• Dirk (30)
    Daten op dateplanet is inderdaad snel en makkelijk 1 reactie

    Binnen 1 week tijd is het mij gelukt om 2 dates te realiseren met dames dichtbij mijn woonplaats (Utrecht). Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan dus had een abonnement voor 3 maanden genomen. Nou goed, ben allang blij dat het werkt en ik kan het iedereen dan ook aanraden!
    Ps. laat de gratis leden (zonder sterretje) naast je liggen, deze kunnen niets en gaan ook niets doen. Anders hadden ze al wel een sterretje bij hun naam gehad.

    Bezoek Dateplanet

    Dirk (30) 17 april 2017
    •  (44)

      Dit blijft inderdaad een probleem. Op dateplanet kunnen gratis leden een favoriet melding versturen naar alle gebruikers, dus ook de gebruikers die betaald hebben. Wat inhoudt dat als je een gesprek met hen wilt starten dat dit niet kan, tenzij het gratis lid alsnog betaald. Maar inderdaad, zoals Dirk al zegt hadden ze niet al wel gedaan als ze dit zouden willen. Gratis leden niet meer laten zien als je betaald lid bent en vice versa is misschien de beste optie. Meteen prive gegevens doorspelen aan een gratis lid is mogelijk maar zal ik zelf zeker nooit doen. Ten 1e heeft dat gratis lid al niks voor me over en ten 2e weet je maar nooit wat er gebeurd als je dat doet.

      Eefje (44) 17 april 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet