Dateplanet
8,7

192 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (192)

 • Felix (34)
  Moeilijker dan het lijkt 1 reactie

  Er wordt altijd zo luchtig en makkelijk over gedaan als je de teksten op de site leest; maar het is mij al vaker opgevallen dat het helemaal niet zo makkelijk om bijvoorbeeld een leuke date te vinden met iemand. En dan moet je ook nog geluk hebben dat diegene dezelfde ideeen heeft als jij.

  Felix (34) 21 januari 2018
 • Ferdinand (36)
  klacht dateplanet 4 reacties

  Hallo allemaal,

  Gisteren 16-01-2017 een pakket aangeschaft om onbeperkt te kunnen chatten op de website Dateplanet.nl rond 18:00 uur. Helaas geen pakket gekregen terwijl het geld wel van mijn rekening was gehaald dus nogmaals een betaling geprobeerd uit te voeren, hetzelfde verhaal. Contact opgenomen met de klantenservice, deze zeiden in eerste instantie dat het wel goed zou komen dus even gewacht. Rond 23:00 nogmaals gemaild want ik had nog steeds geen kans op het versturen van berichten. Plots rond 23:30 werd mijn VIP toch actief gezet en kon ik chatten.
  Bleek dat ABN AMRO, mijn bank, een storing had waardoor het iDeal systeem van Dateplanet geen contact kon leggen met ABN om te checken of de betaling was voltooid. Dit was tevens vanochtend op het nieuws dus de reden was gegrond. In principe goed geholpen dus mag dan ook niet klagen. Heb wel 2 maal betaald, dubbel dus, 1 betaling hiervan zal worden terug gestort op mijn rekening.
  Al met al goed en snel geholpen, nu eens kijken wat ik aantref op de website door met de leden in gesprek te gaan.

  Ferdinand

  Ferdinand (36) 17 januari 2018
 • Karel (53)
  Effectief 1 reactie

  Deze site heeft heel veel goede dingen en ik ben altijd op zoek naar datgene wat het meest effectief is. Deze site is:
  - niet te duur
  - veel leden
  - niet ingewikkeld in gebruik
  - goede klantenservice
  - niet perse nodig om te betalen

  Al deze dingen zorgen ervoor dat ik het een hoge ranking geef.

  Karel (53) 13 januari 2018
 • Yannick (33)
  Lekker jeugdig 1 reactie

  Ik zag het iemand anders ook al een keer noemen, maar wat is het toch prettig om op een site te komen die niet bomvol opaatjes en omaatjes zit. Waar ook gewoon jongere mensen van in de twintig en dertig op zitten. Dat zie je bijna nergens en natuurlijk is het best grappig als je die oudere vrouwen achter je aan hebt, maar op den duur gaat de lol daar ook wel van af want dat is niet de bedoeling natuurlijk. Hier heb ik ook jongere vrouwen achter me aan en dat is wat ik graag wil.

  Yannick (33) 7 januari 2018
 • Giel (40)
  Goed 1 reactie

  Dateplanet is een site die waarmaakt wat het beloofd. Ze zeggen dan je vrouwen in alle leeftijden en met alle uiterlijkheden hier kunt vinden en dat is ook zo. De site zelf ik makkelijk te gebruiken en laatst had ik een vraag en die werd heel snel behandeld. Dus ondanks dat het een commerciële site is, wordt er echt wel rekening gehouden met de mensen die er op zitten en deze worden ook goed behandeld.

  Giel (40) 5 januari 2018
 • Bert (52)
  Resultaat 1 reactie

  Nou, het nieuws dat ik nu heb mag ook wel in de krant hoor. Ik heb gewoon al twee dates gehad en die heb ik allebei gevonden op de site dateplanet. Ik zit nu al zes jaar op sites als deze maar hier heb ik nooit een dat kunnen vinden. Nu zit ik drie maanden op dateplanet en ik heb al twee dates gevonden. Dat had ik echt niet verwacht, maar ik ben er wel ontzettend blij mee. Alleen jammer dat me dit niet eerder gelukt was op andere sites, dit is dus een groot pluspunt voor dateplanet.

  Bert (52) 3 januari 2018
 • Jeffrey (26)
  Jongeren 1 reactie

  Eindelijk een keer een website waarbij er ook meer dan genoeg jongeren op te vinden zijn. Ik vind datingsites altijd erg leuk, met als belangrijk punt dan wel dat er jongeren zijn en dat het niet alleen maar 50+ mensen zijn. Dan had ik beter een avondje bij mijn ouders kunnen gaan zitten. Dat is hier dus niet nodig geweest, omdat er heel veel mensen van mijn leeftijd hier zitten en die durven toch meer en wat meer uitdagender dingen te doen dan de iets oudere mensen. Dat maakt het spannnend en dat houdt het voor mij leuk en zorgt er zo voor dat ik iedere dag opnieuw terug kom op de site dateplanet.

  Jeffrey (26) 2 januari 2018
 • Victor (53)
  Kans op ontbijt 1 reactie

  Wanneer je met iemand chat op dateplanet is er ook daadwerkelijk een vrij grote kans dat er op den duur een echte date uit voort komt. Dat is normaal gesproken lang niet altijd het verhaal op dit soort websites. Meestal is het chatten en niet meer. Hier heb ik al vaker gehad dat ik uiteindelijk wel een date met iemand heb gehad. Wanneer die date een beetje goed gaat, maak je zelfs nog kans dat het duurt tot aan het ontbijt de volgende dag als je een beetje geluk hebt natuurlijk. Ik vind het een heel belangrijk element voor een datingsite dat de kans op een daadwerkelijke date ook groot is, anders is de geloofwaardigheid van de site maar nihil. Daar heb ik hier dus in dit geval niets over te klagen.

  Victor (53) 1 januari 2018
 • Bob (57)
  Tweede kans 1 reactie

  Vaak als je op een date website zit en je bent over de 40 dan ben je of op zoek naar een tweede kans of je bent een moederskindje die eindelijk een keer uit huis moet. Ik hoor bij de eerste variant, helaas is mijn huwelijk gestrand na 15 mooie jaren en twee prachtige kinderen. Inmiddels ben ik er weer aan toe om op zoek te gaan naar iets nieuws en daarom heb ik mij aangemeld bij dateplanet. Volgens mij duurde het nog geen week voor ik haar heb leren kennen, mijn nieuwe liefde. Ik had nooit verwacht dit zo snel te vinden, maar het is me gelukt. Ik ben gelukkiger dan ooit, dankzij dateplanet.

  Bob (57) 28 december 2017
 • Terrence (45)
  Wisselend 1 reactie

  Ik ben nu al een tijdlang lid op dateplanet en ik heb al die tijd veel aanspraak gehad van veel verschillende en prachtige vrouwen. Meer dan ik al die tijd had durven hopen en dromen. Maar ondanks al die aansprak van deze vrouwen, heb ik nog geen enkele echte date gehad met 1 van deze vrouwen. Dat is meer dan teleurstellend, ik zit niet voor alleen het chatten op deze site. Ik wil uiteindelijk wel meer dan dat alleen.

  Terrence (45) 28 december 2017
 • jan (47)
  grote twijfels 1 reactie

  Zit er nu een paar weken op wat me opvalt zijn een paar zaken die mij grote twijfels geven over de betrouwbaarheid van de site .Waarom vragen veel vrouwen gelijk om foto s ook intieme foto s r staan toch meestal profiel foto s op dat geeft te denken toch dat daar meer achter zit .als je geen foto wil sturen hoor je niks meer van de z.g interesse gewoon bulshit krijgen ze er geld voor zou je denken .Dan krijg je van die bloemetje boel of wat ben je knap teksten je reageert en hoort niks meer verder ook vreemd toch . Nu komt ie het is frappant dat geen enkele vrouw hier kinderen heeft volgens hun profiel dat geeft zeer zeker te denken voor de goed verstaander . Geldklopperij voor de man dus kolkgeld noemen we dat

  jan (47) 25 december 2017
 • Gideon (38)
  Datplanet nieuw 1 reactie

  Dateplanet is een site die nog nieuw is volgens mij, maar wanneer je niet naar het aantal leden kijkt, want dit is niet zo heel veel, is het verder een prima site. Het zou wel fijn zijn als er nog meer leden op komen maar dat terzijde, ik ben zeker niet ontevreden.

  Gideon (38) 23 december 2017
 • mark (33)
  opzet dateplanet 7 reacties

  het leek een leuke site te zijn dat dateplanet, zo gauw ik me had aangemeld stroomden de berichten binnen, ik dacht nou weet je wat ik neem een abbonementje van 25 euro dan kan ik terug reageren. echter vroegen de vrouwen al snel om foto,s te gaan sturen, waarvoor je, jawel nog een extra abbonement moest aanschaffen van 25 euro. nu snap ik dit wel omdat je wat meer van elkaar wilt zien, vind het alleen jammer dat het geld kost.
  ik heb die gene dan ook gevraagd hoeveel ze er voor betaald krijgt om mensen zo ver te krijgen om diamanten te kopen, en of dat een beetje loont. echter reageerde ze hier boos op terug en , tada mijn vip abbonement van nog geen dag oud is verdwenen. en ga dan ook hier werk van maken om mijn geld terug te krijgen , en zo niet dan gaan we het ophalen!

  mark (33) 12 december 2017
 • Gert (49)
  Veilig 0 reacties

  Dit is een Site waar veel vrouwen en misschien ook wel mannen zich veilig kunnen voelen
  Tegenwoordig is het oplichten via internet weer echt een dingetje geworden en is iedereen bang om mensen te vertrouwen.
  Je hoort steeds vaker dat mensen zich voordoen als iemand anders en dat je dan mooie dingen beloofd en dat het niet waar blijkt te zijn.
  Hier is het volgens mij gewoon veilig en is iedereen gewoon wie die zegt dat het is.

  Gert (49) 8 december 2017
 • Marianne (40)
  Veel mannen die niks willen 1 reactie

  Hallo allemaal, ik ben Marianne en heb 1 maand gebruik gemaakt van Dateplanet.nl. Helaas zijn er heel veel mannen op Dateplanet die alles willen behalve daten, sterker nog, ik krijg het idee dat ze een foto van iemand anders gebruiken. Als ik vraag om een foto is er altijd wel een smoes: ze hebben geen krediet, geen foto, telefoon kapot, en zo gaat het maar door. Desondanks hebben ze 1 foto op het profiel gekregen van zichzelf, ja, wie geloofd dat? Ik niet. Om dan maar te zwijgen over het feit dat veel mannen gaan zeuren als je gaat vragen om een foto identificatie, ze roepen meteen dat je nep bent omdat je vraagt om een foto. Ja, echt waar.... Uiteindelijk is het me gelukt om 3 ontmoetingen te hebben met mannen uit mijn omgeving maar het is niet makkelijk, de meeste mannen krijg je zoveel irritatie van dat je de jeuk overal voelt. Be warned.

  Marianne (40) 4 december 2017
 • Karin (43)
  Spannend maar leuk 1 reactie

  Voor mij is dit allemaal zo ongemakkelijk en dat maakt het ook allemaal enorm spannend. Maar tot nu toe heb ik nog geen nare dingen meegemaakt en is het allemaal heel erg leuk en zo maakt dit het ook op een leuke manier spannend. Ik voel me net weer een tiener die voor het eerst aan het daten is alles nog nieuw. Zo is online daten ook nieuw voor mij, zo leer je altijd nog weer wat nieuws, hoe oud je ook bent.

  Karin (43) 8 november 2017
 • Menno (46)
  Telefoon 1 reactie

  Ik heb geen app van dateplanet, maar ik zit wel gewoon op mijn telefoon op deze site maar dan gewoon via internet. Heel vAk met andere sites kloppen de afmetingen dan niet neer of de site doet raar en alles staat ineens op een andere plek. Dat is hier gelukkig niet zo, alles doet het nog normaal en dat is gewoon hartstikke goed.

  Menno (46) 3 november 2017
 • Nico (26)
  ontevreden 2 reacties

  Zeer ontevreden .heb de 27 st een vip aan gemeld .en krijg er naar steeds vruchten van vrouwen die foto's willen zien zo dat ik diamenanten koop . Hier bij meld ik dat het een nep profiel is .en word vervolgens verwijder van de pagina en krijg een mail dat ik ongepaste reacties plaats en dat onze site er geen bevat .Nee nee .en dan krijg ik me geld niet terug .en die vrouwen die naakt foto's sturen wat nep zijn .dat mag wel he een groote oplichting naar mijn weten .probeerde het netjes te regelen maar kwamen me iet tegen moet .dus naar mijn weten een groote slechte date site .en nu kunne ze mijn reactie wel verwijder maar plaats het weer op nieuw

  Nico (26) 30 oktober 2017
 • Ferdy (33)
  Positief over dateplanet 0 reacties

  Ik lees heel veel verschillende berichten over dateplanet hier, de een positief en de ander negatief. Zelf ben ik eigenlijk heel positief, met als reden dat wanneer je geen betalend lid bent, je ook gewoon mensen in je favorieten lijst kunt zetten en andere dingen. Bij veel websites kan dir pas wanneer je betaald hebt en dat vind ik niet goed. Hier is de keus groter en kan je best veel zonder een betaling te hoeven doen. Zelf ben ik helemaal niet van het betalen voor zoiets, dat zou niet nodig hoeven zijn vind ik. Je betaald toch ook niet voor Facebook denk ik dan.

  Ferdy (33) 21 oktober 2017
 • Luuk (45)
  Mening dateplanet 1 reactie

  Dateplanet is een van de twee dating websites waar ik lid van ben en dan is het ook wel de minder goede denk ik. Ik merk ook aan mezelf dat ik vaker op ... zit dan op dateplanet, het gekkke is alleen dat ik dan weer niet zo goed weet waarom dat is. Het is niet heem duur, maar het is het gewoon net niet. Wat niet is kan nog komen, zeggen ze altijd toch

  Luuk (45) 15 oktober 2017
 • Pieter (36)
  Positief geen enkele klacht te noemen 0 reacties

  Ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die over deze website reviews schrijven, deze zijn veelal hier wel te lezen. Het is voor een datingwebsite denk ik heel moeilijk om het ieder naar zijn wens te maken aangezien je te maken hebt met mensen die veelal wat anders zoeken. Ik heb gemerkt dat op Dateplanet eigenlijk alle mensen welkom zijn. Ik heb met mensen gechat die op zoek waren naar vriendschap, spanning en liefde. Ook zijn er mensen die het wel zien, die eigenlijk alles zoeken, het ligt er maar net aan wat voor man/vrouw er op zijn/haar pad komt. Door de honderdduizenden leden krijg je hier eigenlijk altijd wel wat je wenst, ikzelf ben verhuisd naar een andere stad waar ik niemand kende. Door Dateplanet heb ik enkele leuke contacten op gedaan, weliswaar met enkele dames, waar ik nu soms een kopje koffie mee drink puur gebasseerd op vriendschap. Ik kan me niet indenken dat iemand negatief kan zijn over deze datingwebsite die, als enige datingwebsite, luistert naar de klant. Ze hebben bijvoorbeeld geen automatische incasso, waar ik persoonlijk een hekel aan heb. Dat er talloze actieve leden zijn die veelal allemaal terug chatten is natuurlijk ook positief te noemen. Natuurlijk, het kost 25 euro en dat is jammer maar de service daarentegen is prima, een 24 uurs service die je helpt wanneer nodig.

  Als je echt negatief bent over deze datingwebsite en het lukt je niet om een date te krijgen denk ik dat je eerst eens bij jezelf te rade moet gaan, want naar mijn mening is het voor iedereen makkelijk om met andere mensen in contact te komen. Wat je daarna hiermee doet is natuurlijk aan jezelf.

  Pieter (36) 9 oktober 2017
 • Guido (45)
  Leuke site maar beperkt 1 reactie

  Eigenlijk is het exact zo, zoals ik mijn titel heb genoemd. Ik vind het echt een leuke site maar wel een beperkte site. Zowel het aanbod danes dat hier te vinden is als wat er allemaal mogelijk is op de site zelf, ik had persoonlijk graag wat meer opties op de site gezien.

  Guido (45) 30 september 2017
 • Jurgen (34)
  Gratis ook opties 1 reactie

  Betalen is hier niet noodzakelijk. Je kunt er voor kiezen om gratis member te worden maar dan heb je wel minder mogelijkheden dan wannee je betalend lid bent maar dat spreekt voor zich. Het is dus wel mogelijk en er zijn wel opties wanneer je niet betaalt.

  Jurgen (34) 24 september 2017
 • Niels (47)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is echt zo'n website waaraan je gelijk kunt zien dat het nog een nieuwe site is. Sommige mensen vinden dit geen goed teken maar ik juist wel. Nieuw betekent ook vernieuwing en dat is in mijn ogen altijd goed. Je moet mensen ook de kans geven om dingen te vernieuwen en te verbeteren en dat is wel wat er hier gedaan wordt

  Niels (47) 15 september 2017
 • Bill (52)
  Geloof er niets van 1 reactie

  Wanneer je hier online bent wordt je al snel door verschillende vrouwen en meiden benaderd. Vaak willen ze meer dan alleen praten en dan gaan mijn nekharen al overeind staan. Ik weet hoe vrouwen zijn en zij doen bepaalde dingen alleen als ze iets van je nodig hebben. Met andere woorden, ik geloof er niets van

  Bill (52) 10 september 2017