Dateplanet
8,7

192 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (192)

 • QoQ (35)
  dateplanet heeft heel veel leden 0 reacties

  hele goede datingsite met veel meer actieve leden dan op andere datingsites (tinder en badoo uitgezonderd). krijg het idee dat de dure betaalde datingsites het hebben opgegeven, relatieplanet enz is al weg, pepper zit letterlijk niemand meer op. dateplanet heeft het overgenomen qua leden en hier valt nog wel redelijk gemakkelijk een date te versieren omdat er gewoon zoveel mensen op zijn. soms hebben ze een vip aanbieding voor een week kan je vrij goedkoop chatten met iedereen, maandbedrag is 1 euro per dag wat ook wel eerlijk is naar mijn mening. website is overzichtelijk en je krijgt een mail als je een berichtje hebt ontvangen als je niet online bent.

  QoQ (35) 26 mei 2022
 • Kevin (27)
  Veel dates op Dateplanet 0 reacties

  Mag ook wel eens gezegd worden als een datingsite haar afspreken nakomt en gewoon doet waar het voor staat. Dateplanet = Dates. In minder dan een week tijd had ik al 2 dates gehad met leuke vrouwen. Daarnaast heel veel gesprekken met dames op de site zelf, sommige zijn al over gegaan naar whatsapp maar daar pas ik toch wel mee op, er is genoeg vis in de zee dus geef mijn nummer vaak pas als het echt raak is. Ga zo door Dateplanet, een van de betere datingsites 100%!

  Kevin (27) 11 mei 2022
 • Mark Baeke (50)
  Bedrog 0 reacties

  Na de geaccepteerde betaling kan ik geen berichten versturen or chatten.Mijn VIP status blijft op inaktief.Dan dus niets doen behalve profielen bekijken.Op mijn mails naar de klantendienst komt geen enkel antwoord.Begrijp niet wat hun bedoeling is.Of zijn wij als Belg te dom ? Nooit meer wany puur bedrog

  Mark Baeke (50) 1 april 2022
 • Herman (48)
  Dateplanet dating 0 reacties

  Ik ben intussen al een oude rot in het online dating vak en dateplanet is voor mij wel de tip hier in.
  Het is verreweg de beste website als je op zoek bent naar een leuke en vooral serieuze relatie.
  Een date voor een avond of one nicht stand hoef je hier niet komen want dat vind je hier gelukkig niet.
  Maar al het belangrijke, zoals leuke en lieve mensen ontmoeten, die ook echt op zoek zijn naar liefde.

  Herman (48) 27 april 2020
 • Marjolein (43)
  Dateplanet verantwoord en goed 0 reacties

  Als je een goede en verantwoorde datingsites zoekt, dan zou ik Dateplanet aan kunnen raden. Dateplanet is een site die de privacy van de leden hoog in acht neemt en ervoor zorgt dat veel neppe mensen worden verwijderd. Ik had contact met iemand waarvan ik zeker wist dat hij niet degene was voor wie hij zich voor deed, dit heb ik gemeld bij het beheer van de website en zij hebben dit voor mij opgelost. Heel keurig.

  Ik heb heel leuk contact met meerdere mensen op deze site en ik ben zeer benieuwd tot wat dit nog zal leiden. Ik hoop op iets moois.

  Marjolein (43) 18 april 2020
 • Guus (32)
  Dateplanet voor jonge daters 0 reacties

  Dateplanet is een online dating forum die leuk is voor jonge daters. En dat klinkt minder bijzonder dan het is, want je zou denken dat jonge daters overal op het internet wel terecht kunnen voor een leuke date maar dat valt nog best wel tegen. Op de meeste dating forums is de leeftijdsgrens een stuk hoger. Hier heb je mensen van alle leeftijden, dus ook van mijn leeftijd en hier ben ik erg blij mee.

  Guus (32) 6 maart 2020
 • Lincoln (34)
  Dateplanet worldwide 0 reacties

  I hoped that Dateplanet was a worldwide datingwebsite, but unfortunatelly it isn't. I thought it would be, because the name is english. Although the site isn't universal, there are a lot of foreigners on the website, so I'm not the only one.

  Probably there are a lot of people who would sign here for a profile on this site, also in other country's. So maybe the owners of this site could make it a worldwide website in de future? I think that would be a great idea.

  Lincoln (34) 21 januari 2020
 • Laura (52)
  Dateplanet beoordeling 0 reacties

  Mijn beoordeling voor dateplanet is heel goed, want ik heb hier weinig slechts over te melden.
  Het is gewoon een goede website met leuke mensen hier op en ze vragen niet te veel geld voor iets als dit.
  Ik heb al veel fijne mensen hier ontmoet en daar ben ik erg dankbaar voor,’aar helaas nog niet die ene persoon om kerst en oud en nieuw en de rest van mijn leven mee te delen.

  Laura (52) 6 december 2019
 • Nico (63)
  Dateplanet te groot 0 reacties

  Voor een man als ik, van 63 jaar oud, hoeft het allemaal niet meer zo grootschalig en ingewikkeld met allerlei technische snufjes.
  Geef mij een gezellige vrouw om mee te kletsen en ik ben tevreden, dan hoef ik helemaal geen bloemen of foto’s of wat dan ook te sturen, het gezelschap is voor mij meer dan genoeg.
  Dateplanet is een hartstikke druk bezochte website met veel jeugd hier op.
  Mensen van mijn leeftijd kom ik hier maar zelden tegen en dat vind ik wel jammer.
  Van mij had het allemaal best iets kleiner en simpeler gemogen.

  Nico (63) 2 december 2019
 • Mike (35)
  Dateplanet kleine klacht 0 reacties

  Je zou denken dat dateplanet alleen maar een opeenstapeling van positieve berichten heeft.
  Toch is dit in mijn geval niet helemaal zo en is het me toch gelukt om iets van een klacht te vinden en dat is toch wel de prijs, voor mij is dit veel geld iedere keer.
  Verder ben ik heel tevreden en vind ik vooral het deel dat je een favorietenlijst kunt maken heel handig en goed bedacht.

  Mike (35) 29 november 2019
 • Fredrik (28)
  10 dagen vip cadeau september aanbieding 0 reacties

  Zojuist gebruik gemaakt van de Super September Maand, zoals ze het zelf op de website aanbieden. Krijg je 30 plus 10 dagen gratis VIP cadeau. Voordeliger dan andere datingsites en daarbij veel meer actieve leden dus prima. Ik weet niet of ze vaker zulke deals en aanbiedingen hebben maar met deze ben ik wel blij, toch 25% korting.

  Fredrik (28) 15 september 2019
 • Renz (38)
  Veel updates 0 reacties

  Wat ik altijd mooi vind aan dateplanet is dat er vaak en veel nieuwe updates op komen iedere keer.
  Eens in de zo veel tijd dan zie ik ineens weer iets wat ze hier op veranderd hebben of gewoon wat hebben aangepast, en dat is eigenlijk altijd een positief iets.
  Voor mij betekenen die updates dat ze nog steeds met de site bezig zijn om deze te verbeteren en te optimaliseren en daar ben ik als lid erg blij mee.
  Zelf zit ik ook in de commerciële sector en ik weet hoe belangrijk het is om te blijven vernieuwen, zo niet dan zak je zo weg in de peiling.
  Ik vind dat dateplanet dit slim aanpakt en ik vond ook dat ze het goed doen!

  Renz (38) 23 juli 2019
 • Chris (37)
  Handig op de mobiel 0 reacties

  Heel veel van deze dating websites zijn oo de computer allemaal prima te gebruiken, maar wanneer je dan op je telefoon wilt inloggen dan is het een groot drama.
  De verhoudingen kloppen dan ineens niet meer of het loopt vast of je bent eindeloos aan het scrollen er is altijd wel wat wat niet klopt.
  Deze site heeft dat niet gelukkig, deze site is ten minste ook handig op de mobiel te gebruiken en werkt gewoon zoals het met allemaal zou moeten zijn.

  Chris (37) 26 mei 2019
 • Pieter (34)
  Ook voor de jongere daters 1 reactie

  Ik vind Dateplanet een hartstikke goede datingsite, ook voor de jongere daters onder ons. Op veel datingsites zie je dat het toch vooral de ouderen zijn die hier op zoek zijn naar een relatie. En de jongeren zitten dan weer vaker op de meer erotische websites, maar wanneer je van mijn leeftijd bent en je zoekt echt een relatie dan kan ik dateplanet absoluut aanraden! Het is een gevarieerde website met veel leuke lieve mensen er op die allemaal serieus op zoek zijn.

  Pieter (34) 28 april 2019
 • Tom (43)
  Positieve ervaring 1 reactie

  Zelf heb ik een hele positieve ervaring met dateplanet, hier ben ik ruim een kaar lang lid van geweest. Soms was ik betalend lid maar het grootste deel van de tijd was ik geen betalend lid en dat is hierbij prima. Op veel websites kun je dan eigenlijk niets keer beginnen als je niet een betalend lid bent maar dat is hier niet zo gelukkig. Zo kun je hier mensen toevoegen aan je favorieten als je niet betaald en die personen krijgen hoer een melding van, altijd een opsteker voor je ego lijkt me en soms nemen doe vrouwen hierna zelf contact op.

  Tom (43) 23 maart 2019
 • Henk S (34)
  geweldige datingsite 2019 1 reactie

  Dateplanet is een geweldige datingsite anno 2019 met veel opties en daarbij veel leuke profielen. Als man zijnde kom je hier wel aan je trekken want er zijn duizenden pagina's vol met actieve vrouwen dus daar is geen klagen over mogelijk. Klein puntje is dat alleen vrouwen met kroontjes kunnen chatten dus je moet kiezen of je een telefoonnummer stuurt naar iemand zonder kroontje of alleen gaat praten met vrouwen met kroontje. Persoonlijk heb ik ervoor gekozen alleen te gaan chatten met vrouwen met kroontjes want die zijn ook wat meer serieuzer en dan hoef je niet meteen van de datingsite af. Je betaald er immers wel geld voor.

  Henk S (34) 19 maart 2019
 • Roel (52)
  snel verwijderd 0 reacties

  Ik ben maar kort dit geweest van dateplanet in die dagen enkele leuke chat gesprekken gehad. Maar helaas ben ik toen toen door dateplanet van de site gegooid. Reden hiervan was dat ik een iets te blote foto in mijn profiel had gezet. Toen ik dat door kreeg wilde ik de foto verwijderen maar kreeg daar de kans niet voor. Binnen enkele minuten was mijn profiel verwijderd. Weg €50. Er viel verder niet met dateplanet te praten. Fout is fout en daar wordt je binnen enkele minuten voor gestraft. Blijkbaar mag niemand een foutje maken al moet ik zeggen dat het wel een vieze foto was maar iedereen verdiend een tweede kans toch?

  Roel (52) 26 februari 2019
 • Pieter (60)
  Daten voor gevorderden 0 reacties

  Je zou dateplanet de website kunnen noemen waar de gevorderde online daters op zitten. Dateplanet is naar mijn weten op dit moment de beste datingwebsite die er op dit moment bestaat dus alle gevorderde daters hebben hier een profiel op gemaakt. Wanneer je hier dan andere mensen ontmoet waarmee het klikt dan kun je al heel snel vervolgstappen ondernemen en voor je het weet heb je met een van die mensen een date afgesproken voor het komende weekend. Dit vind ik allemaal heel erg prettig want zo hoort het ook te gaan vind ik. Wanneer je op kleinere datingsites zit waar het allemaal nog heel nieuw is voor de personen die hier op zitten, dan duurt het een eeuwigheid voordat ze met je in het echt willen afspreken, als dit er ten minste al van komt want heel vaak is het ook het geval dat dit niet gebeurt. Bij het daten voor gevorderden, hier dus, kun je al heel snel met iemand afspreken en boek je lekekr progressie.

  Pieter (60) 13 januari 2019
 • Sasja (41)
  Veroordeling 3 reacties

  Hierbij wil ik mijn veroordeling delen met jullie over de datingsite www.dateplanet.nl. Op het oog een simpele datingsite met weinig opties maar na betaling krijg je toch enkele opties extra. Er zijn waanzinnig veel profielen waarvan er ook wel heel veel offline zijn en die, naar mijn weten, ook niet online kwamen in de tijd dat ik er was. Ik moet zeggen, en ik ben niet snel positief, dat Dateplanet er wel uit springt onder de datingsites: in positieve zin dus. Ik had betaald met iDeal en ik zat hierna nergens aan vast, 1 maand erna was ik lidmaatschap af! Dan het feit dat het een betaalde datingsite is met veel beveiliging als het gaat om het weren van nep leden vind ik zeer prettig. Doe mij maar een betaalde datingsite met beveiliging en goede klantenSERVICE, dan een gratis datingsite waar je aan je lot wordt overgelaten. In een maand tijd heb ik 3 keer een koffie gedronken met mannen dus al met al een prima resultaat.

  Sasja (41) 6 januari 2019
 • Tim (47)
  Mooi maar aan de dure kant 1 reactie

  Ik vind dateplanet een mooie en goede website, wel vind ik hem aan de dure kant.
  Je betaalt €25 per maand en dat is alleen voor het chatten, wanneer je meer wilt doen moet je extra betalen.
  En hoewel het allemaal wel erg goed werkt en ik de extras en het chatten altijd wel betaal, denk ik achteraf bij mijn maandafschriften toch even van oeps misschien was het toch wel allemaal een beetje veel van het goede en moet ik volgende maand even rustig aan doen met betalen.
  Alleen ik ken mezelf en dan begint het hele riedeltje gewoon weer van voor af aan en heb ik weer pas na tijd spijt.
  Dit is niet de schuld van de site hoor, dat is gewoon mijn eigen zwakte.

  Tim (47) 4 januari 2019