere mensen achterdochtig zijn geworden en acties gaan ondernemen zoals jij dat hebt gedaan.

   Ik heb hier nog nooit op deze manier over nagedacht, maar wanneer ik dit allemaal lees dan snap ik het wel waarom je het doet. En waarschijnlijk zullen en dan ook dus regelmatig nepprofielen af gegooid worden! Hoewel ik geen idee heb hoe je dit kunt zien en er achter kunt komen of het nu echt of nep is. Maar ik ben natuurlijk ook maar een leek op dat gebied.

   Pieter (54) 10 september 2018
  • (43)

   Ik ben al een tijdje lid van Dit plan dateplannet Maar ik kijk eerst de aap uit de boom hier,Ik vertrouw het niet zo, ik krijg allemaal berichten van vrouwen,De mooiste vrouwen, dus eigenlijk te mooi om waar te zijn,Het lijkt toch wel een computer hoor, die berichten stuurt

   Marco knemeijer (43) 18 september 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet