• Hombre (50)
    opvallend weinig te doen 2 reacties

    Zelfs als je een acroniem *wysiwyg* in je profiel zet, wordt deze niet geaccepteerd. Het is me nu ook duidelijk dat we weinig profielen zijn die iets over zichzelf schrijven. Margreet heeft idd (aan de klantenservice: dit betekent *inderdaad*) terecht opgemerkt dat dit een hele saaie datingsite is.

    Bezoek Dateplanet

    Hombre (50) 2 augustus 2017
    •  (27)

      Ik weet het antwoord: What you see is what you get? :D Maar waarom zou je alles in zulke bewoordingen op je profiel zetten? Ik ben ervan overtuigd dat geen enkele vrouw dit weet. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat jij geen betaald lid bent/was, anders had je genoeg te doen op Dateplanet. Hele slechte review vind ik dit.

      Rick (27) 2 augustus 2017
    •  (27)

      at Rick (27) werk je toch nog bij DatePlanet?

      Peter (27) 3 augustus 2017
    •  (50)

      Hey Rick(27) je weet blijkbaar meer dan ik.
      inderdaad ik was nog geen betalend lid. Was amper op die site en mijn enige simpele profieltekst WYSIWYG werd gelijk afgekeurd. Ben blij dat ik nog geen betalend lid was geworden. Ben ook blij dat Rick (27) nog heilig in deze fake site geloofd. En ben blij dat Rick (27) denkt dat geen enkele vrouw weet wat WYSIWYG betekend. Ik laat graag alle domme blondjes en fake profielen voor jou achter op jouw dateplanet.

      Hombre (50) 3 augustus 2017
    •  (49)

      Wat jij negatief vind, vind ik juist heel positief. Fijn toch juist dat je een beetje gecontroleerd wordt, dan komen er ook geen belachelijke dingen op de profielen te staan die niet door de beugel kunnen

      Levi (49) 8 augustus 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet