Dateplanet
8,7

185 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 10.215 keer bezocht.

Reviews ( 185 )

 • Jolie (55)
  te jong voor mij 1 reactie

  Op zich vind ik het hier allemaal leuk en vermaak ik me er ook echt goed, wat ik wel merk is dat de leden hier grotendeels onder de 40 zijn, laat staan 55. Dit vind ik wel jammer, daarentegen is de site wel erg mooi vergeleken met second love (waar ik ook zit). Misschien is het meer een kwestie van smaak, dat het jonge grut hier een beetje zit dat zou kunnen. Ik hoop dat er snel meer ouderen komen, zodat ik ok een kansje kan wagen

  Jolie (55) 26 februari 2017
 • Veerleq (34)
  Hot 1 reactie

  Deze website is echt een beetje de nieuwe tinder enzo geloof ik, het is in ieder geval helemaal hot.
  Daarom dacht ik waarom ook niet, ik probeer het gewoon een keer en heb me dus aangemeld.
  Niet zonder succes want heb daar een super leuke vent leren kennen!
  Heb er al me gedate en binnenkort gaan we voor ronde twee, dus ik kan wel stellen dat het een sutcces is geweest voor mij.

  Veerleq (34) 24 februari 2017
 • Koen (56)
  Weg naar de top 1 reactie

  Wanneer je een harde zakenman bent zoals ik en altijd veel moet reizen voor het werk, is het lastig om een relatie te kunnen onderhouden. Dit heb ik helaas vele malen op de harde manier gemerkt. Veel vrouwen houden hier niet van en zoeken dan een ander. Daarom heb ik me hier aangemeld en zo kom ik af en toe toch aan mijn 'pleziertjes'. Ik snap dat niet iedereen deze site hiervoor gebruikt, maar voor mij is het een goede uitkomst waar ik erg dankbaar voor ben.

  Koen (56) 22 februari 2017
 • Gijsje (47)
  niet opgelicht 1 reactie

  Op verschillende websites heb ik al een keer geprobeerd met een vrouw af te sprkeen, iedere keer weer zonder succes.
  Ik dacht laat ik het nog 1 keer hier proberen en dit keer gewoon met succes! Ik heb met de dame in kwestie afgesproken en we hebben een hartstikke leuke middag beleefd samen. Het is gewoon al fijn om in zo'n geval een keer niet te worden opgelicht. Pluspunt voor dateplanet!

  Gijsje (47) 21 februari 2017
 • Gregor (27)
  mwahh 1 reactie

  ik vind deze website een beetje mwahh, zozo zeg maar. Niet superleuk maar ook niet superslecht ofzo.
  Als het aan mij ligt zou alles gratis moeten zijn, maar aan de andere kant snap ik ook wel dat dat niet kan want er zijn natuurlijk lmensen die hier van moeten leven neem ik aan.
  Jammer alleen dat dit mij zo veel geld kost haha

  Gregor (27) 20 februari 2017
 • Jorn (24)
  Jonge generatie 1 reactie

  Op veel dating sites is het zo dat je pas vanaf een jaar of 40 veel mensen hierop ziet.
  Van mijn leeftijd (24) zijn er eigenlijk nooit veel mensen die op zoek zijn naar dezelfde dingen.
  Op deze site is dat gelukkig wel zo, ik weet niet hoe dit kan, maar ik ben hier zelf erg blij mee.

  Jorn (24) 19 februari 2017
 • Jan (63)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is best wel erg nieuw voor mij om zoiets te ondernemen. Ik ben zelf helemaal niet zo van het digitale allemaal en computers ben ik helemaal niet sterk mee.
  Gelukkig heb ik een zoon die me hier mee kon helpen. Alsnog is het best ingewikkeld allemaal, maar dat ligt denk ik meer aan mijn leeftijd dan aan de website zelf.
  wat ik wel mooi vind om te zien is dat er ook dames van mijn leeftijd hier te vinden zijn, en niet alleen maar jonge vrouwen.

  Jan (63) 18 februari 2017
 • Ferdinand (25)
  Dateplanet veel gebruikers maar ook... 1 reactie

  Veel vrouwen die op zoek zijn naar seks hier, dat is wat me echt op valt. Ik zoek juist een fijne vertrouwde relatie. Deze vrouwen zijn er ook wel maar dan moet je goed op de profielen lezen om daar achter te komen, je kan hier niet specifiek op zoeken. Misschien een update Dateplanet? Verder prima datingwebsite met een enorm aantal gebruikers.

  Ferdinand (25) 16 februari 2017
 • Tim (28)
  Dateplanet goed en degelijk 1 reactie

  Dateplanet is een degelijke datingwebsite waar daten mogelijk is op redelijk simpele wijze. Een gesprek starten gaat snel en het lid krijgt een mail waardoor die altijd wel snel online komt. Ik krijg ook het idee dat het percentage dat reageert een stuk hoger ligt dan op andere datingwebsites.
  Fijne avond verder.

  Tim (28) 14 februari 2017
 • Liesje (30)
  Alleen lelijke en gekke mannen op D... 0 reacties

  Dateplanet, planet of the apes. Alleen maar lelijke mannen hier op de site die ook nog eens alleen op zoek zijn naar seks en denken met hun lulletje. Nee, dit is geen site voor vrouwen die een goede relatie zoeken. Als mannen al beginnen met teksten als:

  *Hey jij zoekt sex ja, wanneer mag ik komen?*
  *jij bent lekker, wat is je adres?*
  *Zin in een 20 cm?*

  Zulke begin teksten heb ik allemaal al gezien. :P Geen grap. Nu weet ik wel dat mensen op dating sites vaak 2e keuze zijn (anders hadden ze al een partner gehad) maar dit is wel heel ernstig.

  Liesje (30) 7 februari 2017
 • Ilse (26)
  Dateplanet account verwijderen 2 reacties

  Kan iemand mij in hemelsnaam vertellen hoe je een account moet verwijderen op Dateplanet? Ik blijf mails ontvangen maar dacht dat ik mijn account al had verwijderd, blijkbaar dus niet. Klantenservice gemaild. Die zeggen dat ik mijn account zelf kan opzeggen via mijn account instellingen? Help!?

  Ilse (26) 7 februari 2017
 • Wim (37)
  Daten op dateplanet niet voor mij 1 reactie

  Daten op Dateplanet? Nee. Niet voor mij. 1 maand geprobeerd, iedere dag online met mensen chatten maar er is niets uit gekomen. Geprobeerd mijn geld terug te vragen omdat ik er geen profijt van heb gehad maar nee, dat kon ook weer niet. Erg spijtig allemaal.

  Wim (37) 5 februari 2017
 • Janne (39)
  zelf aangeven 0 reacties

  Wat ik hier fijn vind is dat je het zelf kunt aangeven wanneer je iemand niet leuk vindt, of dat diegene iets doet wat jou niet bevalt.
  Dan kun je hem blokkeren of een bericht naar de klantenservice sturen, hier doen ze altijd wel wat mee
  ten minste, met die van mij tot nu toe wel.
  Op deze manier heb je wel het gevoel dat je serieus genomen wordt en dat je het zelf in de hand hbt, dat vind ik zelf erg prettig.

  Janne (39) 4 februari 2017
 • Lisette (25)
  prima website met veel date kansen ... 2 reacties

  Prima website waar je genoeg kansen maakt op een date. Wel moet ik zeggen dat veel van de mannen hopen op een seksdate, hier ben ik niet van gediend dus heb deze geblokkeerd. Uiteindelijk wel een aantal leuke dates er aan over gehouden hoor :)

  Lisette (25) 1 februari 2017
 • Chantal (35)
  Dateplanet heeft veel positieve uni... 2 reacties

  Wat me vooral opvalt aan Dateplanet is dat de drempel heel laag is. Even inschrijven (2 minuten) en je profiel is 100% functioneel. Bij andere datingsites moet je dan eerst nog een vragenlijst invullen van 1000 vragen. Dus dit is al een pluspunt! Daarbij komt nog dat wanneer je betaald je nergens aan vast zit, weer een uniek punt waar klanten zeer blij mee zijn. Valt ook te merken want er zijn heel veel mannen (en vrouwen) op Dateplanet aanwezig.

  Chantal (35) 31 januari 2017
 • Online dater (32)
  dateplanet review van een ervaren o... 1 reactie

  Er is niet veel te vinden over dateplanet totdat ik op deze review site uit kwam. Mooie website trouwens, komen blijkbaar veel mensen op aan de reviews te zien maar goed, over dateplanet:

  Dateplanet is een datingwebsite waar je serieus alles op kan vinden. Er zijn vrouwen die op zoek zijn naar one night stands en relaties uiteraard. Ik krijg ook het idee dat sommige vrouwen gebonden zijn al hebben ze dit niet zo tegen mij gezegd. Daten op dateplanet is wel mogelijk en kan vrij simpel als je de berichten leuk beantwoord met leuke wedervragen zodat het gesprek op gang blijft gaan.

  Ps. ik ben totaal niet van het feit dat gebonden mensen op datingsites zitten. Maar goed deze heb ik dan ook zoveel mogelijk genegeerd.

  Online dater (32) 30 januari 2017
 • Hanif (33)
  leuke website 0 reacties

  Ik vind dit echt een leuke website! Normaal vind ik dit soort dingen echt vreselijk en één grote oplichterij, maar dat gevoel heb ik hier niet dat is echt fijn.
  Veel vrouwen en meiden die leker willen chatten en afspreken enz en iedereen is gewoon serieus!
  Moet alles nog ee nbeetje uitproberen enz maar tot nu toe echt tof!

  Hanif (33) 29 januari 2017
 • Huub (49)
  duurt lang 1 reactie

  Voordat iemand hier wil afspreken met je gaat er superveel tijd overheen voor het zo ver is.
  Ze willen je eerst leren kennen etc. nou als je het mij vraagt leer je elkaar toch kennen in het echt en tijdens dates.
  Niet alleen maar tijdens chatsessies, ik vind het hier allemaal wat lang duren voor iemand wil afspreken.
  Natuurlijk snap ik wel dat het niet te snel hoeft, maar dit duurt wel heel lang.

  Huub (49) 28 januari 2017
 • Rene (25)
  Vrouwen willen niets anders dan cha... 2 reacties

  De vrouwen hier willen niets anders dan chatten, praten, blablabla om gek van te worden. Meteen op de eerste dag zit er niet in, zijn wel wat vrouwen die uit zijn op seks maar zelfs daar moet je eerst dagen mee praten om ze te ontmoeten. Verschrikkelijk, had verwacht dat het veel makkelijker zou gaan!

  Rene (25) 27 januari 2017
 • Tim van de Bomen (40)
  Daten op Dateplanet 2 reacties

  De planeet van het daten, toch? Nee valt wel mee. Daten is niet zo simpel als de site het doet vermoeden. Je moet er veel energie in steken als man, daarnaast moet je de juiste vrouw tegen komen die jou wel ziet zitten. Aan vrouwen geen gebrek, dat klopt maar een match vinden is niet zo eenvoudig als het lijkt. Dateplanet heeft geen match systeem dus je moet zelf op zoek, wat ik zelf wel waardeer omdat de meeste match systemen niet goed werken en je hebt nu zelf het heft in eigen handen.
  Moraal van het verhaal: als je er geld en tijd in steekt moet het wel goed komen, zonder inzet wordt het echter niets. Hoe knap je ook mag zijn.

  Tim van de Bomen (40) 26 januari 2017

Plaats een review