Dateplanet
8,9

182 reviews

Scoor snel en makkelijk dates op DatePlanet. Op Dateplanet is het maken van een date een eitje. Als gratis lid kan je mensen in je favoriet lijst zetten waardoor een lid meteen ziet dat jij hem of haar leuk vind. Hierna is de vervolgstap snel gemaakt. De website werkt op ieder device optimaal. Daarnaast is ons opgevallen dat Dateplanet in de lift zit, verbeteringen en updates worden veel gemaakt.

Cijfer en gebruikersgemak

DatingPlanet krijgt een 8,9 als eindcijfer! Dit omdat het krijgen van een date zeer snel en makkelijk gaat, het percentage leden dat succesvol de datingwebsite verlaat met een of meerdere dates is maar liefst 82%!

Prijzenlijst Dateplanet

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 9.043 keer bezocht.

Reviews ( 182 )

 • Pieter (36)
  Positief geen enkele klacht te noem... 0 reacties

  Ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die over deze website reviews schrijven, deze zijn veelal hier wel te lezen. Het is voor een datingwebsite denk ik heel moeilijk om het ieder naar zijn wens te maken aangezien je te maken hebt met mensen die veelal wat anders zoeken. Ik heb gemerkt dat op Dateplanet eigenlijk alle mensen welkom zijn. Ik heb met mensen gechat die op zoek waren naar vriendschap, spanning en liefde. Ook zijn er mensen die het wel zien, die eigenlijk alles zoeken, het ligt er maar net aan wat voor man/vrouw er op zijn/haar pad komt. Door de honderdduizenden leden krijg je hier eigenlijk altijd wel wat je wenst, ikzelf ben verhuisd naar een andere stad waar ik niemand kende. Door Dateplanet heb ik enkele leuke contacten op gedaan, weliswaar met enkele dames, waar ik nu soms een kopje koffie mee drink puur gebasseerd op vriendschap. Ik kan me niet indenken dat iemand negatief kan zijn over deze datingwebsite die, als enige datingwebsite, luistert naar de klant. Ze hebben bijvoorbeeld geen automatische incasso, waar ik persoonlijk een hekel aan heb. Dat er talloze actieve leden zijn die veelal allemaal terug chatten is natuurlijk ook positief te noemen. Natuurlijk, het kost 25 euro en dat is jammer maar de service daarentegen is prima, een 24 uurs service die je helpt wanneer nodig.

  Als je echt negatief bent over deze datingwebsite en het lukt je niet om een date te krijgen denk ik dat je eerst eens bij jezelf te rade moet gaan, want naar mijn mening is het voor iedereen makkelijk om met andere mensen in contact te komen. Wat je daarna hiermee doet is natuurlijk aan jezelf.

  Pieter (36) 9 oktober 2017
 • Guido (45)
  Leuke site maar beperkt 1 reactie

  Eigenlijk is het exact zo, zoals ik mijn titel heb genoemd. Ik vind het echt een leuke site maar wel een beperkte site. Zowel het aanbod danes dat hier te vinden is als wat er allemaal mogelijk is op de site zelf, ik had persoonlijk graag wat meer opties op de site gezien.

  Guido (45) 30 september 2017
 • Jurgen (34)
  Gratis ook opties 1 reactie

  Betalen is hier niet noodzakelijk. Je kunt er voor kiezen om gratis member te worden maar dan heb je wel minder mogelijkheden dan wannee je betalend lid bent maar dat spreekt voor zich. Het is dus wel mogelijk en er zijn wel opties wanneer je niet betaalt.

  Jurgen (34) 24 september 2017
 • Niels (47)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is echt zo'n website waaraan je gelijk kunt zien dat het nog een nieuwe site is. Sommige mensen vinden dit geen goed teken maar ik juist wel. Nieuw betekent ook vernieuwing en dat is in mijn ogen altijd goed. Je moet mensen ook de kans geven om dingen te vernieuwen en te verbeteren en dat is wel wat er hier gedaan wordt

  Niels (47) 15 september 2017
 • Bill (52)
  Geloof er niets van 1 reactie

  Wanneer je hier online bent wordt je al snel door verschillende vrouwen en meiden benaderd. Vaak willen ze meer dan alleen praten en dan gaan mijn nekharen al overeind staan. Ik weet hoe vrouwen zijn en zij doen bepaalde dingen alleen als ze iets van je nodig hebben. Met andere woorden, ik geloof er niets van

  Bill (52) 10 september 2017
 • Sil (29)
  Niet tactisch 1 reactie

  Deze site heeft de prijzenlijst niet tactisch opgebouwd. Vaak willen ze toch dat je voor zo lang mogelijk betaald? Hier betaal je gewoon elke keer 25 euro meer, in plaats van dan ze er dan een leuk dealtje van maken zodat het aantrekkelijk wordt. Mij boeit het niet zoveel, maar ik zit in het sales wereldje en dan is dat wel iets wat je opvalt. Misschien een tip voor ze...

  Sil (29) 1 september 2017
 • Phil (47)
  Online alles beter 1 reactie

  Wat het linke is aan alles war online gebeurt is dat de kans dat je wordt opgelicht vele malen groter is. Ik ben hier zelf ook al eens de dupe van geweest alles wordt op het profiel mooier gemaakt dan het is en dan valt het in het echt toch wel even behoorlijk tegen. Ik ga dis toch maar weer terug naar in real Life daten

  Phil (47) 27 augustus 2017
 • Felix (52)
  Veel keus 1 reactie

  Er is hier niet een bepaald pakket die je perse moet kiezen als je lid wordt. Je kunt het zelf samen stellen, net als mix and match met kleren. Zoveel euro daaraan en daarna kun je zelf nog bepalen of je er ook nog extra dingen bij wilt of juist niet. Ik vind dit heel prettig, het betekent ook dat in principe mensen met ieder soort van inkomen hier terecht kunnen.

  Felix (52) 15 augustus 2017
 • Geer (61)
  Slechte naam 1 reactie

  Een site als deze zou een slechte naam geven aan alle andere websites die soortgelijke dingen aanbieden.
  Dit is natuurlijk een enorme aderlating.
  Over het algemeen ben ik juist heel erg van het online praten met vrouwen en zo zien hoe het verder loopt.
  Hier gaat dat alleen niet zo makkelijk en ook niet zo veel als op andere sites.

  Geer (61) 9 augustus 2017
 • Levi (49)
  Veel controle 1 reactie

  Op deze site wordt heel veel gecontroleerd.
  Als je je profiel, zowel tekst als foto, veranderd dan wordt dit eerst gecontroleerd en dan wordt het toegestaan of niet daar krijg je een melding van.
  Of dit handmatig gaat of computer gestuurd geen idee, maar ik vind het wel fijn dat er gecontroleerd wordt en je dus niet van alles en nog wat op ke profiel kunt zetten.

  Levi (49) 8 augustus 2017
 • Hombre (50)
  opvallend weinig te doen 2 reacties

  Zelfs als je een acroniem *wysiwyg* in je profiel zet, wordt deze niet geaccepteerd. Het is me nu ook duidelijk dat we weinig profielen zijn die iets over zichzelf schrijven. Margreet heeft idd (aan de klantenservice: dit betekent *inderdaad*) terecht opgemerkt dat dit een hele saaie datingsite is.

  Hombre (50) 2 augustus 2017
 • Patrick (24)
  ZEER SLECHT en ONMENSELIJKE ORGANIS... 7 reacties

  Na een in de ogen van een andere oneerlijke behandeling werd het account verwijderd.
  Er was niet over te communiceren en uiteindelijk komt dit tot een kort geding.

  Zomaar geld afpakken en niet normaal reageren als organisatie is voor mij uit den boze!!

  Patrick (24) 26 juli 2017
 • Margreet (42)
  Saai 0 reacties

  Wat een tegenvaller dit, ik had echt een leuke spannende site verwacht met allemaal van die 'bad boys' erop. Wordt ik even teleurgesteld, want wat vind ik hier... een stelletje ouwe lullen of van die sukkels die nog bij hun ouders wonen terwijl ze al over de 30 zijn. Ben even weer met beide benen op de grond beland in ieder geval

  Margreet (42) 26 juli 2017
 • Karel (64)
  Dateplanet veel jong grut 1 reactie

  Dateplanet is een datingwebsite die voor mij niet heeft gewerkt. Veel jong grut die vragen om foto's , soms zelfs spannende foto's. Hier ben ik denk ik te oud voor en ben ik dan ook niet naar op zoek. Ik ben inmiddels 64 jaar en zoek wel wat vastigheid en/of vriendschap. Dit is op Dateplanet lastig naar mijn mening. 80% is tussen de 20 en 25 jaar.

  Karel (64) 20 juli 2017
 • Esme (30)
  Dateplanet geen dating app 1 reactie

  Ik vind het heel raar dat 1 van de grootste datingwebsites van het moment, Dateplanet.nl, geen dating app heeft. Bijna iedere datingwebsite, ook de kleinere, hebben een app die makkelijk toegankelijk is via een telefoon of tablet. Aangezien het merendeel van de bevolking tegenwoordig meer op een telefoontje kijkt dan op een computer, lijkt me het geen verkeerde zaak als er een Dateplanet app komt. Ik maak iedere dag veelvuldig gebruik van Dateplanet via de browser, doordat het via de browser gaat krijg je geen melding wanneer je een nieuw berichtje ontvangt. Behalve als je uitlogt trouwens, dan komt er een e-mail. Een popup, net als een sms, zal voor mij een stuk fijner werken.

  Wie weet in de toekomst? Dateplanet? Hopelijk lezen jullie mee.

  Esme (30) 12 juli 2017
 • Tamara (44)
  Dateplanet veel mensen praten terug 0 reacties

  Wat me vooral tegenvalt bij het online daten is dat de fotos best goed zijn. Ik bedoel de mannen op de fotos zijn allemaal best wel knap en wanneer je ze dan ontmoet valt het altijd tegen. Zullen mannen dat ook bij vrouwen hebben? Dat ga ik natuurlijk niet vragen aan mijn date want dan weet hij dat hij in mijn ogen tegen valt... Dit zal op andere datingwebsites niet anders zijn als op Dateplanet maar was er toch benieuwd naar. Vind het een groot voordeel dat bijna ieder persoon, die betaald heeft, ook terug chat. Op veel andere datingwebsites is dit niet het geval.

  Tamara (44) 11 juli 2017
 • Robin (54)
  Aangenaam 0 reacties

  Nu moet ik eerst bekennen dat ik hier eigenlijk totaal geen voorstander van ben, van het online gebeuren betreft daten. Ik vind dat mensen dan veel te snel zich anders voordoen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Ze willen dan alles automatisch net even een klein beetje mooier maken dan dat het werkelijk is. Maar na ruimschoots in het echte leven te hebben gedate, zonder succes, was ik toch genoodzaakt om het te proberen. Na flink wat onderzoek online om een goede site te vinden, ben ik uiteindelijk hier gekomen, met het idee van 'ik zie wel wat er gebeurt'. En juist datgene wat ik zelf absoluut niet had verwacht is er wel gebeurt, ik vind het leuk! Het is hier enorm aangenaam en ook de mensen zijn heel erg leuk. Ik vermaak me heel erg en ik heb zelfs al mannen die me hebben uitgevraagd, wat wil een vrouw nog meer.

  Robin (54) 9 juli 2017
 • Pascal Timmer (36)
  Dateplanet is puik en daten is snel... 1 reactie

  Je kan alles zeggen over Dateplanet maar een puike website is het wel. In 2 dagen tijd had ik al een date gevonden. Hierna ben ik meteen met Dateplanet gestopt (de dame waarmee ik date ook), dat hadden we afgesproken maar gaat er om dat je wel snel kan daten op Dateplanet. Zonde dat ik 25 euro heb betaald voor 2 dagen maar het gaat om het succes, en die is er geweest! Ik raadt het iedereen aan om te proberen, je ziet vanaf de homepagina al dat het een goede en mooie website is. En nee ik heb geen aandelen in Dateplanet, was het maar waar.

  Pascal Timmer (36) 8 juli 2017
 • Honeybee (29)
  Lyrisch over Dateplanet sterren spr... 1 reactie

  Dateplanet is waanzinnig. Veel mensen schrijven alleen een review als ze ergens boos om zijn om het bedrijf in diskrediet te brengen. Dateplanet levert een puike dienst waardoor je voor 90% positieve reviews leest, niet alleen op deze reviewsite maar op het hele internet. Ikzelf ben even positief als alle andere mensen. Een datingwebsite met dit aantal actieve leden, geen automatische incasso en een beheer die je 24 uur te woord staat is heel goed. De kosten bedragen 25 euro voor een maand, wat vrij normaal is in de datingwereld. Ik dacht na Lexa dat datingsites het zwaar zouden krijgen om dit ooit te overtreffen maar op dit moment zijn er meerdere vrij nieuwe datingsites die het toch echt ruim hebben weten te overtreffen. Niet alleen op het gebied van actieve leden aantal maar vooral het script, template, de gehele website om maar te zeggen werkt optimaal op ieder toestel wat je maar kan bedenken. Klein minpuntje, om niet geheel lyrisch over te komen, is dat er geen app beschikbaar is van Dateplanet. Ik kan me zo indenken dat ze dit aan het maken zijn, geen app is bijna ondenkbaar in 2017.

  Honeybee (29) 6 juli 2017
 • Vonk (37)
  Voor mijn plezier op Dateplanet 0 reacties

  Ik zit vooral voor mijn plezier op Dateplanet. Uiteraard heb ik een betaald account, anders ben je wel heel nutteloos bezig. Mijn doel is niet om zo snel mogelijk een handvol dates te krijgen, het gaat mij erom dat ik plezier heb, leuke contacten maak, rustig een gesprek aangaan en als het dan tot een date leidt, yes please. Dit werkt ook het beste, veel vrouwen willen ook de rustige aanpak. Ik hoor vaak genoeg van vrouwen die zeggen: Gelukkig ben jij niet iemand die meteen om een date vraagt en prive gegevens wil delen. En ik snap dat wel, waarom alles zo snel willen terwijl het zoekproces op zich ook heel leuk kan zijn. Dateplanet is in mijn ogen wel een van de betere datingsites van het moment, chapeau.

  Vonk (37) 6 juli 2017

Plaats een review