Dateplanet
8,7

192 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (192)

 • Benny (57)
  Dateplanet klacht 4 reacties

  In het begin was ik helemaal niet zo goed te spreken over de website dateplanet en heb ik een klacht gestuurd naar de klantenservice hiervan. Deze werd echter heel snel opgepakt en hier werd meteen wat mee gedaan en dat hoort wel zo. Maar dat is helaas niet overal zo, maar bij Dateplanet dus wel. Een tijdje later, toen ik weer online kwam na een pauze om even wat te eten, was het ook gelijk al opgelost. Dit vind ik wel super van ze.

  Waar ik helaas nog meer op terug moet komen bij Dateplanet is dat ik in het begin enorm sceptisch was over het feit dat je met mensen een echte date af kunt spreken. Ik was van mening dat dit nooit goed zou gaan en dat het allemaal oplichters zijn die dit met je afspreken, dus dat je of ineens heel iemand anders ziet op de date of dat er zelfs helemaal niemand komt opdagen. Tegen beter weten in heb ik het toch maar een keer geprobeerd, na van verschillende mensen gehoord te hebben hoe leuk dit is. En tot mijn verbazing kwam de vrouw waar ik ook mee had gechat daadwerkelijk opdagen op de date die wij afgesproken hadden. Ik heb dit zelfs nog met haar besproken, dat me dat wel lichtelijk verbaasde en het grappige was dat zij dat precies zo had. Ook zij was bang geweest voor één of andere engerd of dat er niemand zou komen, dus ik was niet de enige. Vandaar dat ik dit wel even recht wil zetten, want schijnbaar kan het dus wel echt dat je met iemand afspreekt en dit ook echt goed komt.

  Benny (57) 29 april 2018
 • Lucas (33)
  Matige site 0 reacties

  Dateplanet is in mijn ogen een matige dating site.
  Ik denk er op deze manier over omdat ik het eingelijk een hele leuke en gezellige site vindt!
  Maar dan bedenk je je ineens dat je op de site gekomen bent imdat je op zoek bent maar een relatie en ik heb mijn twijfels of dat hier alwel mogelijk is.
  Daar verliezen ze bij mij dus wel wat flinke punten op vandaar een matige maar gezellige website.

  Lucas (33) 27 april 2018
 • Diederik (55)
  Niet op je geld uit 1 reactie

  Ik vind het zo fijn en zo'n verlichting dat deze site niet alleen maar op je geld uit is zoals de meeste dating sites!
  Overal waar je komt, moet je ten eerste handenvol geld betalen voor alleen een account en dan kom je er daarna ook nog eens achter dat al die extraatjes niet gratis zijn, zoals ze het eerst deden lijken.
  Ik zeg niet dat hier wel alles gratis is, maar de prijzen die hier gevraagd worden zijn ten minste van normale hoogte en eigenlijk voor iedereen wel te doen.
  Ik ben hier al enige tijd lid en ik heb al met vijf prachtige vrouwen een date gehad, en met die laatste heb ik zelfs volgende week de vervolgafspraak staan.
  Dus voor dat mag ik dateplanet wel uit de grond van mijn hart bedanken!

  Diederik (55) 22 april 2018
 • Thijs (42)
  Dateplanet uitkomst voor mij 2 reacties

  Wauw ik wou dat ik eerder kennis had gemaakt met dateplanet, dan had ik nu misschien wel al een hele leuke relatie gehad. Dat zou toch geweldig zijn?!
  Voor mij is deze site echt een uitkomst en ik zou het wel aan alle mensen willen aanraden om zich hier aan te melden.
  Ik had nog maar net een account hier aangemaakt en de leuke vrouwen kwamen als bosjes op me af, bij wijze van spreken. Ik heb zelfs al twee keer een date met één van deze vrouwen in real life gehad en ik heb me laten vertellen dat dat best wel bijzonder is en dat je dat op de meeste dating websites echt niet zal lukken.
  Helaas zijn deze dates op niets uitgelopen, maar dat vind ik niet eens erg.
  Ik heb ten minste de mogelijkheid gehad om dit verder te kunnen onderzoeken in plaats van er alleen maar naar blijven gissen.
  Op dit moment ben ik ook weer met drie verschillende vrouwen aan het chatten en wie weet volgt daar wel een leuke date op en misschien zelfs wel meer.
  Ik hoop het in ieder geval wel en ik vind dat dateplanet alle lof verdient die ze krijgen!

  Thijs (42) 22 april 2018
 • Roel (46)
  Het is je geld waard 0 reacties

  Wanneer je geld betaald voor dingen als dit, dan vind ik het altijd maar de vraag of het het wel waard is en de enige manier om daar achter te komen is door her daadwerkelijk uit te proberen. En dit heb ik dis gedaan en ik moet zeggen dat ik het mijn geld zeker weten waard vind. Ik ben heel erg blij dat ik het heb aangedurfd om de spring te wagen en ik heb biggen moment spijt gehad van het aanmelden vn mijzelf op deze website.

  Roel (46) 2 april 2018
 • Wimpie (43)
  Reteslecht 2 reacties

  Wat een pieeeeeeeep site is dit! Echt een belachelijke reteslechte site. Ik vind 25 euro veel te veel geld voor iets als dit, ik snap er de ballen van. Bij ons op het kamp zouden we hier echt geen geld voor vragen, dan was het lekker gratis. Snap niet dat er mensen zijn die hier voor dokken

  Wimpie (43) 24 maart 2018
 • Hans (55)
  Duur maar wel goed 1 reactie

  Ik vind deze site behoorlijk aan de prijzige kant met 25 euro per maand. Er zijn veel websites die toch zo’n tien euro goedkoper zijn dan deze website. Daarentegen vind ik het wel een hele goede site en daar heb ik die tien euro extra dan best wel voor over. Het is een professioneel site waar ik graag nieuwe mensen op leer kennen.

  Hans (55) 4 maart 2018
 • Jack (49)
  Top 5 1 reactie

  Deze datingwebsite hoort zeker in de top 5 van alle dating websites te staan! Ik weet heel goed dat er nog wel meer websites te vinden zijn die het ook hartstikke goed doen en die niet te duur zijn, maar dit is er absoluut 1 van. Ik ben ontzettend tevreden en ik heb al heel erg veel leuke nieuwe dames ontmoet, die ik zonder deze site nooit ontmoet zou hebben.

  Jack (49) 24 februari 2018
 • Rianne (37)
  Dateplanet prima datingwebsite maar wel met gekken 1 reactie

  Dateplanet is een datingwebsite waar je rekening moet houden met veel aandacht, wat in principe positief is, maar ook het feit dat hier veel gekken tussen zitten. Mannen die meteen maar vragen om een telefoonnummer, of die hun pielemuis op een foto in de chat sturen. Natuurlijk, je kan ze blokkeren, het blijft echter irritant. Verder weinig aan te merken op deze website, zitten ook wel lieve mannen tussen bovendien. Oja, wel jammer dat je moet betalen voor onbeperkt chatten, 25 euro per maand. Als je dan nog gebruik wilt maken van extra opties betaal je nogmaals 25 euro. Dit doe ik niet, 25 euro vind ik genoeg.

  Rianne (37) 23 februari 2018
 • Ton (61)
  Dateplanet verwachting 0 reacties

  Dateplanet beloofd best veel en dat schept een verwachting bij de mensen die zich hier aanmelden of al een tijd een account hebben. Toch vind ik dat bij deze website niet vervelend, omdat ze de verwachting ook waar durven maken. Geen loze beloften dus hier, maar gewoon een verwachting scheppen die uit komt. Ik kan dit wel waarderen.

  Ton (61) 26 januari 2018
 • Felix (34)
  Moeilijker dan het lijkt 1 reactie

  Er wordt altijd zo luchtig en makkelijk over gedaan als je de teksten op de site leest; maar het is mij al vaker opgevallen dat het helemaal niet zo makkelijk om bijvoorbeeld een leuke date te vinden met iemand. En dan moet je ook nog geluk hebben dat diegene dezelfde ideeen heeft als jij.

  Felix (34) 21 januari 2018
 • Ferdinand (36)
  klacht dateplanet 4 reacties

  Hallo allemaal,

  Gisteren 16-01-2017 een pakket aangeschaft om onbeperkt te kunnen chatten op de website Dateplanet.nl rond 18:00 uur. Helaas geen pakket gekregen terwijl het geld wel van mijn rekening was gehaald dus nogmaals een betaling geprobeerd uit te voeren, hetzelfde verhaal. Contact opgenomen met de klantenservice, deze zeiden in eerste instantie dat het wel goed zou komen dus even gewacht. Rond 23:00 nogmaals gemaild want ik had nog steeds geen kans op het versturen van berichten. Plots rond 23:30 werd mijn VIP toch actief gezet en kon ik chatten.
  Bleek dat ABN AMRO, mijn bank, een storing had waardoor het iDeal systeem van Dateplanet geen contact kon leggen met ABN om te checken of de betaling was voltooid. Dit was tevens vanochtend op het nieuws dus de reden was gegrond. In principe goed geholpen dus mag dan ook niet klagen. Heb wel 2 maal betaald, dubbel dus, 1 betaling hiervan zal worden terug gestort op mijn rekening.
  Al met al goed en snel geholpen, nu eens kijken wat ik aantref op de website door met de leden in gesprek te gaan.

  Ferdinand

  Ferdinand (36) 17 januari 2018
 • Karel (53)
  Effectief 1 reactie

  Deze site heeft heel veel goede dingen en ik ben altijd op zoek naar datgene wat het meest effectief is. Deze site is:
  - niet te duur
  - veel leden
  - niet ingewikkeld in gebruik
  - goede klantenservice
  - niet perse nodig om te betalen

  Al deze dingen zorgen ervoor dat ik het een hoge ranking geef.

  Karel (53) 13 januari 2018
 • Yannick (33)
  Lekker jeugdig 1 reactie

  Ik zag het iemand anders ook al een keer noemen, maar wat is het toch prettig om op een site te komen die niet bomvol opaatjes en omaatjes zit. Waar ook gewoon jongere mensen van in de twintig en dertig op zitten. Dat zie je bijna nergens en natuurlijk is het best grappig als je die oudere vrouwen achter je aan hebt, maar op den duur gaat de lol daar ook wel van af want dat is niet de bedoeling natuurlijk. Hier heb ik ook jongere vrouwen achter me aan en dat is wat ik graag wil.

  Yannick (33) 7 januari 2018
 • Giel (40)
  Goed 1 reactie

  Dateplanet is een site die waarmaakt wat het beloofd. Ze zeggen dan je vrouwen in alle leeftijden en met alle uiterlijkheden hier kunt vinden en dat is ook zo. De site zelf ik makkelijk te gebruiken en laatst had ik een vraag en die werd heel snel behandeld. Dus ondanks dat het een commerciële site is, wordt er echt wel rekening gehouden met de mensen die er op zitten en deze worden ook goed behandeld.

  Giel (40) 5 januari 2018
 • Bert (52)
  Resultaat 1 reactie

  Nou, het nieuws dat ik nu heb mag ook wel in de krant hoor. Ik heb gewoon al twee dates gehad en die heb ik allebei gevonden op de site dateplanet. Ik zit nu al zes jaar op sites als deze maar hier heb ik nooit een dat kunnen vinden. Nu zit ik drie maanden op dateplanet en ik heb al twee dates gevonden. Dat had ik echt niet verwacht, maar ik ben er wel ontzettend blij mee. Alleen jammer dat me dit niet eerder gelukt was op andere sites, dit is dus een groot pluspunt voor dateplanet.

  Bert (52) 3 januari 2018
 • Jeffrey (26)
  Jongeren 1 reactie

  Eindelijk een keer een website waarbij er ook meer dan genoeg jongeren op te vinden zijn. Ik vind datingsites altijd erg leuk, met als belangrijk punt dan wel dat er jongeren zijn en dat het niet alleen maar 50+ mensen zijn. Dan had ik beter een avondje bij mijn ouders kunnen gaan zitten. Dat is hier dus niet nodig geweest, omdat er heel veel mensen van mijn leeftijd hier zitten en die durven toch meer en wat meer uitdagender dingen te doen dan de iets oudere mensen. Dat maakt het spannnend en dat houdt het voor mij leuk en zorgt er zo voor dat ik iedere dag opnieuw terug kom op de site dateplanet.

  Jeffrey (26) 2 januari 2018
 • Victor (53)
  Kans op ontbijt 1 reactie

  Wanneer je met iemand chat op dateplanet is er ook daadwerkelijk een vrij grote kans dat er op den duur een echte date uit voort komt. Dat is normaal gesproken lang niet altijd het verhaal op dit soort websites. Meestal is het chatten en niet meer. Hier heb ik al vaker gehad dat ik uiteindelijk wel een date met iemand heb gehad. Wanneer die date een beetje goed gaat, maak je zelfs nog kans dat het duurt tot aan het ontbijt de volgende dag als je een beetje geluk hebt natuurlijk. Ik vind het een heel belangrijk element voor een datingsite dat de kans op een daadwerkelijke date ook groot is, anders is de geloofwaardigheid van de site maar nihil. Daar heb ik hier dus in dit geval niets over te klagen.

  Victor (53) 1 januari 2018
 • Bob (57)
  Tweede kans 1 reactie

  Vaak als je op een date website zit en je bent over de 40 dan ben je of op zoek naar een tweede kans of je bent een moederskindje die eindelijk een keer uit huis moet. Ik hoor bij de eerste variant, helaas is mijn huwelijk gestrand na 15 mooie jaren en twee prachtige kinderen. Inmiddels ben ik er weer aan toe om op zoek te gaan naar iets nieuws en daarom heb ik mij aangemeld bij dateplanet. Volgens mij duurde het nog geen week voor ik haar heb leren kennen, mijn nieuwe liefde. Ik had nooit verwacht dit zo snel te vinden, maar het is me gelukt. Ik ben gelukkiger dan ooit, dankzij dateplanet.

  Bob (57) 28 december 2017
 • Terrence (45)
  Wisselend 1 reactie

  Ik ben nu al een tijdlang lid op dateplanet en ik heb al die tijd veel aanspraak gehad van veel verschillende en prachtige vrouwen. Meer dan ik al die tijd had durven hopen en dromen. Maar ondanks al die aansprak van deze vrouwen, heb ik nog geen enkele echte date gehad met 1 van deze vrouwen. Dat is meer dan teleurstellend, ik zit niet voor alleen het chatten op deze site. Ik wil uiteindelijk wel meer dan dat alleen.

  Terrence (45) 28 december 2017