Dateplanet
8,9

182 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,9 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 7.939 keer bezocht.

Reviews ( 182 )

 • Marcel (39)
  Nette vrouwen 1 reactie

  Hehe eindelijk een keer een website waar gewoon normale, nette vrouwen online zijn en niet van die dames die niet zouden misstaan in een kamer met rode lampen. Als je begrijpt wat ik bedoel... sommige vrouwen hebben heel wat over voor een man die hen kan onderhouden volgens mij. Jammer is dat, waar is je zelfrespect denk ik dan. Hier niet gelukkig! Dat is prijzenswaardig

  Marcel (39) 6 mei 2017
 • Sabine (32)
  Dateplanet nl is een datingwebsite ... 1 reactie

  Al met al een geweldige datingwebsites met talloze leuke mannen. Uiteraard ook enkele vieze mannetjes die denken dat ze de koning zijn maar die blokkeer ik dan ook meteen. :) Ik heb een 3 maanden abonnement genomen voor 50 euro, deze is inmiddels afgelopen en heb er meerdere dates aan over gehouden en tevens een man die ik nu vaker zie. Ik ben blij dat ik gebruik heb kunnen maken van Dateplanet.nl en zal het zeker aanraden aan vriendinnen en familie.

  Groetjes Sabine

  Sabine (32) 5 mei 2017
 • Robbert Jan de Klerk (35)
  volgens mij een nep site 3 reacties

  Deze site is zo nep als het maar zijn kan. Het doel van de site is alleen maar om geld van je af te troggelen. Begint allemaal normaal tot je betaald hebt, iedereen spreekt je aan en het enige wat ze willen is alleen maar bloemetjes en foto's van je hebben die natuurlijk geld kosten. Als je niet mee werkt wordt je account gewoon verwijderd. Ik ga er ook alles aan doen om deze site uit de lucht te krijgen.

  Met vriendelijke groet,

  Robbert Jan de Klerk

  Robbert Jan de Klerk (35) 4 mei 2017
 • Leon (40)
  Dateplanet is the real deal alles p... 0 reacties

  Dateplanet.nl komt superlatieven tekort. Eindelijk weer eens een datingwebsite in Nederland waar je daadwerkelijk kan daten. Als ik het vergelijk met een Pepper dan zijn er veel meer actieve leden op Dateplanet en wanneer je het vergelijkt met bijvoorbeeld een gratis datingwebsite als Badoo is Dateplanet veel meer the real deal, op Badoo zitten namelijk veel buitenlanders die je proberen te lokken naar je mailadres etc. Aan een maand lidmaatschap heb je op Dateplanet meer dan genoeg dus meer betalen dan de 25 euro is naar mijn mening niet nodig, misschien wat diamanten als je meer aandacht wilt maar dat is niet perse nodig. Ik ben blij, dat er weer een datingwebsite is die veel actieve leden heeft, een goede fake controle en geen automatische incasso hanteert. Volgens mij is Dateplanet hier ook de enige in op het moment, veel zullen wel volgen als ze zien dat het op Dateplanet nu plots storm loopt met leden, terecht.

  Leon (40) 4 mei 2017
 • Anoniem (29)
  Dateplanet fake dames vraagteken 5 reacties

  Jullie zullen je wel af vragen zijn de dames op Dateplanet.nl fake? Dit antwoord is snel te geven: Nee. Waarom? Ik heb in een maandje tijd 3 dates gehad en super veel contacten op gedaan. De meeste vrouwen reageren op je berichten (in het nederlands wel te verstaan) en de man/vrouw ratio klopt ook. Er zijn namelijk meer mannen dan vrouwen aangemeld, alleen datingwebsites met deze ratio zijn echt.

  Groeten een tevreden Dateplanet klant.

  Anoniem (29) 3 mei 2017
 • Nathalie uit Utrecht (32)
  Dateplanet prima datingwebsite met ... 0 reacties

  Dateplanet.nl is een prima datingwebsite met veel leden en een mooie website. Registratie duurde welgeteld 2 minuten en ik kon meteen andere profielen bezoeken enz. Na 3 dagen te hebben rond gekeken besloten om een lidmaatschap te nemen wat ertoe heeft geleid dat ik meerdere dates heb gehad met leuke mannen in mijn omgeving. Dateplanet.nl krijgt van mij dan ook 5 sterren.

  Nathalie uit Utrecht (32) 1 mei 2017
 • Tom (33)
  teleurstelling 0 reacties

  Na een tijdje op deze site te hebben rondgekeken, is het een beetje op een teleurstelling uitgelopen voor mij. Niet genoeg vrouwen van mijn leeftijd te vinden of anders vrouwen waar het niet mee klikte. Ik vond vooral de leeftijdsgrens hier behoorlijk hoog liggen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Misschien is dat ook wel normaal dat die meer op websites zoeken dan mijn leeftijd ,dat weet ik ook niet. Ik had er wel hoge verwachtingen van doordat vrienden hier enorm positief over waren dus dat is jammer, helaas niks voor mij dus.

  Tom (33) 29 april 2017
 • Ymke (53)
  uitgebreid profiel 0 reacties

  Ik had altijd zo'n afkeer voor het internetdate gebeuren, ik dacht dat je dan moest 'swipen' of hoe zoiets ook heet en dat je dan een match had. Bleek ik het even mis te hebben, generaliseren is nooit goed blijkt wel weer. Toen ik hier terecht kwam, bleek dat je een uitgebreid profiel moest invullen om zo al je voorkeuren aan te geven en je zelfs nog een extra stukje kon typen, inclusief foto van jezelf. Het chatten met elkaar vind ik echt heel erg leuk, om mensen zo te leren kennen. Klikt het niet? dan ga je gewoon met een ander iemand beginnen te chatten. Helaas mijn droomman nog niet gevonden, maar wie weet zit hij er wel tussen ik geef nog niet op.

  Ymke (53) 28 april 2017
 • Sil (35)
  Verslavend 2 reacties

  Ik vind het chatten met vrouwen hier echt verslavend werken, het brengt ook iets van spanning met zich mee ofzo ik kan niet goed uitleggen wat het precies is. In ieder geval werkt het voor mij goed, want ik kom iedere keer weer online in de hoop dat die leuke vrouwen van gisteren vandaag ook weer online zijn

  Sil (35) 26 april 2017
 • Jolijn (45)
  Weinig romantiek 2 reacties

  Wat ik heel erg jammer vind aan het online daten is dat de mannen niet eens meer moeite doen om iets romantisch voor de vrouw te doen. Of dit nu een bos bloemen, een doos chocolade of een keer uit eten is.
  Ondanks dat je online date, vind ik dat je hier best een mouw aan kunt passen en in ieder geval iets kunt proberen.

  Jolijn (45) 25 april 2017
 • Ryan (33)
  Chicks 1 reactie

  Voor een website om te daten ziten hier echt nog lekkere chicks! Meestal zijn het van die dames die nooit een man krijgen in het echt en die dus zich online aanmelden, dat idee heb ik er altijd bij ten minste. Maar hier zijn de meiden echt knap! en lekker en lief ook nog dus daar heb ik absoluut niks over te klagen!

  Ryan (33) 23 april 2017
 • Kees (35)
  Heel positief over Dateplanet nl re... 1 reactie

  Ik zie dat er al 70 reviews zijn over Dateplanet op Topdatingwebsites en meer dan 95% is positief. Hierom heb ik het ook geprobeerd sinds een week en het is inderdaad zeer positief te noemen. Er zijn voldoende mensen waar je een chat mee kan beginnen en heel veel mensen chatten ook terug, wat op andere datingwebsites nog wel eens anders is. Het kopen van een lidmaatschap is het dan ook zeker waard twv 25 euro.

  Groetjes Kees

  Kees (35) 19 april 2017
 • Dirk (30)
  Daten op dateplanet is inderdaad sn... 1 reactie

  Binnen 1 week tijd is het mij gelukt om 2 dates te realiseren met dames dichtbij mijn woonplaats (Utrecht). Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan dus had een abonnement voor 3 maanden genomen. Nou goed, ben allang blij dat het werkt en ik kan het iedereen dan ook aanraden!
  Ps. laat de gratis leden (zonder sterretje) naast je liggen, deze kunnen niets en gaan ook niets doen. Anders hadden ze al wel een sterretje bij hun naam gehad.

  Dirk (30) 17 april 2017
 • Leff (29)
  Chicks 0 reacties

  WoW ik dacht dat op dit soort datjng sites alleen maar vn die oude wanhopige dames zouden zitten, had ik het ff goed mis zeg!
  Er zitten hier echt allemaal supergeile chicks die zeker de moeite waard zijn om een x mee af te spreken Als je weet wat ik bedoel ;)

  Leff (29) 16 april 2017
 • koos (51)
  uitstekend 1 reactie

  Ik kan maar één woord bedenken voor dateplanet en dat is uitstekend!
  Nu komt het ook wel een beetje omdat ik me al op verscheidene sites heb aangemeld en heb geprobeerd te daten en dat dit altijd op niets uit liep.
  Nu heb ik afgelopen week een date gehad met één van de dames van dateplanet en dit was één groot succes en we gaan binnenkort weer afsprkeen.
  Daarom ben ik zo positief hier over, eidnelijk een site die nakomt wat ze beloven en wat ook echt effect heeft.

  koos (51) 14 april 2017
 • Anonieme review (37)
  Geen excuses 1 reactie

  Ik las laatst een review van een persoon die zei dat het hem niet was gelukt om te daten op Dateplanet. Ja, dit kan, ik bedoel in een kroeg heb je ook niet altijd meteen een goed gevoel bij bepaalde personen. Ik vind echter dat je dan geen negatieve review hierover hoeft te schrijven. Er is EINDELIJK een datingwebsite in Nederland die denkt aan de mensen, lees: ze doen niet aan automatische incasso's (hier is de grootste ophef over qua dating negativiteit), ze checken ieder profiel nauwkeurig 24/7 op echtheid, het actieve leden aantal is enorm, registratie duurt enkele seconden en wanneer je besluit je account te sluiten wordt alles van je profiel verwijderd. Geen van deze punten ben ik nog tegengekomen op een andere datingwebsite, enige minpuntje is dat het geld kost uiteraard aangezien er ook datingwebsites zijn die (deels) gratis zijn, deze hebben dan ook niet alle positieve punten die Dateplanet wel heeft.

  5 sterren van mij.

  Groeten een gelukkige Dateplanet deelnemer.

  Anonieme review (37) 12 april 2017
 • Ronald (37)
  Dateplanet geweldige website met ve... 1 reactie

  Al met al een geweldige website te noemen. Er zijn voldoende leden waar je contact mee kan leggen (die ook wat terug kunnen sturen) en daarnaast is de website snel toegankelijk (registratie duurt 1 minuutje, zonder grote vragenlijsten). Zijn ook heel veel mensen die denken niet te hoeven betalen en die voegen je dan toe aan hun favorietenlijst, dat is wel een irritatie factor maar goed. Misschien een optie maken dat niet betaalde leden geen contact kunnen leggen met betaalde leden? :)

  Ronald (37) 11 april 2017
 • Michiel (27)
  super oud 1 reactie

  Waarom zijn er eigenlijk haast geen mensen onder de dertig die online daten hier?
  Kan me niet voorstellen dat er niemand is van mijn leeftijd die het ook zo wil proberen.
  Tuurlij ksnap ik ook wel dat die generatie nog meer in de kroeg enzo uit gaat, maar zo weingi? dat had ik niet verwacht!

  Michiel (27) 9 april 2017
 • Janet (44)
  Weinig mensen die geen hetero zijn 1 reactie

  Ik durf niet te zeggen of dit een bewuste keus is van de website of niet, maar wat mij heel erg opvalt hier is dat bijna iedereen hier hetero is.
  Dat is natuurlijk helelemaal niet erg,, maaar ik kan het me haast niet voorstellen omdat er in deze tijd genoeg mensen zijn niet op het andere geslacht vallen.
  Wat natuurlijk ook kan is dat deze mensen gewoon niet veel online daten.

  Janet (44) 8 april 2017
 • XXX (25)
  Asociaal gedrag Klantenservice 2 reacties

  Sinds gisteren zomaar geblokkeerd door Dateplanet omdat ik ergens gelezen had dat deze site niet betrouwbaar was en dat genoemd had. [het is kennelijk zelfs verboden om dat te lezen]
  Klantenservice, zoals zij dat zelf noemen, is van nogal laag niveau, gezien de wijze van communiceren en het niet lezen van jouw berichten. Klantvriendelijkheid kennen zij in ieder geval zeker [nog] niet. Men is ook niet bereid op enigerlei wijze tot een vergelijk te komen, maar behoud wel het geld dat betaald is voor het gebruik van de site. Eerst willen ze reactiveren en daarna ineens weer niet. Ik bedoel maar.
  Elk commentaar op hun functioneren wordt afgedaan als smaad, terwijl er toch meerdere reviews zijn van gebruikers die ook niet hoog opgeven over hen.
  Mijn ervaring in de afgelopen weken is weinig zinnige reacties. Veel one liners als: Heyyyy Geen antwoorden op gestelde vragen en voortdurend wordt gevraagd foto's te delen waarvoor je WEER extra en niet weinig moet betalen, wat net zo goed geautomatiseerde berichten kunnen zijn. Heel vaak: je bent leuk, knap en sexy, maar inhoudelijk NIETS.
  Met andere woorden, besteed je geld liever aan iets anders, want hier loop je op leeg en van Dateplanet kun je duidelijk niets verwachten. Je wordt dus wel genaaid, maar dan door de klantenservice. Ik zeg stik maar in het geld.

  XXX (25) 6 april 2017

Plaats een review