• Robbert Jan de Klerk (35)
    volgens mij een nep site 3 reacties

    Deze site is zo nep als het maar zijn kan. Het doel van de site is alleen maar om geld van je af te troggelen. Begint allemaal normaal tot je betaald hebt, iedereen spreekt je aan en het enige wat ze willen is alleen maar bloemetjes en foto's van je hebben die natuurlijk geld kosten. Als je niet mee werkt wordt je account gewoon verwijderd. Ik ga er ook alles aan doen om deze site uit de lucht te krijgen.

    Met vriendelijke groet,

    Robbert Jan de Klerk

    Bezoek Dateplanet

    Robbert Jan de Klerk (35) 4 mei 2017
    •  (26)

      Deze review is onbezonnen en slaat werkelijk waar nergens op. Er is eindelijk een datingwebsite die alles goed doet en daarnaast transparant is naar de leden en dan komt er weer iemand die Robbert Jan de Klerk heet en zo'n review schrijft? Te belachelijk voor woorden!

      Rinus (26) 4 mei 2017
    •  (25)

      Bovenstaande review komt totaal niet overeen met alle andere reviews die wel degelijk positief zijn over Dateplanet. Denk dat het een boze klant is waarbij het niet is gelukt om een date te krijgen, misschien eens in de spiegel kijken in plaats van een ander de schuld te geven? Ik heb wel dates op Dateplanet dus het ligt toch echt aan jezelf meneer de Klerk.

      Wesley (25) 4 mei 2017
    •  (44)

      Wij hadden RDKProductions eens ingehuurd, dit bedrijf is een oplichtersbedrijf want ze kwamen eerst al veel te laat aan en daarnaast waren ze wat bekabeling vergeten waardoor enkele boxen het helemaal niet deden. Helaas kon ik nergens anders een review plaatsen dus deed het daarom maar hier. Heeft die eigenaar soms een review geschreven over een datingwebsite ofzo? Wel stom om dat met zijn echte naam te doen dan maar goed. Het bedrijf valt geen zaken mee te doen want het zijn een stel prutsers!
      Ze zeggen ook:

      Of het nu gaat om een event van 100 personen of een festival van 50.000 personen, wij zullen de audio voor uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

      Nou met alle respect maar ons kroegje kan net 100 man in maar dat kunnen ze al zeker niet aan! Daarnaast omdat ze zo klein zijn kosten ze ook de hoofdprijs! Voor meer informatie over deze oplichtersbende:

      Adres: Gemshoorn 56
      Postcode: 3068 HL Rotterdam
      Telefoon: 085 902 2081
      Telefoon Mobiel: 06 55 125 370
      E-mail: robbert@rdkproductions.nl

      Kroegje (44) 4 mei 2017
    •  (26)

      Is je nog niet gelukt om de website uit de lucht te krijgen zie ik? Een kwestie praatjes vullen geen gaatjes....?

      Tim (26) 23 mei 2017
    •  (33)

      dezelfde ervaring

      danny (33) 2 juni 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet