• Vincent de Haas (36)
    Alleen positieve punten over Dateplanet 2 reacties

    De slogen van Dateplanet staat me wel aan: *Scoor snel en makkelijk dates op Dateplanet*. Heerlijk, een slogan waarvan je denkt: ja dat moet ik hebben! Ik heb er echt geen seconde spijt van gehad dat ik me hier heb geregistreerd en geld heb uitgegeven. Er zijn alleen maar voordelen aan deze datingwebsite ten aanzien van de anderen als:

    1. Registratie en profiel helemaal optuigen duurt +- 2 minuten. Bij de meeste andere datingwebsites ben je hier 1 uur mee bezig door een grote vragenlijst.
    2. Je zit niet vast aan een automatische incasso. Dit heb ik serieus nog nooit eerder gezien, TOP!
    3. De website is erg duidelijk en overzichtelijk.
    4. De voorwaarden is simpelweg 1 pagina die je even door kan lezen, dit is op andere datingwebsites ook wel anders. Eigenlijk hoort dit bij punt 3 duidelijkheid.
    5. Het aantal leden op deze website is enorm, hier geen date krijgen is inderdaad geen optie.

    Of ik aandelen in Dateplanet heb? Lijkt wel zo maar nee, helaas dat heb ik niet. Ben gewoon erg blij dat er datingwebsites bestaan die er zijn voor de klant in plaats van om geld te genereren.

    Bezoek Dateplanet

    Vincent de Haas (36) 1 maart 2017
    •  (32)

      Zo'n review sturen en dan geen aandelen hebben haha. Ik ga Dateplanet ook eens proberen bij deze. Als het tegen valt kom ik bij je langs Vincent. ;)

      Jan (32) 1 maart 2017
    •  (28)

      Als vrouw zijnde is het niet heel prettig dat er zoveel leden zijn. Je wordt bijna dood gegooid met berichten. Verder ben ik het met Vincent de Haas eens dat deze website veel verbeteringen kent ten aanzien van de concurrentie. Geen automatische incasso is een keuze die ze maken voor de klant, als enige datingwebsite van Nederland zelfs dacht ik. Goede keuze!

      Carolien (28) 1 maart 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet