• Ferdinand (36)
  klacht dateplanet 4 reacties

  Hallo allemaal,

  Gisteren 16-01-2017 een pakket aangeschaft om onbeperkt te kunnen chatten op de website Dateplanet.nl rond 18:00 uur. Helaas geen pakket gekregen terwijl het geld wel van mijn rekening was gehaald dus nogmaals een betaling geprobeerd uit te voeren, hetzelfde verhaal. Contact opgenomen met de klantenservice, deze zeiden in eerste instantie dat het wel goed zou komen dus even gewacht. Rond 23:00 nogmaals gemaild want ik had nog steeds geen kans op het versturen van berichten. Plots rond 23:30 werd mijn VIP toch actief gezet en kon ik chatten.
  Bleek dat ABN AMRO, mijn bank, een storing had waardoor het iDeal systeem van Dateplanet geen contact kon leggen met ABN om te checken of de betaling was voltooid. Dit was tevens vanochtend op het nieuws dus de reden was gegrond. In principe goed geholpen dus mag dan ook niet klagen. Heb wel 2 maal betaald, dubbel dus, 1 betaling hiervan zal worden terug gestort op mijn rekening.
  Al met al goed en snel geholpen, nu eens kijken wat ik aantref op de website door met de leden in gesprek te gaan.

  Ferdinand

  Bezoek Dateplanet

  Ferdinand (36) 17 januari 2018
  • (31)

   Het is ook vrij speciaal dat Dateplanet.nl als (denk ik) enige datingwebsite van de wereld een 24 uurs klantenservice heeft. Zelfs de grote websites heeft dit niet. Ik heb wel eens in de nacht een mail gestuurd omdat ik mijn login gegevens was vergeten, en ja hoor, 5 minuten later had ik een e-mail met de informatie die ik nodig had.
   Ik ben meestal vrij negatief omtrent datingwebsites maar Dateplanet krijgt alle lof die het dan ook echt verdiend. Kan je tevens wel zien aan de overige reviews.

   Jansen (31) 18 januari 2018
  • (21)

   Gelukkig zit ik bij de Rabobank, op de 16e ook een pakket gekocht en deze werd gelijk aan mijn account toegevoegd waardoor ik onbeperkt kon chatten. Hierna nog krediet gehaald om in de spotlight te staan dus ik kan er wel weer even tegenaan. Dit is overigens een grote aanrader, dat krediet zorgt ervoor dat je in een balk komt te staan die iedereen goed ziet waardoor je veel aanspraak krijgt. Ik bedoel, als je betaald voor VIP, zorg er dan ook voor dat het het waard is.

   Leon (21) 18 januari 2018
  • (22)

   Ik ben heel tevreden over Dateplanet, de klantenservice helpt je heel goed want ik was eens mijn wachtwoord vergeten. Toen stuurde ze mij een link waar ik het weer kon opvragen. Er zijn ook veel leuke mannen online waar je mee kan chatten. Je maakt er in ieder geval genoeg mee en het kost niet meer dan een andere datingwebsite met veel minder aandacht.

   Karolien (22) 19 april 2018
  • (29)

   Dateplanet is eigenlijk de enige datingwebsite in Nederland die je zo goed en snel helpt. Ieder andere klantenservice (meestal huren ze hiervoor een ander bedrijf in met beperkte mogelijkheden) werken tot de vroege avonduren. Ikzelf vind het juist fijn om in de avond op een datingwebsite aanwezig te zijn, dan ben ik immers vrij van werk. Dan is het ook wel fijn dat de klantenservice dan bereikbaar is.

   Tom (29) 23 april 2018
  • (50)

   Gewoon oplichting, valse profielen, dames ( waarschijnlijk thuiswerk ) die maar blijven vragen om foto's, meisje van 21 die een bloemetje sturen "Hallo Sexy" en kan alleen reageren door te betalen....

   Bert (50) 17 augustus 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet