• Kees (45)
  Erg jammer 4 reacties

  Lijkt leuk. Te weinig keuze om meerdere items te verwijderen. Dates niet op naam te zoeken, je moet de hele lijst af. Antwoorden van bezoekers zijn afwijkend t.o.v. een gemiddeld anwoord. Je vragen die je hebt gesteld worden niet beantwoordt. Zelfs jonge grut van 20jr tot 30jr jonger reageren op je profiel.
  Tot een afspraak komt het niet. De dames geven dan niet thuis.
  Te mooi om waar te zijn zoals het voorgespiegeld wordt.

  Bezoek Dateplanet

  Kees (45) 15 maart 2017
  • (44)

   Wat een stomme review vind ik dit. Beetje gaan huilen omdat het je niet lukt om een date te krijgen? Je bent vast zo'n man die in het 1e bericht dat hij stuurt probeert een date te regelen. Zo werkt het niet! Hoe lang ben je VIP geweest? Dat is mijn vraag, want dit staat niet in jouw review, 2 uurtjes?

   Eefje (44) 15 maart 2017
  • (28)

   Is er eindelijk een datingwebsite die redelijk goedkoop is (onbeperkt chatten voor een fee), die geen automatische incasso gebruikt en die fulltime neppers weert. En dan probeer jij, Henk, deze website omlaag te halen? Get a life.

   Lisa (28) 15 maart 2017
  • (45)

   Beste mensen,
   Mijn vorige review heb ik naar aanleiding van een persoonlijke misvatting geschreven.
   Het was mijn fout om dat te doen, terwijl dateplanet er niets mee te maken had.
   Dateplanet is makkelijk en handig. Geen gedoe met aut. incasso enz.
   Veel aanbod en direct contact. Vrouwen die willen praten doen hun best. Genoeg aandacht voor een man. De opzet is makkelijk in de omgang en met een VIP account kan je onbeperkt berichtjes sturen.
   Dat is niet overal zo.
   Probeer het maar.

   Kees (45) 15 maart 2017
  • (44)

   Wat raar Kees. Je was eerst zo negatief en nu plots heel positief over alle functies van Dateplanet terwijl je deze eerst nog afkraakte... Slaat nergens op wat je aan het doen bent? Uitleg lijkt ons niet meer dan logisch op dit moment...

   Eefje (44) 16 maart 2017

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Dateplanet