• Greg (52)
  klacht of positief 2 reacties

  Ik ben heel erg dankbaar voor de site Dateplanet, want dankzij deze website heb ik mijn nieuwe verloofde leren kennen.
  Wat begon als een beetje onschuldig chatten en vooral dollen, liep uit op iets heel moois en wat langdurig blijkt te zijn.
  Mensen zijn tegenwoordig zo negatief over alles wat je maar kunt verzinnen, maar over deze site kun je volgens mij niet negatief zijn.
  Ik kan niet anders dan al mijn lof benoemen over deze site, want ik heb er ontzettend veel aan te danken.
  Als dateplanet er niet was geweest, dan was ik hoogstwaarschijnlijk ook nog steeds een oude single man geweest zonder ook maar enige hoop op een nieuwe relatie.
  Ik dacht altijd dat ik niet zo veel behoefte had aan een nieuwe liefde, maar wanneer je dat dan ervaart dan heb je pas door wat je al die tijd wel niet hebt gemist.

  Bezoek Dateplanet

  Greg (52) 18 juni 2018
  • (61)

   Wat fijn dat je helemaal geen klacht over dateplanet hebt maar juist een positieve ervaring!
   Dit hoopte ik al een beetje te vinden want ik ben sinds kort weer op zoek naar een leuke vrouw waar ik een relatie mee kan starten.
   Lange tijd stond mijn hoofd hier helemaal niet naar en zat ik helemaal niet te wachten op een vrouw in huis en al helemaal niet op een relatie, maar sinds kort merk ik dat ik weer behoefte heb aan die warmte en genegenheid in mijn huis en in mijn bed.
   Ieder mens, hoe naar je vorige relatie ook ten einde is gekomen, heeft op den duur weer behoefte aan liefde. Wat je leeftijd ook mag zijn, dat heeft hier niets mee te maken.

   Willempie (61) 18 juni 2018
  • (31)

   Dit zijn van die scenario's die je hoopt te lezen inderdaad, dat zou toch wel helemaal perfect zijn als dit zou uitkomen. Toch mooi om te zien dat het schijnbaar wel mogelijk is want ik, dacht altijd dat je dit alleen in de reclames zou zien en dat dit in het echt toch nooit zou gebeuren. Maar ik heb ook al twee dates gevonden op deze site, nog geen bruiloft te bekennen hoor dat niet, maar het begin is er zeker. Ik vind ook dat hier heel veel mooie en liefdevolle vrouwen te vinden zijn, dus wie weet wacht ons een even mooie toekomst als Greg hier tegemoet.

   Nick (31) 18 juni 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet