Dateplanet
8,7

192 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,7 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (192)

 • jan (47)
  grote twijfels 1 reactie

  Zit er nu een paar weken op wat me opvalt zijn een paar zaken die mij grote twijfels geven over de betrouwbaarheid van de site .Waarom vragen veel vrouwen gelijk om foto s ook intieme foto s r staan toch meestal profiel foto s op dat geeft te denken toch dat daar meer achter zit .als je geen foto wil sturen hoor je niks meer van de z.g interesse gewoon bulshit krijgen ze er geld voor zou je denken .Dan krijg je van die bloemetje boel of wat ben je knap teksten je reageert en hoort niks meer verder ook vreemd toch . Nu komt ie het is frappant dat geen enkele vrouw hier kinderen heeft volgens hun profiel dat geeft zeer zeker te denken voor de goed verstaander . Geldklopperij voor de man dus kolkgeld noemen we dat

  jan (47) 25 december 2017
 • Gideon (38)
  Datplanet nieuw 1 reactie

  Dateplanet is een site die nog nieuw is volgens mij, maar wanneer je niet naar het aantal leden kijkt, want dit is niet zo heel veel, is het verder een prima site. Het zou wel fijn zijn als er nog meer leden op komen maar dat terzijde, ik ben zeker niet ontevreden.

  Gideon (38) 23 december 2017
 • mark (33)
  opzet dateplanet 7 reacties

  het leek een leuke site te zijn dat dateplanet, zo gauw ik me had aangemeld stroomden de berichten binnen, ik dacht nou weet je wat ik neem een abbonementje van 25 euro dan kan ik terug reageren. echter vroegen de vrouwen al snel om foto,s te gaan sturen, waarvoor je, jawel nog een extra abbonement moest aanschaffen van 25 euro. nu snap ik dit wel omdat je wat meer van elkaar wilt zien, vind het alleen jammer dat het geld kost.
  ik heb die gene dan ook gevraagd hoeveel ze er voor betaald krijgt om mensen zo ver te krijgen om diamanten te kopen, en of dat een beetje loont. echter reageerde ze hier boos op terug en , tada mijn vip abbonement van nog geen dag oud is verdwenen. en ga dan ook hier werk van maken om mijn geld terug te krijgen , en zo niet dan gaan we het ophalen!

  mark (33) 12 december 2017
 • Gert (49)
  Veilig 0 reacties

  Dit is een Site waar veel vrouwen en misschien ook wel mannen zich veilig kunnen voelen
  Tegenwoordig is het oplichten via internet weer echt een dingetje geworden en is iedereen bang om mensen te vertrouwen.
  Je hoort steeds vaker dat mensen zich voordoen als iemand anders en dat je dan mooie dingen beloofd en dat het niet waar blijkt te zijn.
  Hier is het volgens mij gewoon veilig en is iedereen gewoon wie die zegt dat het is.

  Gert (49) 8 december 2017
 • Marianne (40)
  Veel mannen die niks willen 1 reactie

  Hallo allemaal, ik ben Marianne en heb 1 maand gebruik gemaakt van Dateplanet.nl. Helaas zijn er heel veel mannen op Dateplanet die alles willen behalve daten, sterker nog, ik krijg het idee dat ze een foto van iemand anders gebruiken. Als ik vraag om een foto is er altijd wel een smoes: ze hebben geen krediet, geen foto, telefoon kapot, en zo gaat het maar door. Desondanks hebben ze 1 foto op het profiel gekregen van zichzelf, ja, wie geloofd dat? Ik niet. Om dan maar te zwijgen over het feit dat veel mannen gaan zeuren als je gaat vragen om een foto identificatie, ze roepen meteen dat je nep bent omdat je vraagt om een foto. Ja, echt waar.... Uiteindelijk is het me gelukt om 3 ontmoetingen te hebben met mannen uit mijn omgeving maar het is niet makkelijk, de meeste mannen krijg je zoveel irritatie van dat je de jeuk overal voelt. Be warned.

  Marianne (40) 4 december 2017
 • Karin (43)
  Spannend maar leuk 1 reactie

  Voor mij is dit allemaal zo ongemakkelijk en dat maakt het ook allemaal enorm spannend. Maar tot nu toe heb ik nog geen nare dingen meegemaakt en is het allemaal heel erg leuk en zo maakt dit het ook op een leuke manier spannend. Ik voel me net weer een tiener die voor het eerst aan het daten is alles nog nieuw. Zo is online daten ook nieuw voor mij, zo leer je altijd nog weer wat nieuws, hoe oud je ook bent.

  Karin (43) 8 november 2017
 • Menno (46)
  Telefoon 1 reactie

  Ik heb geen app van dateplanet, maar ik zit wel gewoon op mijn telefoon op deze site maar dan gewoon via internet. Heel vAk met andere sites kloppen de afmetingen dan niet neer of de site doet raar en alles staat ineens op een andere plek. Dat is hier gelukkig niet zo, alles doet het nog normaal en dat is gewoon hartstikke goed.

  Menno (46) 3 november 2017
 • Nico (26)
  ontevreden 2 reacties

  Zeer ontevreden .heb de 27 st een vip aan gemeld .en krijg er naar steeds vruchten van vrouwen die foto's willen zien zo dat ik diamenanten koop . Hier bij meld ik dat het een nep profiel is .en word vervolgens verwijder van de pagina en krijg een mail dat ik ongepaste reacties plaats en dat onze site er geen bevat .Nee nee .en dan krijg ik me geld niet terug .en die vrouwen die naakt foto's sturen wat nep zijn .dat mag wel he een groote oplichting naar mijn weten .probeerde het netjes te regelen maar kwamen me iet tegen moet .dus naar mijn weten een groote slechte date site .en nu kunne ze mijn reactie wel verwijder maar plaats het weer op nieuw

  Nico (26) 30 oktober 2017
 • Ferdy (33)
  Positief over dateplanet 0 reacties

  Ik lees heel veel verschillende berichten over dateplanet hier, de een positief en de ander negatief. Zelf ben ik eigenlijk heel positief, met als reden dat wanneer je geen betalend lid bent, je ook gewoon mensen in je favorieten lijst kunt zetten en andere dingen. Bij veel websites kan dir pas wanneer je betaald hebt en dat vind ik niet goed. Hier is de keus groter en kan je best veel zonder een betaling te hoeven doen. Zelf ben ik helemaal niet van het betalen voor zoiets, dat zou niet nodig hoeven zijn vind ik. Je betaald toch ook niet voor Facebook denk ik dan.

  Ferdy (33) 21 oktober 2017
 • Luuk (45)
  Mening dateplanet 1 reactie

  Dateplanet is een van de twee dating websites waar ik lid van ben en dan is het ook wel de minder goede denk ik. Ik merk ook aan mezelf dat ik vaker op ... zit dan op dateplanet, het gekkke is alleen dat ik dan weer niet zo goed weet waarom dat is. Het is niet heem duur, maar het is het gewoon net niet. Wat niet is kan nog komen, zeggen ze altijd toch

  Luuk (45) 15 oktober 2017
 • Pieter (36)
  Positief geen enkele klacht te noemen 0 reacties

  Ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die over deze website reviews schrijven, deze zijn veelal hier wel te lezen. Het is voor een datingwebsite denk ik heel moeilijk om het ieder naar zijn wens te maken aangezien je te maken hebt met mensen die veelal wat anders zoeken. Ik heb gemerkt dat op Dateplanet eigenlijk alle mensen welkom zijn. Ik heb met mensen gechat die op zoek waren naar vriendschap, spanning en liefde. Ook zijn er mensen die het wel zien, die eigenlijk alles zoeken, het ligt er maar net aan wat voor man/vrouw er op zijn/haar pad komt. Door de honderdduizenden leden krijg je hier eigenlijk altijd wel wat je wenst, ikzelf ben verhuisd naar een andere stad waar ik niemand kende. Door Dateplanet heb ik enkele leuke contacten op gedaan, weliswaar met enkele dames, waar ik nu soms een kopje koffie mee drink puur gebasseerd op vriendschap. Ik kan me niet indenken dat iemand negatief kan zijn over deze datingwebsite die, als enige datingwebsite, luistert naar de klant. Ze hebben bijvoorbeeld geen automatische incasso, waar ik persoonlijk een hekel aan heb. Dat er talloze actieve leden zijn die veelal allemaal terug chatten is natuurlijk ook positief te noemen. Natuurlijk, het kost 25 euro en dat is jammer maar de service daarentegen is prima, een 24 uurs service die je helpt wanneer nodig.

  Als je echt negatief bent over deze datingwebsite en het lukt je niet om een date te krijgen denk ik dat je eerst eens bij jezelf te rade moet gaan, want naar mijn mening is het voor iedereen makkelijk om met andere mensen in contact te komen. Wat je daarna hiermee doet is natuurlijk aan jezelf.

  Pieter (36) 9 oktober 2017
 • Guido (45)
  Leuke site maar beperkt 1 reactie

  Eigenlijk is het exact zo, zoals ik mijn titel heb genoemd. Ik vind het echt een leuke site maar wel een beperkte site. Zowel het aanbod danes dat hier te vinden is als wat er allemaal mogelijk is op de site zelf, ik had persoonlijk graag wat meer opties op de site gezien.

  Guido (45) 30 september 2017
 • Jurgen (34)
  Gratis ook opties 1 reactie

  Betalen is hier niet noodzakelijk. Je kunt er voor kiezen om gratis member te worden maar dan heb je wel minder mogelijkheden dan wannee je betalend lid bent maar dat spreekt voor zich. Het is dus wel mogelijk en er zijn wel opties wanneer je niet betaalt.

  Jurgen (34) 24 september 2017
 • Niels (47)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is echt zo'n website waaraan je gelijk kunt zien dat het nog een nieuwe site is. Sommige mensen vinden dit geen goed teken maar ik juist wel. Nieuw betekent ook vernieuwing en dat is in mijn ogen altijd goed. Je moet mensen ook de kans geven om dingen te vernieuwen en te verbeteren en dat is wel wat er hier gedaan wordt

  Niels (47) 15 september 2017
 • Bill (52)
  Geloof er niets van 1 reactie

  Wanneer je hier online bent wordt je al snel door verschillende vrouwen en meiden benaderd. Vaak willen ze meer dan alleen praten en dan gaan mijn nekharen al overeind staan. Ik weet hoe vrouwen zijn en zij doen bepaalde dingen alleen als ze iets van je nodig hebben. Met andere woorden, ik geloof er niets van

  Bill (52) 10 september 2017
 • Sil (29)
  Niet tactisch 1 reactie

  Deze site heeft de prijzenlijst niet tactisch opgebouwd. Vaak willen ze toch dat je voor zo lang mogelijk betaald? Hier betaal je gewoon elke keer 25 euro meer, in plaats van dan ze er dan een leuk dealtje van maken zodat het aantrekkelijk wordt. Mij boeit het niet zoveel, maar ik zit in het sales wereldje en dan is dat wel iets wat je opvalt. Misschien een tip voor ze...

  Sil (29) 1 september 2017
 • Phil (47)
  Online alles beter 1 reactie

  Wat het linke is aan alles war online gebeurt is dat de kans dat je wordt opgelicht vele malen groter is. Ik ben hier zelf ook al eens de dupe van geweest alles wordt op het profiel mooier gemaakt dan het is en dan valt het in het echt toch wel even behoorlijk tegen. Ik ga dis toch maar weer terug naar in real Life daten

  Phil (47) 27 augustus 2017
 • Felix (52)
  Veel keus 1 reactie

  Er is hier niet een bepaald pakket die je perse moet kiezen als je lid wordt. Je kunt het zelf samen stellen, net als mix and match met kleren. Zoveel euro daaraan en daarna kun je zelf nog bepalen of je er ook nog extra dingen bij wilt of juist niet. Ik vind dit heel prettig, het betekent ook dat in principe mensen met ieder soort van inkomen hier terecht kunnen.

  Felix (52) 15 augustus 2017
 • Geer (61)
  Slechte naam 1 reactie

  Een site als deze zou een slechte naam geven aan alle andere websites die soortgelijke dingen aanbieden.
  Dit is natuurlijk een enorme aderlating.
  Over het algemeen ben ik juist heel erg van het online praten met vrouwen en zo zien hoe het verder loopt.
  Hier gaat dat alleen niet zo makkelijk en ook niet zo veel als op andere sites.

  Geer (61) 9 augustus 2017
 • Levi (49)
  Veel controle 1 reactie

  Op deze site wordt heel veel gecontroleerd.
  Als je je profiel, zowel tekst als foto, veranderd dan wordt dit eerst gecontroleerd en dan wordt het toegestaan of niet daar krijg je een melding van.
  Of dit handmatig gaat of computer gestuurd geen idee, maar ik vind het wel fijn dat er gecontroleerd wordt en je dus niet van alles en nog wat op ke profiel kunt zetten.

  Levi (49) 8 augustus 2017