• mark (33)
    opzet dateplanet 7 reacties

    het leek een leuke site te zijn dat dateplanet, zo gauw ik me had aangemeld stroomden de berichten binnen, ik dacht nou weet je wat ik neem een abbonementje van 25 euro dan kan ik terug reageren. echter vroegen de vrouwen al snel om foto,s te gaan sturen, waarvoor je, jawel nog een extra abbonement moest aanschaffen van 25 euro. nu snap ik dit wel omdat je wat meer van elkaar wilt zien, vind het alleen jammer dat het geld kost.
    ik heb die gene dan ook gevraagd hoeveel ze er voor betaald krijgt om mensen zo ver te krijgen om diamanten te kopen, en of dat een beetje loont. echter reageerde ze hier boos op terug en , tada mijn vip abbonement van nog geen dag oud is verdwenen. en ga dan ook hier werk van maken om mijn geld terug te krijgen , en zo niet dan gaan we het ophalen!

    Bezoek Dateplanet

    mark (33) 12 december 2017
    •  (33)

      RE: maand abbonement
      KD
      Klantenservice Dateplanet


      Beantwoorden|
      Vandaag, 19:03
      U
      U hebt geantwoord op 12-12-2017 19:13.
      Beste,



      De reden weet u. Dit staat immers in uw leuke review. Kom het geld maar ophalen.

      Ps. Geen stijl om een schijnheilige mail te sturen (zie hieronder) om daarna ons zwart te maken op het internet. We zien u wel verschijnen.



      Deze discussie is gesloten.

      toch grappig dat je zulke reacties terug krijgt van een organisatie date planet , met zulke mensen valt niks op te lossen , en jawel men profiel is zojuist verwijderd , dus mensen trap niet in deze organisatie. ze maken je alleen maar geld afhandig en verder niks

      mark (33) 12 december 2017
    •  (46)

      waarom staat uw mail niet in deze tekst? zal wel graag willen weten wat u heeft gestuurd. Anders is het lastig te bepalen wie gelijk heeft.

      Henk Graan (46) 12 december 2017
    •  (33)

      Dit was de mail:

      Geachte Dateplanet,


      Ik heb gisteren 11-12-2017 een maand abbonement op jullie diensten gekocht, zodat ik berichten kon sturen na andere gebruikers op dateplanet.

      echter was was er gisteren niks aan de hand , tot ik vandaag 12-12-17 inloggen deed en mijn maand abonnement verdwenen is en

      geen berichten kan sturen?

      ik zou graag een reactie willen ontvangen, en dat dit probleem zo spoedig mogelijk word opgelost.

      in afwachting van u reactie


      mijn gebruikersnaam op dateplanet is snoezel16

      mark (33) 13 december 2017
    •  (30)

      Naar mijn mening heeft de klantenservice niets fout gedaan als jij de regels hebt overtreden. Ik vind wel dat ze misschien eerst een waarschuwing hadden kunnen geven. Echter als er 1 of meerdere klachten zijn binnen gekomen, kan ik me indenken dat ze het profiel meteen gingen verwijderen. Het resterende bedrag hebt u niet terug gekregen? Dat vind ik dan wel weer slecht, denk dat je daar wel recht op hebt.

      Hans worst (30) 21 december 2017
    •  (38)

      Ik snap het hele probleem eigenlijk ook niet zo goed. Het is toch een prima site en ja je moet geld betalen om lid te zijn, maar geloof me dat is normaal hoor en het bedrag is echt niet extreem hoog ofzo

      Gideon (38) 23 december 2017
    •  (33)

      Hey mark ga je mee dan gaan dan gaan we dat geld halen, het bedrijf zit in Amsterdam. Best zielig dat de klantenservice van dateplanet hier zit op te reageren op reacties. Dan moet je wel wat te verbergen hebben. Zal me ook niet verbazen dat die positieve reacties van de medewerkers van dateplanet zijn. Ik ga een keer daar langs want ik krijg ook nog geld van hun.

      M (33) 2 februari 2018
    •  (29)

      Durf je het geld niet alleen te halen dan meneer M? Je kan gewoon langs het hoofdkantoor gaan van Dateplanet, deze zullen je daar vast vriendelijk ontvangen als je normaal tegen hen doet. Ik wist niet dat ze in Amsterdam zaten? Dacht ergens in het noorden maar goed, dat doet er verder ook niet toe. Er zijn heel veel positieve reviews over Dateplanet, en terecht. Jullie zijn de 1% die negatief is, waarschijnlijk over alles. Wel een beetje zielig als je het mij vraagt, ga dan naar het hoofdkantoor, zoals jullie zelf roepen in plaats van hier een tekstje te schrijven hoe stoer jullie zijn en hoe slecht de website is.
      Ps. als er zoveel verschillende mensen positief zijn over een website en jij hebt een geheel andere mening, word het dan niet tijd om eens in de spiegel te kijken? Het is makkelijk zat om een date te krijgen op Dateplanet, dat heb ik zelf meegemaakt, als het jou dan niet lukt, tja?

      Tja tja (29) 3 februari 2018

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Dateplanet