• Marit (40)
    Dateplanet foto delen is super 2 reacties

    Dateplanet is in 1 woord geweldig. Je kan chatten, foto's sturen, profielen bezoeken (ook anoniem) en noem maar op. Vooral dat je foto's kan delen is geweldig. Ik had ooit eens een date gehad via een andere datingsite, waar je geen foto kon delen. Chatten en chatten en uiteindelijk toch maar op date gegaan want zijn profielfoto zag er goed uit. Bleek dat die profielfoto al 3 jaar oud was, hij zag er echt heel anders uit in het echt. Daarom deel ik altijd enkele foto's zodat ik weet met wie ik ga daten. Kost wel wat extra maar het is echt 100 keer beter.
    Mensen die gaan reageren: innerlijk gaat het om. Alsjeblieft niet reageren want ik ben het daar niet mee eens. Het oog wil ook wat.

    Bezoek Dateplanet

    Marit (40) 17 mei 2017
    •  (39)

      Heb ik ook wel eens gehad bij een vrouw die op al haar foto's lang haar had en plots op de date was ze bijna kaal, foto's delen is leuk en handig. Vind het wel jammer dat het extra kost, misschien hadden ze dit beter bij de VIP dienst in kunnen doen.

      Henk (39) 18 mei 2017
    •  (26)

      Ik maak ook veel gebruik van deze optie al kost het diamanten, dit maakt me niet uit als het dates oplevert en dat doet het zeker. Vrouwen vinden het fijn om wat meer van me te zien (niet perse naakt) maar gewoon soms een fotootje waar ik ben of wat ik aan het doen ben, maakt het chatten ook leuker vind ik.

      Tim (26) 23 mei 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet