Dateplanet
8,9

182 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,9 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 7.747 keer bezocht.

Reviews ( 182 )

 • Fredrik (28)
  10 dagen vip cadeau september aanbi... 0 reacties

  Zojuist gebruik gemaakt van de Super September Maand, zoals ze het zelf op de website aanbieden. Krijg je 30 plus 10 dagen gratis VIP cadeau. Voordeliger dan andere datingsites en daarbij veel meer actieve leden dus prima. Ik weet niet of ze vaker zulke deals en aanbiedingen hebben maar met deze ben ik wel blij, toch 25% korting.

  Fredrik (28) 15 september 2019
 • Renz (38)
  Veel updates 0 reacties

  Wat ik altijd mooi vind aan dateplanet is dat er vaak en veel nieuwe updates op komen iedere keer.
  Eens in de zo veel tijd dan zie ik ineens weer iets wat ze hier op veranderd hebben of gewoon wat hebben aangepast, en dat is eigenlijk altijd een positief iets.
  Voor mij betekenen die updates dat ze nog steeds met de site bezig zijn om deze te verbeteren en te optimaliseren en daar ben ik als lid erg blij mee.
  Zelf zit ik ook in de commerciële sector en ik weet hoe belangrijk het is om te blijven vernieuwen, zo niet dan zak je zo weg in de peiling.
  Ik vind dat dateplanet dit slim aanpakt en ik vond ook dat ze het goed doen!

  Renz (38) 23 juli 2019
 • Chris (37)
  Handig op de mobiel 0 reacties

  Heel veel van deze dating websites zijn oo de computer allemaal prima te gebruiken, maar wanneer je dan op je telefoon wilt inloggen dan is het een groot drama.
  De verhoudingen kloppen dan ineens niet meer of het loopt vast of je bent eindeloos aan het scrollen er is altijd wel wat wat niet klopt.
  Deze site heeft dat niet gelukkig, deze site is ten minste ook handig op de mobiel te gebruiken en werkt gewoon zoals het met allemaal zou moeten zijn.

  Chris (37) 26 mei 2019
 • Pieter (34)
  Ook voor de jongere daters 1 reactie

  Ik vind Dateplanet een hartstikke goede datingsite, ook voor de jongere daters onder ons. Op veel datingsites zie je dat het toch vooral de ouderen zijn die hier op zoek zijn naar een relatie. En de jongeren zitten dan weer vaker op de meer erotische websites, maar wanneer je van mijn leeftijd bent en je zoekt echt een relatie dan kan ik dateplanet absoluut aanraden! Het is een gevarieerde website met veel leuke lieve mensen er op die allemaal serieus op zoek zijn.

  Pieter (34) 28 april 2019
 • Tom (43)
  Positieve ervaring 1 reactie

  Zelf heb ik een hele positieve ervaring met dateplanet, hier ben ik ruim een kaar lang lid van geweest. Soms was ik betalend lid maar het grootste deel van de tijd was ik geen betalend lid en dat is hierbij prima. Op veel websites kun je dan eigenlijk niets keer beginnen als je niet een betalend lid bent maar dat is hier niet zo gelukkig. Zo kun je hier mensen toevoegen aan je favorieten als je niet betaald en die personen krijgen hoer een melding van, altijd een opsteker voor je ego lijkt me en soms nemen doe vrouwen hierna zelf contact op.

  Tom (43) 23 maart 2019
 • Henk S (34)
  geweldige datingsite 2019 1 reactie

  Dateplanet is een geweldige datingsite anno 2019 met veel opties en daarbij veel leuke profielen. Als man zijnde kom je hier wel aan je trekken want er zijn duizenden pagina's vol met actieve vrouwen dus daar is geen klagen over mogelijk. Klein puntje is dat alleen vrouwen met kroontjes kunnen chatten dus je moet kiezen of je een telefoonnummer stuurt naar iemand zonder kroontje of alleen gaat praten met vrouwen met kroontje. Persoonlijk heb ik ervoor gekozen alleen te gaan chatten met vrouwen met kroontjes want die zijn ook wat meer serieuzer en dan hoef je niet meteen van de datingsite af. Je betaald er immers wel geld voor.

  Henk S (34) 19 maart 2019
 • Roel (52)
  snel verwijderd 0 reacties

  Ik ben maar kort dit geweest van dateplanet in die dagen enkele leuke chat gesprekken gehad. Maar helaas ben ik toen toen door dateplanet van de site gegooid. Reden hiervan was dat ik een iets te blote foto in mijn profiel had gezet. Toen ik dat door kreeg wilde ik de foto verwijderen maar kreeg daar de kans niet voor. Binnen enkele minuten was mijn profiel verwijderd. Weg €50. Er viel verder niet met dateplanet te praten. Fout is fout en daar wordt je binnen enkele minuten voor gestraft. Blijkbaar mag niemand een foutje maken al moet ik zeggen dat het wel een vieze foto was maar iedereen verdiend een tweede kans toch?

  Roel (52) 26 februari 2019
 • Pieter (60)
  Daten voor gevorderden 0 reacties

  Je zou dateplanet de website kunnen noemen waar de gevorderde online daters op zitten. Dateplanet is naar mijn weten op dit moment de beste datingwebsite die er op dit moment bestaat dus alle gevorderde daters hebben hier een profiel op gemaakt. Wanneer je hier dan andere mensen ontmoet waarmee het klikt dan kun je al heel snel vervolgstappen ondernemen en voor je het weet heb je met een van die mensen een date afgesproken voor het komende weekend. Dit vind ik allemaal heel erg prettig want zo hoort het ook te gaan vind ik. Wanneer je op kleinere datingsites zit waar het allemaal nog heel nieuw is voor de personen die hier op zitten, dan duurt het een eeuwigheid voordat ze met je in het echt willen afspreken, als dit er ten minste al van komt want heel vaak is het ook het geval dat dit niet gebeurt. Bij het daten voor gevorderden, hier dus, kun je al heel snel met iemand afspreken en boek je lekekr progressie.

  Pieter (60) 13 januari 2019
 • Sasja (41)
  Veroordeling 3 reacties

  Hierbij wil ik mijn veroordeling delen met jullie over de datingsite www.dateplanet.nl. Op het oog een simpele datingsite met weinig opties maar na betaling krijg je toch enkele opties extra. Er zijn waanzinnig veel profielen waarvan er ook wel heel veel offline zijn en die, naar mijn weten, ook niet online kwamen in de tijd dat ik er was. Ik moet zeggen, en ik ben niet snel positief, dat Dateplanet er wel uit springt onder de datingsites: in positieve zin dus. Ik had betaald met iDeal en ik zat hierna nergens aan vast, 1 maand erna was ik lidmaatschap af! Dan het feit dat het een betaalde datingsite is met veel beveiliging als het gaat om het weren van nep leden vind ik zeer prettig. Doe mij maar een betaalde datingsite met beveiliging en goede klantenSERVICE, dan een gratis datingsite waar je aan je lot wordt overgelaten. In een maand tijd heb ik 3 keer een koffie gedronken met mannen dus al met al een prima resultaat.

  Sasja (41) 6 januari 2019
 • Tim (47)
  Mooi maar aan de dure kant 1 reactie

  Ik vind dateplanet een mooie en goede website, wel vind ik hem aan de dure kant.
  Je betaalt €25 per maand en dat is alleen voor het chatten, wanneer je meer wilt doen moet je extra betalen.
  En hoewel het allemaal wel erg goed werkt en ik de extras en het chatten altijd wel betaal, denk ik achteraf bij mijn maandafschriften toch even van oeps misschien was het toch wel allemaal een beetje veel van het goede en moet ik volgende maand even rustig aan doen met betalen.
  Alleen ik ken mezelf en dan begint het hele riedeltje gewoon weer van voor af aan en heb ik weer pas na tijd spijt.
  Dit is niet de schuld van de site hoor, dat is gewoon mijn eigen zwakte.

  Tim (47) 4 januari 2019
 • Zeus (60)
  Klacht over dateplanet 1 reactie

  Ik ben best goed te spreken over dateplanet omdat een goed werkende website is die geen absurd hoge prijzen vragen van mensen die dit geld niet kunnen missen.
  Waarom dan toch een klacht zou je denken, dat om de volgende reden.
  Ik ben 60 jaar oud en hiermee waarschijnlijk een van de oudste leden op de hele site misschien ben ik zelfs wel de oudste.
  Dat lijkt misschien leuk maar dat is het voor mij niet want op deze manier vind ik nooit een date als bijna alle leden van 40 jaar of jonger zijn.
  Hier mag van mij wel wat aan gedaan worden, anders is het voor mij noodzaak om een andere website te zoeken die geschikt is voor mijn leeftijd.

  Zeus (60) 1 januari 2019
 • Willem (46)
  Dateplanet nieuw 1 reactie

  Ik zit al een jaar op de website dateplanet, dus ik zie heel veel wat hier op gebeurd. Het blijft bij mij zeker niet onopgemerkt. En wat ik het mooie hier aan vind, is dat hier eens in de zo veel tijd heel regelmatig een vernieuwing plaats vindt op de website.

  Het is toch mooi om te zien dat de makers hiervan schijnbaar steeds bezig blijven om een website als deze steeds maar beter te blijven maken. Ik weet niet of dat bij de andere sites op dezelfde manier doen, maar hier valt het mij op.

  Willem (46) 22 december 2018
 • Gijs (36)
  Dateplanet en fake 1 reactie

  Je hebt zo veel fake profielen op het internet staan dat je hier helemaal gek van wordt.
  Daarom vind ik het echt heel erg goed dat dateplanet hier maatregelen voor treft om dit tegen te gaan.
  Dan voel ik me toch ‘veiliger’ ofzo, in ieder geval ben ik nu minder bang dat ik met een man zit te chatten terwijl ik denk dat ik met een vrouw chat enzo.
  Volgens mij gaat het er nu wel aardig netjes aan toe daar op de site, ik ben er wel over te spreken.

  Gijs (36) 2 december 2018
 • Bertha (45)
  Sapphire online geld restitutie 1 reactie

  14 dagen geleden had ik mijn account opgezegd na 2 dagen lidmaatschap te hebben gehad met als reden dat het niet is wat ik ervan had verwacht, waren teveel mannen die alleen op zoek waren naar seks. Ik vroeg de klantenservice om geld restitutie van de openstaande vip dagen. Ze mailden me dat ik het gehele bedrag terug kon krijgen en dat het binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan. Vandaag, 14 dagen later, heb ik het dan ook ontvangen. Pluim van mij. Had er eigenlijk al niet meer op gerekend dus een mooie meevaller.

  Bertha (45) 20 november 2018
 • Paul (62)
  Dateplanet goed of slecht 0 reacties

  Dateplanet is voor mij heel goed en belangrijk, het is voor mij de manier om in contact te komen met andere vrouwen. Ik ben niet meer in staat om er altijd maar op uit te gaan en allerlei verschillende dingen te gaan doen om andere mensen te leren kennen. Hier kan ik precies datgene doen wat ik nodig heb en hier zitten meer mensen die hetzelfde zoeken als ik. Doordat je op die manier al zo veel met elkaar deelt is de volgende stap helemaal niet zo groot. Het is zo goed dat mensen die hier op zitten allemaal op zoek zijn naar een relatie, want dan kun je gelijk belangrijke stappen zetten en elkaar beter leren kennen.

  Paul (62) 17 oktober 2018
 • Martin (43)
  Dateplanet de plek om een date te v... 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar een date, of dit nou met serieuze intenties is of niet, dan zit je wat mij betreft op dateplanet op de perfecte plek hiervoor.
  Best grappig dat de naam zo toepasselijk is hiervoor, want ik zie het inderdaad als een soort date planeet.
  Voor alle soorten relaties zijn hier wel mensen te vinden en dat vind ik ook ideaal.
  Want in principe zit ik op dateplanet omdat ik een nieuwe en monogame relatie zoek maar af en toe zoek ik ook gewoon een pleziertje en ook daarvoor zit je hier op de goede plek.
  Ik vind dat ze hier goed werk leveren.

  Martin (43) 6 oktober 2018
 • Jesse (34)
  Dateplanet review 1 reactie

  Dateplanet is voor mij een hele goede website! Het is vernieuwend en jeugdig, niet perse in de mensen maar ook in gebruik.
  Ik had altijd gedacht dat ik me nooit zou aanmelden op iets als een datingwebsite, omdat ik dacht dat dit voor oudere mensen zou zijn.
  Toch ben ik er wel beland en hier ben ik nu erg blij om. Er zitten veel meer leuke en jeugdige vrouwen (en mannen) op dan ik voor mogelijk had gehouden, waardoor het datingcircuit hier gigantisch is.
  Het lijkt wel het nieuwe tinder, maar dan mens vriendelijker. Het is veel minder een vleeskeuring dan die app.

  Jesse (34) 22 september 2018
 • bas (45)
  Dateplanet nepprofielen 1 reactie

  Ik kwam er achter dat er op dateplanet heel streng wordt gecontroleerd op nepprofielen. Op iedere site waar ik me aanmeld, test ik dit even door zelf een normaal en een nepprofiel aan te maken. Bij dateplanet was nog geen tien minuten later mijn nepprofiel al van de site afgehaald. En zo zijn ze door mijn keuring heen gekomen.

  Eigenlijk is het best jammer en ook best raar dat dit nodig is, maar ik laat het me niet overkomen dat andere mensen misbruik maken van mij en op deze manier ben ik zelf in staat om er achter te komen wat hier een goede site in is en wat niet. Dateplanet kwam in dit geval bij mij goed door de keuring!

  Verder is dateplanet gewoon een leuke en gezellige site zoals eigenlijk bijna iedere datingsite wel is. Het heeft veel opties en je kunt zelf kiezen voor een extra pakket aanschaffen of niet.

  bas (45) 10 september 2018
 • Gijs (46)
  Dateplanet beoordelingen slecht 1 reactie

  Dateplanet krijgt over het algemeen hier toch wel wat slechte beoordelingen, dit verbaasd me eerlijk gezegd een beetje.
  Ik ben een ervaren online dater en ik heb ook wel wat kennis betreft het internet en al die dingen hebben er wel voor gezorgd dat ik inmiddels redelijk wat kennis heb ontwikkeld over verschillende datingwebsites.
  Aan de hand hier van staat Dateplanet bij mij wel boven aan in de lijst, dus die mensen die hier niet over te spreken zijn hebben schijnbaar nog niet op andere sites gekeken.
  Wanneer ze dat hebben gedaan, zullen ze zeker weten daarna een stuk positiever zijn over deze website, hier ben ik zeker van.

  Gijs (46) 30 augustus 2018
 • Hans (52)
  fake of echt 1 reactie

  Ik vraag me bij dit soort websites altijd af of ze wel echt zijn of dat er allemaal fake oftewel nepprofielen op te vinden zijn. Maar op den duur moet je uiteindelijk toch een keer de sprong wagen en dat is de enige manier om hier achter te komen. Zelf heb ik het ook gedaan en dit heeft voor mij goed uitgepakt. Ik vind het zekerde moeite waard, ook voor andere mensen om hier een keer op te kijken. Ik heb veel interessante en leuke nieuwe mensen ontmoet en ik heb ook al met een aantal nummers etcetera uitgewisseld, dus dan geloof ik wel dat het een echt persoon is en niet een nepprofiel.

  Hans (52) 24 juli 2018

Plaats een review