• Thijs (42)
  Dateplanet uitkomst voor mij 2 reacties

  Wauw ik wou dat ik eerder kennis had gemaakt met dateplanet, dan had ik nu misschien wel al een hele leuke relatie gehad. Dat zou toch geweldig zijn?!
  Voor mij is deze site echt een uitkomst en ik zou het wel aan alle mensen willen aanraden om zich hier aan te melden.
  Ik had nog maar net een account hier aangemaakt en de leuke vrouwen kwamen als bosjes op me af, bij wijze van spreken. Ik heb zelfs al twee keer een date met één van deze vrouwen in real life gehad en ik heb me laten vertellen dat dat best wel bijzonder is en dat je dat op de meeste dating websites echt niet zal lukken.
  Helaas zijn deze dates op niets uitgelopen, maar dat vind ik niet eens erg.
  Ik heb ten minste de mogelijkheid gehad om dit verder te kunnen onderzoeken in plaats van er alleen maar naar blijven gissen.
  Op dit moment ben ik ook weer met drie verschillende vrouwen aan het chatten en wie weet volgt daar wel een leuke date op en misschien zelfs wel meer.
  Ik hoop het in ieder geval wel en ik vind dat dateplanet alle lof verdient die ze krijgen!

  Bezoek Dateplanet

  Thijs (42) 22 april 2018
  • (39)

   Ik heb hier ook net een profiel aangemaakt en ik ervaar het eigenlijk een beetje hetzelfde als dat jij het ervaart.
   Je spreekt hier zo veel leuke mensen en het is ook zo eenvoudig om het contact met anderen te leggen, dat deze stap heel laagdrempelig is en dat is heel fijn.!
   Ik heb helaas nog niet het geluk gehad zoals jij om op een date met iemand te mogen gaan, maar wie weet komt dat binnenkort.
   Ik hoop net als jij dat hier een mooie relatie uit voort zal komen voor ons beiden en ook ik ben van mening dat de lof hen tegemoet zal blijven komen vliegen.

   Yvette (39) 22 april 2018
  • (55)

   Ik heb hier al een stuk of vijf dates gevonden denk ik. Het is inderdaad voor mij heel normaal geworden om hier een date te vinden, maar het klopt wel dat wanneer je op andere datingsites zit dat idt helemaal niet normaal is. Daar kun je eigenlijk nooit een vrouw zo ver krijgen om met je op date te gaan. Hier is dat een ander verhaal, want hier kun je eigenlijk best gemakkelijk een date vinden. Wanneer het klikt en je hebt een poosje met elkaar gechat, dan vraag je diegene gewoon mee uit. Net als in het echte leven eigenlijk en dan zie je later wel of dit een goede keus was of misschien toch niet zo.

   Diederik (55) 22 april 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet