• Benny (57)
  Dateplanet klacht 4 reacties

  In het begin was ik helemaal niet zo goed te spreken over de website dateplanet en heb ik een klacht gestuurd naar de klantenservice hiervan. Deze werd echter heel snel opgepakt en hier werd meteen wat mee gedaan en dat hoort wel zo. Maar dat is helaas niet overal zo, maar bij Dateplanet dus wel. Een tijdje later, toen ik weer online kwam na een pauze om even wat te eten, was het ook gelijk al opgelost. Dit vind ik wel super van ze.

  Waar ik helaas nog meer op terug moet komen bij Dateplanet is dat ik in het begin enorm sceptisch was over het feit dat je met mensen een echte date af kunt spreken. Ik was van mening dat dit nooit goed zou gaan en dat het allemaal oplichters zijn die dit met je afspreken, dus dat je of ineens heel iemand anders ziet op de date of dat er zelfs helemaal niemand komt opdagen. Tegen beter weten in heb ik het toch maar een keer geprobeerd, na van verschillende mensen gehoord te hebben hoe leuk dit is. En tot mijn verbazing kwam de vrouw waar ik ook mee had gechat daadwerkelijk opdagen op de date die wij afgesproken hadden. Ik heb dit zelfs nog met haar besproken, dat me dat wel lichtelijk verbaasde en het grappige was dat zij dat precies zo had. Ook zij was bang geweest voor één of andere engerd of dat er niemand zou komen, dus ik was niet de enige. Vandaar dat ik dit wel even recht wil zetten, want schijnbaar kan het dus wel echt dat je met iemand afspreekt en dit ook echt goed komt.

  Bezoek Dateplanet

  Benny (57) 29 april 2018
  • (44)

   Ik snap helemaal wat je bedoelt en ik kan dit ook beamen. Ik had exact hetzelfde dilemma, dan heb je een leuke vrouw ontmoet hier en je wilt eigenlijk wel met diegene afspreken. Maar je durft het haast niet aan omdat je zo veel absurde dingen op televisie ziet gebeuren over mensen die worden opgelicht op het internet. Ook ik dacht van nou laat ik het gewoon één keer proberen en dan zie ik wel, gaat het goed dan heb ik geluk en gaat het niet goed dan doe ik het daarna nooit weer. Toen ik met C heb afgesproken heb ik heel lang getwijfeld of ik wel of niet zou gaan, uiteindelijk ben ik wel gegaan en nu heb ik al 3 maal een date met haar gehad en het gaat nog steeds goed. Dus ik ben uiteindelijk toch heel blij dat ik de stap heb durven nemen.

   Remco (44) 29 april 2018
  • (35)

   Ik heb een echte afspraak met iemand face to face nog nooit gedurfd, juist om de reden die jullie allebei ook aangeven. Dat je bang bent dat er niemand komt, of dat er dat er ineens een heel ander iemand voor je neus staat wat natuurlijk niet echt de bedoeling is. Maar als jullie allebei aangeven dat het bij jullie goed is gegaan en jij zelfs nog steeds met deze vrouw op date gaat Remco, dan is het voor mij misschien ook het overwegen waard om dit ook een keer uit te proberen. In ieder geval fijn om te leze ndat het bij jullie goed is bevallen.

   Teun (35) 29 april 2018
  • (42)

   I had to translate al of it first haha but I think it all worked out en I understood the most of it at least.
   A few weeks ago I had a complain about dateplanet, so I sent an e-mail to the service of the website, and an hour later I allready got an e-mail back.
   I was really happy about this and de problem was fixed in a really short time.
   There aren't that many english girls on dateplanet so I haven't been able to meet someone in real life.
   But I really hope dat will also happen really soon!

   Gregory (42) 29 april 2018
  • (58)

   Bij alle datingsites komt het volgens mij wel regelmatig voor dat er een aantal mensen zijn die jammer genoeg niet weten hoe je je moet gedragen. Ook op deze websites zijn er heel veel mensen die zich gewoon schofterig gedragen, zowel dames als heren. Ik heb ook al meerdere keren een klacht hier over ingediend en eigenlijk is er iedere keer wel iets mee gedaan, of ik heb in ieder geval reactie gekregen dat er naar gekeken zou worden. Dit vind ik heel plezierig.

   Over dat andere van het afspreken, ik spreek hier eigenlijk best vaak met iemand af. Ik heb denk ik wel al met vijf verschillende vrouwen in het echt gedate die ik hier heb leren kennen. Dus ik denk dat je er dan wel van uit mag gaan, dat de vrouwen die hier op zitten wel echt zijn en niet nep. Zoals jij het aangeeft heb ik er eigenlijk ook nooit over na gedacht, ik ken dat helemaal niet dat mensen denken dat het een nep profiel is. Nooit eerder van gehoord.

   Lucas (58) 2 mei 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet