DatePlanet
9,2

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet.

Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen/updates worden veel gemaakt.

DatingPlanet krijgt een 9,2 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst DatingPlanet:
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 57 reviews

Bezoek DatePlanet

https://www.dateplanet.nl

Reviews ( 57 )

 • Diederik (36)
  Dateplanet of Pepper ik kies Datepl... 1 reactie

  Ik vind www.Dateplanet.nl een van de betere datingwebsites van dit moment. Ik kom van Pepper, deze website is ook redelijk met veel actieve leden. Daar merk je echter dat ze veel dingen doen waar ik geen fan van ben zoals automatische incasso na aankoop. Bij Dateplanet houdt je abonnement simpelweg op als je dagen verlopen. Qua actieve leden staan ze ongeveer op gelijke hoogte dus het is maar net waar je van houdt.

  4 sterren waardering

  Diederik (36) 23 maart 2017
 • Tevreden klant (30)
  Nieuwe liefde gevonden op Dateplane... 1 reactie

  Ik heb mijn nieuwe liefde op Dateplanet gevonden ongeveer 3 weken geleden. We zijn nu aan het daten en het gaat de goede kant op. Dateplanet bedankt voor bewezen diensten. In 3 dagen tijd had ik al een goede conversatie met haar gehad. Jullie zijn het zeker waard! :)

  Groetjes een tevreden klant.

  5 sterren waardering

  Tevreden klant (30) 20 maart 2017
 • Rick (44)
  ontwikkeling 0 reacties

  Wat ik mooi vind aan deze site, is dat je af en toe ziet dat er iets nieuws is of dat er iets veranderd is. Ik vind het belangrijk dat mensen blijven ontwikkelen, zo ook met de sites. Het kan altijd beter, en dit betekent dus dat de makers hiervan hier ook nog druk mee bezig zijn. Ik zit zelf ook in het ict wereldje vandaar dat het mij waarschijnlijk opvalt, maar ik stel dit absoluut op prijs!

  5 sterren waardering

  Rick (44) 17 maart 2017
 • Kees (45)
  Erg jammer 4 reacties

  Lijkt leuk. Te weinig keuze om meerdere items te verwijderen. Dates niet op naam te zoeken, je moet de hele lijst af. Antwoorden van bezoekers zijn afwijkend t.o.v. een gemiddeld anwoord. Je vragen die je hebt gesteld worden niet beantwoordt. Zelfs jonge grut van 20jr tot 30jr jonger reageren op je profiel.
  Tot een afspraak komt het niet. De dames geven dan niet thuis.
  Te mooi om waar te zijn zoals het voorgespiegeld wordt.

  1 ster waardering

  Kees (45) 15 maart 2017
 • Lisa (24)
  Dateplanet nl review van Lisa 1 reactie

  Ik vind Dateplanet wel een leuke website met leuke mannen. Er zitten ook een paar tussen die met hun *** denken maar goed, deze blokkeer ik dan ook meteen. Het kost 25 euro maar dit is het uiteindelijk meer dan waard, nieuwe contacten leggen en daten is wel eenvoudig namelijk.

  Groetjes Lisa

  4 sterren waardering

  Lisa (24) 13 maart 2017
 • Wichard (57)
  leeftijdsgebonden 0 reacties

  Wat ik bij veel websites omtrent dat en vind, is dat het allemaal behoorlijk leeftijdsgebonden is.
  En bij bijna alle websites is dit voor mij negatief omdat de leeftijd daar lager is dan mijn leeftijd.
  Het komt er dan dus op neer dat ik daar vrij weinig te zoeken heb.
  Hier is dat echter niet zo, ook oudere mensen zijn hier veelvuldig te vinden, Super vind ik dat!

  5 sterren waardering

  Wichard (57) 12 maart 2017
 • Frank Westerhof (38)
  De ultieme test volbracht geen nep ... 2 reacties

  Ik heb me aangemeld als vrouw om te kijken wat Dateplanet.nl zou doen. Ik zou in deze een nep account zijn die zich anders voor doet dan dat ik daadwerkelijk ben. Na 5 minuten was mijn account verwijderd. Goed gedaan! Mijn e-mail was mijn echte mail met naam en mijn accountnaam was een vrouwelijke naam en geslacht ook als vrouwelijk aangevinkt. Dit hadden ze dus erg snel door wat er op duidt dat er geen nep leden op Dateplanet.nl aanwezig zijn.

  5 sterren waardering

  Frank Westerhof (38) 10 maart 2017
 • Rene (30)
  Mevrouw dacht dat ze belangrijker w... 2 reacties

  Vanmiddag me hierop aangemeld, leuke website waarbij registratie super snel verloopt. Meteen enkele dames die met me wouden chatten, prima maar er was Barcelona - PSG op tv, 6-1 winst! Dus ik zei tegen de dames dat ik dat even wou zien omdat het een machtig mooie wedstrijd zou worden. Zegt 1 van de vrouwen: Nou, je bent precies mijn ex, succes met voetbal maar mij hoor je niet weer HA HA. Mag een man niet even wat tijd voor zijn hobby? Over het paard getilde vrouwen zeg ik dan. Genoeg andere dames te vinden gelukkig.

  5 sterren waardering

  Rene (30) 8 maart 2017
 • Koen (44)
  mening bijstellen 0 reacties

  Ik was echt altijd enorm tegen het concept online daten! Hier durf ik ook eerlijk voor uit te komen, ik moest er gewoon niets van hebben. Nadat ik 10 jaar korte relaties gehad heb en andere contacten met vrouwen wat niet eens op relaties uit liep, moet ik toch bekennen dat ik online ben gaan kijken. En met succes, wat blijkt nou dat ik het hartstikke leuk bleek te vinden. De dames zijn helemaal niet oppervlakkig en goudzoekers, wat ik altijd dacht. Dat heeft dus ervoor gezorgd dat ik mij mening over het online daten heb bijgesteld.

  4 sterren waardering

  Koen (44) 6 maart 2017
 • Richard V (49)
  Nieuwe site 1 reactie

  Volgens mij is dit nog een hele nieuwe site of niet?! Of het ligt aan mij dat zou ook heel goed kunnen, maar ik had hier nog nooit van gehoord. Via een reclame advertentie kwam ik hier dan ook terecht. Ik vind het wel een mooie site zo op het eerste gezicht. Ben nu een week lid, maar alles is nog nieuw voor me..

  3 sterren waardering

  Richard V (49) 5 maart 2017
 • Rick (20)
  Teleurgesteld 3 reacties

  Op zich een geweldige site. Genoeg aanbod, leuke vrouwen, slim bedacht van VIP en de diamanten.
  Maar.... van een aantal vrouwen heb ik berichten gekregen die in de herhaling zijn gevallen, foto's die meerdere malen werden verstuurd en vragen die niet beantwoord werden. Nu heb ik slecht gehandeld en dit niet gerapporteerd en heb uiteindelijk tegen iemand gezegd dat ik het idee had dat een aantal accounts door computers werden bestuurd. Dit is me dan ook niet in dank afgenomen en per direct was mijn account verwijderd. Hier heb ik een mail op gekregen met een korte tekst dat het wel duidelijk was waarom mijn account verwijderd was.
  Na een aantal keer heen en weer een mail gestuurd te hebben bleek dat het om smaad zou gaan en dus dateplanet zwart zou hebben gemaakt. Hier heb ik een duidelijke uitleg op gegeven hoe dit niet klopt en als antwoord krijg ik erop "Akkoord, bedankt voor de uitleg"

  Ben nogal teleurgesteld in het handelen hiervan en raad daarom mensen aan die graag gesprekken met alleen maar foto's voeren om daadwerkelijk op deze site zich aan te melden, want veel meer gebeurt er niet.

  2 sterren waardering

  Rick (20) 2 maart 2017
 • Vincent de Haas (36)
  Alleen positieve punten over Datepl... 2 reacties

  De slogen van Dateplanet staat me wel aan: *Scoor snel en makkelijk dates op Dateplanet*. Heerlijk, een slogan waarvan je denkt: ja dat moet ik hebben! Ik heb er echt geen seconde spijt van gehad dat ik me hier heb geregistreerd en geld heb uitgegeven. Er zijn alleen maar voordelen aan deze datingwebsite ten aanzien van de anderen als:

  1. Registratie en profiel helemaal optuigen duurt +- 2 minuten. Bij de meeste andere datingwebsites ben je hier 1 uur mee bezig door een grote vragenlijst.
  2. Je zit niet vast aan een automatische incasso. Dit heb ik serieus nog nooit eerder gezien, TOP!
  3. De website is erg duidelijk en overzichtelijk.
  4. De voorwaarden is simpelweg 1 pagina die je even door kan lezen, dit is op andere datingwebsites ook wel anders. Eigenlijk hoort dit bij punt 3 duidelijkheid.
  5. Het aantal leden op deze website is enorm, hier geen date krijgen is inderdaad geen optie.

  Of ik aandelen in Dateplanet heb? Lijkt wel zo maar nee, helaas dat heb ik niet. Ben gewoon erg blij dat er datingwebsites bestaan die er zijn voor de klant in plaats van om geld te genereren.

  5 sterren waardering

  Vincent de Haas (36) 1 maart 2017
 • Jolie (55)
  te jong voor mij 1 reactie

  Op zich vind ik het hier allemaal leuk en vermaak ik me er ook echt goed, wat ik wel merk is dat de leden hier grotendeels onder de 40 zijn, laat staan 55. Dit vind ik wel jammer, daarentegen is de site wel erg mooi vergeleken met second love (waar ik ook zit). Misschien is het meer een kwestie van smaak, dat het jonge grut hier een beetje zit dat zou kunnen. Ik hoop dat er snel meer ouderen komen, zodat ik ok een kansje kan wagen

  3 sterren waardering

  Jolie (55) 26 februari 2017
 • Veerleq (34)
  Hot 1 reactie

  Deze website is echt een beetje de nieuwe tinder enzo geloof ik, het is in ieder geval helemaal hot.
  Daarom dacht ik waarom ook niet, ik probeer het gewoon een keer en heb me dus aangemeld.
  Niet zonder succes want heb daar een super leuke vent leren kennen!
  Heb er al me gedate en binnenkort gaan we voor ronde twee, dus ik kan wel stellen dat het een sutcces is geweest voor mij.

  4 sterren waardering

  Veerleq (34) 24 februari 2017
 • Koen (56)
  Weg naar de top 1 reactie

  Wanneer je een harde zakenman bent zoals ik en altijd veel moet reizen voor het werk, is het lastig om een relatie te kunnen onderhouden. Dit heb ik helaas vele malen op de harde manier gemerkt. Veel vrouwen houden hier niet van en zoeken dan een ander. Daarom heb ik me hier aangemeld en zo kom ik af en toe toch aan mijn 'pleziertjes'. Ik snap dat niet iedereen deze site hiervoor gebruikt, maar voor mij is het een goede uitkomst waar ik erg dankbaar voor ben.

  5 sterren waardering

  Koen (56) 22 februari 2017
 • Gijsje (47)
  niet opgelicht 1 reactie

  Op verschillende websites heb ik al een keer geprobeerd met een vrouw af te sprkeen, iedere keer weer zonder succes.
  Ik dacht laat ik het nog 1 keer hier proberen en dit keer gewoon met succes! Ik heb met de dame in kwestie afgesproken en we hebben een hartstikke leuke middag beleefd samen. Het is gewoon al fijn om in zo'n geval een keer niet te worden opgelicht. Pluspunt voor dateplanet!

  5 sterren waardering

  Gijsje (47) 21 februari 2017
 • Gregor (27)
  mwahh 1 reactie

  ik vind deze website een beetje mwahh, zozo zeg maar. Niet superleuk maar ook niet superslecht ofzo.
  Als het aan mij ligt zou alles gratis moeten zijn, maar aan de andere kant snap ik ook wel dat dat niet kan want er zijn natuurlijk lmensen die hier van moeten leven neem ik aan.
  Jammer alleen dat dit mij zo veel geld kost haha

  3 sterren waardering

  Gregor (27) 20 februari 2017
 • Jorn (24)
  Jonge generatie 1 reactie

  Op veel dating sites is het zo dat je pas vanaf een jaar of 40 veel mensen hierop ziet.
  Van mijn leeftijd (24) zijn er eigenlijk nooit veel mensen die op zoek zijn naar dezelfde dingen.
  Op deze site is dat gelukkig wel zo, ik weet niet hoe dit kan, maar ik ben hier zelf erg blij mee.

  4 sterren waardering

  Jorn (24) 19 februari 2017
 • Jan (63)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is best wel erg nieuw voor mij om zoiets te ondernemen. Ik ben zelf helemaal niet zo van het digitale allemaal en computers ben ik helemaal niet sterk mee.
  Gelukkig heb ik een zoon die me hier mee kon helpen. Alsnog is het best ingewikkeld allemaal, maar dat ligt denk ik meer aan mijn leeftijd dan aan de website zelf.
  wat ik wel mooi vind om te zien is dat er ook dames van mijn leeftijd hier te vinden zijn, en niet alleen maar jonge vrouwen.

  3 sterren waardering

  Jan (63) 18 februari 2017
 • Ferdinand (25)
  Dateplanet veel gebruikers maar ook... 1 reactie

  Veel vrouwen die op zoek zijn naar seks hier, dat is wat me echt op valt. Ik zoek juist een fijne vertrouwde relatie. Deze vrouwen zijn er ook wel maar dan moet je goed op de profielen lezen om daar achter te komen, je kan hier niet specifiek op zoeken. Misschien een update Dateplanet? Verder prima datingwebsite met een enorm aantal gebruikers.

  5 sterren waardering

  Ferdinand (25) 16 februari 2017

Plaats een review