• Anoniem (29)
    Dateplanet fake dames vraagteken 5 reacties

    Jullie zullen je wel af vragen zijn de dames op Dateplanet.nl fake? Dit antwoord is snel te geven: Nee. Waarom? Ik heb in een maandje tijd 3 dates gehad en super veel contacten op gedaan. De meeste vrouwen reageren op je berichten (in het nederlands wel te verstaan) en de man/vrouw ratio klopt ook. Er zijn namelijk meer mannen dan vrouwen aangemeld, alleen datingwebsites met deze ratio zijn echt.

    Groeten een tevreden Dateplanet klant.

    Bezoek Dateplanet

    Anoniem (29) 3 mei 2017
    •  (44)

      Blij om te horen dat er eindelijk datingwebsites bestaan die niet werken met nep leden. Dat is een tijdje geleden en dat is ook niet zo gek want blijkbaar is het een goudmijn. Je hebt datingwebsites die zelf nep leden maken en je hebt (meestal gratis) datingwebsites die nep leden toelaten. Dateplanet kost geld maar daar krijg je wel iets voor terug.

      Eefje (44) 3 mei 2017
    •  (32)

      Lees dit dan van Ene stan:

      ----------------------

      De afgelopen twee weken zijn de eigenaren van hen druk bezig met nepprofielen op Badoo die je naar Dateplanet proberen te lokken.

      Bij elk nepprofiel staat in de profieltekst hetzelfde tekstje:

      DATEPLANET , NL
      accouuntttnaaam [naam+cijfer]
      ccontactt mij daaaar
      ben hieeeer niet bereikbaaaar

      "Niet bereikbaar", maar wel uren achter elkaar online zijn, bij het kennismakingsspel bij elke man op het hartje klikken en antwoorden aan de mannen die willen chatten dat ze naar Dateplanet moeten gaan...

      -----------------------

      Te belachelijk voor woorden dat er echt mensen zijn die deze datesite proberen zwart te maken op een wijze die van geen kant klopt. Ach gelukkig is Datingwebsites van Rutger Tolenaar zo malafide als wat want de helft van de datesites die hierop staan kunnen helemaal geen reviews voor geschreven worden. En met alle respect ik maak iedere dag gebruik van de gratis diensten van Badoo en ben nog nooit zo'n tekst tegen gekomen, sterker: je kan zo'n tekst niet eens publiceren op een profiel dus de review slaat kant noch wal en is puur uit smaad ontworpen. Door een 36 jarige man zegt datingwebsites.nl, moet ik nog meer zeggen?

      Shredder (32) 4 mei 2017
    •  (28)

      Zijn altijd mensen die dingen proberen zwart te maken om wat voor reden dan ook. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze Stan (36 jaar) voor datingwebsites werkt want hij heeft meer dan 1000 reviews geschreven want dat kan je zien als je op zijn/haar account klikt. Daarnaast denk ik dat deze meneer Stan (of moet ik hem Rutger Tolenaar noemen) ook in dienst is van meerdere datingwebsites van Amazing Bits, Orbinair en Safe Dating Networks want voor deze datingwebsites kunnen plots geen reviews worden geschreven op die reviewsite. Terwijl op ieder andere datingwebsite negatief wordt gesproken, nooit positief. Ook niet voor datingwebsites als Lexa of Pepper bijvoorbeeld die toch wel degelijk een consumentenbond en keurmerk achter zich hebben staan. Dus de reviews op datingwebsites worden geschreven door eigenaren van Amazing Bits B.V. en Orbinair B.V. en SafeDatingNetworks (wat allemaal van 1 eigenaar is, gek genoeg). Ps al deze bedrijfjes staan op hetzelfde adres ingeschreven bij het kamer van koophandel, dit zegt dan ook weer genoeg.

      Finder (28) 4 mei 2017
    •  (27)

      Ze moeten die Rutger Tolenaar oppakken, zo simpel is het. Wie denkt hij wel niet dat hij is? Zijn website datingwebsites zou zogenaamd eerlijk en transparant zijn. Geld doet er niet toe, dat heeft hij eens tegen mij gezegd. Ik vroeg hem eens om voor hem te werken via de mail maar dat hoefde op dat moment niet omdat hij alle reviews zelf schrijft, iedere dag even een half uurtje typen voor wat content voor zijn website. En inderdaad Finder, allemaal negatief omdat dat is waar mensen veelal op zoeken op Google. Ik heb hem eens gevraagd waarom reviews schrijven voor de datingwebsites van de bedrijfjes uit Nijmegen kerkenbos 1057C niet mogelijk is, uiteraard geen antwoord op gekregen. ;) En dit terwijl hij op alle andere mails wel antwoordde. Zegt genoeg toch mensen? Oppakken deze beste man.

      Simar (27) 4 mei 2017
    •  (53)

      Natuurlijk staat die tekst niet in hun profielen suffies.
      Wel in de eerste chat. Fake fake fake
      Waarschijnlijk de schrijvers hierboven ook in het complot.

      Bono (53) 11 mei 2018
    •  (31)

      Werken de mensen die hier een positieve reactie plaatsen bij Dateplanet soms want het is zo nep als de pest.

      Ik tuinde er in door een vip account te kopen. Kwam er later achter dat je daardoor alleen maar een chat kon aangaan. Om foto's te sturen heb je diamanten nodig (soortgelijk als credits) en wat vragen de dames? Ja, precies, foto's. Als je vervolgens vraagt om over te stappen nar mail of iets dergelijks dan negeren ze je voor een paar dagen om het vervolgens weer opnieuw te proberen.

      Toch nieuwsgierig vroeg ik uiteindelijk iemand die ook een normale member zou moeten zijn of ze daar soms werkte. Ik kreeg wat slechte woordjes naar mijn hoofd en binnen een paar seconde was mijn VIP account gedeactiveerd. Kan een normale member dat? nee, tuurlijk niet maar een medewerker wel. Nep als de pest dus.

      Johan (31) 8 juli 2018
    •  (36)

      Ik ben zelf eigenaar van enkele datingwebsites in Duitsland, Nederland en Belgie. Datingwebsites.nl heeft ook al mijn websites daarop gezet en voegt zelf in een bepaalde tijd reviews toe om zo meer bezoekers op zijn website te krijgen. Het meerendeel van de mensen zoeken altijd op negatieve dingen dus meneer Tolenaar zet dan ook veel negatieve reviews over onze websites op zijn reviewsite. Tja, wat moet je hiervan zeggen? Hij reageert tevens nooit op mails van ons, verder is meneer niet te bereiken.

      Anoniem (36) 16 juli 2018
    •  (43)

      Veel nepprofielen en te duur voor fake onzin.

      Binnen een paar uur staat je inbox vol met spannende berichten van veel te jonge meiden. Dan weet je, er klopt iets niet...


      Staan maar een handvol profielen op die geen vio zijn.. Dat zullen dan de echte profielen zijn, maar die kunnen niet antwoorden..

      Kortom 100% fake.

      HJ (43) 20 augustus 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet