DatePlanet
8,8

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet.

Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen/updates worden veel gemaakt.

DatingPlanet krijgt een 8,8 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst DatingPlanet:
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 115 reviews

Bezoek DatePlanet

https://www.dateplanet.nl

Ontevreden over DatePlanet?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 115 )

 • Felix (52)
  Veel keus 0 reacties

  Er is hier niet een bepaald pakket die je perse moet kiezen als je lid wordt. Je kunt het zelf samen stellen, net als mix and match met kleren. Zoveel euro daaraan en daarna kun je zelf nog bepalen of je er ook nog extra dingen bij wilt of juist niet. Ik vind dit heel prettig, het betekent ook dat in principe mensen met ieder soort van inkomen hier terecht kunnen.

  5 sterren waardering

  Felix (52) 15 augustus 2017
 • Geer (61)
  Slechte naam 1 reactie

  Een site als deze zou een slechte naam geven aan alle andere websites die soortgelijke dingen aanbieden.
  Dit is natuurlijk een enorme aderlating.
  Over het algemeen ben ik juist heel erg van het online praten met vrouwen en zo zien hoe het verder loopt.
  Hier gaat dat alleen niet zo makkelijk en ook niet zo veel als op andere sites.

  1 ster waardering

  Geer (61) 9 augustus 2017
 • Levi (49)
  Veel controle 1 reactie

  Op deze site wordt heel veel gecontroleerd.
  Als je je profiel, zowel tekst als foto, veranderd dan wordt dit eerst gecontroleerd en dan wordt het toegestaan of niet daar krijg je een melding van.
  Of dit handmatig gaat of computer gestuurd geen idee, maar ik vind het wel fijn dat er gecontroleerd wordt en je dus niet van alles en nog wat op ke profiel kunt zetten.

  4 sterren waardering

  Levi (49) 8 augustus 2017
 • Hombre (50)
  opvallend weinig te doen 2 reacties

  Zelfs als je een acroniem *wysiwyg* in je profiel zet, wordt deze niet geaccepteerd. Het is me nu ook duidelijk dat we weinig profielen zijn die iets over zichzelf schrijven. Margreet heeft idd (aan de klantenservice: dit betekent *inderdaad*) terecht opgemerkt dat dit een hele saaie datingsite is.

  3 sterren waardering

  Hombre (50) 2 augustus 2017
 • Patrick (24)
  ZEER SLECHT en ONMENSELIJKE ORGANIS... 7 reacties

  Na een in de ogen van een andere oneerlijke behandeling werd het account verwijderd.
  Er was niet over te communiceren en uiteindelijk komt dit tot een kort geding.

  Zomaar geld afpakken en niet normaal reageren als organisatie is voor mij uit den boze!!

  1 ster waardering

  Patrick (24) 26 juli 2017
 • Margreet (42)
  Saai 0 reacties

  Wat een tegenvaller dit, ik had echt een leuke spannende site verwacht met allemaal van die 'bad boys' erop. Wordt ik even teleurgesteld, want wat vind ik hier... een stelletje ouwe lullen of van die sukkels die nog bij hun ouders wonen terwijl ze al over de 30 zijn. Ben even weer met beide benen op de grond beland in ieder geval

  1 ster waardering

  Margreet (42) 26 juli 2017
 • Karel (64)
  Dateplanet veel jong grut 1 reactie

  Dateplanet is een datingwebsite die voor mij niet heeft gewerkt. Veel jong grut die vragen om foto's , soms zelfs spannende foto's. Hier ben ik denk ik te oud voor en ben ik dan ook niet naar op zoek. Ik ben inmiddels 64 jaar en zoek wel wat vastigheid en/of vriendschap. Dit is op Dateplanet lastig naar mijn mening. 80% is tussen de 20 en 25 jaar.

  3 sterren waardering

  Karel (64) 20 juli 2017
 • Esme (30)
  Dateplanet geen dating app 1 reactie

  Ik vind het heel raar dat 1 van de grootste datingwebsites van het moment, Dateplanet.nl, geen dating app heeft. Bijna iedere datingwebsite, ook de kleinere, hebben een app die makkelijk toegankelijk is via een telefoon of tablet. Aangezien het merendeel van de bevolking tegenwoordig meer op een telefoontje kijkt dan op een computer, lijkt me het geen verkeerde zaak als er een Dateplanet app komt. Ik maak iedere dag veelvuldig gebruik van Dateplanet via de browser, doordat het via de browser gaat krijg je geen melding wanneer je een nieuw berichtje ontvangt. Behalve als je uitlogt trouwens, dan komt er een e-mail. Een popup, net als een sms, zal voor mij een stuk fijner werken.

  Wie weet in de toekomst? Dateplanet? Hopelijk lezen jullie mee.

  4 sterren waardering

  Esme (30) 12 juli 2017
 • Tamara (44)
  Dateplanet veel mensen praten terug 0 reacties

  Wat me vooral tegenvalt bij het online daten is dat de fotos best goed zijn. Ik bedoel de mannen op de fotos zijn allemaal best wel knap en wanneer je ze dan ontmoet valt het altijd tegen. Zullen mannen dat ook bij vrouwen hebben? Dat ga ik natuurlijk niet vragen aan mijn date want dan weet hij dat hij in mijn ogen tegen valt... Dit zal op andere datingwebsites niet anders zijn als op Dateplanet maar was er toch benieuwd naar. Vind het een groot voordeel dat bijna ieder persoon, die betaald heeft, ook terug chat. Op veel andere datingwebsites is dit niet het geval.

  4 sterren waardering

  Tamara (44) 11 juli 2017
 • Robin (54)
  Aangenaam 0 reacties

  Nu moet ik eerst bekennen dat ik hier eigenlijk totaal geen voorstander van ben, van het online gebeuren betreft daten. Ik vind dat mensen dan veel te snel zich anders voordoen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Ze willen dan alles automatisch net even een klein beetje mooier maken dan dat het werkelijk is. Maar na ruimschoots in het echte leven te hebben gedate, zonder succes, was ik toch genoodzaakt om het te proberen. Na flink wat onderzoek online om een goede site te vinden, ben ik uiteindelijk hier gekomen, met het idee van 'ik zie wel wat er gebeurt'. En juist datgene wat ik zelf absoluut niet had verwacht is er wel gebeurt, ik vind het leuk! Het is hier enorm aangenaam en ook de mensen zijn heel erg leuk. Ik vermaak me heel erg en ik heb zelfs al mannen die me hebben uitgevraagd, wat wil een vrouw nog meer.

  4 sterren waardering

  Robin (54) 9 juli 2017
 • Pascal Timmer (36)
  Dateplanet is puik en daten is snel... 1 reactie

  Je kan alles zeggen over Dateplanet maar een puike website is het wel. In 2 dagen tijd had ik al een date gevonden. Hierna ben ik meteen met Dateplanet gestopt (de dame waarmee ik date ook), dat hadden we afgesproken maar gaat er om dat je wel snel kan daten op Dateplanet. Zonde dat ik 25 euro heb betaald voor 2 dagen maar het gaat om het succes, en die is er geweest! Ik raadt het iedereen aan om te proberen, je ziet vanaf de homepagina al dat het een goede en mooie website is. En nee ik heb geen aandelen in Dateplanet, was het maar waar.

  5 sterren waardering

  Pascal Timmer (36) 8 juli 2017
 • Honeybee (29)
  Lyrisch over Dateplanet sterren spr... 1 reactie

  Dateplanet is waanzinnig. Veel mensen schrijven alleen een review als ze ergens boos om zijn om het bedrijf in diskrediet te brengen. Dateplanet levert een puike dienst waardoor je voor 90% positieve reviews leest, niet alleen op deze reviewsite maar op het hele internet. Ikzelf ben even positief als alle andere mensen. Een datingwebsite met dit aantal actieve leden, geen automatische incasso en een beheer die je 24 uur te woord staat is heel goed. De kosten bedragen 25 euro voor een maand, wat vrij normaal is in de datingwereld. Ik dacht na Lexa dat datingsites het zwaar zouden krijgen om dit ooit te overtreffen maar op dit moment zijn er meerdere vrij nieuwe datingsites die het toch echt ruim hebben weten te overtreffen. Niet alleen op het gebied van actieve leden aantal maar vooral het script, template, de gehele website om maar te zeggen werkt optimaal op ieder toestel wat je maar kan bedenken. Klein minpuntje, om niet geheel lyrisch over te komen, is dat er geen app beschikbaar is van Dateplanet. Ik kan me zo indenken dat ze dit aan het maken zijn, geen app is bijna ondenkbaar in 2017.

  5 sterren waardering

  Honeybee (29) 6 juli 2017
 • Vonk (37)
  Voor mijn plezier op Dateplanet 0 reacties

  Ik zit vooral voor mijn plezier op Dateplanet. Uiteraard heb ik een betaald account, anders ben je wel heel nutteloos bezig. Mijn doel is niet om zo snel mogelijk een handvol dates te krijgen, het gaat mij erom dat ik plezier heb, leuke contacten maak, rustig een gesprek aangaan en als het dan tot een date leidt, yes please. Dit werkt ook het beste, veel vrouwen willen ook de rustige aanpak. Ik hoor vaak genoeg van vrouwen die zeggen: Gelukkig ben jij niet iemand die meteen om een date vraagt en prive gegevens wil delen. En ik snap dat wel, waarom alles zo snel willen terwijl het zoekproces op zich ook heel leuk kan zijn. Dateplanet is in mijn ogen wel een van de betere datingsites van het moment, chapeau.

  5 sterren waardering

  Vonk (37) 6 juli 2017
 • Koen (29)
  oudjes 0 reacties

  Waarom zitten er alleen maar oudjes op dating websites. Je zou toch juist denken dat de jongere generatie, die van de ICT hier gebruik van zou maken maar dat is helemaal niet zo. Wil ik hier een vriendin vinden, dan is ze minimaal 40+ en de meesten zijn zelfs nog een stuk ouder dan dat, ja dan wordt het voor jonkies zoals ik wel erg lastig. tenzij je op cougars valt natuurlijk dan zit je hier gebakken.

  3 sterren waardering

  Koen (29) 2 juli 2017
 • Tom Tom (33)
  Dateplanet veel mooie dames en beta... 2 reacties

  Ik zit momenteel te nachtvissen en zit ondertussen op Dateplanet met leuke dames te chatten die niet kunnen slapen. Dateplanet is een heerlijke datingwebsite met alle opties van dien. Dames in overvloed en het is betaalbaar want je betaald 1x voor een onbeperkt lidmaatschap, dus onbeperkt chatten. Moet ik nog meer zeggen? Gewoon proberen zal ik zeggen, beter dan de oude garde datingwebsites als Lexa en consorten kan ik jullie verzekeren.

  5 sterren waardering

  Tom Tom (33) 30 juni 2017
 • Hendrik (32)
  Dateplanet top alleen positieve pun... 1 reactie

  Een goed domein, vriendelijke 24 uur klantenservice en een groot ledenbestand en moet je kijken wat er van gemaakt kan worden. Dateplanet is naar mijn mening de beste datingwebsite die ik voor zover heb gehad en geloof mij, ik heb al een stuk of 10 datingwebsites achter de rug. Het mooie vind ik dat de website snel en duidelijk is en daarbij gebruikt Dateplanet geen automatische incasso. Dus een op=op systeem. Hier smeken datingwebsite leden al jaren om en Dateplanet geeft hier dus gehoor aan, zoals het hoort vind ik.
  Het lijkt alsof ik promotie maak voor Dateplanet want noem alleen positieve dingen op, dit is niet omdat ik promotie wil maken maar omdat het gewoon zo is. Try it yourself, zal ik zeggen.

  5 sterren waardering

  Hendrik (32) 27 juni 2017
 • Arie (62)
  Makkelijk in gebruik 0 reacties

  Ik heb er nooit voor gekozen om de stap naar het online daten te nemen omdat ik dacht dat dit veel te ingewikkeld voor mij zou zijn als zogenaamde digibeet. Mijn schoonzoon heeft me even op weg geholpen en toen leek het eigenlijk heel makkelijk te zijn. Dit is een website voor alle leeftijden en niet alleen voor de jongeren die verstand hebben van alles wat digitaal is, ook voor de oudere generatie zoals ik

  4 sterren waardering

  Arie (62) 24 juni 2017
 • Marianne (41)
  Foto betalen op Dateplanet maar vee... 1 reactie

  Veel mannen die hier vragen om een foto, wat ik wel snap want dan kan je meteen zien met wie je chat. De foto's op een profiel zijn namelijk wat aan de kleine kant. Wel jammer dat je hier een extra pakket voor moet betalen, had liever gehad dat dit bij een VIP pakket in zou zitten. Lijkt alsof de review nu slecht is maar dat is niet mijn bedoeling, het is heel gemakkelijk om wat leuke contacten op te doen via Dateplanet.nl, daar gaat het om. Kost wat maar dan heb je ook zeker wat!

  5 sterren waardering

  Marianne (41) 23 juni 2017
 • Ron en Tinie (45)
  Heel snel een partner gevonden op d... 1 reactie

  Ik lees dat iemand 10 dates in 3 maanden heeft gehad. Hierom heb ik ervoor gekozen om een abonnement te nemen van 1 maand, dat zal genoeg moeten zijn. Na 3 dagen te hebben gechat met een leuke dame hebben we besloten op date te gaan naar een plaatselijke bar. Mevrouw zag er net zo uit als op haar profielfoto en we hebben genoten van enkele drankjes. Toen we bij mij thuis waren beland hebben we beide ons profiel op Dateplanet uitgeschakeld.

  Bedankt Dateplanet, jullie hebben ons blij gemaakt!
  Ron en Tinie

  5 sterren waardering

  Ron en Tinie (45) 21 juni 2017
 • Rogier (30)
  Dateplanet de beste datingsite 0 reacties

  Dateplanet is inderdaad een planeet om te daten. In 3 maanden tijd heb ik meer dan 10 dates gehad. De vrouwen in kwestie woonden allen vrij dichtbij mij, moet je nagaan als ik zou gaan zoeken op een nog groter bereik. Dit had ik dus niet nodig want 10 dates in 3 maanden is genoeg voor mij haha. Ik wil nog iets negatiefs zeggen maar kan niks verzinnen. 5 sterren van mij :)

  Groetjes Rogier

  5 sterren waardering

  Rogier (30) 16 juni 2017

Plaats een review