• Patrick (24)
    ZEER SLECHT en ONMENSELIJKE ORGANISATIE 7 reacties

    Na een in de ogen van een andere oneerlijke behandeling werd het account verwijderd.
    Er was niet over te communiceren en uiteindelijk komt dit tot een kort geding.

    Zomaar geld afpakken en niet normaal reageren als organisatie is voor mij uit den boze!!

    Bezoek Dateplanet

    Patrick (24) 26 juli 2017
    •  (27)

      Dan zal je wel iets gedaan hebben wat niet door de beugel kan? Ik bedoel: ze verwijderen een profiel niet zomaar, laat staan een profiel die heeft betaald. Dat je zelf niet zegt wat de reden van verwijdering is, zegt in principe wel genoeg. Slechte review.

      Rick (27) 26 juli 2017
    •  (50)

      @Rick Mijn ervaring is dat de klantenservice wel een hele kleine beugel hanteert. Zelfs als je een welbekende acroniem (zoals wysiwyg) in je profiel zet, wordt deze al verwijderd. Dat u gelijk concludeert dat Patrick's profiel terecht is verwijderd vind ik nogal naïef en voorbarig. Temeer dat u zelf al aangeeft dat u het waarom niet weet, komt uw karakter mij over als bevooroordelend.

      Hombre (50) 2 augustus 2017
    •  (27)

      Dan verwijderd de klantenservice je profiel niet hoor, dan keuren ze die tekst simpelweg af. Ik ben al jaren een blij lid op Dateplanet dus weet wat je kan verwachten. Als ik dan voorbij zie komen dat iemand boos is omdat zijn profiel is verwijderd en er niet bij zet waarom dit gebeurd dan vind ik dit een smaad kwestie. Daarom, nogmaals; Dateplanet zal niet gauw een betaald lid verwijderen, dit kost ze alleen geld. Waarom zouden ze dit doen? Deze hele review klopt van geen kant...

      Rick (27) 2 augustus 2017
    •  (41)

      Wanneer komt dit kort geding van de grond als ik vragen mag? Ik ben daar wel erg benieuwd naar en zeker naar de uitkomst hiervan. Het zal fijn zijn, net zoals Rick aangeeft, dat u aantoont wat de reden is van verwijdering, zodat mensen hierin beter op de hoogte zijn. Roepen dat je account is verwijderd en dat je een juridische zaak gaat starten is leuk, maar zonder aantonende reden een onbegonnen zaak. Als je op deze manier mensen achter je wil krijgen zal je toch wat meer informatie moeten tonen.

      Klaus (41) 2 augustus 2017
    •  (50)

      @Rick(27) zo, zo... je bent al jaren een blij lid op dateplanet en weet dus wat je kan verwachten. Vertel eens meer, en hoelang al zit je op dateplanet?

      Hombre (50) 3 augustus 2017
    •  (50)

      @Klaus(41) Mag ik vragen waarom u zo benieuwd bent naar de uitkomst van het kort geding? De klantenservice weet dat toch?... alhoewel?... zij schreven mij net dat "Hiervoor is uw tekst niet afgekeurd. Waarvoor het wel is afgekeurd is helaas niet opgeslagen".

      Hombre (50) 3 augustus 2017
    •  (41)

      Hombre, dat mag u best vragen. Ik lees dit topic en vind het een interessant onderwerp, dan lijkt het me niet zo raar dat ik de uitkomst van de zaak graag wil weten. Vaak duren juridische zaken maanden tot jaren dus ik denk dat we hier nooit reactie op zullen krijgen van Patrick. Het zegt wel genoeg dat Patrick niet aan wil tonen wat de reden van verwijdering is, hij zal dus wel iets hebben gedaan wat niet door de beugel kan. Dateplanet zal niet graag een betaald account verwijderen, dit kost ze immers geld.

      Klaus (41) 3 augustus 2017
    •  (41)

      Bij de dateplanet is hoor en wederhoor iets raars, zeker als je twijfels hebt over een bepaald profiel.

      Kees (41) 23 augustus 2017
    •  (22)

      @rick ik zie dat jij na jaren op een date side nog geen reseltaat heb waarom ben je er dan zo blij mee
      Ik ken dit wereldje heel goed daar hebben ze een supper woord voor
      Namelijk het gaat mij te snel hoe vrouwen op je afkomen en nergenst anders ja op een porno side gaat het presies zo
      En het is me uitgelegt door een meisje die ik ken hoe dat werkt
      Er zijn maar weinig acc die echt zijn die vrouwen/mannen woorden er voor betaalt en andere neemen het gesprek over zodat je door blijft praten en betaalen het is supper simpel en ik krijg het idee dat dit ook het geval is aangezien ik op andere sides dat dus niet krijg van presies het zelfde persoon
      Leg dat maar is uit dan

      Jack (22) 15 april 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet