Dateplanet
8,7

191 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (191)

 • Gregor (27)
  mwahh 1 reactie

  ik vind deze website een beetje mwahh, zozo zeg maar. Niet superleuk maar ook niet superslecht ofzo.
  Als het aan mij ligt zou alles gratis moeten zijn, maar aan de andere kant snap ik ook wel dat dat niet kan want er zijn natuurlijk lmensen die hier van moeten leven neem ik aan.
  Jammer alleen dat dit mij zo veel geld kost haha

  Gregor (27) 20 februari 2017
 • Jorn (24)
  Jonge generatie 1 reactie

  Op veel dating sites is het zo dat je pas vanaf een jaar of 40 veel mensen hierop ziet.
  Van mijn leeftijd (24) zijn er eigenlijk nooit veel mensen die op zoek zijn naar dezelfde dingen.
  Op deze site is dat gelukkig wel zo, ik weet niet hoe dit kan, maar ik ben hier zelf erg blij mee.

  Jorn (24) 19 februari 2017
 • Jan (63)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is best wel erg nieuw voor mij om zoiets te ondernemen. Ik ben zelf helemaal niet zo van het digitale allemaal en computers ben ik helemaal niet sterk mee.
  Gelukkig heb ik een zoon die me hier mee kon helpen. Alsnog is het best ingewikkeld allemaal, maar dat ligt denk ik meer aan mijn leeftijd dan aan de website zelf.
  wat ik wel mooi vind om te zien is dat er ook dames van mijn leeftijd hier te vinden zijn, en niet alleen maar jonge vrouwen.

  Jan (63) 18 februari 2017
 • Ferdinand (25)
  Dateplanet veel gebruikers maar ook veel seks zoek 1 reactie

  Veel vrouwen die op zoek zijn naar seks hier, dat is wat me echt op valt. Ik zoek juist een fijne vertrouwde relatie. Deze vrouwen zijn er ook wel maar dan moet je goed op de profielen lezen om daar achter te komen, je kan hier niet specifiek op zoeken. Misschien een update Dateplanet? Verder prima datingwebsite met een enorm aantal gebruikers.

  Ferdinand (25) 16 februari 2017
 • Tim (28)
  Dateplanet goed en degelijk 1 reactie

  Dateplanet is een degelijke datingwebsite waar daten mogelijk is op redelijk simpele wijze. Een gesprek starten gaat snel en het lid krijgt een mail waardoor die altijd wel snel online komt. Ik krijg ook het idee dat het percentage dat reageert een stuk hoger ligt dan op andere datingwebsites.
  Fijne avond verder.

  Tim (28) 14 februari 2017
 • Liesje (30)
  Alleen lelijke en gekke mannen op Dateplanet 0 reacties

  Dateplanet, planet of the apes. Alleen maar lelijke mannen hier op de site die ook nog eens alleen op zoek zijn naar seks en denken met hun lulletje. Nee, dit is geen site voor vrouwen die een goede relatie zoeken. Als mannen al beginnen met teksten als:

  *Hey jij zoekt sex ja, wanneer mag ik komen?*
  *jij bent lekker, wat is je adres?*
  *Zin in een 20 cm?*

  Zulke begin teksten heb ik allemaal al gezien. :P Geen grap. Nu weet ik wel dat mensen op dating sites vaak 2e keuze zijn (anders hadden ze al een partner gehad) maar dit is wel heel ernstig.

  Liesje (30) 7 februari 2017
 • Ilse (26)
  Dateplanet account verwijderen 2 reacties

  Kan iemand mij in hemelsnaam vertellen hoe je een account moet verwijderen op Dateplanet? Ik blijf mails ontvangen maar dacht dat ik mijn account al had verwijderd, blijkbaar dus niet. Klantenservice gemaild. Die zeggen dat ik mijn account zelf kan opzeggen via mijn account instellingen? Help!?

  Ilse (26) 7 februari 2017
 • Wim (37)
  Daten op dateplanet niet voor mij 1 reactie

  Daten op Dateplanet? Nee. Niet voor mij. 1 maand geprobeerd, iedere dag online met mensen chatten maar er is niets uit gekomen. Geprobeerd mijn geld terug te vragen omdat ik er geen profijt van heb gehad maar nee, dat kon ook weer niet. Erg spijtig allemaal.

  Wim (37) 5 februari 2017
 • Janne (39)
  zelf aangeven 0 reacties

  Wat ik hier fijn vind is dat je het zelf kunt aangeven wanneer je iemand niet leuk vindt, of dat diegene iets doet wat jou niet bevalt.
  Dan kun je hem blokkeren of een bericht naar de klantenservice sturen, hier doen ze altijd wel wat mee
  ten minste, met die van mij tot nu toe wel.
  Op deze manier heb je wel het gevoel dat je serieus genomen wordt en dat je het zelf in de hand hbt, dat vind ik zelf erg prettig.

  Janne (39) 4 februari 2017
 • Lisette (25)
  prima website met veel date kansen maar ook viespe 2 reacties

  Prima website waar je genoeg kansen maakt op een date. Wel moet ik zeggen dat veel van de mannen hopen op een seksdate, hier ben ik niet van gediend dus heb deze geblokkeerd. Uiteindelijk wel een aantal leuke dates er aan over gehouden hoor :)

  Lisette (25) 1 februari 2017
 • Chantal (35)
  Dateplanet heeft veel positieve unieke punten 2 reacties

  Wat me vooral opvalt aan Dateplanet is dat de drempel heel laag is. Even inschrijven (2 minuten) en je profiel is 100% functioneel. Bij andere datingsites moet je dan eerst nog een vragenlijst invullen van 1000 vragen. Dus dit is al een pluspunt! Daarbij komt nog dat wanneer je betaald je nergens aan vast zit, weer een uniek punt waar klanten zeer blij mee zijn. Valt ook te merken want er zijn heel veel mannen (en vrouwen) op Dateplanet aanwezig.

  Chantal (35) 31 januari 2017
 • Online dater (32)
  dateplanet review van een ervaren online dater 1 reactie

  Er is niet veel te vinden over dateplanet totdat ik op deze review site uit kwam. Mooie website trouwens, komen blijkbaar veel mensen op aan de reviews te zien maar goed, over dateplanet:

  Dateplanet is een datingwebsite waar je serieus alles op kan vinden. Er zijn vrouwen die op zoek zijn naar one night stands en relaties uiteraard. Ik krijg ook het idee dat sommige vrouwen gebonden zijn al hebben ze dit niet zo tegen mij gezegd. Daten op dateplanet is wel mogelijk en kan vrij simpel als je de berichten leuk beantwoord met leuke wedervragen zodat het gesprek op gang blijft gaan.

  Ps. ik ben totaal niet van het feit dat gebonden mensen op datingsites zitten. Maar goed deze heb ik dan ook zoveel mogelijk genegeerd.

  Online dater (32) 30 januari 2017
 • Hanif (33)
  leuke website 0 reacties

  Ik vind dit echt een leuke website! Normaal vind ik dit soort dingen echt vreselijk en één grote oplichterij, maar dat gevoel heb ik hier niet dat is echt fijn.
  Veel vrouwen en meiden die leker willen chatten en afspreken enz en iedereen is gewoon serieus!
  Moet alles nog ee nbeetje uitproberen enz maar tot nu toe echt tof!

  Hanif (33) 29 januari 2017
 • Huub (49)
  duurt lang 1 reactie

  Voordat iemand hier wil afspreken met je gaat er superveel tijd overheen voor het zo ver is.
  Ze willen je eerst leren kennen etc. nou als je het mij vraagt leer je elkaar toch kennen in het echt en tijdens dates.
  Niet alleen maar tijdens chatsessies, ik vind het hier allemaal wat lang duren voor iemand wil afspreken.
  Natuurlijk snap ik wel dat het niet te snel hoeft, maar dit duurt wel heel lang.

  Huub (49) 28 januari 2017
 • Rene (25)
  Vrouwen willen niets anders dan chatten 2 reacties

  De vrouwen hier willen niets anders dan chatten, praten, blablabla om gek van te worden. Meteen op de eerste dag zit er niet in, zijn wel wat vrouwen die uit zijn op seks maar zelfs daar moet je eerst dagen mee praten om ze te ontmoeten. Verschrikkelijk, had verwacht dat het veel makkelijker zou gaan!

  Rene (25) 27 januari 2017
 • Tim van de Bomen (40)
  Daten op Dateplanet 2 reacties

  De planeet van het daten, toch? Nee valt wel mee. Daten is niet zo simpel als de site het doet vermoeden. Je moet er veel energie in steken als man, daarnaast moet je de juiste vrouw tegen komen die jou wel ziet zitten. Aan vrouwen geen gebrek, dat klopt maar een match vinden is niet zo eenvoudig als het lijkt. Dateplanet heeft geen match systeem dus je moet zelf op zoek, wat ik zelf wel waardeer omdat de meeste match systemen niet goed werken en je hebt nu zelf het heft in eigen handen.
  Moraal van het verhaal: als je er geld en tijd in steekt moet het wel goed komen, zonder inzet wordt het echter niets. Hoe knap je ook mag zijn.

  Tim van de Bomen (40) 26 januari 2017
 • Anoniem (35)
  Mannen willen niks op dateplanet 3 reacties

  Sommige mannen op Dateplanet willen en doen alleen waar ze zelf zin in hebben. Als ik ze iets vraag geven ze sporadisch antwoord en gaan ze mij dingen vragen. Sommige hebben geen foto en vraag ik dus of ze me een prive foto willen sturen waarop ze boos worden en meteen willen daten. Alsof ik ga blind daten met mannen die 1. geen foto hebben en niet willen tonen en 2. die boos worden omdat ik ze wat vraag. Ze gaat het heel vaak maar goed je moet maar denken dat het 2e keuze mannen zijn. 1e keuze zitten keurig bij hun vrouw thuis.

  Anoniem (35) 25 januari 2017
 • Paul (37)
  Snel dates scoren vraagteken 1 reactie

  Dateplanet adverteert met de slogan: 'Scoor snel dates op Dateplanet'. Ik was dus benieuwd of dit inderdaad zo was, of het makkelijker daten is op Dateplanet dan op een ander willekeurige datingwebsite. Het antwoord is nee, niet perse. Daten is wel mogelijk maar aangezien de man/vrouw verhouding altijd rond de 70/30% ligt is het nooit eenvoudig om snel dates te scoren. En ja, natuurlijk, voor vrouwen is het wel een stuk makkelijker.
  In 1 maand tijd is het me welgeteld gelukt om 3 dates te versieren, toch netjes. 1 date in per 10 dagen. Maar dat zou je op andere datingwebsites ook wel kunnen bereiken als je er wat tijd in steekt.
  Website werkt verder prima, zijn redelijk wat actieve leden dus wel een keuze mijn inziens.

  Paul (37) 24 januari 2017
 • Niels (28)
  Dateplanet geen automatische incasso chapeau 2 reacties

  Eindelijk een datingwebsite gevonden met de nodige actieve leden en GEEN AUTOMATISCHE INCASSO! Ja je leest het goed! Dit is de eerste Nederlandse datingsite waarbij je abonnement niet stilzwijgend wordt verlengd! Geen gedoe met je bank nadat je hebt betaald, wanneer je premium dagen zijn verlopen ben je gewoon premium af ZOALS HET HOORT. Dit is nu mijn *gokje* 10e datingwebsite waar ik me op aanmeld en dit is serieus de 1e die dit doet, gek als je er over nadenkt. Niemand wil dat het abonnement stilzwijgend doorloopt en al zeker niet op een datingsite waar je na een maand toch alweer genoeg van hebt. Je hebt na een maand of een leuke vis gevangen of het is je niet gelukt maar dan blijf je het niet nog een maand proberen lijkt me. Chapeau voor Dateplanet, mag gezegd worden mensen!

  Niels (28) 23 januari 2017
 • Tanja (40)
  Mannen kwestie op Dateplanet 0 reacties

  Ik las zojuist een review over Dateplanet dat de mannen netjes zijn. Nou ik kan jullie vertellen dat, op welke datingsite je ook komt, de mannen maar uit zijn op 1 ding! En dat is seks. Wanneer je een gesprek begint met een man kan je er op wachten totdat hij gaat vragen of je zin hebt, of iets in die trend. Zelfs mannetjes van 50+ jaar, echt waar! Heb het overal al meegemaakt dus dit zal op Dateplanet niet anders zijn. Helaas ben ik zelf geen betaald account dus ik kan er niet achter gekomen, wie weet bedenk ik me nog eens. De website zelf ziet er puik uit en werkt goed dus ik geef het maar 4 sterren, op de gok dus.

  Tanja

  Tanja (40) 23 januari 2017
 • Joost (43)
  Dames op dateplanet zijn eerlijk 0 reacties

  Eindelijk een website waar de vrouwen gewoon eerlijk zijn en geen werknemers van de site zelf.
  Als je hier met een vrouw afspreekt, dan komen ze ook daadwerkelijk opdagen, dat is bij de meeste andere websites niet het geval!
  Ik heb verschillende keren meegemaakt dat je dan ergens afspreekt en dat je vervolgens een uur zit te wachten, voordat je de hoop opgeeft en weer naar huis gaat. Vervolgens krijg je dan de dag er na een of andere domme rostmoes waarom ze er nietwas.
  Dat is hier niet zo, ik heb met iemand afgesproken en ze was er ook echt! Eindelijk een eerlijke site dus.

  Joost (43) 22 januari 2017
 • Nadine (52)
  Goede recentie 1 reactie

  Toen ik op zoek ging naar een website voor dating kwam ik via verschillende recenties bij dateplanet uit.
  Ik had hier nog totaal geen ervaring mee en heb dus vooraf wat onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden.
  Deze was volgens mij veruit de beste en daarom heb ik me hier aangemeld.
  Ik kan dan ook beamen dat het me erg goed bevalt, alles wordt keurig verzorgd en er wordt netjes met elkaar omgegaan op de site.
  Volgens mij zijn er genoeg sites waar dit niet het geval is...

  Nadine (52) 21 januari 2017
 • Carolien (27)
  Mannen op Dateplanet zoeken alleen maar seks 1 reactie

  Ik lees dat veel mensen positief zijn over Dateplanet maar mijn mening is hier toch wat verdeeld over. Het is een prima website maar de mannen die hier zijn, zijn gewoon gek. En dan noem ik het nog aardig! De mannen willen bijna alleen maar seks, sturen uit het niets hun lul op een foto en als dat nog niet genoeg is denken ze dan ook nog dat ze het gedaan hebben en dat een date aanstaande is! :S Niet dat ik anti seks ben maar zo hoort het niet te gaan, vanaf nu ga ik deze mannen dus blokkeren. Misschien dat Dateplanet hier wat meer aan kan doen en deze mensen weren van de website. Het is geen seks datingsite dus.

  Carolien (27) 20 januari 2017
 • Gerard (34)
  Dateplanet nl review 1 reactie

  Hierbij mijn Dateplanet.nl review:

  De website werkt goed, veel leden actief en er is een 24 uur klantenservice waar ik wel van hou. De dames zijn wel wat overmoedigd heb ik het idee omdat er meer mannen op zitten dan vrouwen dus de vrouwen zijn koningin om het zo maar te zeggen. Je moet van goede huize komen om 1e keuze te zijn. Om eerlijk te zijn, als je er wat tijd en energie in steekt moet het wel goed komen.

  Gerard (34) 20 januari 2017
 • Chicken nugget (24)
  Dateplanet veel leden maar geen app 0 reacties

  Meer actieve leden dan op DatePlanet heb ik nog niet gezien op een andere datingwebsite zelfs tinder heeft er minder omdat daar bijna niemand terug praat. Nadeel is dat Dateplanet geen app heeft volgens mij dus je moet het altijd via de browser openen waardoor je geen push berichten krijgt als je een nieuw berichtje hebt, wel een mail trouwens dus dat moet je goed instellen.

  Chicken nugget (24) 17 januari 2017