• Rianne (37)
  Dateplanet prima datingwebsite maar wel met gekken 1 reactie

  Dateplanet is een datingwebsite waar je rekening moet houden met veel aandacht, wat in principe positief is, maar ook het feit dat hier veel gekken tussen zitten. Mannen die meteen maar vragen om een telefoonnummer, of die hun pielemuis op een foto in de chat sturen. Natuurlijk, je kan ze blokkeren, het blijft echter irritant. Verder weinig aan te merken op deze website, zitten ook wel lieve mannen tussen bovendien. Oja, wel jammer dat je moet betalen voor onbeperkt chatten, 25 euro per maand. Als je dan nog gebruik wilt maken van extra opties betaal je nogmaals 25 euro. Dit doe ik niet, 25 euro vind ik genoeg.

  Bezoek Dateplanet

  Rianne (37) 23 februari 2018
  • (49)

   Nou, ik zie dat zelfs hier de uitspraken van juf ank door breken. Maar even serieus, ik ben het wel met je eens hoor. Soms zet je amper hallo tegen iemand en je krijgt gelijk de meest vreemde foto’s toegestuurd. Maar dat is op elke site wel een dingetje volgens mij.

   Jack (49) 24 februari 2018
  • (40)

   Dat is toch de bedoeling van deze site foto's sturen wil je dat niet word je meteen als oplichter bestempeld hier verdient de site hun geld.mee

   Bianca (40) 19 april 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet