• Frank Westerhof (38)
  De ultieme test volbracht geen nep leden 4 reacties

  Ik heb me aangemeld als vrouw om te kijken wat Dateplanet.nl zou doen. Ik zou in deze een nep account zijn die zich anders voor doet dan dat ik daadwerkelijk ben. Na 5 minuten was mijn account verwijderd. Goed gedaan! Mijn e-mail was mijn echte mail met naam en mijn accountnaam was een vrouwelijke naam en geslacht ook als vrouwelijk aangevinkt. Dit hadden ze dus erg snel door wat er op duidt dat er geen nep leden op Dateplanet.nl aanwezig zijn.

  Bezoek Dateplanet

  Frank Westerhof (38) 10 maart 2017
  • (44)

   Klopt en wat ook interessant is, is het feit dat er een 24 uurs monitoring is. Deze checks (wat jij hebt getest) wordt dus 24 uur per dag gedaan in plaats van de normale werkuren. Hierdoor vallen alle neppers door de mand.

   Eefje (44) 10 maart 2017
  • (57)

   haha wat grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die dat soort testen doet bij sites

   Wichard (57) 12 maart 2017
  • (44)

   Lekker vaag dit.... een beredenering van likmevestje: dus er zijn geen nepleden aanwezig omdat ze door hadden dat jij geen vrouw was?? En dat wisten ze "direct" (binnen 5 minuten!) omdat je e-mailadres een mannen-naam bevatte en je jezelf als vrouw had ingeschreven? That's it?? Alleen daarom?

   Ten eerste geloof ik dat niet.
   Ten tweede slaat het nergens op: dit is helemaal geen keiharde test of ze nepacounts doorhebben.... : Alsof je niet een "mannen-emailadres" kan hebben en jezelf als vrouw kan aanvinken .... alsof dat een soort ultieme NoGo is.....
   Ik kan mezelf makkelijk als Nico inschrijven met nico@yahoo.com en als vrouw aanvinken.... of whatever ... het is géén ultieme lakmoesproef ... het zegt helemaal niks namelijk.
   En wat als je een vrouw bent die Denise heet met denis34@hotmail.com als mailadres? Of als je henk heet en je noemt jezelf hot-man1982 en je email is hankpanky@gmail.com?? Wat dan? Of JaapJan of Maartje met 135hallo@freemail.nl?
   W.t.f.?
   En hoe checken ze dan nep-accounts? Wat is dat monitoren dan? Volgens mij bestaan daar andere manieren en criteria voor dan (alleen) genoemde "email vs naam" test .... welke überhaupt geen solide of sluitende test is. Het is geen test sowieso.
   Verder
   Deze reviews lijken geschreven door de site zelf.... in ieder geval die van frank. Nogal slap en ongeloofwaardig in mijn opinie.

   De datingsite kan verder prima zijn.... dat is het punt niet ... tis alleen dit onzinnige gewauwel over hoe "geweldig ze nepacounts monitoren en doorhebben" ... m.i.
   Dat dus. ;-)

   Doei

   Guy (44) 13 april 2017
  • (35)

   Meneer Guy,

   Er is geen enkele datingwebsite die het beter monitort dan dat Dateplanet.nl dit doet. Deze hebben in ieder geval een 24-uurs monitoring waardoor ze al veel meer neppers te pakken hebben. Daarnaast bekijken ze of de foto wordt gebruikt door andere accounts op het hele internet, wanneer dit zo is en de naam o.i.d. komt niet overeen wordt het account ook verwijderd. Een nepper komt hier echt niet doorheen hoor. En ik ben ervan overtuigd dat er ook veel neppers door de mand vallen door het e-mailadres niet te laten kloppen met het geslacht.

   Ik snap jouw reactie eigenlijk niet meneer Guy? Waarom niet blij zijn dat een datingwebsite zo goed nep leden weert in plaats van een reactie te schrijven die kant noch wal raakt?

   Liefhebber (35) 13 april 2017

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Dateplanet