• Ferdinand (25)
    Dateplanet nl klacht 2 reacties

    Ik heb een klacht over Dateplanet.nl, deze datingsite denkt slim te zijn maar dat zijn ze niet! 3 maanden ben ik lid geweest zonder te betalen en ik krijg telkens wel wat profielbezoekers en soms zelfs een vrouw die gedag zegt maar het zint me voor geen ene meter. Waarom? Ik heb geen profielfoto! Welke vrouw gaat nu een profiel bezoeken die geen foto heeft, niemand toch? Ik vertrouw het niet, ook al zijn de reviews gematigd positief.

    Bezoek Dateplanet

    Ferdinand (25) 12 mei 2017
    •  (28)

      Misschien moet je eens betalen en kijken of je een gesprek met ze kan aangaan? Dat mensen je profiel bezoeken is zo raar nog niet als je bijvoorbeeld dicht bij ze woont o.i.d.

      Floris (28) 12 mei 2017
    •  (37)

      Ik ben dus niet de 1nigste die DATEPLANET niet vertrouw!! Krijgt ook over dreven veel berichten, waar ze bijna allemaal vragen een handeling te doen die dan ook weer credits kost, k heb 't idee dat 't gewoon 1grote fake fuck site is, PUUR ALLEEN MAAR OM DE EIGENAAR VAN DEZE OPLICHTERS SITE Z'N ZAKKEN TE VULLEN! en heb de waarheid gemaild en ze zetten zo me profiel stop, en je raad 't al ze houden gewoon de rest van me drie maanden lidmaatschap!!!

      Jaap (37) 15 mei 2017
    •  (25)

      Je hebt gelijk Floris ze woonden wel veelal in Amsterdam en omstreken (waar ik ook woon) en ze konden zien dat ik betaald had en dus serieus was en bovendien een gesprek kon aangaan maar goed. Uiteindelijk ook wel wat dates gehad hoor maar dat mag ook wel in 3 maanden tijd.

      Ferdinand (25) 15 mei 2017
    •  (37)

      Ik ben dus niet de 1nigste die DATEPLANET niet vertrouw!! Krijgt ook over dreven veel berichten, waar ze bijna allemaal vragen een handeling te doen die dan ook weer credits kost, k heb 't idee dat 't gewoon 1grote fake fuck site is, PUUR ALLEEN MAAR OM DE EIGENAAR VAN DEZE OPLICHTERS SITE Z'N ZAKKEN TE VULLEN! en heb de waarheid gemaild en ze zetten zo me profiel stop, en je raad 't al ze houden gewoon de

      Jaap (37) 15 mei 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet