• Tom Tom (33)
    Dateplanet veel mooie dames en betaalbaar 2 reacties

    Ik zit momenteel te nachtvissen en zit ondertussen op Dateplanet met leuke dames te chatten die niet kunnen slapen. Dateplanet is een heerlijke datingwebsite met alle opties van dien. Dames in overvloed en het is betaalbaar want je betaald 1x voor een onbeperkt lidmaatschap, dus onbeperkt chatten. Moet ik nog meer zeggen? Gewoon proberen zal ik zeggen, beter dan de oude garde datingwebsites als Lexa en consorten kan ik jullie verzekeren.

    Bezoek Dateplanet

    Tom Tom (33) 30 juni 2017
    •  (41)

      Dateplanet is inderdaad een goede datingwebsite maar om het te gaan vergelijken met Lexa heeft weinig zin. Lexa heeft vooral oudere leden die het nog kennen van vroeger, nieuwe en dus vooral jongere leden gaan naar Dateplanet. Dat was ook het eerste wat me opviel nadat ik me had geregistreerd op Dateplanet, veel jong grut van tussen de 20 en 35 jaar.

      Kees (41) 30 juni 2017
    •  (28)

      TomTom wijst ons de weg haha, ben het met je eens hoor! DP is goed en heeft geen automatische incasso waar ik ze erg dankbaar voor ben. Ik maak al jaren gebruik van datingwebsites en automatische incasso's was hetgeen wat me het meest irriteerde, nog erger dan nep leden. De slogan van Dateplanet dat daten simpel is, klopt!

      DJ Bill (28) 30 juni 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet