• Arnold (58)
  Dateplanet nep 3 reacties

  Ik heb een tijdlang gedacht dat Dateplanet één grote nep was, maar daar ben ik later toch op terug gekomen.
  Vandaar ook dat ik het kenbaar maak, want ik vind dat als je fout zit dat je dat ook gewoon moet toegeven.
  Dateplanet is een hele mooie en goede site, maar alles gaat er zo soepel dat ik dacht dit kan niet allemaal zo gemakkelijk gaan.
  Daar moet iets niet helemaal pluis zijn, maar dat is dus niet zo.
  Volgens mij is er niets nep en daar ben ik heel erg blij om.
  Ik denk dat het soms onderschat wordt hoe veel mensen er wel niet op dating sites zitten en daardoor zitten er ook heel veel prachtige jonge dames op, waarvan ik dacht dat dit helemaal niet mogelijk zou zijn.
  Vandaar dat ik ook dacht dat het geen echte profielen zouden zijn, maar allemaal nep profielen.
  Ik heb mijn twijfels ook een aantal keer naar deze vrouwen uitgesproken en toen heb ik (heel terecht) de wind van voren gekregen van hen, hoe ik het in mijn hoofd haalde om dat tegen hun te zeggen.
  Ik ben nu nog steeds lid op de site en ik heb mijn twijfels allemaal overboord gegooid, nu kan ik ook heerlijk genieten van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft.

  Bezoek Dateplanet

  Arnold (58) 3 mei 2018
  • (42)

   Ik snap wel waar je twijfels vandaan komen over dat Dateplanet nep is en ik vind dat ook helemaal niet zo raar. Volgens mij zijn er veel meer mensen die twijfels hebben bij allerlei soorten dating websites en jij had dit dus bij Dateplanet. Je hoort ook gewoon vaak dat er dingen nep zijn op datingwebsites en dan raak je toch al snel een beetje achterdochtig. Ook ik heb dat gevoel wanneer ik een hele mooie en vooral jonge vrouw hier tegen kom, dat lijkt dan haast een beetje te mooi om waar te zijn dat je hier toch voorzichtig in bent en je jezelf er niet volledig in durft te storten. Maar aan de andere kant moet je ook maar denken dat die vrouwen ook gewoon op zoek zijn naar een leuke man om de eenzame avonden mee te delen denk ik dan en wat zou ik graag die man zijn bij sommige van deze beauty's!

   Guido (42) 3 mei 2018
  • (59)

   Ik kende dat helemaal niet dat je allemaal nep websites hebt, waarvan jij dacht dat Dateplanet dat ook was. Totdat ik het een keer in het nieuws voorbij zag komen. Ik was altijd heel goedgelovig in alles en ik had met heel veel vrouwen online contact op het gebied van dating. Dat is inmiddels al een tijd geleden en het was trouwens ook niet op Dateplanet. Maar sindsdien ben ik er wel beter op gaan letten en je ziet inderaad regelmatig iemand voorbij komen waarvan de feiten niet helemaal kloppen of iemand die zichzelf tegen spreekt. Dus in principe brengt Dateplanet zich hier heel netjes van af.

   Dateplanet is in dat opzicht nog een vrij nieuwe website gericht op dating en wat ik begreep hebben ze ook strenge maatregelen genomen om die nep mensen te voorkomen en dit zo veel mogelijk te voorkomen. Ik ben hier nog niemand tegengekomen die zichzelf tegenspreekt, zoals ik eerder aangaf wat bij andere websites wel regelmatig gebeurt. Of iemand die foto's op haar profiel heeft staan waarvan je gewoon zeker weet dat dat niet klopt.

   Samuel (59) 3 mei 2018
  • (38)

   Mij is de vraag ook wel eens gesteld of ik een fake profiel ben of dat ik een echte vrouw ben en mijn echte naam etc. gebruik. Als je er over nadenkt is het eigenlijk belachelijk dat mensen denken dat het uberhaupt mogelijk is om een nep profiel aan te maken en dat er ook echt mensen zijn die hier in trappen. Tuurlijk zullen ze dit heel gehaaid doen, maar je hebt zelf ook ogen in je hoofd lijkt me. Ik voelde me enorm beledigd toen mij dit gevraagd werd en ik zal duidelijk zijn, het is een enorme afknapper als een man je vraagt of je nep bent of echt. Daarna was het voor mij gelijk over bij diegene, ik heb het afgekapt en sindsdien niet meer met hem gesproken.

   Rebecca (38) 3 mei 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet