Dateplanet
8,7

189 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 12.807 keer bezocht.

Reviews ( 189 )

 • Natasja (27)
  Veel stomme mannen 0 reacties

  Je kan wel merken dat mannen die op een datingsite zitten 2e, 3e of 4e keus zijn zeg. Er zitten zelfs een aantal tussen die vragen of ze een naaktfoto van me mogen zien, nog voordat ze gedag hebben gezegd, lachwekkend. Deze mannen verpesten het voor diegene de mannen die wel serieus zijn want ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Het is dat ik nog een lidmaatschap heb lopen anders was ik er al van af gestapt. Dateplanet kan hier niets aan doen maar toch voelt het niet goed, misschien een filter bijvoegen: Serieus ja of nee? Al zal dat ook niet werken omdat de maniakken van zichzelf denken dat ze serieus zoekende zijn.
  Conclusie: niet echt een aanrader als je een droomprins probeert te zoeken of je moet al veel geluk hebben. Ik heb het in ieder geval niet. Mijn blokkeerlijst staat al aardig vol.

  Natasja (27) 22 mei 2017
 • Toon (51)
  Boeiend 0 reacties

  Wat een boeiend iets is dat toch tegenworodig, dat online daten. Ik had het nog nooit gedaan, maar ben uiteindelijk toch overgehaald. Je moet ook een beetje met je tijd mee denk ik dan. Daarom heb ik me hier aangemeld en ik moet bekennen dat het me uitstekend bevalt. Erg mooie, jonge en oudere vrouwen en ik vind iedereen erg aardig. Nu snap ik natuurlijk ook wel dat dit soms ook maar schijn is, maar ik vermaak me en daar gaat het mij om. En hopelijk vind ik zelfs een leuke vrouw hier, dan ben ik intents tevreden.

  Toon (51) 21 mei 2017
 • Tina (43)
  dateplanet werkt goed en raadt het iedereen ... 1 reactie

  een date gehad met een leuke man die gek genoeg 3 kilometer van me af woont. deze man had ik nooit leren kennen zonder dateplanet dus ik wil ze bij deze bedanken. ik raadt dateplanet bij iedereen aan die single is en op zoek is naar een partner.

  Tina (43) 19 mei 2017
 • Marit (40)
  Dateplanet foto delen is super 2 reacties

  Dateplanet is in 1 woord geweldig. Je kan chatten, foto's sturen, profielen bezoeken (ook anoniem) en noem maar op. Vooral dat je foto's kan delen is geweldig. Ik had ooit eens een date gehad via een andere datingsite, waar je geen foto kon delen. Chatten en chatten en uiteindelijk toch maar op date gegaan want zijn profielfoto zag er goed uit. Bleek dat die profielfoto al 3 jaar oud was, hij zag er echt heel anders uit in het echt. Daarom deel ik altijd enkele foto's zodat ik weet met wie ik ga daten. Kost wel wat extra maar het is echt 100 keer beter.
  Mensen die gaan reageren: innerlijk gaat het om. Alsjeblieft niet reageren want ik ben het daar niet mee eens. Het oog wil ook wat.

  Marit (40) 17 mei 2017
 • Jesse (34)
  razend 1 reactie

  Volgens mij kun je hier wel duizend keer zeggen dat je niet wilt dat ze foto's naar je sturen maar ze houden er toch niet mee op! Dit maakt mij razend! Ik zou willen dat er een soort blokkeersysteem haalbaar was op deze site. Echt van die neady girls die te weinig aandacht krijgen ofzo, zo jammer is dat. Heb een beetje zelfrespect zeg! Het is eigenlijk gewoon een soort stalking wat zij doen, slechte zaak hoor. Ga dan bij de wallen werken.

  Jesse (34) 13 mei 2017
 • Ferdinand (25)
  Dateplanet nl klacht 2 reacties

  Ik heb een klacht over Dateplanet.nl, deze datingsite denkt slim te zijn maar dat zijn ze niet! 3 maanden ben ik lid geweest zonder te betalen en ik krijg telkens wel wat profielbezoekers en soms zelfs een vrouw die gedag zegt maar het zint me voor geen ene meter. Waarom? Ik heb geen profielfoto! Welke vrouw gaat nu een profiel bezoeken die geen foto heeft, niemand toch? Ik vertrouw het niet, ook al zijn de reviews gematigd positief.

  Ferdinand (25) 12 mei 2017
 • Lianne (25)
  Dateplanet account verwijderen 0 reacties

  Hallo mensen,

  Ik zat eerder op Dateplanet, goede website trouwens. Enige minpuntje is dat het lastig is om te vinden waar iemand zijn/haar account kan verwijderen. Hierom de instructies bij deze:

  1. Log in op je account.
  2. Instellingen.
  3. Wijzig profiel.
  4. Account verwijderen.

  Ps. Dateplanet is een grote aanrader, ik heb hier namelijk mijn vriend ontmoet.

  Groetjes Lianne

  Lianne (25) 7 mei 2017
 • Marcel (39)
  Nette vrouwen 1 reactie

  Hehe eindelijk een keer een website waar gewoon normale, nette vrouwen online zijn en niet van die dames die niet zouden misstaan in een kamer met rode lampen. Als je begrijpt wat ik bedoel... sommige vrouwen hebben heel wat over voor een man die hen kan onderhouden volgens mij. Jammer is dat, waar is je zelfrespect denk ik dan. Hier niet gelukkig! Dat is prijzenswaardig

  Marcel (39) 6 mei 2017
 • Sabine (32)
  Dateplanet nl is een datingwebsite alles ... 1 reactie

  Al met al een geweldige datingwebsites met talloze leuke mannen. Uiteraard ook enkele vieze mannetjes die denken dat ze de koning zijn maar die blokkeer ik dan ook meteen. :) Ik heb een 3 maanden abonnement genomen voor 50 euro, deze is inmiddels afgelopen en heb er meerdere dates aan over gehouden en tevens een man die ik nu vaker zie. Ik ben blij dat ik gebruik heb kunnen maken van Dateplanet.nl en zal het zeker aanraden aan vriendinnen en familie.

  Groetjes Sabine

  Sabine (32) 5 mei 2017
 • Robbert Jan de Klerk (35)
  volgens mij een nep site 3 reacties

  Deze site is zo nep als het maar zijn kan. Het doel van de site is alleen maar om geld van je af te troggelen. Begint allemaal normaal tot je betaald hebt, iedereen spreekt je aan en het enige wat ze willen is alleen maar bloemetjes en foto's van je hebben die natuurlijk geld kosten. Als je niet mee werkt wordt je account gewoon verwijderd. Ik ga er ook alles aan doen om deze site uit de lucht te krijgen.

  Met vriendelijke groet,

  Robbert Jan de Klerk

  Robbert Jan de Klerk (35) 4 mei 2017
 • Leon (40)
  Dateplanet is the real deal alles positief ... 0 reacties

  Dateplanet.nl komt superlatieven tekort. Eindelijk weer eens een datingwebsite in Nederland waar je daadwerkelijk kan daten. Als ik het vergelijk met een Pepper dan zijn er veel meer actieve leden op Dateplanet en wanneer je het vergelijkt met bijvoorbeeld een gratis datingwebsite als Badoo is Dateplanet veel meer the real deal, op Badoo zitten namelijk veel buitenlanders die je proberen te lokken naar je mailadres etc. Aan een maand lidmaatschap heb je op Dateplanet meer dan genoeg dus meer betalen dan de 25 euro is naar mijn mening niet nodig, misschien wat diamanten als je meer aandacht wilt maar dat is niet perse nodig. Ik ben blij, dat er weer een datingwebsite is die veel actieve leden heeft, een goede fake controle en geen automatische incasso hanteert. Volgens mij is Dateplanet hier ook de enige in op het moment, veel zullen wel volgen als ze zien dat het op Dateplanet nu plots storm loopt met leden, terecht.

  Leon (40) 4 mei 2017
 • Anoniem (29)
  Dateplanet fake dames vraagteken 5 reacties

  Jullie zullen je wel af vragen zijn de dames op Dateplanet.nl fake? Dit antwoord is snel te geven: Nee. Waarom? Ik heb in een maandje tijd 3 dates gehad en super veel contacten op gedaan. De meeste vrouwen reageren op je berichten (in het nederlands wel te verstaan) en de man/vrouw ratio klopt ook. Er zijn namelijk meer mannen dan vrouwen aangemeld, alleen datingwebsites met deze ratio zijn echt.

  Groeten een tevreden Dateplanet klant.

  Anoniem (29) 3 mei 2017
 • Nathalie uit Utrecht (32)
  Dateplanet prima datingwebsite met veel ... 0 reacties

  Dateplanet.nl is een prima datingwebsite met veel leden en een mooie website. Registratie duurde welgeteld 2 minuten en ik kon meteen andere profielen bezoeken enz. Na 3 dagen te hebben rond gekeken besloten om een lidmaatschap te nemen wat ertoe heeft geleid dat ik meerdere dates heb gehad met leuke mannen in mijn omgeving. Dateplanet.nl krijgt van mij dan ook 5 sterren.

  Nathalie uit Utrecht (32) 1 mei 2017
 • Tom (33)
  teleurstelling 0 reacties

  Na een tijdje op deze site te hebben rondgekeken, is het een beetje op een teleurstelling uitgelopen voor mij. Niet genoeg vrouwen van mijn leeftijd te vinden of anders vrouwen waar het niet mee klikte. Ik vond vooral de leeftijdsgrens hier behoorlijk hoog liggen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Misschien is dat ook wel normaal dat die meer op websites zoeken dan mijn leeftijd ,dat weet ik ook niet. Ik had er wel hoge verwachtingen van doordat vrienden hier enorm positief over waren dus dat is jammer, helaas niks voor mij dus.

  Tom (33) 29 april 2017
 • Ymke (53)
  uitgebreid profiel 0 reacties

  Ik had altijd zo'n afkeer voor het internetdate gebeuren, ik dacht dat je dan moest 'swipen' of hoe zoiets ook heet en dat je dan een match had. Bleek ik het even mis te hebben, generaliseren is nooit goed blijkt wel weer. Toen ik hier terecht kwam, bleek dat je een uitgebreid profiel moest invullen om zo al je voorkeuren aan te geven en je zelfs nog een extra stukje kon typen, inclusief foto van jezelf. Het chatten met elkaar vind ik echt heel erg leuk, om mensen zo te leren kennen. Klikt het niet? dan ga je gewoon met een ander iemand beginnen te chatten. Helaas mijn droomman nog niet gevonden, maar wie weet zit hij er wel tussen ik geef nog niet op.

  Ymke (53) 28 april 2017
 • Sil (35)
  Verslavend 2 reacties

  Ik vind het chatten met vrouwen hier echt verslavend werken, het brengt ook iets van spanning met zich mee ofzo ik kan niet goed uitleggen wat het precies is. In ieder geval werkt het voor mij goed, want ik kom iedere keer weer online in de hoop dat die leuke vrouwen van gisteren vandaag ook weer online zijn

  Sil (35) 26 april 2017
 • Jolijn (45)
  Weinig romantiek 2 reacties

  Wat ik heel erg jammer vind aan het online daten is dat de mannen niet eens meer moeite doen om iets romantisch voor de vrouw te doen. Of dit nu een bos bloemen, een doos chocolade of een keer uit eten is.
  Ondanks dat je online date, vind ik dat je hier best een mouw aan kunt passen en in ieder geval iets kunt proberen.

  Jolijn (45) 25 april 2017
 • Ryan (33)
  Chicks 1 reactie

  Voor een website om te daten ziten hier echt nog lekkere chicks! Meestal zijn het van die dames die nooit een man krijgen in het echt en die dus zich online aanmelden, dat idee heb ik er altijd bij ten minste. Maar hier zijn de meiden echt knap! en lekker en lief ook nog dus daar heb ik absoluut niks over te klagen!

  Ryan (33) 23 april 2017
 • Kees (35)
  Heel positief over Dateplanet nl review 1 reactie

  Ik zie dat er al 70 reviews zijn over Dateplanet op Topdatingwebsites en meer dan 95% is positief. Hierom heb ik het ook geprobeerd sinds een week en het is inderdaad zeer positief te noemen. Er zijn voldoende mensen waar je een chat mee kan beginnen en heel veel mensen chatten ook terug, wat op andere datingwebsites nog wel eens anders is. Het kopen van een lidmaatschap is het dan ook zeker waard twv 25 euro.

  Groetjes Kees

  Kees (35) 19 april 2017
 • Dirk (30)
  Daten op dateplanet is inderdaad snel ... 1 reactie

  Binnen 1 week tijd is het mij gelukt om 2 dates te realiseren met dames dichtbij mijn woonplaats (Utrecht). Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan dus had een abonnement voor 3 maanden genomen. Nou goed, ben allang blij dat het werkt en ik kan het iedereen dan ook aanraden!
  Ps. laat de gratis leden (zonder sterretje) naast je liggen, deze kunnen niets en gaan ook niets doen. Anders hadden ze al wel een sterretje bij hun naam gehad.

  Dirk (30) 17 april 2017