• Rick (20)
    Teleurgesteld 3 reacties

    Op zich een geweldige site. Genoeg aanbod, leuke vrouwen, slim bedacht van VIP en de diamanten.
    Maar.... van een aantal vrouwen heb ik berichten gekregen die in de herhaling zijn gevallen, foto's die meerdere malen werden verstuurd en vragen die niet beantwoord werden. Nu heb ik slecht gehandeld en dit niet gerapporteerd en heb uiteindelijk tegen iemand gezegd dat ik het idee had dat een aantal accounts door computers werden bestuurd. Dit is me dan ook niet in dank afgenomen en per direct was mijn account verwijderd. Hier heb ik een mail op gekregen met een korte tekst dat het wel duidelijk was waarom mijn account verwijderd was.
    Na een aantal keer heen en weer een mail gestuurd te hebben bleek dat het om smaad zou gaan en dus dateplanet zwart zou hebben gemaakt. Hier heb ik een duidelijke uitleg op gegeven hoe dit niet klopt en als antwoord krijg ik erop "Akkoord, bedankt voor de uitleg"

    Ben nogal teleurgesteld in het handelen hiervan en raad daarom mensen aan die graag gesprekken met alleen maar foto's voeren om daadwerkelijk op deze site zich aan te melden, want veel meer gebeurt er niet.

    Bezoek Dateplanet

    Rick (20) 2 maart 2017
    •  (36)

      Als jij tegen een vrouw zegt dat je een foto wilt delen, dan moet je wel wat sturen. Anders koopt de vrouw (of man) diamanten voor niets. Ik snap wel dat Dateplanet hier een lijn in heeft getrokken. Zijn genoeg mensen die graag foto's willen zien maar dan niets terug sturen, dat vind ik wel onder oplichting vallen.

      Richard (36) 3 maart 2017
    •  (36)

      Overigens vind ik wel dat een waarschuwing zou volstaan aangezien je een betalend lid was.. Ps er gebeurd wel degelijk meer dan alleen chatten en dergelijke. Althans, ik heb meerdere dates van Dateplanet gehaald. Dus kijk ook maar eens in de spiegel Rickie.

      Richard (36) 3 maart 2017
    •  (20)

      Bij deze bied ik mijn excuses aan !

      Dateplanet heeft mijn account weer geactiveerd en dus zeker geluisterd naar de situatie.

      Rick (20) 3 maart 2017
    •  (47)

      Sorry heren. Maar deze site is gemaakt dat je zogenaamd met dames chat. Maar je zal zien dat alleen maar jonge meiden berichten sturen. En allemaal vragen ze gelijk om foto prive te versturen, waardoor je diamanten moet kopen. Als je bij diverse profielen kijkt die met jou contact opnemen, zal je zien dat er wel erg veel vrouwen blauwe ogen hebben. Je zal zien dat elke vrouw gelijk begint met zelf een naakt foto te sturen, en daarna gelijk vraagt of jij dat ook wil doen. Als je bericht stuurt na de dames dat je niet wil sex chatten of foto's versturen, is hun volgende bericht met de vraag of je een foto wil delen met hun. Dus krijg je een standaard antwoord zonder dat er gelezen wordt wat je schrijft. Ze hebben een paar mensen werken die de vragen beantwoord. Soms zie je ook dat je met iemand chat, en een paar uur later krijg je antwoorden waardoor je weet dat je nu met een ander chat. Dit is nog makkelijker te zien door te kijken naar de berichten die naar jou verstuurd zijn. Ineens kan je geen berichten zien van de ander nadat je 2x geantwoord hebt . Het enige wat je ziet is jou bericht. Duidelijk dat een ander inlogd op een andere computer en dezelfde profiel naam gebruikt.

      Marcel (47) 8 maart 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet