Dateplanet
8,9

182 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,9 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 8.428 keer bezocht.

Reviews ( 182 )

 • Koen (29)
  oudjes 0 reacties

  Waarom zitten er alleen maar oudjes op dating websites. Je zou toch juist denken dat de jongere generatie, die van de ICT hier gebruik van zou maken maar dat is helemaal niet zo. Wil ik hier een vriendin vinden, dan is ze minimaal 40+ en de meesten zijn zelfs nog een stuk ouder dan dat, ja dan wordt het voor jonkies zoals ik wel erg lastig. tenzij je op cougars valt natuurlijk dan zit je hier gebakken.

  Koen (29) 2 juli 2017
 • Tom Tom (33)
  Dateplanet veel mooie dames en beta... 2 reacties

  Ik zit momenteel te nachtvissen en zit ondertussen op Dateplanet met leuke dames te chatten die niet kunnen slapen. Dateplanet is een heerlijke datingwebsite met alle opties van dien. Dames in overvloed en het is betaalbaar want je betaald 1x voor een onbeperkt lidmaatschap, dus onbeperkt chatten. Moet ik nog meer zeggen? Gewoon proberen zal ik zeggen, beter dan de oude garde datingwebsites als Lexa en consorten kan ik jullie verzekeren.

  Tom Tom (33) 30 juni 2017
 • Hendrik (32)
  Dateplanet top alleen positieve pun... 1 reactie

  Een goed domein, vriendelijke 24 uur klantenservice en een groot ledenbestand en moet je kijken wat er van gemaakt kan worden. Dateplanet is naar mijn mening de beste datingwebsite die ik voor zover heb gehad en geloof mij, ik heb al een stuk of 10 datingwebsites achter de rug. Het mooie vind ik dat de website snel en duidelijk is en daarbij gebruikt Dateplanet geen automatische incasso. Dus een op=op systeem. Hier smeken datingwebsite leden al jaren om en Dateplanet geeft hier dus gehoor aan, zoals het hoort vind ik.
  Het lijkt alsof ik promotie maak voor Dateplanet want noem alleen positieve dingen op, dit is niet omdat ik promotie wil maken maar omdat het gewoon zo is. Try it yourself, zal ik zeggen.

  Hendrik (32) 27 juni 2017
 • Arie (62)
  Makkelijk in gebruik 0 reacties

  Ik heb er nooit voor gekozen om de stap naar het online daten te nemen omdat ik dacht dat dit veel te ingewikkeld voor mij zou zijn als zogenaamde digibeet. Mijn schoonzoon heeft me even op weg geholpen en toen leek het eigenlijk heel makkelijk te zijn. Dit is een website voor alle leeftijden en niet alleen voor de jongeren die verstand hebben van alles wat digitaal is, ook voor de oudere generatie zoals ik

  Arie (62) 24 juni 2017
 • Marianne (41)
  Foto betalen op Dateplanet maar vee... 1 reactie

  Veel mannen die hier vragen om een foto, wat ik wel snap want dan kan je meteen zien met wie je chat. De foto's op een profiel zijn namelijk wat aan de kleine kant. Wel jammer dat je hier een extra pakket voor moet betalen, had liever gehad dat dit bij een VIP pakket in zou zitten. Lijkt alsof de review nu slecht is maar dat is niet mijn bedoeling, het is heel gemakkelijk om wat leuke contacten op te doen via Dateplanet.nl, daar gaat het om. Kost wat maar dan heb je ook zeker wat!

  Marianne (41) 23 juni 2017
 • Ron en Tinie (45)
  Heel snel een partner gevonden op d... 1 reactie

  Ik lees dat iemand 10 dates in 3 maanden heeft gehad. Hierom heb ik ervoor gekozen om een abonnement te nemen van 1 maand, dat zal genoeg moeten zijn. Na 3 dagen te hebben gechat met een leuke dame hebben we besloten op date te gaan naar een plaatselijke bar. Mevrouw zag er net zo uit als op haar profielfoto en we hebben genoten van enkele drankjes. Toen we bij mij thuis waren beland hebben we beide ons profiel op Dateplanet uitgeschakeld.

  Bedankt Dateplanet, jullie hebben ons blij gemaakt!
  Ron en Tinie

  Ron en Tinie (45) 21 juni 2017
 • Rogier (30)
  Dateplanet de beste datingsite 0 reacties

  Dateplanet is inderdaad een planeet om te daten. In 3 maanden tijd heb ik meer dan 10 dates gehad. De vrouwen in kwestie woonden allen vrij dichtbij mij, moet je nagaan als ik zou gaan zoeken op een nog groter bereik. Dit had ik dus niet nodig want 10 dates in 3 maanden is genoeg voor mij haha. Ik wil nog iets negatiefs zeggen maar kan niks verzinnen. 5 sterren van mij :)

  Groetjes Rogier

  Rogier (30) 16 juni 2017
 • Dennis (54)
  Goede verhouding tussen prijs en kw... 0 reacties

  De prijzen zijn niet belachelijk hoog en de kwaliteit is gewoon goed vind ik, dat is lang niet overal zo daarom vind ik dat hier echt wel goed en zeker iets dat gezegd mag worden. Er zijn sites waar ze heel erg veel geld vragen waar je veel minder kwaliteit krijgt, pluspunt voor deze site dus!

  Dennis (54) 13 juni 2017
 • Ronald (36)
  Goede datingsite 0 reacties

  Ik ben een paar maanden lid geweest, en ik was er wel tevreden over. Maar ik was ermee gestopt (tijd en geldgebrek), misschien dat ik binnenkort weer lid ga worden.

  - Ik ben niet te beroerd om te betalen voor een datingsite. Maar er zitten hier vrouwen op die azen op een golddigger. En als je dan na een tijdje vraagt om via facebook ofzo contact te houden, geven ze niet thuis (sommige ook wel trouwens). Enkele dames zijn ook uit op sex, wat ik hier niet zoek.

  - Ik mis een app voor dateplanet, dat zou een stuk makkelijker zijn.

  Maar verder is het de beste datingsite die er bestaat.

  Ronald (36) 13 juni 2017
 • Bill (45)
  Beetje teleurgesteld 1 reactie

  Voordat ik lid werd, had ik hier een beetje rondgekeken en zo was ik op date planet uitgekomen. Iedereen was zo enthousiast dat ik hele hoge verwachtingen had, misschien achteraf wel iets te hoge. Dit zorgde er voor dat ik uiteindelijk een beetje teleurgesteld was over de site zelf. Of het aan de site ligt of aan mijn (te) hoge verwachtingen durf ik niet te zeggen, maar ik had echt meer verwacht wanneer iedereen zo'n goed cijfer geeft.

  Bill (45) 12 juni 2017
 • Chantal (38)
  Positief over Dateplanet meerdere d... 1 reactie

  Ondanks enkele trieste personen ben ik vrij positief over Dateplanet. De slogan dat je gemakkelijk een date kan creëren klopt dan ook wel. Helaas heb je overal, dus ook op Dateplanet, mensen die het voor anderen verpesten. Gelukkig kan je deze simpel blokkeren en heb je er hierna geen last meer van. In 3 maanden tijd (zo lang was mijn lidmaatschap) heb ik 5 leuke ontmoetingen gehad, enkele hiervan waren gewoon op basis van vriendschap.

  Chantal (38) 31 mei 2017
 • Jan Spa (52)
  Dateplanet en Badoo 1 reactie

  Volgens mij is Dateplanet van dezelfde eigenaren als Hot or Not en dan dus ook van Badoo want Badoo werkt samen met Hot or Not en Hot or Not weer met Dateplanet. Blendr werkt ook samen met Badoo dus al met al is de hele datingindustrie van 1 grote aanbieder lijkt het wel. Niet erg hoor want doordat ze websites bundelen heb je des te meer leden en dus meer kans op dates. Dit zie je wel vaker zoals bij Ziggo die gaat samenwerken met Vodafone, simpelweg om een grotere klantenkring te krijgen wat voordelig is voor de bedrijven zelf maar tevens ook voor de klant. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik Dateplanet het fijnst vind om mee te werken, maar is een gevoelskwestie.

  Jan Spa (52) 28 mei 2017
 • Lisa (26)
  Veel berichten van mannen op Datepl... 2 reacties

  Als vrouw zijnde heb je op een datingsite genoeg opties, zo ook op Dateplanet. Je krijgt, zeker wanneer je op online staat, veel berichten van mannen die beginnen met een simpel berichtje of voegen je toe aan hun favorietenlijst. Hier krijg je ook een melding van trouwens dus je krijgt meldingen genoeg. Sommige mannen worden boos dat je niet meteen reageert maar beste mannen, dit gaat lastig als je zoveel berichten krijgt. Niet om op te scheppen maar het is wel zo, je kan ook zien dat iemand een bericht heeft gelezen of niet. Er zijn mannen die meteen gaan zeuren dat je niks zegt terwijl ik het bericht nog niet eens heb gezien. Voor de rest is het een geweldige datingsite, alles werkt soepel snel en goed. Er zijn zoveel mannen op aanwezig dat het vinden van een droomprins zeker tot de mogelijkheden behoort.

  Lisa (26) 24 mei 2017
 • Natasja (27)
  Veel stomme mannen 0 reacties

  Je kan wel merken dat mannen die op een datingsite zitten 2e, 3e of 4e keus zijn zeg. Er zitten zelfs een aantal tussen die vragen of ze een naaktfoto van me mogen zien, nog voordat ze gedag hebben gezegd, lachwekkend. Deze mannen verpesten het voor diegene de mannen die wel serieus zijn want ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Het is dat ik nog een lidmaatschap heb lopen anders was ik er al van af gestapt. Dateplanet kan hier niets aan doen maar toch voelt het niet goed, misschien een filter bijvoegen: Serieus ja of nee? Al zal dat ook niet werken omdat de maniakken van zichzelf denken dat ze serieus zoekende zijn.
  Conclusie: niet echt een aanrader als je een droomprins probeert te zoeken of je moet al veel geluk hebben. Ik heb het in ieder geval niet. Mijn blokkeerlijst staat al aardig vol.

  Natasja (27) 22 mei 2017
 • Toon (51)
  Boeiend 0 reacties

  Wat een boeiend iets is dat toch tegenworodig, dat online daten. Ik had het nog nooit gedaan, maar ben uiteindelijk toch overgehaald. Je moet ook een beetje met je tijd mee denk ik dan. Daarom heb ik me hier aangemeld en ik moet bekennen dat het me uitstekend bevalt. Erg mooie, jonge en oudere vrouwen en ik vind iedereen erg aardig. Nu snap ik natuurlijk ook wel dat dit soms ook maar schijn is, maar ik vermaak me en daar gaat het mij om. En hopelijk vind ik zelfs een leuke vrouw hier, dan ben ik intents tevreden.

  Toon (51) 21 mei 2017
 • Tina (43)
  dateplanet werkt goed en raadt het ... 1 reactie

  een date gehad met een leuke man die gek genoeg 3 kilometer van me af woont. deze man had ik nooit leren kennen zonder dateplanet dus ik wil ze bij deze bedanken. ik raadt dateplanet bij iedereen aan die single is en op zoek is naar een partner.

  Tina (43) 19 mei 2017
 • Marit (40)
  Dateplanet foto delen is super 2 reacties

  Dateplanet is in 1 woord geweldig. Je kan chatten, foto's sturen, profielen bezoeken (ook anoniem) en noem maar op. Vooral dat je foto's kan delen is geweldig. Ik had ooit eens een date gehad via een andere datingsite, waar je geen foto kon delen. Chatten en chatten en uiteindelijk toch maar op date gegaan want zijn profielfoto zag er goed uit. Bleek dat die profielfoto al 3 jaar oud was, hij zag er echt heel anders uit in het echt. Daarom deel ik altijd enkele foto's zodat ik weet met wie ik ga daten. Kost wel wat extra maar het is echt 100 keer beter.
  Mensen die gaan reageren: innerlijk gaat het om. Alsjeblieft niet reageren want ik ben het daar niet mee eens. Het oog wil ook wat.

  Marit (40) 17 mei 2017
 • Jesse (34)
  razend 1 reactie

  Volgens mij kun je hier wel duizend keer zeggen dat je niet wilt dat ze foto's naar je sturen maar ze houden er toch niet mee op! Dit maakt mij razend! Ik zou willen dat er een soort blokkeersysteem haalbaar was op deze site. Echt van die neady girls die te weinig aandacht krijgen ofzo, zo jammer is dat. Heb een beetje zelfrespect zeg! Het is eigenlijk gewoon een soort stalking wat zij doen, slechte zaak hoor. Ga dan bij de wallen werken.

  Jesse (34) 13 mei 2017
 • Ferdinand (25)
  Dateplanet nl klacht 2 reacties

  Ik heb een klacht over Dateplanet.nl, deze datingsite denkt slim te zijn maar dat zijn ze niet! 3 maanden ben ik lid geweest zonder te betalen en ik krijg telkens wel wat profielbezoekers en soms zelfs een vrouw die gedag zegt maar het zint me voor geen ene meter. Waarom? Ik heb geen profielfoto! Welke vrouw gaat nu een profiel bezoeken die geen foto heeft, niemand toch? Ik vertrouw het niet, ook al zijn de reviews gematigd positief.

  Ferdinand (25) 12 mei 2017
 • Lianne (25)
  Dateplanet account verwijderen 0 reacties

  Hallo mensen,

  Ik zat eerder op Dateplanet, goede website trouwens. Enige minpuntje is dat het lastig is om te vinden waar iemand zijn/haar account kan verwijderen. Hierom de instructies bij deze:

  1. Log in op je account.
  2. Instellingen.
  3. Wijzig profiel.
  4. Account verwijderen.

  Ps. Dateplanet is een grote aanrader, ik heb hier namelijk mijn vriend ontmoet.

  Groetjes Lianne

  Lianne (25) 7 mei 2017

Plaats een review